Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Cikkünk az adventista pásztor-képző iskola következő órájának tananyagául is szolgálhat, hogyan nem szabad cserben hagyni 100 év volt és elkövetkezendő áldozatait az állambabiloni ördögök júdásbéréért cserébe. Másképp: megtaláltad-e a következő csonthalmokat is a szemedben, Reisinger János, vagy még mindig a szálkát keresgélitek a miénkben?
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy a Háttérhatalom összes "al-projektje" figyelemmel kíséri a munkánkat, és előbb ott van az asztalán a megírt anyag, mint ahogy ki tudnánk tenni a Világhálózatra!"

   

Orbán Viktor részére privát levélnek tervezett, nyílt lett belőle - Már Mondta, hogy: ÉLETFOGYTIGLAN!

 
 


Mónus Áron matematikus és író védelmére a Hírháttérmi (is) végeztetett, a Hírháttért pedig egy láthatatlan, Istentől Elvégzett hadsereg védi. Orbán Viktor mégis képtelen megalázkodni sokadik bűntetteit követően is, hogy a teljes csőd fenyegeti, Lázár Jánosa pedig alighanem még annyira sem fogja fel, mit művel vak gyűlöletében, hogy Mónus Áron kihúzott a zsebéből és a lakosság zsebébe juttatott vissza csaknem 6 és fél milliót...

Bevezető:
Mónus Áron, a cionizmus feltárásában úttörő és történelmi érdemekkel rendelkező matematikus és író kiemelten közhasznú feljelentései következtében Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester kénytelen volt 6,3 millió Ft közpénzt visszafizetni az állam számára. Egy hónappal később (bosszúból) már kiterjedt (párt)pert indított Mónus Áron ellen, megpróbálva elmegyógyintézetbe juttatni. Orbán Viktor és pártja tettei jutalmazásaképpen főetikai büntetőjogi megtorló szóvivővé tette és elkezdte futtatni a médiában. Válaszképpen Molnár F. Árpád - aki belülről alapos szakértője ennek a területnek (is) - történelmi jelentőségű előadást prezentált, számos állampszichiátriai, rendszerről rendszerre átmentett bűnözőt és több, köztük folyamatban lévő ilyen jellegű bűntettet konkrétan leleplezve! Lázár Jánost a film hatására Orbán Viktor és a Fidesz először visszavonta az országos szerepléstől, felfogván, hogy ha ezzel szembe mennek, abból számukra semmi jó nem származhat, most a politikusokra jellemző, látszólagos pillanatérdek hatására mégis megtámadták filmünket.

Azaz Orbán Viktorék - apáik és nagyapáik, déd- és ükapáik állami Veérengzésű sokkos gyilkosainak lelki hatása alatt - úgy döntöttek, mégiscsak kérkedni kívánnak tömeggyilkosságaikkal. Na nem a rehabilitációk, hanem a tényfeltárók és üldözötteik elhallgattatására és a bizonyítékok fasiszta bíróságaik által történő megsemmisíttetésére. Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk előre: nem fog sikerülni.

2009-04-09.
Molnár F. Árpád

Amikor a gyilkosok összefognak, és a sortüzes-csonttörő, pártszolgálatos bíróságokhoz fordulnak - Levél Orbán Viktornak

A levél nem nyilvánosságra készült, de olyan tartalmas lett, hogy annak ítéltetett

Már mondtam, Viktor, hogy fékezd meg a súlyosan paranoid pszichopata bűnöződet, a Lázár Jánost. Erre ránk eresztitek fenyegetőzni!

Fogd az öngyilkos WTC-bűnöződet, és ha annyira mozoghatnékja van, irányítsd a Gyurcsány Ferencbe vagy a MAZSIHISZ-ébe (bár az utóbbit visszaszívom, hiszen éppen ezt teszitek, a sokkos gyilkos összefogás megbuktatására, a reformokat követően sokkos gyilkos cionistáitok letartóztatására és bebörtönzésére, a Moszad magyarországi lefejezésére).

Lassan 10 éve hajkurászlak azzal, hogy az elektromos áram "feltalálása" óta a monarchiától és a hitleri fasizmustól kezdve, a Rákosi és a Kádár érán át a mai napig állami bűnözők védelmében elkövetett pszichiátriai és elmegyógyintézeti kényszerbezárások, memóriatörlő és lázárosan-orbánosan bosszúból, tehát aljas indokodból és célodból elkövetett elektrosokk terápiák, életre szóló függést, elmebajt és öngyilkosságot okozó kényszergyógyszerelések-kényszerkábítószerezések, valamint koncentrációs tábor-beli körülményekhez és gaztettekhez hasonló politikai gyilkosságok intézményrendszerét felfedd, a rehabilitációkat 100 évre visszamenőleg megkezd, és hagyjátok abba az elektrosokk terápiáitokat és politikai gyilkosságaitokat! Erre rám ereszted ezt a hibbant, Veéreskezű néró Lázár Jánost valami fasiszta állam fajtádbeli (júdásfaji) gazságszolgáltatásával (a sokkos gyilkosaitokkal) fenyegetőzve, hogy fejezzem be a tényfeltárást, és takarítsam el az ellenetek és fajotok (a JÚDÁSFAJ) ellen éppen a ti folytatólagos, szűnhetetlen bűntetteitek miatt kirobbant botrányok nyomait. Orbáni sötétséggel fajotok, az ördögök tömegsírjaiba górva az összes áldozatot, akik az elmúlt 100 esztendőben fajtátok által kiirtásra és megnyomorításra kerültek!

 


Az ominózus film kétségtelenül a magyarság csúcsteljesítménye a témakörben, 100 év folytatólagosan elkövetett állambűnszervezeti bűntettei megbuktatására és megfékezésére, amely miatt Orbán Viktor és a Fidesz először visszarendelte a bukásaiért hálából médiasztárrá tenni akart Lázár Jánost Hódmezővásárhelyre, de mivel Orbánék mindig is egyik óráról a másikra éltek, mint az állatok, ahogyan bejáratott államtitkosszolgálati politikusokhoz illik, így mégis ránk szabadították Lázár János polgármesterüket.

Hány éve mondom, hogy leplezzétek le a módszereket és rehabilitáljátok az áldozatokat? Majdnem 10 éve! Mi tart vissza, hogy ennyire odavagytok Hitler és Rákosi pszichiátriai bűntetteiért, elektrosokk terápiáiért és tömeggyilkosságaiért, hogy amióta ezt hajtogatom, azóta folyamatosan politikai üldözést folytattok ellenem? Hol betörve a lakásomba és onnan hurcolva el, hol az utcán a nevedben kötekedő cigányokat rám eresztve, hol a rendőrségen, de még Szerbiában is, a beogradi rendőrségen is a nevedben fenyegetőzve, hogy hagyjam abba! Csak nem attól félsz, hogy Hitler és Rákosi módszereivel együtt te is megbuksz? Csak nem attól félsz, hogy módszereitek napvilágot látnak?

De bizony attól!

Keresztyén vagyok, Orbán, nem hóhér és pártszolgálatos sokkos gyilkos. Fajod és Fajunk között akkora távolság van, hogy sem arra a minőségre le nem ereszkedhetünk, ahova ti fúltatok, sem közületek egy nem emelkedhet a mi színvonalunk közelébe sem! Amit nyilvánosságra hoztam, és amit ezért eltakarítottatok az Internetről 100 év elmegyógyintézeti gaztettek ügyében, azt most már újra nyilvánosságra kezdtem hozni, és megint minden magyar idők legnagyobb tényfeltárójaként a témakörben, minthogy minden eddigi bátrat és rettenthetetlent elhallgattattatok, börtönbe és elmegyógyintézetbe vágtatok, és halomra mészároltatok. Az eltelt 100 esztendőben MINDENKIT!

Ha én fajodnak (a magyargyilkos JÚDÁSFAJNAK) csak egyetlen áldozatáról szóló anyagot is eltávolítanék, mondván, inkább egy magadfajta lázárista sokkos gyilkos, pszichopata bűnöző "jó hírneve" (ami nincs) (ahogy pártember Lázár Jánosod hívja), mint a telefonba zokogó áldozatok védelme, akiket évtizedek óta, van, akit 50 éve és régebb óta dugdostok, és csakis hozzám fordulhatnak védelemért, mert te egy utolsó, mocskos, eichmanni fasiszta tömeggyilkos vagy, akkor az Újszövetségi Törvények értelmében a Jézus Krisztus egyértelműen kárhozatra ítélne! De én akkor sem tennék ilyet, ha semmilyen következménnyel nem járna, vagy le kellene mondanom az örök életről az Isten Dicsőségére, mert nem a fajtádból vagyok.

Engem cseppet sem hat meg, hogyan ássátok az auschwitzi és katyni polgári tömegsírok után végre a sajátotokat. Az a film a te életfogytiglanod. És ezt már akkor megkaptam kijelentésben, amikor a film még ki sem került az Internetre! Nem hiszem, hogy te, aki illuminátus vagy, ne kaptál volna hasonlóan, számodra és családod számára rettenetes információkat, ha csak családfőd, a Sátán nem vert át annyira, ahogyan a körülöttem Isten Kegyelméből kitermelt tucatnyi halottat illetően, akik addig-addig engedelmeskedtek a fajotoknak, kérkedve mocskos bűntetteikkel, míg végül úgynevezett "természetes" halált haltak.

Fogd meg a hibbant, paranoid pszichopata, zuschlagosan nyughatatlan, a bűntettekkel és a maffiával zuschlagos életkorral és magabiztossággal kérkedő, nagyképű bűnöző alkatú pszichopatádat, a te életfogytiglanodat kiváltó hibbant, Veéreskezű polgármesteri bűnöződet, és vezesd bele a saját házadba, a Lázárhoz hasonlóan bűnöző és sokkos gyilkos, morális idióta bűnöző gyerekeidbe, rólunk pedig kopjál le egyszer és mindenkorra!

Miért is vesztettétek el 2002-ben a választásokat 1%-kal? Akkor még nem tudtam, hogy el fog jönni az idő, hogy már nem csak a perdöntő 1%-jaitok fölött rendelkezhetek!

Hogy jössz te ahhoz, fasiszta gyilkosként, hogy amit csaknem 100 éven keresztül titokban csináltatok a Demeter- és Rákosi-bandáitokkal, állami és utcai bűnözőitekkel együtt, lépten-nyomon fellépve ellenem is, hogy ne merészeljek tényfeltárni 100 év pszichiátriai bűntettek és tömegmészárlások vonatkozásában, amikor Hitler és Rákosi gyilkosságainak elrejtésére is olyan hevesen mozdultatok, mint akit éppen lefejeznek, most, amikor már nem tudtok csak úgy elhurcolni a lakásomból, ahogyan eddig tettétek, mert gyilkossági és robbantásos ügyeitekről, valamint az akkor még ki sem nevezett gergényitek és más bűnszervezeti bűnözőitek elektrosokk terápiáiról hang- és videofelvételek tömegeit gyűjtöttem össze, és próbáltam hiába átadni a tanúvallomásokat a rendőrségnek, az ügyészségnek és a politikai pártoknak, most már nyíltan, az Interneten folytatjátok fasiszta, rákosista, katyni tömeggyilkos lumpensöpredék tömeggyilkosságaitok védelmét, zuschlagosan kérkedő, kaján nagy pofával, mondván, tiétek a világ, mert beleültetek abba a moslékkal és saját trágyátokkal teleömlesztett katonai latrinába, amibe belefojtani akartátok az egész világot!

Változnak az idők, Orbán. Akik a ti iskoláitokban jól tanultak, és elárulták az egész világot, csőstől fekszenek a sírgödrökben, de én még mindig élek, ráadásul meg sem fogok halni az elkövetkező időkben sem, még legalább messze jó darabig! Volt, amikor bűntetteiteket sehol nem lehetett sorolni, a rendőrség még Szerbiában és az olaszországi Milánóban is őrizetbe vette az embert, ha kitette az asztalra a rólatok szóló hang- és videofelvételek tengerét, mert az Internet még annyira halott volt, hogy bármit megtehettetek, média nem volt, csak tőletek, az igazság pedig ezért nem jutott el szinte sehová. Médiátokkal olyan sötétségben tartottátok az egész lakosságot, hogy el sem tudták képzelni, hogy közületek egy is akadhat, aki nem talpig becsületes, tisztességes ember.

Látod, ma már senki nincs, aki ne tudná rólatok, hogy valamennyien köztörvényes bűnözők vagytok, és közületek még a leghibbantabbak is felfogják, hogy cseppet sem biztos, hogy egyáltalán életben maradhattok ott, ahová a világ átfordulni készül.

És akkor van pofád ránk küldeni egy nyughatatlan, sokkos gyilkos, paranoid, szociopata bűnözőt, aki nem létező és naponként leszálló ágra ítélt "jó hírnevére" - amit tőletek, a gyilkosoktól kapott az árulóknak kijáró minősítésként - hivatkozva eltörölné az ártatlanul megölöttek és életben maradt, megkínzott, jelenleg is politikai üldözés alatt álló áldozatok hírének is a tengerét. Az áldozatok tengerét. Hogy írmagja ne maradjon, csak a fasiszta árulásnak.

A Molnár F. Árpád az életfogytiglanoddal.
Addig jár a gyilkos a kútra, a legmélyebb kútra, míg abba fojtják.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Kurucinfó, Harctér, minden népek ellenségei! - Hírháttér-válasz a kuruc.infóra és a Harctérre
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Within Temptations: Angels/   (Film, 7 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-03. - A kormányok legfőbb feladata a Háttérhatalom kiszolgálása
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-03-01. - Mónus Áron matematikus és író feljelentései Lázár János polgármester ellen
/Mónus Áron (matematikus, író)/

A Magyar Nemzeti Bizottság szócsöve, a Harctér betiltotta! Az SZDSZ e filmünket ajánlotta!
HÍRHÁTTÉR - Mindig elsőként, amiket mindenki elhallgat

2009-02-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
/Molnár F. Árpád/   (Film, 24 perc)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: A 15 milliós magyarság tényfeltárásban abszolút vezető médiuma
2009-01-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A pszichiátriai állami bűnözés és a CCHR
/Molnár F. Árpád - Hídvégi Klára (CCHR)/   /Zene: Hárs Viktor/   (Film, 19 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-01-03. - Állami terrortámadás Mónus Áron ellen - A Hírháttér eredetileg nem nyilvánosságra tervezett válaszlevelével
/Mónus Áron (matematikus, író) - Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
2009-04-09. -
A Háttérhatalom üldöz mindannyiunkat! - Tisztelt Nézők, Hallgatók, Olvasók!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Sajnos befolyásolni azonban képesek azt, hogy a látogatottsági ráta kisebb legyen annál, mint amilyennek lennie kellene! (Normál esetben legalább 50-100-szor több látogatónk lenne!) (...) Egyetlen média sem mert, és nem is akart az elmeirányító, elmeuralmi technológiákkal foglalkozni, pedig ez már nem "új" dolog, hiszen a hitleri Németországban is alkalmazták ennek a rendszernek a kezdetlegesebb technikáit. Amiket a háború után az Amerikai Egyesült Államokba vittek ki! Igen, kivitték az összes tudóst... (...) Egyszerűen nincs több olyan média, mint a miénk, és nem is lesz több! (...) Mi nem pártokban vagy népcsoportokban gondolkodunk, hanem Istenben és Emberiségben! Nekünk az Isten törvényei azok...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-10. -
Népirtó hatású kálisó
/Tejfalussy András (diplomás mérnök, méréstani szakértő)/
Részlet: A magyar lakosság ellen elkövetett valamennyi hibát, BŰNT nyilvánosságra kell hozni a tényleges fő okok és elkövetők konkrét megnevezésével, ismertetni kell a kijavítás konkrét módját, haladéktalanul elkezdve a védekezés szervezését, megvalósítását. Ebből a célból csatolom a kutatási eredményeinket.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu