Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Villámcsapásom története - Túléltem egy programot

 

Mottó:
"Kérjük Isten áldását, és imádkozzunk, hogy adjon erőt és segítséget a jelen hanyatlás korszakának elviseléséhez!"
(Tánczos Krisztina)

2009-01-16.
Tánczos Krisztina

Akik elfogadják Isten létezését és hisznek is benne, mikor még nem tudják, hogy kiválasztottak, mert Istennek még tervei vannak a személlyel kapcsolatban, már megtapasztalhatják a védelmét. Egy számomra megrendítő és csodával határos megmenekülés a bizonyságtételem többek között ennek az életélménynek a megélése, amit szeretnék megosztani a Hírháttér nézőivel, hallgatóival, olvasóival.

1996 május 31-én délután történt.
 
Egy óra tájban hagytuk abba a hajtásválogatást a szőlőben. (Utólag visszagondolva ez a tevékenység is kapcsolódik a Bibliához és az ezt követő eseményekhez. Akik ismerik a Bibliát, tudják, hogy a szőlő Isten szőlője. A hajtásválogatás a nem termő szőlővesszők eltávolítása.) Ebédeltünk, és egy órai pihenést terveztünk. Ekkor még csodálatos kék eget, napsütést láttunk. Kis idő múlva távolról dörgés hallatszott, majd hihetetlen gyorsasággal elsötétült az ég, és iszonyú zivatar zúdult ránk. Pillanatok alatt mintha dézsából öntötték volna a vizet, fülsiketítő mennydörgés és villámlás folyamata zajlott. Almát hámoztam (az alma a bűnbeesés jelképe), de hirtelen lecsaptam a kezemből az almát, meg a kést, mert eszembe jutott a nyitott erkélyajtó.
 
A szobába lépve épphogy csak becsuktam az erkélyajtót, mikor előttem körülbelül 20 centiméterre, két ágba lecsapott a villám. Iszonyú csattanás: az egyik ág a pince felé szaladt: a villanyvezetéket roncsolta szét. A másik ág az erkélyajtó feletti vasbetongerendán át, ahol tenyérnyi lyukat hagyva átlós irányba futott tovább, engem célozva, a bal fülembe lévő karika aranyfülbevalón többször átcikázva, körbefutva, majd a bal fülemtől indulva a halántékomon át a homlokom közepétől hátrafele, miközben csíkban végig a hajamat leégetve, vékony égési csíkot hagyva tovább futott, a hátam mögötti villanykapcsolót szétvágta, majd a jobb oldalamhoz közel lévő erkélyi villanykapcsolót égette szét.
 
Tehát a villám háromszög alakban cikázott, én pedig a háromszög vonalán álltam, úgy ment rajtam keresztül. Tehát az erkélyen jött be, a vasbetongerendán keresztül: ez a háromszög egyik csúcsa. Rajtam ment keresztül, majd az egyik villanykapcsolót vágta szét: ez a háromszög másik csúcsa, majd a jobboldalamon, engem kikerülve az erkélyajtó kapcsolóját vágta szét: a háromszög harmadik csúcsa.
 
 
Majd ismét a fejem fölött cikázva, engem ismét nem érintve, a három ágú csillárt zúzta szét (ez háttérhatalmi jelkép); a búrákból liszt állagú por lett. Azután a csillár vezetékén keresztül, átvágva a plafont, körülbelül 10 centiméteres lyukat hagyva a padláson cikázott tovább. Később láttuk, három helyen rongálta meg a tetőt (ez is érdekes: három helyen). Az égési sérülés fájdalma és a leégett haj bűze említésre sem méltó ahhoz a rettenetes csattanó hanghoz képest, ami a fülembe hatolt, és amit éreztem a fejemben, meg az egész testemben. Férjem, aki a hegyről lezúduló vízzel küszködött, hogy a lakástól elterelje, elmondása szerint egy nyöszörgő, artikulátlan hangot hallott, és engem félájultan, rángatózva, minden porcikámban remegve talált. A szoba leírhatatlan állapotúvá vált.
 
Az átélt traumától sokkot kaptam, majd másfél hónap múlva szívinfarktust, majd a szanatóriumban a másodikat. Később szívkatéterezésen estem át. Mindezeket túléltem; orvosilag a különleges esetek közé soroltak. Én tudom a különleges eset okát...
 
Jól vagyok. A szívemmel nincs gond. Azóta több műtéten estem át; gyors gyógyulás volt az eredmény. Ami a villámcsapás hagyatékaként megmaradt, a lassúbb beszéd, és ami az utóbbi hónapokban jött elő, miután hosszú idő elteltével ismét közszereplő lettem, a Hírháttér munkatársaként, a beavatásomat követő mesterséges amnézia. (A hirtelen amnézia szinte mindenkit elér, aki Babilon szorosabb fogságába kerül.)
 
Ami számomra kínos: nevek, szavak, minden nap használatos kifejezések hirtelen elfelejtése; ezt azóta tapasztalom, mióta beavatott lettem a Háttérhatalom megismerésébe. - Echelon játéka. -
 
Ennek program szerint így kellett történnie. Csak az a kérdés, hogy a program melyik része származik Istentől, és melyik része Babilontól.
 
Tánczos Krisztina
 
 

Annak megértéséhez, miről van szó, néhány alapismeret az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád - Nagy Sándor - /
/Zene: 8 zeneszerzőtől/
(Film, 97 perc)
Tartalom: Isten és a Jézus Krisztus Létét bizonyítjuk, ahogy eddig soha, senki nem tette meg, keresztül gázolva a Háttérhatalom és a titkosszolgálatok megannyi titkain. A világ és az elit olyan területeibe, kulisszatitkaiba és züllött, áruló világába is bepillantást nyerhetnek, amikről a nyilvánosság előtt senki nem mer beszélni. Eközben szólunk a beteljesedett és előre tudott történelemről, beszervező tevékenységünkről, előre elkészített jövőnkről, miközben gazdagon illusztrált filmünkben végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Lépold Józsefné és ördögi konstrukciók
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád - Rácz Péter/
(Film, 20 perc)
Tartalom: Kötetlen szerkesztőségi beszélgetésben a világ titkosszolgálatairól, Tánczos Gáborról és Lépold Józsefnéről, a Magyar Grafológiai Társaság volt vezetőjéről - filmünk gerincét képezve - a Háttérhatalom (a Bibliában: titokzatos Nagy Babilon) és az Emberiség tragédiájának kontextusában.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/
Részlet: ...a beszélgetések folyamán olyan benyomásom volt, hogy itt a háttérben valami zajlik. Valami titokzatosság. Valami, valami irányítja a beszélgetésünk témáját. Csak még nem tudtam, hogy ennek az irányítónak a neve micsoda és kikről van szó.

 

 

2008-12-20. - "Egy nagyszerű fényességet láttam" - Tánczos Krisztina látomása és a kijelentésként kapott szavak
/Tánczos Krisztina/
Tartalom: A Tánczos Gábor családjából való Tánczos Krisztina elkészült, nagy jelentőségű jövőjéről sokan tudunk, akik a világrendszer alapjairól is. Ő is tudja, mert felülről megkapta, hogyan születnek ma már Isten közvetlen cselekvése nélkül is látomások, hallomások és ismeretek, amikor az emberben közvetlenül nem Isten, hanem Babilon (kénytelen) cselekszik. Minden tájékozottabb tudja, hogy az ismeretekhez és a kapcsolathoz hol van Kapu.

 

2008-12-10. - HÍRHÁTTÉR TV: A magyarok története - Kapcsolatok a Hatalommal (videoklippel)
/Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Főleg titkosszolgálati, valamint tájékozottabbakká vált lovaknak a Suttogó a magyarság közeli jövőjéről, ahol nem a megnevezett készítőket illeti a valódi dicsőség.
(Film, 8 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

 
Előző cikk:
2009-01-16. -
Versek a titokzatos Nagy Babilonról
1. Reményszózat egy babiloni fogolynak
2. Vers Babilon kurvájához

/Athenagorasz/
Tartalom: Ebben a világban, melyről úgy írt Orwell: 'ahol mindenki hazudik, ott az igazmondás forradalom', egy ilyen áruló világban Athenagorasznak a Valóságról írt két verse nem csak hiánypótló, nem csak kultúrtörténeti érték és ritkaság, nem csak úttörő vállalkozás, de már most történelem.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-01-18. -
A hódítók célja: Egyetlen bank se maradjon magyar kézben?
/Audie Rácz Era/
Részlet: Ahogy Csurka István mondta, jó tízegynéhány éve: "Palesztinok leszünk saját hazánkban!"

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu