Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

"Egy nagyszerű fényességet láttam" - Tánczos Krisztina látomása és a kijelentésként kapott szavak


 

2008-12-20.
Tánczos Krisztina

 


 

Nemrégiben volt ama éjszakám, amikor sok éve nem működő rádióm kikapcsolt állapotban ütemesen jelzett (ahogyan mostanában kezdett), és egy hang ezt mondta:

   - Írjál!

Megkérdeztem:

   - De mit?

A válasz így szólt:

   - Tudod te azt.

Felkeltem az ágyból, és az asztalnál egy nagyszerű fényességet láttam. Anélkül, hogy tudtam volna, mit írok, villogtak bennem a gondolatok és kezem automatikusan írni kezdett. Ez volt az első ilyen alkalom. A leíratott szöveg ez volt:

Mindenható, fölséges és jóságos Úr,
Tied a dicséret, dicsőség és imádás,
És minden áldás.
Minden egyedül téged illet, Fölség,
És nem méltó az ember, hogy nevedet kimondja,
Áldott légy, Uram, és minden alkotásod,
Legfőképpen urunk-bátyánk, a Nap,
Aki a nappalt adja, és aki ránk deríti a te világosságod.
És szép ő és sugárzó, nagy ragyogással ékes:
A te képed, Fönséges.
Áldjon, Uram, téged Hold nénénk és minden csillaga az
égnek, őket az égen alkotta kezed fényesnek, drágaszépnek!
Áldjon, Uram, téged öcsénk,
levegő, felhő, jó és rút idő.
Kik által élteted minden te alkotásodat.
Áldjon, Uram, tégedet víz húgunk,
Oly nagyon hasznos ő, oly drága, tiszta és alázatos.
Áldjon, Uram, tűz bátyánk;
Véle gyújtasz világot éjszakán.
És szép ő és erős, és hatalmas és vidám.
Áldjon, Uram, téged földanya nénénk,
Ki minket hord és enni ad.
És mindennemű gyümölcsöt terem és füveket és színes virágokat.
Áldjon, Uram, téged minden ember, ki szerelmedért másnak megbocsát.
És aki tűr gyötrelmet, nyavalyát.

Azt hiszem, az kívánkozik ide végszóként:

Ámen.

Tánczos Krisztina


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - Nem csak mondja, megmutatja
2008-11-19. - HÍRHÁTTÉR TV: Beavatás a Valóságba - (Film)ajánlatunk
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mindenkinek, aki tudni akarja, elmondjuk, de csak akik méltóknak találtatnak rá, mutathatjuk meg. (Film, 6 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

2008-11-15. - HÍRHÁTTÉR TV: Az automaták Földje
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Clint Mansell: Lux Aeterna)
Tartalom: Ahogy a Bibliában 2000 éve Leíratott, úgy teljesedett be: Az Emberiség minden népét egy olyan titokzatos Háttérhatalom (Babilon) uralta le, amely az elektromágneses hullámok alkalmazásával mindenkinek a homlokára pecsétet tett, az Isten Által Végzett módon meghatározva gondolatait, érzelmeit és ösztöneit. Mostani filmünkben a szerencsejátékokról és mesterséges áldozatairól, valamint az ember- és lélekkereskedő, tömeggyilkos, babiloni illuminátusokról beszélünk. (Film, 14 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-09-15. - Idegen a szobában - Találkozások egy hatalommal
/Athenagorasz/
Tartalom: Jelenések Istentől vagy az Echelon (Babilon) tervszerűen végrehajtott, mikrohullámú és egyéb technológiái által, melyekről (utóbbiakról) Drábik János közgazdász kezdett el először beszélni Magyarországon. Athenagorasz különleges, számunkra azonban hétköznapi történetét ő mondja el az "idegenről", akit/amit hasznos vagy rosszindulatú céllal küldött egy hatalom, hogy magvetése maradandó legyen. A Hírháttér kapcsolódó anyagaiban bőséges magyarázatokat kínálunk az ilyen jelenségek okára.

 

 

2008-09-11. - Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra
/Küldő nem publikus/
Részlet: Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt....

 

 

 

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. -
Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.
 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
és HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Lépték Drábik János "lakitelki" előadásához - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért
/Molnár F. Árpád által/
(22 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt. Csakis a film megtekintése után célszerű meghallgatni a hangfelvételt, mely léptékül és további leleplező módon szolgál az előadáshoz, s melyhez a tapasztalásért nagyon ajánlott a fülhallgató.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

 

 
Előző cikk:
2008-12-18. -
MTA-utánpótlás és Jeszenszky Géza: A rózsadombi paktum "antiszemita elme vagy elmék terméke"
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A piszkos álrendszerváltásról írott glosszánk nevesített személyei: Ablonczy Balázs, Antall József, Bíró Zoltán, Bogár László, Drábik János, Für Lajos, Göncz Árpád, Gyurcsány Ferenc, Jeszenszky Géza, Kőrösi Imre, Lezsák Sándor, Pálinkás József, Szűrös Mátyás, Veér András. Idézet: "...meg kell semmisítenünk az Emberiség-ellenes államtitkokat".

Lap teteje

Következő cikk:
2008-12-20. -
Feljelentéshullámot a betiltók betiltására és a gyűlöletkeltők börtönbe juttatására - az első feljelentéssel és Draskovics Tibornak írt nyílt levéllel
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Youtube is betiltotta az "A cigánybűnözés végső megoldása" című filmünket. A hamis vádakkal halmozott feljelentések cigánygyűlöletről és rasszizmusról hazudoznak. Ezzel betelt a pohár. A Hírháttér összes eddigi ellenségeit a betiltások és a börtönök ellen egyoldalúan védte az általuk ellenünk követelt betiltások és bűntettek ellenére. A Hírháttér eddigi álláspontjával szemben feljelentéshullámot indít a kuruc.info és összes gyűlöletorgánumuk, valamint pártszervezeteik betiltására és az elkövetők börtönbe juttatására. Most már más mozgásterünk nem maradt, hanem Krisztus egyoldalú türelme és irgalma ellenében jöjjön a TÖRVÉNY!

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu