Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
H
ÍRHÁTTÉR TV: A globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom

 

2008-07-28.
Molnár F. Árpád

Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Részben szakítva a babiloni médiavilág virtuális hazugságaival, az Echelon-titkok mellett kozmikus globalizáció-elméletről, szükségszerű múltról és elkerülhetetlen jövőről szólunk. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott?

A csarnokban egy könyvtár terméseit tárolják: elrejtett találmányok, felfedezések, tudások adta kész építmények. A csarnokban egy függöny mellett járunk, a függöny teljesen átlátszó. De már a csarnokba is csak egyesek léphetnek, s akik belépnek, ha nem lebbentik félre a függönyt, vagy nem veszik észre, hogy olyan átlátszó, mintha nem is volna ott, nem veszik észre, hogy a csarnokban egy kincsesbánya lapul, mely leleplezésre vár. A vakság oka, s a hallgatás oka Babilon. Babilon, azaz a Rendszer, melynek ismereteiben egy leplezett tudás rejtetett el. Amit tud, azt így is nevezik: a megcsonkított Föld.

A filmet rendezte:
Molnár F. Árpád

A felvétel ideje:
2008 július 18.

Hírháttér - A legbiztosabb háttér

A cenzúra ellen a film letöltésével védekezzen!
A filmet erre a linkre kattintva letöltheti vagy megtekintheti. (73 perc)
Letöltéshez klikkeljen az egér jobb billentyűjére!

Rosszabb minőségben, 47MB méretben történő megtekintéshez bal klikkel, letöltéshez jobb klikkel ide kattintson! (73 perc)
Letöltéshez klikkeljen az egér jobb billentyűjére!

MEGTEKINTÉS:
 

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér többi kapcsolódó anyagaiból:
2008-07-21. - A globális diktatúra államtitkaiból -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Bevezetés Babilon titkaiba -
Az első lépések az elborzasztó igazság felé
/Molnár F. Árpád/
(Don Davis zenéjével.) KLIKK az oldalra! (31 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)


 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-19. - Az Alkotmányt megsemmisítő államtitkokból - HÍRHÁTTÉR TV: Hatalmak szemei vagyunk - Amit leleplezünk, Történelem
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A következő totálisan elhallgatott, világtörténelmi jelentőségű találmányról a Hírháttér TV. Államtitok a totális ellenőrzésről, melyet globális elhallgatás övez. (Film, 10 perc)

 


2008-07-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Tudatosan idegen érdekek szerint - Kőrösi Imre, volt országgyűlési képviselő
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyarország tönkre tétele, tudatos kiszolgáltatása és eladása. A politikai bűnözés, azaz a maffia globalizált. Elvtelen globalizációs hatalom, a mammon birodalma, ahol minden döntés a pillanatnyi üzleti szempontok szerint, következetlenül és embertelenül zajlik. (Film, 10 perc)
 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-11. - Ami a világ összes híradójának legfőbb híréből kimarad - HÍRHÁTTÉR TV: Gazságügyi és szexuális világreform - Egy eltitkolt találmány, amely átformálja a Földet
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Megérett az idő, hogy egy évtizedek óta létező, a hazugságvizsgálatot és a szexualitást világforradalmasító, az állam és a világ titkosszolgálatai által évtizedek óta napi használatban alkalmazott találmány létét leleplezzük. (Film, 26 perc)

 

2008-07-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Az elkészült jövő - Alternatív energiák és energiaforrások
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Alternatív energiák és energiaforrások. Hatalom, globalizáció, központ, jövő és faji katasztrófa. (Film, 11 perc)

 

 


Az angol szerverről betiltva:
2008-07-03. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyar gazdaság és globalizációs hatalom
/Fenyvesi Theresa (Németország)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, németországi születésű német állampolgár, világutazó, aki Afrika számos országában is huzamosabb ideig élt, a magyar mezőgazdaságról és agráriumról, valamint a háttérhatalomról. (Film, 18 perc)


 

2008-05-29. - HÍRHÁTTÉR TV: Ügynöklét, s az idióták - Kozenkay Jenő kémelhárítóval
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Miért kémkedik valaki pl. Romániának? Ügynöklét, negatív viselkedésminták, személyiségváltozás. Kártékony és hasznos titkosszolgálatok. A béna kacsa NBH idegen ügynökökkel tele. A Szilvásy-Gyurcsány sárkányduett, valamint Laborc Sándor, a KGB idiótája. (Film, 11 perc)

 

 

2008-02-20. - Fajunk és a totális rabszolgaság, Fajunk és a teljes kihalás
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Azaz az eltussolt felfedezéseket (...) ezermilliárd dolláros költségvetésekkel titokban tovább kutatták, és abból a maximumot hozták ki. Alain Aspect (...) korlátlan hatalom felé vezető felfedezése önmagában olyan kaliberű, ami előre vetítette majdnem negyed évszázaddal ezelőtt(!) az abszolút hatalom elérésének biztos útját!

 


 

2008-01-26. - Az Echelon és a hadsereg; Drog-, fegyver- és emberkereskedelem
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Dermesztő tapasztalat, hogy a világ bűnszervezete által kivetett rendőrök és katonák, akiket állami üldözés alá vonnak és halálra kívánnak, milyen vakon hajtják végre önmagukon az ítéletet, nem látva meg az előttük elterülő menekülési lehetőségeket...

 

 

 

 
Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
és
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Lépték Drábik János "lakitelki" előadásához - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért
/Molnár F. Árpád által/
(22 perc)
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-07-29. -
Kettős mérce a gazságszolgáltatásban - Szabálysértésért, ha civil, 20 ezer Ft büntetés, ha rendőr, feljelentésre is csak figyelmeztetés
/Gőbl György (KJE-titkár)/
Tartalom: Gőbl György soproni emberjogvédőt közhasznú tevékenysége során 20 ezer Ft-ra büntették, mert civil. Eközben a rendőrbűnözők szintén szabálysértést követtek el, de mert rendőrbűnözők, ezért faji felsőbbrendűségük miatt feljelentésre is csak figyelmeztetést kaptak (A képen: Gőbl György)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu