Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás - Drábik János történelmi előadása

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Lépték Drábik János "lakitelki" beszédéhez - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért

 
 


Egy beszéd, amely önmagában több, mint a lakitelki találkozó egészében volt - A képen Drábik János

2008-07-26.
Drábik János - Molnár F. Árpád

A neves és népszerű közgazdász, Drábik János - minden magyarok eltörölhetetlennek tűnő szégyenére - amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, a médiából, a politikusok közül, a gazságszolgáltatásból, a hálózatokból, a főleg befolyásosabb vállalkozói rétegből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt. Csakis a film megtekintése után célszerű meghallgatni a hangfelvételt, mely léptékül és további leleplező módon szolgál az előadáshoz, s melyhez a tapasztalásért nagyon ajánlott a fülhallgató.

A filmet a Hungária Televízió készítette.

A Hírháttér Rádió műsorában a könyvtárból elmondja:
Molnár F. Árpád

A zenei szerkesztést Gabriel Fauré, francia zeneszerző Requiem-jével végezte:
Molnár F. Árpád

Hírháttér - A több, mint Project

---

Egyéb, az anyagokban előforduló és érintett nevek és fogalmak:

számítógép, biorobotok, mikrohullámú sugárzás, összegzés, belerakás, tarkó, gerinc, hát, DNS, genetika, részecskesugárzás, fotontechnológiák, biofizika, szimulációs programok, project, Echelon, rabszolgaság, önkényuralom, despotizmus, zsákutca, faji katasztrófa, predesztináció, eleve elrendelés, szabadság, Isten, Jézus Krisztus, Sátán, Biblia, Újszövetség, Hétfejű Sárkány, félelem, rettegés, életélmény, kéj, boldogság, fájdalom, szenvedés, Mennyország, Pokol, csodálatos, fenevad, fénysebesség, hangsebesség, kapcsolat, egymásbanlét, összekapcsolódás, perverzió, gátlástalanság, borzalom, szörnyűség, kínzás, George Orwell, 1984, Aldous Huxley, Szép új világ, CIA, KGB, FSZB, NSA, Moszad, titkosszolgálat, NBH, titok, a Nagy Babiloni Szajha, paráznaság, perverzió, szexuális visszaélés, nemi erőszak, szadizmus, mazochizmus, s/m, pedofília, média, Friderikusz Sándor, Bánó András, Orbán Viktor, Fidesz.

 


A filmet erre a linkre kattintva letöltheti vagy jobb minőségben megtekintheti.
Letöltéshez klikkeljen az egér jobb billentyűjére!

 
 
 

 

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér többi kapcsolódó anyagaiból:
2008-06-30. - HÍRHÁTTÉR TV: TABU: Állami bűnszervezet és szexualitás - Botrányfilmünk 18 éven felülieknek!
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A REBISZ-esekkel összetűzésbe került Elter Zsanettől a média által teljesen agyonhallgatott politikai maffia bűnözéséről és szexuális, gyakran pedofil orgiáiról, érintve a Magyarországon államilag totálisan védett zsidó pedofil abúzusokat (visszaéléseket). (Film, 20 perc)
 

 

2008-06-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Az összhangzattan rejtelmei és az SZDSZ - Filmetűd Lakatos Pállal
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Minden pártban az SZDSZ emberei. Bejut-e még egyszer az SZDSZ az Országgyűlésbe? Választási csalások. Előre hozott választások. (Film, 6 perc)


 

 

2008-06-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy antikrisztus lelki halálára - In Memoriam...
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ez a különleges darab másképp szól ateistáknak, keresztyéneknek és azoknak, akik tudják, amikről a hírekben sosem számolnak be. E film - melyet fülhallgatóval érdemes megtekinteni - lehet a klasszikus Suttogó-sorozat talán első darabja is itt, a Hírháttéren. (Film, 4 perc)

 

 

2008-06-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Elárult forradalmak, Cserben hagyott Föld - Kozenkay Jenő kémelhárító és Molnár F. Árpád
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az NDK összeomlásakor megrohanták a STASI-t, mégsem derült ki semmi lényeges. Kik álltak a háttérben, akik minden titkot elrejtettek? Honnan lesznek forradalmak, "rendszerváltozások", háborúk? (Film, 11 perc)

 

 

2008-06-01. - HÍRHÁTTÉR TV: Bűnöző államok rendszere, kitüntetett gyilkosok - Lakatos Pállal
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Előre tudott történelem (mint pl. a Szovjetunió összeomlása, a Magyar Gárda megerősödése. Egypártrendszerű országlás, közös rablás, közös bűnszervezeti védelem, elmaradt felelősségre vonások. Lengyelország, Szlovákia, leszakadó Magyarország. Bel- és külgazdasági folyamatok; a külföldre herdált uniós milliárdok. (Film, 9 perc)


 

2008-05-29. - HÍRHÁTTÉR TV: Ügynöklét, s az idióták - Kozenkay Jenő kémelhárítóval
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Miért kémkedik valaki pl. Romániának? Ügynöklét, negatív viselkedésminták, személyiségváltozás. Kártékony és hasznos titkosszolgálatok. A béna kacsa NBH idegen ügynökökkel tele. A Szilvásy-Gyurcsány sárkányduett, valamint Laborc Sándor, a KGB idiótája. (Film, 11 perc)

 

 

2008-02-20. - Fajunk és a totális rabszolgaság, Fajunk és a teljes kihalás
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Azaz az eltussolt felfedezéseket (...) ezermilliárd dolláros költségvetésekkel titokban tovább kutatták, és abból a maximumot hozták ki. Alain Aspect (...) korlátlan hatalom felé vezető felfedezése önmagában olyan kaliberű, ami előre vetítette majdnem negyed évszázaddal ezelőtt(!) az abszolút hatalom elérésének biztos útját!

 


 

2008-01-26. - Az Echelon és a hadsereg; Drog-, fegyver- és emberkereskedelem
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Dermesztő tapasztalat, hogy a világ bűnszervezete által kivetett rendőrök és katonák, akiket állami üldözés alá vonnak és halálra kívánnak, milyen vakon hajtják végre önmagukon az ítéletet, nem látva meg az előttük elterülő menekülési lehetőségeket...

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyarverő mélymagyarok - A jobboldal leghitványabb selejtjeiről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A közismert blogger, SoDI egyik filmjének adoptálásával, Molnár F. Árpád azonos tapasztalatairól, milyen magyarverő mélymagyarok is találhatók egy jobboldali tüntetésen. (Film, 11 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Részben szakítva a babiloni médiavilág virtuális hazugságaival, az Echelon-titkok mellett kozmikus globalizáció-elméletről, szükségszerű múltról és elkerülhetetlen jövőről szólunk. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu