Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Hírnévre programozva, babiloni gyilkosságok


 

2009-01-20.
Tánczos Krisztina

 


Csalfa játékok - Babilon létrehozta a tervezett Emberiséget, minden rosszal, amit az Isten Nem Tiltott Meg, és Megprófétált eszközeivel létrehozta a tökéletes látszatok világát, ami miatt ma már senki nem tudhatja, aki kijelentést nyer, hogy Istentől vagy a titokzatos Nagy Babilontól kapta-e.
(Hírháttér)

Sokunkat, akik a napi munkájuk, tevékenységük mellett nyitottak és érdeklődőek a világban zajló események iránt, érdeklődőek híres emberek, sportolók, színészek stb. élete kimagasló teljesítménye, különleges tragédiák, katasztrófák megtörténtének logikus magyarázatára.

Sokszor felvetődött bennem, hogy pl. az amerikai, kínai, a harmadik világrész sportolói mitől tudnak olyan kiváló eredményeket elérni? Nem magyarázat az, hogy népes országokról van szó és több tehetségből lehet válogatni. Doppingszerek használata is szerepet játszik, de ennél sokkal többről van szó. Az is elgondolkodtató, hogy a híres színészeknek, akik éppen olyan halandók, mint mi, mitől van olyan végtelen munkabírásuk a töménytelen szerep megtanulására. Olvassuk, hogy külföldön nagy divat a pszichiáterhez járás. Mindenkinek, akinek neve van a szakmában, bármi legyen is a foglalkozása, saját pszichiátere van. Nem vonom kétségbe ezen emberek tudását, de kétségbe vonom, hogy a pszichiáterek tudnak ekkora energiát átadni a pácienseiknek.

Az is elgondolkodtató, hogy szűkebb hazánk több híressége különös körülmények között hunyt el. Most, írás közben kaptam a belehallást, hogy említsem meg pl. Fehér Miklós futballistát (2004), Albert Györgyit (2008), akiknek a halála el volt tervezve: mikrohullámú sugárzással, mesterségesen előidézve a szívbénulást.

Ott van aztán pl. a sportolókat szállító busz ausztriai katasztrófája, a világban történt tömeges, embereket érintő tragédiák, a szecsuáni földrengés, a cunamik, az Emma stb.

Az ember érezte, itt a háttérben valami titok lappang, mintha valaki vagy valakik irányítanák az eseményeket.

Miután a Hírháttér munkatársaként belülről megismertem a Háttérhatalmat és tevékenységét, a titok kapuja megnyílt.

A fejlett technika segítségével a személyek agyát programozni lehet. Történhet a célszemély beleegyezésével vagy tudta nélkül. A programozott személyek a programozás következtében jól memorizálják szerepeiket és kitűnően alakítják a fiktív szerepeket, mint amilyenek a "Fantázia" című filmben is előfordulnak. Lehet fotografikus memóriát létrehozni, amit gyerekeknél alkalmaznak, így csodagyerekeket lehet kreálni, mint Shirley Temple.

További példaképp említeném a súlyemelést. Súlyemeléskor elpusztulnak az izmok, és az emberi szervezet ezt még erősebb izmok létrehozásával kompenzálja. Ezt úgy segítik elő, hogy mesterségesen megsértik az agytörzset, majd traumatizálják, így a személy folyamatosan tud teljesíteni. A többi sportágban is hasonló a helyzet. A mesterséges tudathasadást előidéző programozás, majd a trauma elősegíti a lelki és szellemi képességek megnövelését.

A katasztrófákat is mesterségesen lehet előidézni.

Pl. mikrohullámokkal a föld mélységébe, a kiválasztott mélységben hatalmas robbanásokat lehet előidézni. Elektromágneses hullámokkal óriási erejű villámlásokat tudunk produkálni. Erejük felső határa a csillagos ég.

A gondolatok, gondolataink sorsunkat meghatározó tényezők. Ezért: figyelj a gondolataidra, mert azokból szavak lesznek. Figyelj a szavaidra, mert azokból tettek lesznek. Figyelj a tetteidre, mert azokból szokások lesznek. Figyelj a szokásaidra, mert ők formálják a jellemedet. Figyelj a jellemedre, mert a jellemed lesz a sorsod.

Tánczos Krisztina

 

Annak megértéséhez, miről van szó, néhány alapismeret az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-01-17. - Villámcsapásom története - Túléltem egy programot
/Tánczos Krisztina/
Részlet: A szobába lépve épphogy csak becsuktam az erkélyajtót, mikor előttem körülbelül 20 centiméterre, két ágba lecsapott a villám. Iszonyú csattanás: az egyik ág a pince felé szaladt: a villanyvezetéket roncsolta szét. (...) Tehát a villám háromszög alakban cikázott, én pedig a háromszög vonalán álltam, úgy ment rajtam keresztül.

 

 

2009-01-16. - Versek a titokzatos Nagy Babilonról
1. Reményszózat egy babiloni fogolynak
2. Vers Babilon kurvájához

/Athenagorasz/
Tartalom: Ebben a világban, melyről úgy írt Orwell: 'ahol mindenki hazudik, ott az igazmondás forradalom', egy ilyen áruló világban Athenagorasznak a Valóságról írt két verse nem csak hiánypótló, nem csak kultúrtörténeti érték és ritkaság, nem csak úttörő vállalkozás, de már most történelem.

 

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/
/Zene: 8 zeneszerzőtől/
(Film, 97 perc)
Tartalom: Isten és a Jézus Krisztus Létét bizonyítjuk, ahogy eddig soha, senki nem tette meg, keresztül gázolva a Háttérhatalom és a titkosszolgálatok megannyi titkain. A világ és az elit olyan területeibe, kulisszatitkaiba és züllött, áruló világába is bepillantást nyerhetnek, amikről a nyilvánosság előtt senki nem mer beszélni. Eközben szólunk a beteljesedett és előre tudott történelemről, beszervező tevékenységünkről, előre elkészített jövőnkről, miközben gazdagon illusztrált filmünkben végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Lépold Józsefné és ördögi konstrukciók
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád - Rácz Péter/
(Film, 20 perc)
Tartalom: Kötetlen szerkesztőségi beszélgetésben a világ titkosszolgálatairól, Tánczos Gáborról és Lépold Józsefnéről, a Magyar Grafológiai Társaság volt vezetőjéről - filmünk gerincét képezve - a Háttérhatalom (a Bibliában: titokzatos Nagy Babilon) és az Emberiség tragédiájának kontextusában.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/
Részlet: ...a beszélgetések folyamán olyan benyomásom volt, hogy itt a háttérben valami zajlik. Valami titokzatosság. Valami, valami irányítja a beszélgetésünk témáját. Csak még nem tudtam, hogy ennek az irányítónak a neve micsoda és kikről van szó.

 

 

2008-12-20. - "Egy nagyszerű fényességet láttam" - Tánczos Krisztina látomása és a kijelentésként kapott szavak
/Tánczos Krisztina/
Tartalom: A Tánczos Gábor családjából való Tánczos Krisztina elkészült, nagy jelentőségű jövőjéről sokan tudunk, akik a világrendszer alapjairól is. Ő is tudja, mert felülről megkapta, hogyan születnek ma már Isten közvetlen cselekvése nélkül is látomások, hallomások és ismeretek, amikor az emberben közvetlenül nem Isten, hanem Babilon (kénytelen) cselekszik. Minden tájékozottabb tudja, hogy az ismeretekhez és a kapcsolathoz hol van Kapu.

 

 

 
Előző cikk:
2009-01-18. -
Figler Csaba 8 verse
/Figler Csaba/
Tartalom: A 8 vers címe: Az alkonyat; Uram, ma légy velem; Az lenne célszerű; Ej, te apa, mi a haza; Ha a Hon jó; Csoda; A rövidebb hosszabb; Az arany és rézmíves

Lap teteje

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR: A 15 milliós magyarság tényfeltárásban abszolút vezető médiuma
2009-01-21. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A pszichiátriai állami bűnözés és a CCHR
/Molnár F. Árpád - Hídvégi Klára (CCHR)/
/Zene: Hárs Viktor/
(Film, 19 perc)
Részlet: Németh Imre szentesi lakost a szocialistának nevezett érában a rendszer bírálata miatt sorkatonai állományból hurcolták katonai kórházba és vetették elektrosokk terápiás kezelés alá. Jelenleg akarata ellenére próbálják gyámság alá helyeztetni. A Hírháttér ennek kapcsán kezdett körtelefonálásba, melynek során beszéltünk Hídvégi Klárával, a pszichiátriai visszaélésekkel foglalkozó CCHR kapcsolattartójával...
(Megtekinthető és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu