HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Amit ír, Történelem

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

További cikkek: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 23.

2009-04-19. -
Orbán Viktornak adok vacsorát: Egyél még a bemártott falatból, Júdás!
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Rongy embernek állati példaképek valók, a felsőbbrendűeknek pedig Isteni Nimbuszok, hogy maguk is felsőbbrendűek és érthetetlenül igazak lehessenek az állatok között. (...) ...de az, hogy az ember nem gazember és nem sátáni, JÚDÁSFAJI gyilkos, az hogy lehet, mikor itt mindenki bűnözőket emel a feje fölé példakép gyanánt? (...) Nem lehet lenyomni a torkunkon bűnözőket, mert nem vagyunk bűnözők. (...) Hozzám nem véletlenül fordulnak csupa olyan ügyekkel, amikkel egyetlen ügyvédhez sem mehetnek, nemhogy médiához vagy bírósághoz fordulhatnának. (...) ...akik elleni üldözések is olyanok, amik a mai napig államtitkot képeznek. Nem borulok le a Sátán trónja előtt. (...) A mi csapatunk azért, mert nem pártgörény, példátlan atekintetben is, hogy közöttünk többen bármikor, bármelyik pillanatban készek a halálra, bárkiért.
F 2009-04-19. -
Divatember
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Mert halálos bűn az, ha valakinek lehetősége lenne segíteni a rászoruló embertársán, felebarátján, de mégsem teszi azt meg, inkább elfordul tőle, és Sátán irányába tekint! Mocskos Júdásféreg!!! Hogy tudsz este lefeküdni, te alávaló görény, annak a tudatában, hogy amíg te luxuskörülmények között élsz, emberek milliói éheznek-fáznak és pusztulnak el értelmetlenül!! Temiattad!! Igen, temiattad, mert megalkudtál, cinkosa lettél a Fenevadnak!!!!
F 2009-04-18. -
Nem komoly, aki nem tájékozódik naponta, mi jelent meg a Hírháttéren  (cikkünk főleg azoknak, akiknek nem kell az első két betűt magyarázni)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A tájékozódás csak a pancsereknél lehet pártállás kérdése. Aki értelmes, aki profi, tudja, hogy ha képben akar lenni a jelen és a holnap dolgait illetően, a legjobb forrásokra van szüksége, függetlenül attól, hogy az a forrás - hogy a szerencsétleneket felosztó sátáni particionálásra gondoljunk - jobb- vagy baloldali orgánumnak nevezhető-e. Márpedig a Hírháttéren, amely abszolút a vezető tényfeltáró forrás minden idők összes magyar médiumai közül, olyan dolgok jelennek meg, amelyekhez szó szerint csak az Isten Fért és az Ő, a Hírháttér körül összegyűlt úttörő kiválasztottai, valamint a világ titkosszolgálatainak Echelon-krémjéből azok...
 
2009-04-18. -
Orbán Viktornak nem adtak vacsorát
/Szemenyei-Kiss Tamás/
Részlet: A Fideszből egyedül Orbán jelent meg, az új párt teljes vezetősége ezen a napon még nemigen merte megkockáztatni az újbóli konfrontációt a hatalommal – a márciusi Fidesz-alapítással sokan így is, úgy is kifutották a formájukat. (...) Vass Éva: (...) "Annyi időt sem hagyott [Orbán Viktor], hogy megszólaljak s már közölte is: a továbbiakban nem tart igényt a munkámra. (...) Így lettem egyik napról a másikra, csak mert anya maradtam, munkanélküli, felesleges ember."
F 2009-04-18. -
Szennyezett világ
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Tudatosan, megtervezve történik a pusztítás!!! Ezt mindenképpen ki kell jelenteni!!! Az "embert" átalakítják az "új és megváltoztatott környezethez". Hamis illúziókat programoznak beléjük az Echelon-elmeirányító fegyverek segítségével!!
F 2009-04-17. -
A katolikusnak nevezett bolíviai elnöktömeggyilkos és Orbán Viktor zsinagógája - Eduardo Rózsa-Flores meggyilkolására
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a tömeggyilkos és népirtó drogkartell-államban, Bolíviában a választások nemhogy élet-halál kérdése, de sokkal több annál. Azaz egy Moralesnél minden belefér, és semmi sem szent! A bűnöző pártok és tömeggyilkos kábítószer-kereskedő, ezért Amerika (és az FSZB) baráti politikusai az egész bolygót is képesek lennének a földdel egyenlővé tenni, csakhogy egy-két bármiféle úton összerabolt, összegyilkolt szavazatra szert tehessenek.
 
2009-04-17. -
A hit mágikus ereje, vagy az emberben szunnyadó természetes adottságok felszínre hozása
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Az ő személye által lettem beavatott, ismertem meg a titokzatos erőket, melynek neve Háttérhatalom, a titokzatos Nagy Babilon. Miután a hatalom kijelentette magát nekem, az életem szinte egyik napról a másikra megváltozott.
F 2009-04-17. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Megalkuvó papság; Forradalom
/Pajor András (plébános) - Molnár F. Árpád/
(Film, 4 perc)
Tartalom: Pajor András plébánosnak (az egykori Pannon Rádió egyik vezetőjének) a kecskeméti Magyarok Házában tartott beszédéből láthatnak egy tanulságos összeállítást, ahol a keresztény költő és író a papságra nehezedő állami nyomásról és korábbi üldözésekről, valamint a lakosság erkölcsi és tetterős bázisának szükségességéről beszél. S mint mindig - mivel Hírháttér-filmről van szó -, most is sokkal többet mondunk el. Ezúttal is olyan szerkesztésben, aminek számos panele nem tőlünk, hanem a világot irányító legfőbb hatalmaktól ered.
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-04-17. -
Az Istentől jövő igaz szó, mely irányadó mérték, és védelem az ember számára!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: Az Igehirdetőként is egyre kiemelkedőbb Soós József kellemes keresztyén-erkölcsi glosszája Isten Szavának egyedüli privilégiumáról, az Echelon-technológiákkal rombolt sátáni világ párkapcsolatairól, és az Istenre támaszkodók védelmi, biztonsági és menekülési lehetőségeiről. Mindezek a Példabeszédek 2. Része Verseinek Idézetével kezdve.
 
2009-04-17. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (film formátumban is):

Akasszátok fel a királyokat! (Lukács 20:1-8.-kal)

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Vehemens villámprédikációnk főleg a Fideszt, Orbán Viktort, Lázár Jánost és Pesty Lászlót érinti kellemetlenül, de Orbán Viktornak nagyon oka lenne örülni, mert itt még nem beszéltünk arról, hogy hát - mert Orbánéknál éppen ideje "hát"-tal kezdeni, folytatni és végezni minden mondatot - tulajdonképpen egyéb környezeti fölöslegek is kijelentésre kerültek. Mivel Istenre nem szabad hivatkozni, ha az ember nem tudja a forrást, így szerényen csak annyit mondjunk: a Hírháttér Rádió által.
KLIKK az oldalra! (27 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)
F 2009-04-15. -
Háború a hazaáruló, államvédelmi pártparaziták ellen! (Levél a Barikád.hu-nak)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Én már akkor a Saddam-féle iraq-i titkosszolgálattal találkozgattam Bécsben a hazám és Európa védelmében, hogy leleplezhessem, Bagdadból megbuktatva azokat az állami és államközi, titkosszolgálati és nagyhatalmi módszereket és eszközöket, amiket a pártszolgálatos Für Lajosok és hazudozó, mocskos, sághysta henteseik és hazaáruló, terrorista bűnözőik rejtegettek, amikor a hazai-sághy-féle bűnözők éppen úgy pártpelenkára szorultak, mint most, és egyetlen kenyerük a hazaáruló, meghunyászkodó gyávaság és bujkálás volt! A hazám védelmében és a vonaféle fürbandák által 100 éve és azóta bevezetésre került lakosság elleni maffiamódszerek, szerveződések és eszközök megbuktatása érdekében palesztinokkal és libanoniakkal tárgyalva többek között a libanoni Beeka-völgybe...
F 2009-04-15. -
Az Igazság győzni fog
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Féreg mindenki, aki saját maga "rongy életét" féltve titkolja az Igazságot, és hátat fordít Jézusnak... (...) Észre fogod venni, mikor jársz a keskeny, de az élethez vezető ösvényen, mert amennyiben a helyes, Istennek tetsző utat választod, a világ és mindaz, aki benne van, utálni fog téged, és megvet! De ne félj, mert nem árthat neked senki sem többé, hiszen a legfőbb hatalom védő keze és oltalmazó szava őrködik feletted! (...) Istentagadók, Emberiség-ellenes árulók, hazug háttérhatalmi vezetők, beszervezett ügynökök! Az összes alantas féreg, aki Isten szava ellen cselekszik, átgázolunk rajtatok...
 
2009-04-15. -
Valóm kiveti ezt a hazudott valóságot!
/Ebergényi Németh Magda (Léna)/
Tartalom: Léna kiváló és frappáns erkölcsi tételeket tartalmazó és Istent dicsőítő verseiből. A művek címei: Akartam; Aki a lelkét; Áldott állapot; Együtt; Lehajtott fejjel...
F 2009-04-15. -
A világ csendőrei
/Szemenyei-Kiss Tamás/
Részlet: Kanadában jellegében hasonló, a kontinens-méretű ország minden polgárát sértő kijelentést tett Greg Gutfield, az amerikai Fox News tévéállomás műsorvezetője. (...) „A kanadai hadsereg szünetet akar tartani, hogy a katonáik A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.jógázhassanak, tájképeket festhessenek és cuki rövid nadrágjaikban futkározhassanak a tengerparton… - gúnyolódott az amerikai műsorvezető, majd így folytatta: Ez lenne talán a legjobb alkalom arra, hogy megszálljuk ezt a nevetséges kis országot.”
F 2009-04-13. -
Hanyatlóban a világ (A Példabeszédek Könyvével)
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Milliárdoknak nem szabadna egy-egy adott személy vagyonában léteznie; ez abszolút igazságtalan, és megérthetetlen. Ők tudnának a vagyonukból áldozni, de ezt nem teszik meg, mert a szívállapotuk nem olyan; egyébként ha olyan lenne, akkor a Háttérhatalom nem szervezte volna be őket az Isten utálatosságára, az Emberiség árulására, tönkretételére!
 
2009-04-13. -
Audie Rácz Era bevezetőiből
/Audie Rácz Era/
Részlet: ... hazánk és a világ rossz irányba halad, és öngyilkosságot követ el... (...) ... eljön az idő, amikorra bár tömegeknek nyílik ki a szeme,  már nem leszünk abban a helyzetben, hogy meg nem történtté tegyünk (...). Sokan vannak, akik már most is látják a vészt, s Kasszandraként próbálják hallatni a hangjukat, hogy figyelmeztessenek és kiutat mutassanak. (...) Akik értik ugyan, de nem érdekük érteni, azok jobb esetben elhallgatják, vagy nevetségessé teszik, rosszabb esetben valamilyen módon elnémítják őket. Amikor pedig eljön az az idő, hogy már mindenki látja, sőt, saját bőrén érzi...
F 2009-04-13. -
Hazánkat egy kalapért?
/Figler Csaba/
Részlet: Most ítélték el a rendőrt, ki megfojtotta a szerencsétlen elvonási tünetek miatt vergődő embert. Hát ezek ugyanolyan dekompenzált tendenciák! Nem látják azok, hogy a végét járjuk már! Vagy ha látják, az még rosszabb, mert akkor egyenesen következik, hogy a halálunkat akarják! Megáll a szívünk, ha tovább fojtogatnak! És ehhez még saját nemzetünk fiai is asszisztálnak!
F 2009-04-11. -
Elvont történetek - Tarkón szúrt disznók, felnyársalt barikám
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Kis Herceg (a titkosszolgálatok "rákkeltő"-nek is nevezték) megállt a tenyésztelep előtt. Ő látta a disznóhordákat, de azok nem látták őt. Az angyal, aki odavezette disznószemlére, széles mozdulattal mutatta a jószágokból álló farmot.
- Ezek azok, akik "nemzetieknek" nevezik magukat - mondta. - Itteni gyártmány. Azért nevezik magukat így, mert azt tették beléjük, hogy így nevezzék magukat. Ott látod a főpásztort - intett karjával a ragyogó szőke angyal...
 
2009-04-11. -
Hogyan tovább, globalizmus?
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: E sötét, hazug, sátáni világban az eltörölhetetlen hatású Titán, minden idők egyik legnagyobb, ezért elrejtett alakja, a Kárpáti Magyar tollából olvashatnak korunk globalista gazdaságáról, mégpedig az egyetlen helyes és megközelíthető kontextussal: a felépült elmetechnológiai titokzatos Nagy Babilon világgazdaságot író és meghatározó létezése tényfeltárásával.
F 2009-04-11. -
Globális népirtás felsőfokon! - A gyógyszergyártó lobby és a politika összefonódása
/Audie Rácz Era/
Részlet: Az emberek befolyásolása nemcsak a fizetett médiák által lehetséges, hanem tudatmódosító szerek alkalmazásával is megoldható. (...) ...könnyedén el tudják titkolni az emberek előtt, hogy egy ártalmatlannak tűnő aszpirin beszedésekor milyen egyéb hatóanyagokat, vagy bármi mást juttatnak tudtunkon kívül a szervezetünkbe. Így nagyon ideális állapot hozható létre, szépen megszabadulnak a feleslegessé vált embermilliárdoktól, a maradékot pedig kezes báránnyá teszik, öntudat nélküli ragszolgává süllyesztik.
F 2009-04-11. -
Hősök robbantottak a Szilvásy-villánál (is) - Kiáltvány az Emberiség ellenségeivel szemben!
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...inkább [vesszenek] a Hazai Vera- és Sághy Réka-féle CIA-gyártott, tömeggyilkos pártsöpredék, sokkos gyilkos hazaáruló antikrisztusok, mint a teljes magyarság és az egész Emberiség! (...) Obama: mondjátok már el, hogyan kell elektromágneses hullámokkal az agy kiválasztott erében csordogáló Veért felforralni! Hogyan bugyog egy sokkos gyilkos, agyégetést szavazó Harc Téres, Nemzeti Hírhálós kovács jános vagy kurucinfós magyari gábor agyának erében a Veér, amikor fél évszázados technológiával mikrohullámú tűz alá veszik!
 
2009-04-10. -
Mi, magyarok lehetnénk a legnagyobbak!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Mi magunk, magyarok lehetnénk az elsők, akik a Háttérhatalom mindennemű működéséről lehúzzuk a leplet, és nyilvánvalóvá tesszük azt más népek előtt is, ezzel Istennek tetsző dolgot cselekedve! (...) Szeretnénk, ha ebből a disznóólból és értelmi mélységből kitörne a magyar nemzet! És együtt munkálkodhatnák, több millióan az egész Emberiség érdekében, a világ minden nemzete javára! Ekkor lenne a magyar nép a tudás népe, nem most! Mert jelen pillanatban a butaság népe vagyunk, és magatehetetlen "röfögéssel" a nemzetünk sírját ássuk meg...
F 2009-04-10. -
Ügynöknek lenni azt jelenti... - Leplezzük le, amiről még soha, senki nem beszélt!
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát senki nem beszél arról, hogy nem attól lesz valaki ügynök, hogy beül egy összekötővel egy autóba, aki rá akarja venni, hogy aláírjon egy dokumentumot, és onnantól jelentsen, hanem az ügynökök nagyságrendekkel, sokkal-sokkal többen vannak, akiket soha, semmiféle dokumentum aláírására sem kértek meg, éppen azért, hogy ha bármi kiderül, ne mondhassák sem bíróság, sem senki előtt, hogy aláírtak volna bármit.
F 2009-04-10. -
Angyali ördögök - ördögi angyalok
/Dér Attila/
Részlet: A tradicionális világra az Isten a sokféleség Egységének pecsétjét ütötte rá, addig a modern világra az egyformaság pecsétje került a Sátán által. A modern globalizmus ilyen módon nem az „egyetemesség jegyében áll, mint a tradicionális világ egysége, hanem az „általánosság” jegyében, amely pusztán rosszul sikerült utánzata az előbbinek. (...) A liberalizmus nem a szabadságot, hanem az extrém szabatosságot reprezentálja. Amikor az elszabadult ösztönök uralkodnak felettük.
 
2009-04-10. -
Népirtó hatású kálisó
/Tejfalussy András (diplomás mérnök, méréstani szakértő)/
Részlet: A magyar lakosság ellen elkövetett valamennyi hibát, BŰNT nyilvánosságra kell hozni a tényleges fő okok és elkövetők konkrét megnevezésével, ismertetni kell a kijavítás konkrét módját, haladéktalanul elkezdve a védekezés szervezését, megvalósítását. Ebből a célból csatolom a kutatási eredményeinket.
F 2009-04-09. -
Orbán Viktor részére privát levélnek tervezett, nyílt lett belőle - Már Mondta, hogy: ÉLETFOGYTIGLAN!
/Molnár F. Árpád/
Bevezető: Mónus Áron matematikus és író kiemelten közhasznú feljelentései következtében Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester kénytelen volt 6,3 millió Ft közpénzt befizetni. Egy hónappal később (bosszúból) már kiterjedt (párt)pert indított Mónus Áron ellen, megpróbálva elmegyógyintézetbe juttatni, aminek folyományaképpen - és a rezsim más jelenlegi és korábbi ilyen jellegű bűntetteiből - történelmi előadás (film) is készült Molnár F. Árpád tolmácsolásában, aki belülről alapos szakértője ennek a területnek (is). Orbánék Lázárt e film hatására vonták vissza az országos szerepléstől, de most - Lázár által - mégis megtámadták az előadást, mely filmünk gerincét Orbán Viktor és más átmentett és hatalmasra nevelt sokkos bűnözőinek leleplezése és állambűnszervezeti bűntettei képezik.
Cikkünk a reisingeri pásztor-képző iskola következő órájának tananyagául is szolgálhat, hogyan nem szabad cserben hagyni 100 év volt és elkövetkezendő áldozatait az állambabiloni ördögök júdásbéréért cserébe.
F 2009-04-09. -
A Háttérhatalom üldöz mindannyiunkat! - Tisztelt Nézők, Hallgatók, Olvasók!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Sajnos befolyásolni azonban képesek azt, hogy a látogatottsági ráta kisebb legyen annál, mint amilyennek lennie kellene! (Normál esetben legalább 50-100-szor több látogatónk lenne!) (...) Egyetlen média sem mert, és nem is akart az elmeirányító, elmeuralmi technológiákkal foglalkozni, pedig ez már nem "új" dolog, hiszen a hitleri Németországban is alkalmazták ennek a rendszernek a kezdetlegesebb technikáit. Amiket a háború után az Amerikai Egyesült Államokba vittek ki! Igen, kivitték az összes tudóst... (...) Egyszerűen nincs több olyan média, mint a miénk, és nem is lesz több! (...) Mi nem pártokban vagy népcsoportokban gondolkodunk, hanem Istenben és Emberiségben! Nekünk az Isten törvényei azok...
 
2009-04-09. -
Hiteles vezetők?
/Audie Rácz Era/
Részlet: A "befektetők" tőkeerős társaságok, és zömében nem hazaiak! Megtalálhatjuk őket a háttérhatalom, a jövendő új világrendjét építgetők vezetői között. A "piszkos munkát" végrehajtók az ő elvárásaiknak megfelelően és végső soron a mi pénzünkből cselekednek, s ők nem csak politikában, hanem titkosszolgálatokban, a gazdaság minden ágában, a vallásban is ott vannak. Gyakorlatilag az élet minden területén, ahol a mit sem sejtő naiv embereket befolyásolni, irányítani lehet - tudtukon kívül, észrevétlenül.
F 2009-04-07. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Megbénult egyházak és Háttérhatalom - Hol az Isten Ereje?! (Ésaiás Könyve 63. Rész, 1-6. Versek)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Dubrovay László: Hangszín-szimfónia/
(Film, 26 perc)
Tartalom: Élénk, feddő, történelmi horderejű és tartalmú, leleplező beszédet hallhatnak korunk elmetechnológiákkal agyonvágott keresztyénségéről és háttérhatalmi szolgálatú egyházainak tehetetlenségéről. Olyan beszédet, amilyet a film készítője is szívesen hallgatna, de sajnos nincsen más forrás, csak mi. A csodálatos és rettenetes gondolatok között jelentős tartalom fordíttatott a Reisinger-féle egyház vonatkozásában is. A film közben végig szól az egyik legnagyobb magyar zeneszerző, Dubrovay László műve.
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-04-07. -
A világon az elsők vagyunk!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: A Kárpáti Magyar rendkívül ékes és lélekébresztő keresztyéni szónoklata a világot irányító, Istentől Eleve Elrendelt bukásra és kárhozatra Ítélt illuminátusok ellen, az Emberiségnek a Mindenható Isten és a Jézus Krisztus Nevében való védelmében.
 
2009-04-06. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Bálványimádás és nemzeteszme a Sátán Rendszerében (Jeremiás Könyve 10. Rész)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Lendvay Kamilló: Chaconne/
(Film, 65 perc)
Tartalom: Jeremiás próféta Könyvének 10. Része bálványimádásra vonatkozó Versei idézetével a jelen magyarság és a világ pártpolitikai és politikusi idolozásairól, valamint nemzeti jelképeiről és a nemzeteszme intellektuális és Bibliai vonatkozásairól, messze nem csekély humoros töltetekkel. Beszélünk Reisinger Jánosról és az adventista egyházról, a hitlerista preferáns, a fasiszta elmetechnológiákat az USÁ-ba menekített, majd a Háttérhatalom által a Bush-klánt - annak hitleri múltja miatt - hatalomra emelt, az egész világot meghatározó sátáni babiloni erőkről, a CIA magyarság elleni tömeges programozási terrorizmusáról, valamint a háttérhatalmi eredetű kurucinfóról, számos Emberiség-pusztító világáruló mellett Magyari Gábort is megemlítve, és azt, mit is kell kikövetelnünk az Emberiség ellenségeivel szemben, szerte az egész Föld bolygón.
(Megtekinthető és letölthető!)
 
2009-04-06. -
Hontalan a nemzet, kincsek sorra vesznek
/Zsigai Klára/
Tartalom: Zsigai Klára versei: Hontalanság; Igazság hálója; Elesettekért; Csend hangja; A Holnap.
F 2009-04-05. -
Bálványimádás és kitömött marionettnép - Muppet-show a Duna mentén (kifejező fényképekkel)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ... tényleg úgy hurcolássza a kerge-marha, villanypásztorral egy akolba barmolt nép nyamvadt, percig élő bálványait, maximum pár évente kiábrándulva és új ugyanolyat keresve magának, mint ahogy a Benny Hill-show egyes epizódjai zárultak rendszeresen úgy, hogy Benny Hill gyorsított felvételen futott, mögötte pedig egy kupacban, mint egy rajzfilmben, vágtatott a nép. (...) Mennyire nincs erre szüksége a bölcs elmének, amely Megkapta...
 
2009-04-05. -
Feltámadás és Ítéletnap - Jelenések könyve 20:11-15.
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Egyénenként mindenkit megítélnek az szerint a tekercs szerint, ami az élete-léte alapján lett kiállítva a Teremtő által. Hiszen mindenki és minden számon van tartva, semmi sincs feledésbe merülve! Így az összes valaha élt ember, és általuk elkövetett összes jó illetve rossz cselekedet számon van tartva.
F 2009-04-05. -
Amit vettünk fehér ménért, eladná egy szamárért
/Figler Csaba/
Tartalom: Figler Csaba versei az Istenről, árulásról és az áruló pártokról, a jóval szembeni kollektív ellenségességről, a parasztságról, gyermeki létről és aggastyánságról, a természetről...
F 2009-04-05. -
A jövő század regénye - Buta gójok kora?
/Szeszák Gyula (olajügyész)/
Részlet: Amikor a Talmudot írsogálták, a genetika még fejletlen volt. A szerzők azonban zseniálisan ráéreztek a dologra és úgy fejezték ki, hogy a zsidóknak isteni lelkük, "neschmanjuk" van, míg a gójoknak, emberi testben, csak "nepeschük", azaz állati lelkük van. E kis megkülönböztetés helytállósága iránt egyre kevesebb kétség merülhet fel. Persze a természeti lények szerfölött bonyolult szerkezetek, még az egysejtűek is. Így adódhat, hogy nem minden gój kifejezetten hülye.
 
2009-04-04. -
Aki nem tömeggyilkos, nem magyar! (A magyarság és a kötelező hungaricum meghatározásáról)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Lehet tesztelni a Youtube-on vagy más reprezentatív helyen: ha csak annyit mond vagy prezentál valaki, hogy: "a sztálini fasizmus", vagy a "fasiszta Sztálin-rendszer", akkor 10 magyarból 7-9 biztosan számon fogja kérni, hogy fasisztázik, és ne fasisztázzon. Ugyanis a fasizmus az egy szent kifejezés, és magyarságában véli magát meggyalázni az az Echelon-beteg, aki a "fasizmus" kifejezésben magára ismer. (...) A keresztyénség nem szent dolog, azt lehet szidni orrba-szájba (...), de hogy valaki a fasizmus ideológiáját vagy a több tízmilliós tömeggyilkost és keresztyénkiirtó Adolf Hitlert ne a magyarság ékeként és díszeként említse, az gyanús! Nagyon gyanús! Mi több! Valószínűleg NBH-ügynök, kommunista vagy cionista felforgató!
F 2009-04-04. -
Hitler CIA-s elmeprogramozói és napjaink tudatmódosítása
/Nagy Levente (a kunhegyesi fogorvos)/
Részlet: Hitlernek voltak emberkísérletei, amiknek egy része a tömeges tudatmódosítással foglalkoztak. A kísérletező orvosokat soha nem vonták felelősségre, viszont őket is az USA-ba szállították a háború után azonnal, mint Werner von Braun kutatócsoportját. Ott a legkedvezőbb feltételek mellett folytatták a kísérleteiket...
F 2009-04-04. -
Bölcs Salamon Példabeszédeiből (2:1-15.) és további gondolatok
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: A Kárpáti Magyar legújabb Szentírás-magyarázatát olvashatják, melynek külön páratlan értéke, hogy az összes egyházzal, gyülekezettel stb. szemben a Nagy Babiloni Szajha létezésének valóságába helyezve, tehát - Istenünk Krisztusban Való Kegyelméből - az egyetlen helyes módon végzi az Igehirdetést. A prédikációt követően további megszentelt gondolatait is olvashatják.
 
HÍRHÁTTÉR - Háború az antikrisztusok ellen!
2009-04-03. -
A CIA és az FSZB programozott kurucpatkányai, amiket le kell vadászni! - Államtitkokkal
/Molnár F. Árpád/
Részlet: - Mit akarsz?
   - Fasizmust. Ha elengedjük a magyarokat, kicsúszik az ellenőrzés a kezünkből. A kurucinfó jó lesz.
A szemétládából való. Hívjuk pl. CIA-nak. És söpörjük ki az obamaférgeket a cionista, Moszados felforgatókkal együtt, akik kurucpatkányokat ültettek a nyakunkra, hogy azok az utolsó pillanatig a nemzet minden idők legnagyobbjait és a nemzet, valamint a világ legjobb védelmezőit üldözzék. Azok tették, akik azért tették Bush-t és fiát is az USA miniszterelnökévé, mert azok apja és nagyapja Hitler pénztárosa volt.
F 2009-04-03. -
Az értelem
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A bűntelenség, az ártatlanság nagyra nyitott szemmel figyelt engem, és akkor éreztem, hogy minden erőmmel azon kell lennem, hogy a Teremtőt szolgáljam, az Emberiség érdekében önzetlenül, hasonlóképpen, mint az a kisgyermek akkor és ott!!! Minden fáradtság, veszély kicsiny dologgá vált az Isten igazsága mellett, és éreztem, hogy közel a szabadulás!!!
F 2009-04-03. -
Európától szeretettel - mérgezve
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Egyesek csak most veszik észre, hogy a [most épülő, debreceni 2-es - a szerk.] villamosvonal a lakótelepek népét van hivatva bevinni abba az üzleti belvárosba, amelyiknek nemrég átadott Fórum nevű üzletközpontja kong az ürességtől. E bizonyítékok alapján nyilvánvaló, hogy ugyanaz a mechanizmus működik vidéken, Budapesten és Brüsszelben.
A cikk mellett egyik Torgyán-filmünket is láthatják, melynek elévülhetetlen, történelmi értékei között, hogy előre jeleztük benne az azóta beteljesedni kezdett jövőt... (Molnár F. Árpád)
 
2009-04-02. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Temető felett a repülőgépek és a Holtak Városa
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Nox: Túl a Varázshegyen/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Egy - mint mindig: Babilon felépült volta okán azonosítatlan hatalmi eredetű - kinyilatkoztatásról beszélünk, mely során mélyebben magyarázzuk el, mit jelent a prófétaság lelke. A kijelentésben emberek, családok, Moszad-ügynökök, valamint többek között a Háttérhatalom és minden emberjogi és titkosszolgálati tényfeltárással radikális, a kuruc.infós nácikhoz hasonló ellenségességbe összeröffent Hetednapi Adventista Egyház júdási áruló, és mérhetetlen igénytelen rosszindulattal agyba vert "pásztorairól" és állami ügynökeiről is szó esik, minthogy Molnár F. Árpád belement többük életélményeibe...
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-04-02. -
Ébresztő kezdőknek
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: Ólomlustaságuk [a médiában propagált "tudósoké"] nem engedi kibontakozni az alábbi kérdéseket: Hogy lehet, hogy a kísérletalany gondolatát értelmezi egy gép? Mégse titok a gondolat? Tehetnek erről persze a japán kutatók is, hiszen ahhoz, hogy egyáltalán látható legyen, gagyin kellett kivitelezniük ezt a mutatványt. Mutatóujjnyi vastag dzsekdugók, szkafander, szekrény méretű műszer (matricás HONDA felirattal) az illető alatt és mögött. Visszarepültek vagy 130 évet, mintha Puskás Tivadar telefon-bemutató kísérletét látnánk.
F 2009-04-02. -
Nincsenek országok!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ... ezen Gonosz Rendszer felismerése/megismerése a kulcsa annak, hogy mindenki számára egyértelművé váljon Isten létezése! Ezzel pedig a Teremtőnek a szándéka az egész Emberiséggel! Vagyis igyekszünk minél több "lelket megmenteni" ezen fontos, és nélkülözhetetlen információk terjesztésével!!!
 
HÍRHÁTTÉR - Mindenkit megelőzve
2009-04-01. -
Idült ügynöki alkoholizmus és nemzetinek képzelt Echelon-idiotizmus - Verssel
/Molnár F. Árpád-film, -cikk és -vers/
Részlet: ... az pedig, hogy ők is teljes egészében szolgálják az NBH személyi, strukturális és eszközrendszeri háttere elrejtését, továbbá az NBH-n keresztül vagy az NBH előtt és irdatlan jelenlétű ellenőrzése alatt azt a Háttérhatalmat, amely az egész bábszínházat gerincüket kitépett, engedelmes pártkatonákkal működteti (velük együtt) legalább hosszú évtizedek óta, az pedig az idült alkoholizmus elektromágneses velejárója, amiről sokuk úgy véli, jobb az embernek saját idült alkoholizmusával nem szembesülni, tudomást sem venni róla, kerülni még a gondolatát is annak, hogy itt mindenki hazudik és mindenki gerinctelen hazaáruló.
F 2009-04-01. -
Kifordított világban élünk, ahol minden megtörténhet!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A lehetőségek tárháza korlátlan!!! A fantázia is kevés hozzá lassan, hogy milyen szörnyűséges eszközök állnak bevetésre készen ahhoz, hogy az emberek életét kioltsák, valós létét álarc... babiloni álarc mögé kényszerítsék!!!! Abban azonban biztosak lehetnek, hogy Isten bőkezű lesz mindazokkal, akik Neki szolgálnak, és nem hagyja jutalom nélkül cselekedetüket!
F 2009-03-31. -
Az elmebeteg magyarság - Döntsd el, melyik oldalon állsz, aztán fizesd meg az árát! (Mélyanalízis)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: De ha egy nép elmebeteg - mint a mostani magyar, mely az Echelon-Rendszerektől tébolyult, agóniás részegségben óbégat a lehetetlen függetlenségről és önrendelkezésről -, akkor azzal a néppel mit lehet kezdeni? Ha az Isten egy népet gyűlöl (és erről tanúságot tesznek annak végsőképpeni cselekedetei), akkor angyalait, akik bizonyságot tesznek az Igazságról és a világ katasztrófájáról, a gyakorlatban nem a nemzet és a világ felemeléséért küldte el, hanem...
         
2009-03-31. -
Nagy Babilon tömegpusztító fegyverei: teherjármű, gépkocsi és motorkerékpár
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ... a GPS-nyomkövető és műholdas rendszerekkel a járművek sebességét lehetne korlátozni a vezető akaratától függetlenül is! (...) Nincs is szükség ennyi járműre, még kevésbé van szükség ilyen sok gyártóra!!! (...) Természetesen a háttérhatalmi média ezt mindig balesetnek tünteti fel, az Echelon-idióta népek tömegei pedig el is hiszik... (...) ... a modern gépkocsik teljesen tele vannak rakva elektronikával, és nem kell mást tenni, mint az adott pillanatban valamilyen elektronikus hiba, amit a Nagy-Babilon csinál az Echelon-fegyver segítségével, és máris van egy újabb halott!!! Ráadásul a gépkocsi teljes egészében lekövethető, hiszen a motorvezérlő elektronika jeleket bocsájt ki, és a mobiltelefonhoz hasonlóan be lehet azonosítani, és GPS-nyomkövető eszköznek használni!!!
F 2009-03-31. -
Mi lesz velünk, Viktor?!
/Varga Szibilla/
Tartalom: Varga Szibilla (Sors Online) ékes és hatékony, Orbán Viktor személyes megszólítását mindvégig eszközlő hazafias szónoklata.
F 2009-03-31. -
HÍRHÁTTÉR MÉDIA:
A Hírháttér Csillaggyár bemutatja
(KLIKK!)
Tartalom: A Hírháttér Csillaggyár beavatottaknak és titkosszolgáknak a pártidióta árulók bolygóján, ahol csak mi fénylettünk, mint a Csillagok.
(Megtekinthető és letölthető!)
         
2009-03-31. -
Mindenható köpönyeg - Lucifer poklai - Zsigai Klára vadonatúj versei
/Zsigai Klára/
Részlet: Isten áldását kértem! Eltorzult lelkek, burokban üres cselekvések, Lucifer poklai, Szövetség reménye.
F 2009-03-29. -
Isteni Próféták és Echelon-kommunikátorok - Régtől voltunk, ilyenek lettünk
/Molnár F. Árpád/
Részlet: S hogy melyik Hatalom volt, aki előre bejelentette nekem Szecsuánt, egy nappal előtte közölve, hogy mely konkrét okok miatt Kínát katasztrófa érje (de azt nem tudtam, mi fog történni, csak a katasztrófával való fenyegetés tényét a burmai népirtás miatt), s mely Hatalom szólt a floridai földrengésről (...), az mindegy, a lényeg, hogy mind a technológia, mind a globalizációs társadalmi szerveződés és annak szándéka halál pontosan a Jelenések Könyvét hajtja végre (...). Azaz az Emberiség programozott öngyilkossága tudatos.
F 2009-03-29. -
Néhány gondolat a Bibliából, amely választ ad a mi sérthetetlenségünkre
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A "Szövetségek Árpádja" elkezdte Isten kegyelméből a munkát, és ahogy ez ki lett jelentve, egyre többen állnak mellette, és erősödik az ellenállás!!! Mindent azért van módunkban végigcsinálni, mert a Teremtő erre lehetőséget biztosít nekünk. (...) ... a világ összes törvénykezése felett állunk, hiszen a legfelsőbb Hatalmat, és annak Törvényeit szolgáljuk. (...) Minden kisebb rangú és kisebb értékű az Isten Törvényeinél és Krisztus Urunk Szavánál!!! (...) Minden felett áll ez a Törvény, és mindenki felett áll az, aki ezeket tanítja/hirdeti!!!!
         
2009-03-28. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Papp Lajos szívsebész professzor és Ocskay Gábor jégkorongozó halála (Felelős-e Papp Lajos?)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: In-Mood feat. Juliette: The Last Unicorn/
(Film, 11 perc)
Tartalom: 34 évesen, szívinfarktusban meghalt Ocskay Gábor, a magyarság egyik legjobb jégkorongozója. A hokist eltiltották a sportolástól, de addig járt utána, amíg Papp Lajos szívsebész professzor engedélyt adott. Vajon felelős-e Papp Lajos az élsportoló haláláért? A hol kellemes, hol nyomasztóbb hangulatú filmben Molnár F. Árpád válaszol: keresztyén szemmel, mialatt korunk legnagyobbjai közül olvashatnak idézeteket. Közben - mert nem vagyunk egyedül - a Világtörténelmet suttogjuk...
(Megtekinthető és letölthető!)
Reisinger János és pártszolgálatos bűntársainak továbbképző filmje, rossz hírekről szóló előzetessel.
F 2009-03-28. -
A hazugságok szintjei
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Amit a gondolkodó ember felismer, arról még mindig hallgat a hivatalos politika. Egyetlen magyar párt vagy vezető sem tett beismerő nyilatkozatot szeptember 11-ről! (...) Ha lenne politikai mérésügyi hivatal, bevezetné a hazugság mértékegységét, ami ma 1 gyurcsány lenne. (...) Be kell látni, a miniszter sem több egy diplomás szóvivőnél. Legmagasabb szinten soha egyetlen önálló gondolatuk nem hangzik el... (...). Mindannyian a háttérhatalom, a média bábfigurái. (...) ... fejlődés volt-e mindaz a növekedés, ami végső soron a földi élet elpusztításához vezethet? ...
F 2009-03-27. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Magyarverők, tömeggyilkosok, a Közellenség!
/Molnár F. Árpád/
(Film, 25 perc)
Tartalom: Magyarország eddigi rendszerének végnapjaiban Bartal Piroska (Szupernagyi) politikai üldöztetésével kezdve a Gyurcsány Ferenc és társai életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető bűntettein keresztül a kurucinfó, a Barikád, a Nemzeti Hírháló, a Harc Tér, a Mihók-maffia eddigi és folytatólagosan elkövetett napi tetteiig, az ezekből adódó következményekig jó hosszú, a magyarság szégyentörténelmébe égetett névsorral, a gyilkos dühvel elrejtett és átmenteni tervezett állami és titkosszolgálati bűnözéssel és magyarok elleni tömeggyilkosságokkal, a magyarság morális és ezt követően még barbárabb öngyilkos csődjével, kaotikus állapotának prognózisával, és az újrarendezett ország igazságszolgáltatása által feltétlen megkövetelendő emberjogi és törvényi gyakorlat néhány elemének érintésével bezárólag. Magyarország kupleráj jövője és Echelon-idióta, azt mondják, az utca szemete ellenségeink előre tervezett és bejelentett.
(Megtekinthető és letölthető!)
         
HÍRHÁTTÉR - Háború az Echelon-fenevadak ellen!
2009-03-26. -
Nyílt Levél, hogy ami kell, Meglegyen - A kurucinfó levelére válaszul
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Mert amikor felébred a világ, akkor megtorlásokat akar, mert arra is felébred, hogy nem csak a maradék Igazság és Hősiesség, nem csak a maradék Szeretet és Irgalom volt az, amit a leggyűlöletesebb módon üldöztek, de az Emberiség utolsó reménysége is! Azokat bélyegezték a Nép ellenségének, akik tudták, hirdették az Igazságot, és - ahogy a Jelenések Könyve Mondja róluk - az életüket mindhalálig nem kímélték! (...) Hazugságra és demagógiára azok szorulnak, akiknek harcukat az Igazsággal, ezért az Istennel és az Emberiséggel szemben kell vívniuk. Mi olyan kivételes luxust kaptunk, mert lélekben Adta Meg az Isten, hogy ilyesfajta virtuális vitákra és hazudozásra nem szorulunk.
F 2009-03-26. -
A babiloni világ színházterme
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ...transzállapotban figyelik a műsort. Olyan előadás ez, amelynek ők is a részesei!!! Igen, a részesei, de beleszólásuk nincs a darabba. Programozott idióták, akik a mindenkori forgatókönyv szerint cselekszenek!
F 2009-03-26. -
A sasok is angyalok
/Dér Atilla/
Részlet: Mert minél kevésbé vannak az embernek nézetei, s minél inkább vannak érdekei, annál inkább hajlik arra, hogy érdekeit nézeteknek tekintse. A sötét tendenciák „eszménye” a világnézettelen ember. Az emberek azért hazudnak önmaguknak, mert értelmileg nem tudják elviselni azt, amit egzisztenciálisan annál könnyebben elviselnek; - hogy annyira hitványak legyenek, hogy még nézeteik se legyenek.
         
2009-03-25. -
'Akkora pofont lekeverek, hogy benne lesz a híradókban!' - Hatalmi előre jelzések szerint dagad az utolsó pillanatig hazudozó és gyilkos sodomai őskövület Mihók-maffia botránya
/Molnár F. Árpád/
Részlet: De ha maga akár csak egyetlen általunk védett és képviselt áldozat vagy halott ellenében azért, hogy mélyebben behajoljon egy közutálatnak örvendő, utolsó-mocskos sötét bűnöző előtt, amilyen Mihók Attila, ilyen hangot mer megütni, odamegyek egy operatőrrel, és akkora pofont lekeverek, hogy az Internetre téve benne lesz az esti híradókban! És akkor vége a D-Notice-nak és a teljes elhallgatásnak...
F 2009-03-25. -
A Munkáspárt elnökségi állásfoglalása az MSZP-kongresszusról
/Magyar Kommunista Munkáspárt Elnöksége/
Részlet: ...általánossá válik a nyomor, az emberek ki vannak szolgáltatva a bankoknak. Azzal, hogy az állami szervek, a rendőrség, a közigazgatás nem működnek rendesen, a közélet tele van korrupt szereplőkkel, akik helye a börtönben lenne, és nem a parlamentben, az önkormányzatokban. A Magyar Szocialista Párt kongresszusa nem nézett szembe azzal sem, hogy (...) közvetlenül felelős mindenért, ami történt, és ami még történni fog. Nem mérte fel annak veszélyét, hogy a gazdasági feszültségek szociális és politikai robbanáshoz vezethetnek. A kongresszus nem parancsolt nemet, sőt felhatalmazta a pártvezetést, hogy folytassa a hibás és bűnös utat.
F 2009-03-24. -
Tömeggyilkos ellenségeink itatnának tovább vérrel - Akik újra eladták az egész világot
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Majd meg fogja érteni, hogy vannak emberek, akik nem képesek hazugsággal, megtévesztéssel és az Emberiség átkával együtt élni, hanem mindenkinek, fajra, nemre, vallásra stb. tekintet nélkül, ahogyan Mark Phillips, a CIA volt hivatásos elmeprogramozója, az MK-Ultra alvállalkozója mondta: az Emberiség iránti szeretetükből fakadóan kénytelenek tenni az Emberiségért. Itt Istenről, Erkölcsről, Emberiségről és minden fontos, nemes és felemelő dologról van szó! Saját magunknak ástuk volna meg a legmélyebb morális pöcegödröt, ha bármiféle pártért mindezt feláldoztuk volna!
         
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. -
Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Tánczos Krisztina, a Hírháttér Multimédia nem titkoltan mélységi beavatott (beszervezett), Istentől Elválasztott szerkesztője telefonon hívta fel Molnár F. Árpád főszerkesztőt, és az alábbi, ismeretlen eredetű (...) kijelentést adta át. Szó szerint közöljük Tánczos Krisztina bizonyságtevő szavait, ahogyan diktálta, aztán telefonbeszélgetésünk lényegét idézzük... [És néhány jelekkel kísért repülőgépkatasztrófáról.]
Klikkeljen a fenti linkre, és becsülje fel a Reisinger-féle ügynökbanda hulláinak számát.
F 2009-03-24. -
Kozmikus fordulat az Emberiségnek nevezett állatvilágban - Disznók között az angyalok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tisztelt Olvasónk arra hívta fel a figyelmünket, hogy foglalkozzunk az elmeuralmi világtechnológiák elleni védekezési lehetőségek teregetésével is, mert sokan reményüket veszthetik.
F 2009-03-24. -
Ahogy ti "zenéltek", a nép úgy "táncol"!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Józan ésszel felfoghatatlan az a tény, hogy ott, az "ikertornyokkal" történt katasztrófa után még bizalmat adtak a Bush-kormányzatnak! Mikor tudták azt, hogy a saját kormányuk hajtotta végre a merényletet ellenük! Szándékosan beáldozott/föláldozott több ezer embert bizonyos háttérhatalmi érdekek miatt... (...) A kormány úgy állította be a dolgokat, hogy az terrortámadásnak tűnjön. (...) ... hiszen az Echelon-elmeuralmi fegyverek segítségével az egész Föld bolygó le van uralva, és a Háttérhatalom irányítása alatt áll!!! (...) Tehát teljes egészében a normális viselkedés ellenkezője valósult meg [a lakosságon]...
         
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. -
Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...
E cikkünket a kurucinfó világszerte üldözi!       -       Cikkünk tárgyát képező tényfeltárásunk vezető üldözői a Vona Gábor nevében fellépő Barikád, a Jobbikos pártlap Nemzeti Hírháló, valamint a Jobbik és az MNB 2006 pártlapja, a Harc Tér volt. Ez a cikk sosem jött volna létre, ha a Barikádnak, a Harctérnek, a Nemzeti Hírhálónak, a Reisinger János vezette adventista egyháznak vagy a kurucinfónak bármi beleszólási lehetősége lett volna. Várjuk a további pártok és médiumok, valamint egyházak, civil szervezetek és magánszemélyek állásfoglalását.
 
2009-03-22. -
Összefogás a PÁRT Védelmében (Az Utolsó Trianon)
Nyílt Levél a Barikádnak: Háború az Echelon-fenevadak ellen

/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Nyílt Levél első főcímzettjei - a felelősségvállalás kikényszerítésére és a személyenkénti döntések ratifikálására és bizonyítására - speciálisan kerültek kiválogatásra. A következők voltak: MAZSIHISZ, Barikád, Kurucinfó, Harc Tér, Nemzeti Hírháló, Magyar Nemzeti Bizottság 2006, Vona Gábor, Jobbik, Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás.
E cikkre és valamennyi tényfeltárásunkra reagálva totális és közönséges ellenségességét fejezte ki, ismét elsőként jelentkezve a Nemzeti Hírháló.
F 2009-03-21. -
A Legnagyobb nép kerestetik: Krisztus Magyarországa vagy Izrael, a Centrális Világhatalom - Regős Péter magyarokat megvető levelére Molnár F. Árpád válaszolt
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Postafiókomba a tavaly magyargyalázó versével nagy botrányt kavart Regős Péter (...) Lipták Bélához (...) írt levele másolatát küldték, minek okán hirtelen írott levelemmel reagáltam (...). A külön érdekessége, hogy eredetileg eme, alább olvasható levelem sem a nyilvánosságnak készült, ezért a közélet és a titkosszolgálatok olyan világába enged bepillantást, amik nyilvánosan soha, senki részéről nem publikáltatnak (...).
F 2009-03-21. -
A Szentírás az Emberiség legnagyobb Kincse
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ...a Szentírás az Emberiség legnagyobb Kincse, felbecsülhetetlen érték (...). Irányadó mértékei, tanításai könnyebbé, jobbá teszik az életet, még ebben a Sátán által fogvatartott, Echelon-elmeuralmi fegyverekkel leuralt világunkban is! (...) Ember!!! Ne bízz pártokban, hamis vallásokban, csakis az egy igaz Istenbe helyezd reménységed! (...) Soha ne helyezd bizalmad a földi igazságszolgáltatásba, mert ezek mind-mind Nagy Babilon részei! Mind a Gonosztól valók!!!!!
         
2009-03-21. -
Így féltek ti... A gyáva hatalom reakciója
/Audie Rácz Era/
Részlet: Mivel az őszinteség már előzőleg, a pártállamban sem volt "divatban" (ahogy a világon másutt sem) leginkább a pénzhatalom és a vele szorosan összefonódott politika köreiben, ezért az emberek jó esetben félinformációkra, vagy a "hivatalos verzióra" - a hazugságra - támaszkodva tudták csak meghozni döntéseiket, melyek ezért szükségszerűen rosszak voltak. Mennél tovább tart ennek a kiterjedt hálózatnak haza- és sorsrontó uralma, mely a hazugság áradat leple alatt folyik, annál inkább csökken puszta létünk és hazánk fennmaradásának esélye.
F 2009-03-20. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Ragyogó forrás, '84-angyalok
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Toronymagasan minden magyart és legalább kvázi az egész bolygót megelőzve beszélgetést hallhatnak a szó szerint Csillaggyár Hírháttér stúdiójában a Bibliában részletesen Megjövendölt, a bolygón eltitkolt Háttérhatalomról, Soós Józseffel. S úgy van rendjén, hogy minden idők egyik legnagyobb magyarja, Soós József, aki nyíltan merte vállalni, hogy beszél a Föld minden népét uralma alá vetett titokról - akit éppen ezért az összes állami médium, mert mind az Emberiség ellensége, abszolút elhallgat -, a világon először a Hírháttér TV-ben jelenjen meg.
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-03-20. -
Eltáncolt március
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Ha csak a 20 évvel ezelőtti márciusra gondolunk, amikor a szégyenteljes rózsadombi paktum aláírása történt, többek között elnöki elődje, Göncz Árpád által, akkor Sólyomnak bőven volna miről nyilatkoznia. Sólyom pedig e kérdésben máig néma maradt. Ugyanúgy hallgatnak a parlamenti pártok, pedig pártállástól függően akár a paktum mellett, akár ellene ki kellene állniuk. Hallgatás van...
         
2009-03-19. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Tovább takarítana az állam a "Fényevő"-ügyben: Feljelentés az ügyvédje ellen, privát levéllel + telefonos botránnyal (MP3)

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ha nem a Hírháttér terítené, már híradós és napilapos hír volna: a Hírháttér feljelentette Kamarás Pétert, a Fényevőként ismertté vált személy ügyvédjét. A teljes Fényevő-ügy - melyről sokkal többet tudunk - kétségtelen egyik rekordbotrányát képező momentumaként az ügyvédi irodával folytatott telefonbeszélgetésünket hallgathatják meg vágatlanul, teljes terjedelmében, továbbá privát levelünket és az Ügyvédi Kamaránál tett feljelentésünket is idézzük. Kapcsolódó irodalomként a kínzóKamarás igazságügyi elmeszakértő bűnözőket is továbbnyomorítjuk.
KLIKK az oldalra! (11 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)
F 2009-03-19. -
Érzéketlen, tündöklő fenevad - Zsigai Klára új verseiből
/Zsigai Klára/
Tartalom: A verseiről, küzdőerejéről ismert és egyre híresebb Zsigai Klára négy versét olvashatják, mely művekből világosan tetten érhető a korábbiakhoz képest a magasabb rendű spirituális keresztyéni tónus és tartalom, valamint az ezzel is rokon lelki kapcsolatokból eredő megtapasztalások. Nem véletlen, hogy ebben a romlott, napi állati létre beszűkült magyarságban Zsigai Klára sokkal kifinomultabb világával szemben kimondottan gyatra és útszéli stílusú költők nemzeti nimbuszban díszelegnek.
F 2009-03-19. -
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA:
Isten vagyok, illuminátusokat taposok (MP3+vers)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Molnár F. Árpád MP3-ban hallható és letölthető, irodalmi értékű valami-"improvizációja" (csak családtagoknak) és Realitásverse, melyhez (utóbbihoz) hasonlót - annak tabutémája miatt - eddig a magyarságból tudtunkkal kizárólag Athenagorasz publikált (kettőt). S hogy a dicsőséget itt is learassuk: természetesen a világon először a Hírháttéren megjelentetve. Mert a Hírháttér számos állambűnügyi, titkosszolgálati, tudományos és technológiai, és mindezekből fakadóan művészeti kategóriában abszolút első, ezért (is) világszerte betiltott.
KLIKK az oldalra! (7 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)
         
2009-03-18. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Wass Albert: Hontalanság hitvallása (Isten, Tűz, Echelon)
/Bara József-Attila (Románia) - Molnár F. Árpád/
(Film, 3 perc)
Tartalom: Wass Albert versét tűzzel és hévvel előadja az erdélyi magyar Bara József-Attila, aki egyike azoknak, aki az Internet nyilvánossága előtt is elmondta, hogy alig azt követően, hogy Echelon-ügyben felkereste a Hírháttért, mihelyst Molnár F. Árpád hatalmi kijelentéseket kezdett kapni, Bara előtt is kénytelen elkezdett megnyilatkozni a Háttérhatalom. Ma már nem kell titkolnunk, hogy beszervezéseket folytatunk. Mi vagyunk az egyetlenek, akik nem bármely államnak vagy titkosszolgálatnak való engedelmességre, hanem a világot irányító és uraló Háttérhatalom (a Biblia Nagy Babilonnak Nevezi) leleplezésére és az Isten Létezése bizonyítására tesszük.
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-03-18. -
Mit kíván a magyar nemzet?
/Czike László/
Részlet: Követeljük: 1. A Gyurcsány-kormány azonnali távozását, az Országgyűlés feloszlatását.
2. A „rendszerváltó” politikai pártok feloszlatását, az uralkodó politikai-pénzügyi elit és tanácsadóik leváltását, vezetőik tételes vagyoni elszámoltatását és – ha kell - büntető felelősségre vonását.
F 2009-03-17. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (filmváltozatban is!):

Kijelentett álmok: Hitler és a Szajha utolsó órái

/Molnár F. Árpád/
/Zene: Britten: Zongoraverseny/

Tartalom: Molnár F. Árpád egy-egy - mint mindenki esetében: meghatározhatatlan eredetű - kijelentett álma Adolf Hitler berlini, utolsó óráiról, valamint a jelenlegi állapotában haldokló titokzatos Nagy Babiloni Szajháról. Az álmokon keresztül is érintjük a kurucinfós és harctéres utolsó magyarokat, és kevésbé siratjuk a Nagy Szajha imádság híján is járásképtelenre dagadt jobb térdét...
KLIKK az oldalra! (24 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)
         
2009-03-17. -
Vad bolygó
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: A Kárpáti Magyar - költői fordulatokkal dúsított - ékes felhívása, továbbá kiáltványa a politikusokhoz és mindenki felébresztésére.
F 2009-03-15. -
A Pártcivilizáció elektromágneses hulladéka - Lelketlen állatok: gyorsabban és sűrűbb sorokban!
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Szegények, lelketlen állatok. (...) Ha nem plántált volna minket az Isten, a szerencsétlen jószág még most is abban a ganéjban ülne, amit 80-100 évvel ezelőtt vagy korábban megágyaztak neki. Azóta képtelenek igazat mondani, azóta képtelenek ma már 100 éves kutatási eredményekről beszámolni, és olyan kuruc-sötétek, hogy még együtt is veszik üldözés alá azokat, akik mint az égből leszállt istenek, érthetetlen módon igazat és Valóságot mondanak, és kizárólagosan hirdetik a nemzet felemelésének egyetlen és utolsó lehetőségét.
F 2009-03-15. -
Menetelés a vágóhídra, rendezetten, zárt sorokban!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A Háttérhatalom az Emberiséget a pusztulása felé vezeti, hasonlóképpen, mint a vágóhídra hurcolt állatok! És még az is közös a kettőben, hogy egyik sem tudja, mi vár rá!!! Nem lázad, nem küzd!!! Csak teszi azt, amit neki utasítanak!!! (...) ... az állat sem tudja magáról, hogy neki mi a célja, feladata, létezésének lényege! Teljes tudatlanságban van. (...) Hasonlóképpen az emberéhez (...). Szolgál, vagy ami még ennél is rosszabb: kiszolgál egy gonosz Háttérhatalmat. Ezzel saját sírját és az Emberiség sírgödrét ássa meg!!!
         
2009-03-14. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Tanárverések - Meztelenség és korbács
/Molnár F. Árpád/
(Film, 11 perc)
Tartalom: A feje tetejére állított értékrend szerint a fiatalkorú, erőszakos bűnöző tanítványnak szinte mindig igaza van, a bűnöző szülők nem nevelik puhány, elkényeztetett kuruc- stb. gyereküket (az egyik legutóbbi botrány egy szőke, gazdag pszichopata lány őrjöngése volt), hanem a tanár testi épségét és életét fenyegetik, az iskolai bűncselekmények a politikusok és a cionista dömpingű média szerint nem is olyan bűncselekmények, mintha az iskola alsóbbrendű volna, mint az utca, a tanár pedig alacsonyabbrendű, mint a járókelő stb. A hanyatlásról, a hatékony prevencióról és a gyors megoldási lehetőségről beszél Molnár F. Árpád.
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-03-14. -
Új márciusi gondolat
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Miről szól az európai parlamenti választás? Újabb hazaárulókat kell küldeni Brüsszelbe, s őket a mi pénzünkön etetni, utaztatni, brüsszeli, pesti és egyéb magyarországi udvartartásukat éltetni éveken át, nem beszélve magának a választásnak a milliárdos költségvetéséről. (...) ... fel kellene ismerni, hogy közköltségen saját hóhérjainkat választjuk, akik majd európai érdekek szerint szavaznak, ellenünk.
F 2009-03-13. -
Posta Imre politikai gyilkosság ellen próbálja biztosítani magát - Stratégiákról és a politikai gyilkosságok világstruktúrájáról
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...arról mindenki tud, aki utána akar nézni, hogyan lehet hagyományos fotontechnológiai eszközök barkácsolásával belülről megfőzni vagy megvakítani a szomszédot. Aki tehetségesebb, egyebet is tehet házastársával: házilag barkácsolt rádióadóval előidézhet folyamatos fejfájást, zavartságot, rosszullétet, hányingert, hányást stb.
         
2009-03-13. -
Természetellenes, a normálissal ellentétes emberi viselkedések!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Az Echelon elmeuralmi, elmeirányító fegyverrel fogságban van tartva az egész Emberiség! Ez különösképpen a 15 milliós magyarságon figyelhető meg legszembetűnőbb módon! Mert olyan szinten tudatlanságban, butaságban vannak tartva az emberek, hogy a legalapvetőbb dolgokat sem képesek megérteni. Szinte már az állatnak az értelmi szintjére van lezüllesztve...
F 2009-03-13. -
Roma pénzek kerülő úton - Külső-belső ellenségek
/Audie Rácz Era/
Részlet: Csak az aktuális eszközök váltakoznak: Az etnikumok, nációk közötti ellenségeskedés szítása államilag és nemzetközileg támogatott, bevált szokás. (...) Csak az aktuális áldozatok NEM váltakoznak: Áldozat itt mindenki. Sokan bedőlnek a politikának és a fizetett médiák hazugságainak.
F 2009-03-12. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Kurucinfó, Harctér, minden népek ellenségei! - Hírháttér-válasz a kuruc.infóra és a Harctérre
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Within Temptations: Angels/
(Film, 7 perc)
Tartalom: Sokkolóan leleplező, lemeztelenítő film, videoklippel az ártatlan magyarok tömeges megkínzásához, megcsonkításához, legyilkolásához tobzódva, kérkedve, nagyképűen, fellengzősen, lekezelőn Veérgőzös, tömegek kínjából és gyászából a Sátán oltárán röhögve, gúnyolódva okádó, az Emberiség legundorítóbb és legmoslékabb pártszolgálatos parazitái ellenében, minden népek védelmében, az utolsó és legagresszívebb, legigénytelenebb magyarok egy névsorával.
(Megtekinthető és letölthető!)
E filmünket a Jobbikos Nemzeti Hírháló gyűlölettel üldözi, a feltárt összes bűntettet dühödten védelmezi.

Kapcsolódó Honlapunk: pszichterror.atw.hu  (KLIKK a feliratra!)Sokk!   Sokk!   Sokk!   Sokk!   Sokk!   Sokk!   Sokk!   Sokk!   Sokk!   Sokk!   Sokk!   Sokk!   Sokk!   Sokk!
         
2009-03-10. -
9 kérdés Molnár F. Árpádtól - A beszervezésektől a kijelentésekig
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A leggyakoribb, továbbá aktuális nézői, hallgatói, olvasói kérdésekre válaszolván: párttámogatás, cigánybűnözés. Kikkel vagyunk jóban? A következő személyek elkészített jövőjéről: Novák Előd, Hegedűs Lóránt, Tánczos Gábor, Sebők István, Vámos György..., a magyarság előre elkészített jövője. Mi kell a beszervezéshez, hogyan történik, kinek vagyunk alárendelve, honnan és hogyan adatnak a kijelentések?
F 2009-03-10. -
Közel a szabadulás!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ... vannak más beszervezettek is, olyan beszervezettek, akik Isten és Fia, Jézus Krisztus Urunk kegyelméből lettek beszervezve, az Emberiség megmentése céljából! Éppen azért, hogy a Háttérhatalom, a titokzatos Nagy Babiloni Szajha kilétét felfedjék, ezzel emberek lelkének sokaságát megmentve az örök pusztulástól!!!! (...) Hiszen minden olyan embernek, aki Isten irányadó mértéke szerint él, vagyis Jézus Krisztus tanításai szerint, annak lesz része megmentésben!!!!
F 2009-03-08. -
Az MTV Emberiséget fenyegető vezetősége és bűnöző kollektívája - ahol vámpír a vámpírnak nem, de a népnek féktelenül szívja a vérét
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Az MTV-nek elküldtük a feljelentést, de annak igazgatói és dolgozói nem mutattak érdeklődést azután, hová folyik el a székházuk és az ő bűnszervezeti bűnpártolásuk miatt több százmillió Ft-unk évente. Annál is inkább nem, mivel személyemen (Molnár F. Árpád) és a Hírháttéren teljes D-Notice, azaz - titkosszolgálati kifejezés - a Központilag rendelt elhallgatás sátáni, tömegpusztító, az MTV teljes vezérkarán történelmi erővel megtorlandó pecsétje áll.
         
2009-03-08. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)
Üzenet Boross Péternek:   Lehet, hogy a karthausi szerzetesek nem beszélnek, a fremenek viszont igen.   (Molnár F. Árpád)
F 2009-03-07. -
Az Echelon-technológia felhasználása ellenem
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Most csak az az egy dolog éltet, hogy Nagy-Babilont leleplezzem!! (...) ... a rendőrség folyamatosan zaklat, mikor közlekedem, és mindig megbírságol. (...) ... a Teremtő Isten és Jézus Krisztus Urunk méltónak talált arra, hogy az Emberiség szolgálatába álljak, és neki szolgáljak! (...) Megáldott engem azzal a tudással, ami csak az Isten által a jóra és az igazságra beszervezett embereknek adatott meg! Ez a világ legnagyobb ajándéka, amit semmilyen világi-babiloni vagyonra le nem cserélnék soha!
F 2009-03-06. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Az első kiáltás - P-re-quiem Babilon gyermekeiért
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Albinoni: Adagio/
(Film, 9 perc)
Tartalom: Molnár F. Árpád 2007 Karácsonyán, a 11 éves Heffentrager Zsófia meggyilkolásának helyszínén, Körmenden kapott álma, melynek gerincét a titokzatos Nagy Babiloni Szajha gyermekgyilkosságai és az elkövetkezők képezik. Háttérhatalom (azaz Babilon) és a pedofil kéjgyilkos, fehér galléros, nemzetközi bűnözői hálózatok, valamint a gondolkodást irányító Echelon-világterrorizmust eltitkoló, az egyházakkal és a médiával stb. kollektív bűnös és bűnöző Egypártállam.
(Megtekinthető és letölthető!)
         
2009-03-06. -
Az igazi veszély
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Bárki belegondol, nem kell attól tartanunk, hogy a cigányság képviselői átveszik a hatalmat a közintézményekben, cigánydiktatúra jön, és a demokratikusnak nevezett kereteket úgy használják majd ki, hogy a soron következő választásokon elsöprő sikereket aratnak. (...) Végveszélybe kerülhet az ország, ha roma-veszéllyel foglalkozik és nem annak hátterével.
F 2009-03-04. -
A Hetednapi Adventista Egyház az Echelon (Nagy Babilon) tömeggyilkos rémuralmának pártján
/Molnár F. Árpád/
Részlet Összehasonlításképpen: a volt Szovjetunióról kiderült, hogy az ottani papság 100%-át kényszerítette a titkosszolgálat együttműködésre! El lehet képzelni, hogy ha ehhez képest a magyar statisztikákat a tudatlan kívülálló nagy jóindulattal farigcsálja le, legnagyobb igyekezete ellenére is milyen katasztrofális végeredményt kap a magyar egyházak és gyülekezetek államügynöki túlsúlyáról, a vezetők beszervezettségéről, gerinctelenségéről, farizeusi meghunyászkodásáról, köztörvényes, az ateistákat már most messze alulmúló hitványságáról...
F HÍRHÁTTÉR - És újra, és újra, és megint mindenkit megelőzve, a Júdásfaj által agyonhallgatva
2009-03-04. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Izrael bizonyítottan szándékos népirtása
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Christopher Young/
(Film, 8 perc)
Tartalom: Bizonyítjuk, hogy Izrael szándékosan követett el a palesztin polgári lakosság ellen tömeges mészárlásokat, holott az egész világ tudta, hogy minden eszközük rendelkezésre állt ahhoz, hogy kizárólag a terroristákat semlegesítsék vagy semmisítsék meg. Azért, amit Izrael elkövetett, a nemzetközi jogszabályok értelmében életfogytig tartó szabadságvesztés jár a zsidó kormány összes döntéshozója ellen. Továbbá: Aki akarja, megmutatjuk annak a Háttérhatalmat.
(Megtekinthető és letölthető!)
         
2009-03-04. -
Hajléktalanság és Háttérhatalom
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet A hajléktalanok a "rendszerváltás" vesztesei lettek. Mert 1989-90-ig volt biztos munkahelyük, és ez által megélhetésük is! (...) Az Emberiség Sátán és Háttérhatalma által totális szellemi, mentális és érzelmi sötétségben van! (...) Minden csak látszatbiztonság! Illúzió!!!
F 2009-03-04. -
Sólyom Lászlónak a bírói érinthetetlenség ellen
/Figler Csaba/
Részlet: J.F.Kennedy híres beszédjéből idézzek: (...) [A Rendszer] ténykedései titkosak, nem nyilvánosak. Tévedéseit elrejtik, nem híresztelik. Ellenzőit elhallgattatják, nem ismerik el. Kiadásai megkérdőjelezhetetlenek, titkai felfedhetetlenek.
F 2009-03-03. -
A kormányok legfőbb feladata a Háttérhatalom kiszolgálása
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A kormány legfőbb feladata a Háttérhatalom védelme és kiszolgálása!!! Vagyis maradéktalanul, feltétel nélkül azt cselekedni, amit a Babiloni Szajha elvár tőlük! (A fotón térdműtét-talány Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek.)
         
2009-03-03. -
Titkos jelek most is üzennek...
/Zsigai Klára/
Tartalom: Zsigai Klára legutóbb íródott verseiből olvashatnak néhányat, melyekben egyértelműen kitűnni látszik a minőség további emelkedése, akár a tartalmi mondani valót, akár az ihletet adó, a lényegi strukturális hátteret nézzük. A most prezentált 4 vers keresztyéneknek külön ajánlott.
F A baloldali Reisinger-féle egyház kirekesztését és Vona Gábor pártembereinek dühödt gyűlöletét váltotta ki:
2009-03-01. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba

/Molnár F. Árpád/
(Film, 5 perc)
Tartalom: Andrea Bocelli és Sarah Brightman világhírű zenéjével, előre bejelentett, a darabba kódolt, sokak számára (amilyen az ördögök közül Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc is) rögtön értett, konkrét katasztrófákkal. Az Elkészült Történelemben való utazásra hívunk mindenkit, kívánva valamennyi utazónak szent tartalmakat, és minél kevesebbet abból, ami a mai egyházak papjainak és pásztorainak legalább jelentős részét egyre inkább uralja.
(Megtekinthető és letölthető!)
       Filmünk ellentámogatója és megvetője a Reisinger-féle egyház.      
F 2009-03-01. -
Mónus Áron matematikus és író feljelentései Lázár János polgármester ellen
/Mónus Áron (matematikus, író)/
Tartalom: Sokan Zuschlagot emlegetnek, amikor Lázárra emlékeznek. A fiatal politikus Zuschlaghoz hasonlóan beleült a kész bűnözésbe, és mint világfi, ország-világ előtt fennhangon és kérkedőn, a pártot és a bűnöző rezsimet érezve a háta mögött, úgy gondolta, bűnözőknek áll a világ, és minden az övé. Tetteinek következményei és a Fidesz bűnpártoló pártfogása miatt mára már Orbán Viktort is börtön fenyegeti.
         

További cikkek: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 23.

AZ ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGY ÉS A MULTIK HALÁLGYÁRA:     "- Vizsgálóasztal: 8 ezer helyett 100 ezer Ft.     (...)      - Tólószék: 6 ezer Ft. helyett 80 ezer Ft.     (...)     - 250 Ft-os akkumulátor 10 ezer Ft-ba kerül.     (...)     - ...papírlepedőtartó 249 Ft helyett 9850 Ft-ba.     (...)     - Infúziós állvány 650 Ft helyett 25500 Ft-ba kerül!     - Paraván 980 Ft helyett 78000 Ft-ba!!!     - Nőgyógyászati vizsgálóasztal 14 ezer Ft helyett 174 ezer Ft!     - Műanyag ülés várótermi padhoz 350 Ft helyett 4100 Ft-ért kapható...     (...)     - Háttámla nélküli forgószék, melynek előállítási költsége haszonnal sem több 1400 Ft-nál, 25200 Ft-ért...     (...)     - Műszerasztal (azaz négy kerekű kisasztal négy fiókkal) maximum is 6500 Ft helyett 223 ezer(!) Ft! Majdnem negyedmillió Ft közpénzből, darabonként!!!     - Magyar hordágy, mely egyszerű és összecsukható, mint a kempingasztal, 2 ezer Ft helyett 34 ezer Ft!"     ---     A cikk elolvasható "EGÉSZSÉGÜGY ÉS NÉPIRTÁS" címmel 2007.07.15.-éről.


A HÍRHÁTTÉR születése
2007 július 15-én

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu
 

 
 
Selejt Áruk Fóruma   Videóoldal

Lap teteje