Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással
Egy majdnem végtelen végzete

 

2008-08-15.
Nagy Sándor (Naleksz)

”Egy erős angyal ekkor fölemelt egy malomkő nagyságú követ, és bedobta a tengerbe ezekkel a szavakkal: Ilyen lendülettel vetik majd el Babilont, a nagy várost, és többé nyomát sem találni.” (Jelenések Könyve, Jel 18.21)
 

A Föld bolygó lakóinak élettere rendkívül kisméretű kéregzóna. Csak a Naprendszer méreteihez képest is megdöbbentő, milyen könnyen beborulhatnak a bioszféra recsegő-ropogó falai.

  

Az emberiség ökológiai lábnyoma vészesen nő. Az utóbbi 40 évben megháromszorozódott. Ha mindenki olyan visszataszítóan élne, mint a napjainkban már disznó módon pocsékló és dőzsölő átlag USA-beli, akkor öt(!) Föld felszíne se lenne elég a mindennapi élet fenntartásához. A ökológiai terror tehát olyan méreteket kezd ölteni, ami után visszafordíthatatlan folyamatok eredményeként az ártó tömeg pusztulásának kell bekövetkeznie.

„Úgy se lesz ilyen! Meg ha lesz, mikor lesz még az!? Akkor én már rég nem leszek!” – lüktet sokunkban az önámító védekezés.

Pedig a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz, hogy elinduljon egy olyan táguló vízoszlop a szárazföldek felé, ami gigacunamiként elsöpör minden civilizációs vívmányt (látható és láthatatlan rendszereket) és hullámsírja lesz csaknem az egész emberiségnek.

Nem kell időben messzire tekinteni: egy százötvenezres áldozattal járó cunami 2004 decemberében pusztított. Ez az 50000-szeresére lekicsinyített „természeti jelenség” is megdöbbentő volt! A Föld immunrendszere működött egy földrengéssel? Titkos katonai kísérlet volt? Égi figyelmeztetés?

Isten léte bizonyított, például a HírháttérTV és a HírháttérRádió legfrissebb adásaiban. Ezekből még a hülye is professzor lehet. Hazai oktatásunk felső egyetemi szintjét vagy az Akadémia legfelsőbb szintjét is túlszárnyalhatja, a száját se kell becsuknia, elég nézni és hallgatni. A Mindenható alrendszerének ura, minden rossz felelőse is megjelenik azonban bamba képe előtt (vagy mögött): Babilon.

Ki érti, hogy mi zajlik le abban a dobozban, amit reggeltől estig néz és TV-nek nevez. Gőze sincs róla, hogy hogyan működik, de tökéletesnek hiszi. Mi lenne, ha tudná, hogy Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.

Érzékeli mindenki minden pillanatát – mindenhol. Kicsit nehéz megszokni, hogy a legintimebb dolgaink is kivetítőre és kidobolásra kerültek, kerülnek és kerülni fognak, de globális a probléma és ez segíthet a feldolgozásban.

A bűnök mindenkiben egyértelműek, hatalmas ajándékként úgy születtünk meg, hogy el tudjuk dönteni mindenről: mi a jó és mi a rossz, mi az igaz és mi a gaz. Ennek a képességnek a birtokában mégis rengeteg vétek esik. A sok gaztett teljesen ellepi a kevés igaz tettet.

A bűnhöz tehát mi is kellünk. Babilon (vagy Háttérhatalom, Vadak Ura, Fenevad – ennyire változatos nevekkel csak a rossz erkölcsű prostituáltakat illetik) nem tud velünk mit kezdeni, ha sziklaszilárd a meggyőződésünk ezen a területen. Gondoljunk bele: Isten kordonkerítésén belül kell mozognia a Gonosznak, így aki Isten törvényeit igyekszik megtartani, az a kordonon kívülre törekszik.

Megússzuk? A bűnös emberi természetből az következik, hogy nem.

Addig is imádkozzunk! Ne neki - Neki!

Nagy Sándor

Soroksár, 2008. augusztus 15.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR: Minden rekordot megdöntve
2008-08-09. - HÍRHÁTTÉR TV: 888 - A Kicserélt Emberiség - Molnár F. Árpád történelmi beszéde
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: E film önmagában is meg fogja változtatni egész gondolkodását. Soha a 15 milliós magyarságból senki nem merte elmondani mindazt, ami e filmben elhangzik. A magyar történelem során egyetlen személy volt, aki Molnár F. Árpádon kívül e dolgokról nyíltan is beszélni mert: Drábik János, 4 évvel ezelőtt. (Film, 83 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

2008-08-01. - HÍRHÁTTÉR TV: Géntechnológia a globalizáció urai kezében
/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Helyzetünkre példázatként arról beszélünk, hogy néhány évtizeddel később, amint egy faj bárhol felfedezi a rádióhullámok létezését, hozzákezd saját DNS-ének megváltoztatásához, és fajtársai fölé emelkedve istenné válik. (Film, 26 perc)

 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
és
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Lépték Drábik János "lakitelki" előadásához - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért
/Molnár F. Árpád által/
(22 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt. Csakis a film megtekintése után célszerű meghallgatni a hangfelvételt, mely léptékül és további leleplező módon szolgál az előadáshoz, s melyhez a tapasztalásért nagyon ajánlott a fülhallgató.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-19. - Az Alkotmányt megsemmisítő államtitkokból - HÍRHÁTTÉR TV: Hatalmak szemei vagyunk - Amit leleplezünk, Történelem
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A következő totálisan elhallgatott, világtörténelmi jelentőségű találmányról a Hírháttér TV. Államtitok a totális ellenőrzésről, melyet globális elhallgatás övez. (Film, 10 perc)
 

 

2008-07-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Tudatosan idegen érdekek szerint - Kőrösi Imre, volt országgyűlési képviselő
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyarország tönkre tétele, tudatos kiszolgáltatása és eladása. A politikai bűnözés, azaz a maffia globalizált. Elvtelen globalizációs hatalom, a mammon birodalma, ahol minden döntés a pillanatnyi üzleti szempontok szerint, következetlenül és embertelenül zajlik. (Film, 10 perc)
 

 

2008-07-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Az elkészült jövő - Alternatív energiák és energiaforrások
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Alternatív energiák és energiaforrások. Hatalom, globalizáció, központ, jövő és faji katasztrófa. (Film, 11 perc)


 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-03. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyar gazdaság és globalizációs hatalom
/Fenyvesi Theresa (Németország)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, németországi születésű német állampolgár, világutazó, aki Afrika számos országában is huzamosabb ideig élt, a magyar mezőgazdaságról és agráriumról, valamint a háttérhatalomról. (Film, 18 perc)

 

 

 

 
Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR: Amikről még senki nem szólt 2008-08-15. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

A földrengések előtt

/Molnár F. Árpád/
(Többek között Vangelis, Trevor Jones és James Horner zenei aláfestésével.)
Tartalom: Újabb magyar rekordot döntve a Hírháttér, ezúttal valamennyi valaha publikált hangfelvétel közül Valóságunkról és a Globalizáció Titkosszolgálatáról a legtöbb titkot feltáró műsort és előadást hallgathatják meg. Beszédünk közben pedig "végig" szól a zene.
KLIKK az oldalra! (64 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-08-16. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Kötelező brutalitás, betiltandó keresztyénség

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttérnek az Emberi Faj alapvető erkölcseivel foglalkozó műsora a morális minimumról és e minimum ellenségeinek súlyosan közveszélyes eszméiről és képviselőiről, az antikrisztusokról.
KLIKK az oldalra! (48 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu