Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Válságból lett katasztrófa


 

2008-12-04.
Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád

 

HÍRHÁTTÉR - A keveseknek Áldás, a legtöbbnek átok

Tartalom:
A film párhuzamosan beszél a mostani gazdasági világválságról, miközben elbeszéli az egész Emberiséget felemésztett, globális háttérhatalmi, Bibliai világkatasztrófát, valamint az elkövetkezőkből. És közben végig szól a zene.


Hangok:
Christian Crown és
Molnár F. Árpád

Operatőrök:
Nagy Sándor (Naleksz) és
Molnár F. Árpád

Zene:
Trevor Jones: The Dark Crystall (A fekete kristály)

A bejátszásokban:
Fenyvesi Theresa,
Molnár F. Árpád,
Nagy Sándor (Naleksz) és
Tánczos Krisztina

Zenei szerkesztő és rendező:
Molnár F. Árpád

Felvétel: 2008 november 21.
Készült: 2008 december 03.

Filmünk létrejöttét - tudomásunk szerint - a Föld bolygó egyetlen titkosszolgálata sem támogatta. Kiemelt ellenségeink között a CIA, az FSZB és az NBH.
A Hírháttér elleni aknamunkák legzajosabb magyar politikusa Kiss Péter kancelláriaminiszter.
Legutóbb jelentkezett hivatalos ellentámogatónk (azaz a minőségi magyar filmgyártásnak, az emberi jogok képviseletének és az Emberiségnek ellensége) a magyar.film.hu, melynek főszerkesztője Schubert Gusztáv.
A televíziók közül a legkérkedőbb ellenségünk a Viasat 6.

Szövetségeseinkkel - legelőször is az Ő mind teljes körűbb védelmük érdekében - nem kérkedünk.

A Hírháttér felszólítja a katonai titkosszolgálatokat, hogy a hadsereg állományában álló hivatásos, az Emberiség elleni árulásával hosszú hónapok óta nyilvánosan kérkedő droidiótáját paranccsal utasítsa rendre, valamint - a hivatalos, teljes körű vizsgálat lefolytatása mellett - minimum haladéktalanul távolítsa el a hivatásos állományból. Felháborítónak találjuk továbbá azt az erkölcsi igénytelenséget, amellyel egy hivatásos katona a REBISZ morális színvonalán kérkedik nyugdíjas polgárok és minden lakosok elleni sortüzes-fasiszta-csonttörő és a tudománnyal, valamint valamennyi ember alapvető életérdekeivel szemben álló idiotidentitásával, büszkén kérkedve azzal, hogy ezt a hadsereg állományán belül, mint egy Gergényi-bűnöző, minden következmények nélkül teheti, hosszú hónapokon keresztül rendületlen folytatólagossággal, holott e fajta elkövetkező bukásáról valamennyien tudunk. Egyúttal az elkövetőt fedező tiszteket emlékeztetjük arra, hogy az elkövetkezőkben egyre könnyebben hadbíróság elé állítható az, aki az Emberiség nyilvánvaló érdekeivel szemben akárcsak egy gyufaszálat arrébb tett, és nem hozhatja fel a védelmére senki, hogy de hát Himmler is kizárólag parancsra cselekedett. A Hírháttér egyre szükségesebbnek látja mindazok bíróság elé állítását, akik ebben az ügyben a magyar lakosság és az Emberiség ellenségeiként felmerültek.

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com
http://hirhatter.t35.com

Ide kattintva letöltheti a "Válságból lett katasztrófa"
című filmünket, eképpen védekezve az Emberiség globális pusztítóinak cenzúrájával szemben!
(Film, 7 perc)

A kép jobb alsó részén, jobbról a második ikonra kattintva teljes képernyőre válthat.
Megtekintése - a zene miatt is - fülhallgatóval ajánlott!

 

Ha fent nem indul, itt is megtekintheti!
(A jobb alsó ikonra kattintva teljes méretre válthat!)
(E lejátszó utólag, 2009 augusztus 3-án került beillesztésre.)
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)

 

Az alapfogalmakhoz az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Ennio Morricone: A Polip)
Tartalom: A vájt fülűek (vagy kifinomultabb lelki "hallásúak") ismét új stílusra lelhetnek ebben a gazdagon illusztrált, az Ennio Morricone világhírű olasz zeneszerző dallami aláfestésével végigkolorizált, a nézőt-hallgatót álomszerűen végigkalauzoló Valóságfilmben. A múltról, a borzasztó jelenről és az elháríthatatlan végről. (Film, 16 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR - Nem csak mondja, megmutatja
2008-11-19. - HÍRHÁTTÉR TV: Beavatás a Valóságba - (Film)ajánlatunk
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mindenkinek, aki tudni akarja, elmondjuk, de csak akik méltóknak találtatnak rá, mutathatjuk meg. (Film, 6 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

2008-11-15. - HÍRHÁTTÉR TV: Az automaták Földje
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Clint Mansell: Lux Aeterna)
Tartalom: Ahogy a Bibliában 2000 éve Leíratott, úgy teljesedett be: Az Emberiség minden népét egy olyan titokzatos Háttérhatalom (Babilon) uralta le, amely az elektromágneses hullámok alkalmazásával mindenkinek a homlokára pecsétet tett, az Isten Által Végzett módon meghatározva gondolatait, érzelmeit és ösztöneit. Mostani filmünkben a szerencsejátékokról és mesterséges áldozatairól, valamint az ember- és lélekkereskedő, tömeggyilkos, babiloni illuminátusokról beszélünk. (Film, 14 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-11-09. - Az illuminátusok eredete és a Föld bolygót irányító hatalom - Átfogó levezetés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Babilon, azaz a Háttérhatalom imádja a jelképeket és mindenhová elhelyezi, ahová csak lehet. Az amerikai egy dolláros az elektromágneses hullámokkal kultikussá tett egyik legfőbb jelképet, a Jézus Krisztus Által Kinyilatkoztatott ördögi háromszöget (Sátán, fenevad és hamis próféta) és az orwelli, echeloni, homlokra pecsétet tett világrend mindent látó szemét és annak e világi, földönkívüli vezetőjét, a Sátánt kódolja, aki a világ trónján ül és hamarosan nyíltan színre lép.

 

 

2008-10-17. - HÍRHÁTTÉR TV: A megrontott Emberiség
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Jean-Michel Jarre)
Tartalom: Varázslatos, történelmi beszélgetésre hívunk mindenkit arról az élőholtan eltemetett Emberiségről és Megprófétált, beteljesedett babiloni, háttérhatalmi rendszerről, amely uralkodik a Földön, amely készíti a viharokat, a földrengéseket..., s amely elkészítette az Emberiség Világtörténelmét és globális tragédiáját. És közben végig szól a zene... (Film, 10 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-09-15. - Idegen a szobában - Találkozások egy hatalommal
/Athenagorasz/
Tartalom: Jelenések Istentől vagy az Echelon (Babilon) tervszerűen végrehajtott, mikrohullámú és egyéb technológiái által, melyekről (utóbbiakról) Drábik János közgazdász kezdett el először beszélni Magyarországon. Athenagorasz különleges, számunkra azonban hétköznapi történetét ő mondja el az "idegenről", akit/amit hasznos vagy rosszindulatú céllal küldött egy hatalom, hogy magvetése maradandó legyen. A Hírháttér kapcsolódó anyagaiban bőséges magyarázatokat kínálunk az ilyen jelenségek okára.

 

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. -
Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.
 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-03. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyar gazdaság és globalizációs hatalom
/Fenyvesi Theresa (Németország)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, németországi születésű német állampolgár, világutazó, aki Afrika számos országában is huzamosabb ideig élt, a magyar mezőgazdaságról és agráriumról, valamint a háttérhatalomról. (Film, 18 perc)

 

 

 
Előző cikk:
2008-12-03. -
Parádés levélváltás a Külügyminisztériummal
/Rajna Mónika/
Részlet: Elárulná nekem és a kedves közvéleménynek, hogy mi a franc volt az-az 50 oldal amit nyálazgatott a www.ukcorruptiontoday.com oldalon??? Nem elég tényszerű??? Mennyi hangfelvétel kerüljön még nyilvánosságra te mocsok? Nem tud olvasni, vagy csak nem lát a korrupciótól???

Lap teteje

Következő cikk:
2008-12-06. -
Kinek, mit hoz(hat) a Mikulás ? - Egy név, egy mondat
/Bokor Imre (JB-elnök) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő)/
Tartalom: Bokor Imrének a Berecz Jánostól Zalatnay Saroltáig küldött mikulásnapi ajándékok egy mondatban, továbbá Molnár F. Árpádnak ezen ötletből keltezett, a Barikádtól és Bodor Pál (volt MÚOSZ-elnöktől) Vona Gáborig és Paul Wolfowitz-ig terjedő mikulásnapi (Télapus) felsorolása.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu