Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Bevezetés Babilon titkaiba - Az első lépések az elborzasztó igazság felé

 

2008-07-21.
Molnár F. Árpád

Hírháttér - Leromboljuk az államtitkok tömeggyilkos falait

Ti, állami bűnözők, akiket személyesen ismerek, és akik fölött megmozdult a mennyezet, akikre elkezdenek dőlni a falak, hallgassátok meg, amit a vérügyvéd nem akart megérteni, mert hitt az állami hazugságnak: ami készül, senki nem tartóztathatja fel.

Vagy velünk, az egész Emberiségért, vagy ellenünk, valamennyiőtök ellen..

Az Isten Törvényeivel, mint az Emberi Faj legutolsó, leggyűlöltebb ellenségeit söpörjenek el benneteket, ha azután, hogy átkot hoztatok e Földre, most égig hatott súlyos bűntetteiteket és gaztetteiteket - mindannyiunk ellen - akár csak egy szemernyit dagasztani meritek.

Féljetek, amikor az állam súg, mert hazugságot súgott nektek. Titeket mindenki félrevezetett, hogy azt higgyétek, mert sötétben vagytok, senki nem lát meg titeket. Féljetek, amikor a hatalom tud titeket, mert hazugságot tett ellenetek, hogy higgyetek a gonoszban és gyönyörködjetek benne. Ti, akiknek erkölcseik semmik nem voltak. Akik eladtatok barátot, munkatársat és rokont, csak hogy még több látszatbecsületet arassatok a gonoszságból, pénzt kereshessetek belőle, vérünk, szenvedésünk, életünk és lelkünk árán. A halál lassan körétek fonódott, és ha magatok mögé tudnátok tekinteni - akiknek kezeik nincsenek, hogy tapintsanak, lábaik nincsenek, hogy futhassanak -, látnátok, ahogyan szépen, lassan megsűrűsödött a részetekről tett és akart, hol örömben és vigasságban, hol haragban és gyűlöletben, mennyiszer kérkedve hívott, és vágyva vágyott sötétség.

Most már csak és kizárólag feketébe öltözzetek.

Zene:
Don Davis

A mikrofonnál és zenei szerkesztő:
Molnár F. Árpád

 
 
 
 
A Molnár F. Árpád ellen, hamis vádakkal indított államtitoksértési per egyik idézése, hogy ne lehessen utóbb ezt is letagadni, amint az állami bűnszervezet - mint a Kuzma-ügyek erdejében - újra gyökeresen megváltoztatja az eddig is hamis dokumentumokat, valamennyi hamis tanút új, az eddigiektől merőben eltérő hamis tanúzásra bérelve fel.
Amikor már nem tudták eltussolni, hogy a rendőrségnek és az NBH-nak dolgoztam, beidéztek egy sor súlyos állami bűnözőt, újabb hamis tanúzásokra, ellenem pedig vadonatúj koncepciók szerint, újra hamis vádakkal indítottak államtitoksértési pert, megfenyegetve, ha nem ismerem be azt, amit nem követtem el, és ezzel nem mosom ki - káromra - az összes állami hamis tanút (kiemelten közveszélyes bűnözőket), valamint a hozzájuk képest - a megnyomorító állami bűntettek vonatkozásában - sokkal enyhébb megítélés alá eső rendőrséget és NBH-t. Mert nem ugyanaz súlyos bűntetteket elkövetni, mint úgy végrehajtani emberi lények ellen, ahogyan a koncentrációs táborokban tették és teszik. Nem ugyanaz valakit Guantanamóra küldeni, vagy elkövetni a köztudottan ártatlanok elleni kínzásokat.
 
2008 február 28-án a vérügyészségen közölték: lehet, hogy a beszélgetés meg sem történt.
 
A képen Molnár F. Árpád.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-07-19. - HÍRHÁTTÉR TV: Hatalmak szemei vagyunk - Amit leleplezünk, Történelem
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A következő totálisan elhallgatott, világtörténelmi jelentőségű találmányról a Hírháttér TV. Államtitok a totális ellenőrzésről, melyet globális elhallgatás övez. (Film, 10 perc)

 


 

2008-07-11. - Ami a világ összes híradójának legfőbb híréből kimarad - HÍRHÁTTÉR TV: Gazságügyi és szexuális világreform - Egy eltitkolt találmány, amely átformálja a Földet
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Megérett az idő, hogy egy évtizedek óta létező, a hazugságvizsgálatot és a szexualitást világforradalmasító, az állam és a világ titkosszolgálatai által évtizedek óta napi használatban alkalmazott találmány létét leleplezzük. (Film, 26 perc)


 

2008-07-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Az elkészült jövő - Alternatív energiák és energiaforrások
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Alternatív energiák és energiaforrások. Hatalom, globalizáció, központ, jövő és faji katasztrófa. (Film, 11 perc)


 

 

2008-06-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Vissza a 200 milliónkat, Szilvásy György! - Nyílt filmlevél Szilvásy Györgynek a 10 éves büntetési tételű kormányzati portáljukról
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az úttörőnek számító maffiaellenes film vezérfonala az MSZP által bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette a kormányszóvivői portál 200 milliós ún. "felújítása" kapcsán, közvetlen és halmozott üzenetekkel főleg Szilvásy Györgynek. (Film, 17 perc)


 

2008-06-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Ellenséges állam, terrorizált lakosság - Morvai Krisztinával
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Korunk magyarságának Jean D'Arc-ja, a sortüzes, csak falkákban vadászgatni merő bűnözők által gyűlölt Morvai Krisztina Kecskeméten, a Magyarok Házában. (Film, 11 perc)


 

 

2008-06-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Az összhangzattan rejtelmei és az SZDSZ - Filmetűd Lakatos Pállal
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Minden pártban az SZDSZ emberei. Bejut-e még egyszer az SZDSZ az Országgyűlésbe? Választási csalások. Előre hozott választások. (Film, 6 perc)


 

 

2008-06-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy antikrisztus lelki halálára - In Memoriam...
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ez a különleges darab másképp szól ateistáknak, keresztyéneknek és azoknak, akik tudják, amikről a hírekben sosem számolnak be. E film - melyet fülhallgatóval érdemes megtekinteni - lehet a klasszikus Suttogó-sorozat talán első darabja is itt, a Hírháttéren. (Film, 4 perc)

 

 

2008-06-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Szétütöm a fejed! Vagy megteszi a pentatolon, Szilvásy György? - Pentatolon és más igazságok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Egy különleges tónusú, polarizált és politonális film: 10 kg kokainfogás Baranyában, amiért életfogytiglan járhat. Az arányosság: Révész Máriusz vérbe mártása és a kormányváltás, tehát az MSZP-s politikusok, valamint az MSZP-szavazók fejének szétütése és főbe lövésük. Igazságkemikálok: a pentatolon morfium csodálatos hatásai az állami szervezett bűnözés elkövetői ellen és a teljes rendőri állomány megbuktatására. (Film, 11 perc)

 

 

 
Előző cikk:
Angliában és az USÁ-ban betiltva!
2008-07-19. - Az Alkotmányt megsemmisítő államtitkokból - HÍRHÁTTÉR TV: Hatalmak szemei vagyunk - Amit leleplezünk, Történelem
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A következő totálisan elhallgatott, világtörténelmi jelentőségű találmányról a Hírháttér TV. Államtitok a totális ellenőrzésről, melyet globális elhallgatás övez. (Film, 10 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-07-23. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Minek csak igazság, ha van szenvedés? -
A Babiloni Szajha rémtetteiről
/Molnár F. Árpád/
(Szergej Prokofjev adagio-jával.)
Tartalom: A sötétség világából, ahol a törvény: a lemeztelenítés mellett a fájdalom legyen az úr. Az USÁ-tól Guantanamo-n át az igazságszérumokig. És közben újabb titkokat mondunk el, miközben végig szól a zene...
KLIKK az oldalra! (44 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu