Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR - A 15 milliós magyarság tényfeltárásban abszolút vezető médiuma
HÍRHÁTTÉR TV: A pszichiátriai állami bűnözés és a CCHR

 


A pszichiátriai visszaélésekkel foglalkozó CCHR szinte semmit...


...Andrej Szaharov viszont sok mindent meg mert tenni. Szaharov már a Szovjetunióban egyszerre 6, a rendszer által törvénytelenül elmebeteggé nyilvánított személyt vitt bíróság elé, rehabilitálás céljából. Ezért és az ilyen tetteiért az egész unió értelmisége, médiája és többi bűnszervezeti maffiája gyűlölte és üldözte.

2009-01-21.
Molnár F. Árpád - Hídvégi Klára (CCHR)

Tartalom:
Németh Imre szentesi lakost a szocialistának nevezett érában a rendszer bírálata miatt sorkatonai állományból hurcolták katonai kórházba és vetették életre megnyomorító elektrosokk terápiás kezelés alá. Jelenleg akarata ellenére próbálják bírósági tárgyalás útján gyámság alá helyeztetni. A Hírháttér ennek kapcsán kezdett körtelefonálásba, melynek során beszéltünk Hídvégi Klárával, a pszichiátriai visszaélésekkel foglalkozó Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (CCHR) nevű emberjogvédő szervezet média által agyonhallgatott, de jobbára csak a dilettánsok által nem közismert kapcsolattartójával. Riportunkban az igen óvatosan, és a különféle bal- és jobboldali bűnszervezeti és bűnpártoló lobbikkal való konfliktust erősen kerülő Hídvégi Klára a CCHR tevékenységéről és a pszichiátriai állami visszaélések kapcsán nyilatkozott.
 

Riporter:
Molnár F. Árpád

Riportalany:
Hídvégi Klára (CCHR)

Operatőrök:
Molnár F. Árpád,
Nagy Sándor (Naleksz),
Rácz Péter
és nem publikus

Zene:
Hárs Viktor: Brácsa capriccio

Zenei szerkesztő és rendező:
Molnár F. Árpád

A filmben érintett személyek közül (ABC-sorrendben):
Bodor Pál (volt MÚOSZ-elnök), Vlagyimir Bukovszki (áldozat, elnökjelölt), George W. Bush, Gyurcsány Ferenc, Michael Hayden (CIA-igazgató), Adolf Hitler, Kádár János, Kiss László (pszichiáter-alezredes), Tom Lantos (Lantos Tamás), Lázár János (Fideszes képviselő), Vlagyimir Iljics Lenin, Magyar László (pszichiáter-ezredes), Mónus Áron (író), Németh Imre (áldozat), Orbán Viktor, Popper Péter (pszichológus), Vlagyimir Putyin, Rákosi Mátyás, Szabó István (filmrendező), Andrej Szaharov (atomtudós), Joszif Viszarionovics Sztálin, Szűcs Attila (professzor), Tánczos Gábor, Veér András (professzor), Vona Gábor, Zala Attila (pszichiáter) stb.

Vágó és rendező:
Molnár F. Árpád

Felvétel és készítés ideje: 2009 január 20.

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com

Ha pszichiátriai visszaélés áldozata, rehabilitációt szeretne vagy tud ilyen esetekről, keresse a Hírháttért!

A filmet itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekintheti!

 

 

 

Ide kattintva a fent láthatókhoz képest kétszeres minőségben töltheti le az "A pszichiátriai állami bűnözés és a CCHR" című filmünket, ezzel is védekezve az Emberiség ellenségeinek cenzúrájával szemben!
(Film, 19 perc)

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-01-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Lépold Józsefné és ördögi konstrukciók
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád - Rácz Péter/
(Film, 20 perc)
Tartalom: Kötetlen szerkesztőségi beszélgetésben a világ titkosszolgálatairól, Tánczos Gáborról és Lépold Józsefnéről, a Magyar Grafológiai Társaság volt vezetőjéről - filmünk gerincét képezve - a Háttérhatalom (a Bibliában: titokzatos Nagy Babilon) és az Emberiség tragédiájának kontextusában.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-03. - Állami terrortámadás Mónus Áron ellen - A Hírháttér eredetileg nem nyilvánosságra tervezett válaszlevelével
/Mónus Áron (matematikus, író) - Molnár F. Árpád/
Részlet: ... Hódmezővásárhely polgármestere gondnokság alá helyezésem iránt indított eljárást, az állítólagos indok a személyem és a vagyonom védelme volt. Ha sikerült volna engem gondnokság alá helyezni, akkor ezzel elveszítettem volna a jogot a vagyonom feletti rendelkezéshez, beleértve a könyveimre vonatkozó szerzői jogomat is: ezután a könyveim terjesztése megszűnt volna.

 

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.

 

 

2008-08-19. - Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Most álljon itt teljes terjedelmében, amiről számos egyéb mellett kizárólag a Hírháttér képes és mer beszélni, mert az utóbbi esztendőkben e téren is a Kádár-rendszer hallgatásának és bűnpártolásának színvonalára zuhant vissza a jobb- és baloldali média egyaránt... (...) A Hírháttér vadászni kíván mindazokra, akik a megnyomorítottak és a politikai gyilkosságok áldozatai ellenségeiként pártfogásukat bármi módon kifejezni merészelik a pszichiátriákon Adolf Hitler óta a mai napig megnyomorított és lemészárolt ártatlan tömegek ellen, igen, az EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT.

 

2008-06-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Nincs köztetek egy sem! - Molnár F. Árpád a bírói bűnözésről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Székely Zoltánt Lomnici vérbíró haverja többszörös gyilkosként dokumentálta. A miniszterelnökök védelmében létrehozott állami bűnszervezeti hamisítások és nyílt állambűnszervezeti fenyegetések. Hős bírók Kolumbiában, kizárólag selejt Magyarországon. (Film, 10 perc+kép)

 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-06-02. - HÍRHÁTTÉR TV: "Értelmiségi" erkölcsök és ügynökhálózatok - Molnár F. Árpád a bírói- és katonaorvosi erkölcstelenség több évtizedes alakulásáról
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A szocialista rendszerből átmentett és felelősségre nem vont orvosi- és bíró bűnözés, az Egypártrendszer bűnszervezete, egységes és totális bűnpártolás aljas indokból vagy célból, bírók és orvosok, valamint katonaorvosok (tisztiorvosok) erkölcstelensége és korunkhoz igazítottan cserélt arculatváltása. A magyar bírák dél-amerikai bírókkal való összehasonlítása. Pszichiátriai bűnözés, repülőorvosok, médiabűnözés. (Film, 14 perc)

 

2007-11-14. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Az állami brutalitásokból - Interjú Tánczos Gábor Édesanyjával
A riportban, s amiről még szó lesz:
   - "A kurva anyádat !"
   - Magdics Tamás, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet állami verőemberéről
   - Reggelente arra ébredt, hogy tűszúrások vannak a karján, amelyeknek nem tudta az eredetét
   - Spitz János bíró az interjúktól is eltiltotta, hogy ne beszélhessen a kínzásokról és az állami bűncselekményekről
Interjú Tánczos Istvánnéval VMP3O
Ha a fenti link nem működik, ide kattintson!: Meghallgatás vagy letöltés VMP3O

 

 
Előző cikk:
2009-01-20. -
Hírnévre programozva, babiloni gyilkosságok
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Most, írás közben kaptam a belehallást, hogy említsem meg pl. Fehér Miklós futballistát (2004), Albert Györgyit (2008), akiknek a halála el volt tervezve: mikrohullámú sugárzással, mesterségesen előidézve a szívbénulást.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-01-23. -
Dr. Szabadi Béla perének újabb fordulójáról
/Szabadi Béla/
Tartalom: Szabadi Béla közleménye következő bírósági tárgyalásáról, a bírói elfogultsággal szemben.

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu