Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
 

Akik Pártjuk sötétítése és ügynöki krónikus hazudozása miatt nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!

   

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)

Tényfeltárásaink összesének - Vona Gábor nevében eljáró és üldöző, magyarság- és Földpusztító - ellensége a Barikád, a Jobbikos pártlap Nemzeti Hírháló, a Jobbik és az MNB 2006 pártlapjaként működő Harc Tér volt. Ez a cikk sosem jött volna létre, ha a Barikádnak, a Harctérnek, a Nemzeti Hírhálónak, a Reisinger János vezette adventista egyháznak vagy a kurucinfónak bármi beleszólási lehetősége lett volna. Várjuk a további pártok és médiumok, valamint egyházak, civil szervezetek és magánszemélyek állásfoglalását.
(HÍRHÁTTÉR - Háború az Echelon-fenevadak ellen!)

2009-03-21.
Molnár F. Árpád
 


Korábbi, rendkívüli sikert és felemelő érzéseket kiváltott klippünket - kimondottan fülhallgatóval - ajánljuk. Az Új Világrendről szóló Orbán-beszéd előtt publikált darab címe: A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba. Ellentámogatója a Reisinger János vezette adventista egyház, kimondottan nyílt, rendkívül gyűlölködő morális halottai pedig a magukat magyarnak és Vona Gábor híveinek nevező Emberiség-ellenes SPAMidióták (titkosszolgálati kifejezéssel: "SPAMrobotok") voltak.

A Nicola Tesla által már 80 évvel ezelőtt kidolgozott HAARP-ról a világ államai kb. 10-15 évvel ezelőttig azt hazudták: higgye el mindenki, hogy nem építette fel senki. Sőt, annyira nem akarta senki uralma és rettegése alá vonni a világ összes népét és nemzetét, hogy amikor Tesla ezt kidolgozta, még a támogatást is megvonták tőle, mert minek foglalkozni olyannal, amivel szólóban meg lehet szerezni a világuralmat, és csak a kutatások közben derül ki, mint mindig, hogy az eredeti tervekhez képest nyilvánvalóan ezer és ezer olyan új ötletet, felfedezést, hatalmi potenciált stb. indukál, amikről - ahogy mondani szokás - nem is álmodtak.

Az USA ma már nem titkolja, hogy a HAARP-technológiával - melyet világszerte kiépítettek az USÁ-tól Skandinávián át Oroszországig - százszor akkora villámokat készíthetünk, mint amekkorák a Földön valaha előfordultak, az ionoszféra csupán egy wattos besugárzásával már fényufókat varázsolhatunk az égre, az ionoszférát tükörként használva világszerte előidézhetünk viharokat, pl. az amerikai HAARP erejét a földbe sugározva világszerte idézhetünk elő földrengéseket, valamint kiirthatjuk vele a Föld bolygó teljes élővilágát!

De azok kedvéért, akik a balliberálisnak és nemzetinek elkeresztelt PÁRTmédiumokból tájékozódnak, amelyek egytől egyig az igazság miatt hallgatnak el minket, s mert az Emberiség nyilvánvaló ellenségei, ezért ügynökeikkel átkoznak és üldöznek minket, minden magyarok és a világ népeinek lehető legtovább történő sötétségben tartására, kiszolgáltatottá tételére és elkárhoztatására, mondjunk el pár panelt a lehetőségekből, miről van szó és hogyan kell egy bolygó teljes lakosságát és állatvilágát totális elmekontroll alá vonni.

Nyugodt vagy relaxált lelki állapotban, valamint alvás előtt és ébredés után az agy alfa-hullámokat hoz létre. Az alvás és az álmodás időszakában - speciális külső beavatkozás nélkül, melyekről most nem beszélhetünk, mert akkor könyvet kell írnunk, nem tényfeltáró művet - thétahullámokat sugárzunk. A HAARP-ról nyilvános - ennél sokkal rosszabb a helyzet -, hogy a thétához, tehát az alvási és álmodási periódushoz közeli alfahullámokat termel. Az égbolt olyan, mint egy homorú tükör, mint egy lencse. De ez is nagyon messzire vezet, maradjunk kizárólag a céltárgynál, és ne beszéljünk arról, hogyan kell pl. iszonyú erejű bombákat robbantani a világ bármely pontja felszínén, vagy pl. hogyan kell egy GPS-alapú stb. mobiltelefonként használt ember agyának egyik erében felforralni a vért és egyebek. Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója, Mark Phillips - aki Alaszkában programozta át Cathy O"Brient, az USA kormányának és hadseregének lexikonját és programozott szexrabszolganőjét - könyvében, ahogyan Drábik János is a lakosság transzállapotáról, önkívületi révületéről beszél, akkor az emberi elme tömeges, valójában az egész bolygót teljesen lefedett "mobilhálózatú" révületbe ejtéséről és mesterséges programozásáról szólnak. Mi azért vagyunk, hogy ezt egyenesen ki is mondjuk, és ennél sokkal többet is megtegyünk, mégpedig a Háttérhatalomba az Isten Kegyelméből az igazság feltárására, nem pedig átokra beszervezve! A fent taglalt alfa-befolyásoltságú állapotban az emberi lények 20-30-szor könnyebben irányíthatók, mint ilyen előkészítő hatás nélkül! 20-30-szor reagálnak érzékenyebben bármilyen besugárzott ingerre!

A lényeg az, hogy a mobiltelefonokként használt lakosok lokális befolyásolására nem kell HAARP, mert a titkosszolgálatoknak elég sorozatgyártásban beépíteni a tévékészülékekbe, mikrohullámú sütőkbe, műholdvevőkbe, számítógépekbe, monitorokba, autókba stb. olyan rejtett technológiát, amelyek alfahullámokat juttatva az emberi agyba, egyéb frekvenciájú információcsomagokkal folyamatosan kombinálva teljes és állandó irányítás alatt tartják a teljes lakosságot. A programozást egyetlen szerver elvégzi, mint pl. az Emberiség 100 éve tartó ötlettelenségét, amikor ezen egyszerű gondolkodás- és tapasztalásprogramozásról van szó, mert olyankor egy kukkot sem értenek, vagy pl. az Istenhez, a politikai hatalomhoz, Izraelhez stb. viszonyulásról. A rádiókészülékként használt emberi és állati társadalom strukturális kiépítése nagyon olcsó, ráadásul csak egyszer kellett megcsinálni (sokszor tették): elég, ha arra emlékeztetünk, hogy pl. mobiltelefonokból jelen pillanatban 10 millió lakosra 15 millió darab jut az országban, olyan olcsó! Persze addig, amíg a boltban nem lehetett kapni, a lakosság olyan buta volt, hogy azt sem hitte el, hogy ilyesmi létezhet. Amíg pl. videomobiltelefont nem lehetett a boltban vásárolni, képtelenek voltak felfogni, hogy a titkosszolgálatok már az egész bolygón digitális audio-videoadatforgalmat bonyolítottak, és használták az utcán, amikor ügynökeiket mozgatták (ennél egyébként grádicsokkal rettenetesebb volt a helyzet). Egy állati sorban tartott vágóemberbarom csak arra van, hogy kiszolgálja azt a hatalmat, amely már fogantatása előtt SPAMidiótának tervezte.

Nagyon röviden: a rádióműsorokat pl. úgy halljuk a rádiókészülékben, hogy az adó egy meghatározott frekvencia sugárzásával párhuzamosan, amely csak a vivőhullám, más frekvenciájú információcsomagot sugároz. Amikor a HAARP-pal és a hétköznapi technológiai berendezésekbe épített jeladókkal az emberi agyba pl. alfahullámokat sugárzunk, hogy 20-30-szor befolyásolhatóbb legyen pl. Szögi Lajos meggyilkolására vagy pl. Mihail Szaakasvili öngyilkos, eleve bukásra ítélt, valójában Oroszország elleni háborúja megindítására, olyankor a hétköznapi rádiósugárzáshoz hasonlóan az alfahullámokat kapcsoljuk össze a tartalmi, eltérő frekvenciás rádióadással, egy olyan információcsomag szakaszos vagy folyamatos sugárzásával, amely hallomást, látomást, nemi erőszakra való szexuális gerjedelmet (pl. Hillary Clinton orális késztetéseit Cathy O'Briennel azonnal, ahogy meglátja Cathy vaginájára tetoválva és műtve a bafometet), közvetlen és azonnali dührohamot, véres tüntetéseket, értetlenséget, butaságot, lustaságot, éles elméjűséget stb. indukál. Tehát az emberi elmét révületbe ejtő alfahullámokkal együtt kell információs csomagokat küldenünk, ahogyan a hétköznapi rádiósugárzásnál tesszük, és máris kifogástalanul vezérelt biorobotokat készítettünk! Olyanokat, amilyeneket volt, hogy előre bejelentetten állítottak rá a Hírháttér fórumára, azaz előre szóltak mesterséges idiótájukról. A technológia, hogyan kell pl. Kossuth Rádiót működtetni, 70 esztendeje még csak nem is államtitok, csupán azt hallgatták el, hogy ha a rádiócsomagokat (tehát az adás tartalmi részét) alfa-, théta stb., tehát mentálirritábilis frekvenciákra ültetjük, ráadásul mindennek a tetejébe GPS-helyzetmeghatározó rendszerrel az agyba atomi pontossággal besugározzuk, akkor pl. beszervezett ügynökökként nem csak titkosszolgálati műsorokat hallgathatunk, nem csak személyre szabott filmeket tekinthetünk meg (a közbeszéd látomásnak nevezi), nemcsak érzéseket, ösztönöket stb. kaphatunk az agy szexualitásért stb. felelős egységei aktivizálásával, de ugyanezt a teljesen öntudatlanná tett lakosság összes embere ellen is korlátlanul felhasználhatjuk! Bármire! Csoportos öngyilkosság, választási hajlandóság és passzivitás, hogy Gyurcsányra, Orbánra, Csurkára vagy Vonára szavazzanak, bármire! Hogy a lakosság azt csináljon, amit a Legfőbb Hatalom akar! Az a Hatalom, amely először szerezte meg a technológiát, ezért először szerezte meg a korlátlan világuralmat is! Mikor? 80 éve? 100 éve? Vagy sokkal régebben? A titokminiszterek sem tudják, mert ők is alávetettjei annak a Főprojectnek, amelynek tudatosan szolgálva rosszindulatú bábjai a 2000 évvel ezelőtt a Jelenések Könyvében Megjövendölt és beteljesedett szörnyűséges, despota, rejtőzködő, és a Tervek szerint hamarosan kétségtelenül a világ minden népe előtt nyíltan megmutatkozó Világhatalomnak és annak legfelsőbb urának.

Minthogy hétköznapi rádióadásról van szó, ahol a frekvenciával, mint a Kossuth, Petőfi stb. Rádiónál a beszédet, zenét stb., tehát az információhalmazt párosítjuk és kombináljuk más frekvenciákkal, így - egyébként ennél sokkal szebb a helyzet, de amíg valaki az alapokat sem érti, hogyan magyarázzuk el Istent - általunk előre bejelenthető volt pl. az, hogy a magyarságban úgynevezett - az eredetileg kapott Hatalmi Kifejezéssel - "nemzeti hangulatot" fognak okozni. Tehát amikor bárki a magyarságát büszkén hangoztatja, mondván, mennyire küzd az idegen megszállással szemben, ne felejtse el, hogy éppenhogy bármely idegen megszálló alprojectek által hirdeti ezt, hiszen ha egyszer arra lett kiválasztva, hogy ún. "nemzeti hangulata" legyen. Ez nem az ő választása, hanem egy programozott rádióadás végterméke, amiképpen Elvégezte vagy akár közvetlenül (már nem rádiózással) Cselekszi azt az Isten. A magyarságában alámerülő személy tehát pl. az alfahullámú rádiósugárzásban alámerülő, távirányított személy, egy élő rádiókészülék, amibe ezt a műsort sugározzák, aképpen tárcsázva és felhívva, ahogy a mobiltelefonokat, csak sokkal jobb és sokkal régebbi technológiai háttérrel!

 


A HAARP-típusú projectek önmagukban is teljességgel lefedik a Föld bolygó minden pontját. Az ionoszférát tükörként használó HAARP frekvenciáival műholdak nélkül tudunk nemzeteket megőrjíteni, Kínában szaporodási kedvet, Afrikában népirtó törzsi háborúkat okozni, vagy egy sok ezer kilóméterre lévő, pl. a sivatagban sétáló személyt uralmunk alá vonni. Pl. Fenyvesi Theresa Testvérünk - az egyike azoknak, akiket a Háttérhatalom vont nem leplezett fogságába - beszámolt arról, hogy akkor még személyesen sosem hallott sehol a Háttérhatalomról, amikor az afrikai sivatagban is tapasztalta jelenlétét a homokdűnék között, ahol sehol egy villanypózna vagy bármi egyéb nem volt. A HAARP csak az egyik módja az ilyesfajta kommunikációs háborúnak, melynek fő célpontja, eszköze és ellensége az Emberiség. Az Echelon-tervezte pártok és politikusok - amilyen Gyurcsány, Orbán, Herényi, Vona stb., és az összes jelentősebb médium stb. - ezt a Világrendszert tudatosan szolgálják. Ezért voltak mindvégig az ellenségeink. Ahogy az álnemzeti-háttérhatalmi Echo TV-ben igazmondásért betiltott Gálfalvy Gallik Béla helyesen mondta: a Háttérhatalom minden állami funkcióba kerülő, befolyásosabb személyt beszervez és megront.
(Molnár F. Árpád)

Hogy az egy-egy konkrét műveletet fő forrásként ki tervezi, senki nem tudja, mert maguk a HAARP- és más katonai, CIA-s és Pentagon- stb. projectek kutatói is háttérhatalmi és felsőbb kapcsolatokból dolgoznak, kijelentésekkel, engedelmes rabszolgákként, és gőzük sincs, hogy az adás honnan jön. Istentől, a Sátántól, a Globalizáció emberi urától stb.; a nézetek személyenként térnek el, megbeszélésekre pedig azért nincs lehetőség, mert az egész titkosítva van, ezért csak beszervezett és beavatott személyek és csoportok kommunikálnak egymással. Így az egészséges kommunikáció és eszmecsere lehetősége is tulajdonképpen egy az egyben agyon van lőve. (Nem úgy később, amikor az egész világ nyíltan fog vitatkozni, mégis kolosszális lesz a butaság, mert a személyekre szabott adás kvázi mindenkit a sötétség csordájába és a Sátán aklába vezet.) A világ titkosszolgálataiban, a hadseregben és a legtitkosabb katonai elmeprojectekben, a világ vezető, rejtett illuminátusaiig bezárólag a legváltozatosabb dezinformációkat kapják arról, mi a Valóság. Aki nem kap cáfolhatatlan logikai rendszereket és józan észt, hogy meg is értse azokat, menthetetlenül eltéved! Azt pedig mindenki tudja, hogy a világ összes titkosszolgálatának kezdettől való profilja volt a dezinformáció, sőt, hogy értsük a Rendszert: az Emberiség számára Legfelülről Szerkesztett Biblia is Azt Tanúsítja, hogy az Isten is gyakran folyamodott dezinformáláshoz, hogy valamit eképpen érjen el, védjen vagy pusztítson el királyokat, hadseregeket, nemzeteket. A Bibliába nekünk konspiratív útmutatóul szerkesztett történelmi beszámolókban olyan eseteket is olvashatunk, amikor a Teremtő egy angyalát (a mai ember földönkívülieknek nevezi őket) küldte el azzal, hogy hazudjon az összes prófétába, és csak egy bizonyosnak mondjon igazat. Ezzel együtt sikerült elérnie, hogy mindenki rosszul döntött, az egyetlen igazmondót hazugként vetették meg és zárták börtönbe, kitört a háború, a király pedig az életével fizetett. Ezek ugyanolyan operatív műveletek - csak Istentől -, amilyeneket a titkosszolgálatok használnak, azzal a különbséggel, hogy Isten felett már nem áll semmilyen erő, a HAARP-kutatók, a NASA, a CIA, az NSA, az FSZB, a kínaiak, de az NBH, a szlovák SIS stb. emberei viszont kijelentésekből dolgoznak, ismeretlen eredetű hatalmi utasításokat hajtanak végre, a Háttérhatalom, azaz a Megjövendölt Nagy Babiloni Szajha ügynökeiként. S ahogy ők sem, senki más sem tudja - az összes keresztyénig bezárólag -, mikor cselekszik benne közvetlenül az Isten, mikor egy-egy vagy sok angyala, mikor Babilon lényei vagy Babilon technológiai autoszerverei.

Csúnya és nem pontos kifejezéssel titkosszolgálati beszervezéseket mi is folytatunk, ahol a bevont személyesen tapasztalhatja meg nem csak a tárgyak reccsenéseit (a világ összes államában használatos kommunikáció, amiket szavakhoz és gondolatokhoz kapcsolnak (1. és 2. klikk!)), de kap beletudásokat, majd látomásokat, hallomásokat, tapintási érzékeléseket és többek között álmokat stb. Ezek valós forrása ismeretlen, azaz bármelyik lehet Istentől, és bármelyik lehet Babilontól is. Ennél sokkal bővebben kellene kifejtenünk annak bizonyítását, miért eleve elrendelt pl. a Molnár F. Árpád (is), de erről majd később, meg aki személyesen tudakozódni akar, az továbbra is megteheti.

Az alprojectek alprojectjei, amilyen az NBH, a szerb, az albán, a norvég stb. politikusok, államigazgatás és titkosszolgálatok, mind a Háttérhatalom, tehát a 2000 éve Megírtak szerint minden nép homlokára sütött pecséttel uralmat vett Nagy Babilon ügynökeiként funkcionálnak, mindig ismeretlen irányítási háttérrel. Az általában fölöttük lévő főbb projectek, amilyen a világot behálózó CIA, FSZB, a távirányított marionettfigura Rotschildok, Rockefellerek stb. szintén csak alprojectjei, mesterségesen irányított bábjai a világuralmat megszerzett Nagy Babilonnak, amelynek pontos helyéről, felépítése idejéről stb. biztosat senki nem tud, de aki kapott elég értelmet, feléri ésszel, hogy ez az a Világrendszer, amelyet a személyiség átalakításával és a politikai-gazdasági, majd kiépülő hamis vallási Világrendszerrel en bloc, egy az egyben, részleteiben eképpen Prófétált Meg a Jelenések Könyve 2 évezreddel ezelőtt! Tehát ez már az! A Jelenések Könyve aktív, annak sodrában élünk, azaz a Jézus Krisztus szükségképpen Létezik! Azaz a világot irányító Központ, Nagy Babilon fölött létezik az Isten és a Világmindenség társadalma, amelyet valahonnan legfelülről neveztek és neveznek így: A Társadalom, akinek Vezetője pedig Nevezteti Magát az Istennek, és megköveteli, hogy Őt az Istenként és a Teremtőként imádjuk, csak Neki szolgálva! Eme mindeneket Legfelülről Felügyelő és Irányító Isten - a Jelenések Könyvéből is egyértelműen kiderül, továbbá értelemszerű, magától értetődő, hogy - közvetlenül emberi lényekbe, állatokba stb. való beavatkozással szüntelen felülírja Nagy Babilon és a világ titkosszolgálatainak programjait is, s ahogy azt a Jelenések Könyvéből is tudjuk, Babilon hamarosan bekövetkező leggyilkosabb diktatúrája pillanataiban is, amikor a Föld állami vezetőit közvetlenül veszi rá arra, hogy Vele, a Mindenhatóval ellenségesen a Nagy Babiloni Szajhának szolgáljanak - természetesen legelőször is saját kárhozatukra.

A predesztináció, az eleve elrendelés tehát úgy működik, hogy egyrészt van a Teremtő, a Legfőbb Úr, Aki sosem titkolta, hogy nemcsak a Világtörténelmet, de a Világegyetem Történelmét is előre Megtervezte, és mind a Kozmoszban, mind az Emberiség előtt hasonlóan Tevékenykedik, ahogyan a titkosszolgálatok: sok mindent elrejtve, eltitkolva: ahogyan Mondja a Biblia számos helyen:

   - Rejtőzködő Isten vagy Te! Rettenetes a Te Szent Neved!

A Kozmikus Titkosszolgálat Legfőbb Vezetőjeként és korlátlan Uraként Cselekvő Isten alatt van az Ő Végzése szerint kiépített világi Nagy Babilon, akikről kiderül - ezért kaptunk annyi információt a Mindenhatótól "Ószövetség" nevű Könyvbe szerkesztett ókori történelmi dokumentumok által, hogy egyértelműbb legyen, ami a szemünket kiveri, olyan egyszerű -, hogy az Isten és Babilon, valamint Babilon ura folyamatos kapcsolatban kell, hogy álljanak. Ezáltal Isten Szivárogtatja az információkat arról álmok, látomások, beletudások stb. útján mindabba, akibe akarja, kivel, mivel és hol mi fog történni, mit kell tenni stb., ugyanakkor a szintén titkosszolgálati hadúrként működő kivetett angyal, eredetileg extraterrális, tehát földönkívüli személy, a Sátán is szivárogtatja, akinek akarja, világi Központjának, Babilonnak pedig megvannak azok a technológiai eszközei, hogy - de pontosan a Jelenésekben Megprófétáltaknak megfelelően - Isten minden Csodáját és tetteit az üres csalás technológiai eszközeivel utánozza (elektromágneses hullámokkal stb. plántált álmok, látomások, a Szentlélek tapasztalásának másolata és egyéb bioelektromos irritációk). Így - mondjuk el újra - senki nem tudja, mely információ való közvetlenül Istentől, mely Istentől Irányított Babiloni vagy Bábel alprojectbeli bázisától, személyeitől stb., és mely kimondottan a Sátántól és/vagy annak háttérhatalmi, titkosszolgálati, elmeprogramozó bűnözőitől és általuk programozott számítógépeitől.


Ne hagyd elhamvadni, de tenyereden hordozd a Földet! Új fenevad kelt fel az Emberiség ellen, az utcai Barikád, az utcai Harc Tér, az utcai Kurucinfó, a nyíltan ellenséges Nemzeti Hírháló fedezékében. Mint összes elődje, már Országgyűlésbe kerülése előtt gyűlölte és üldözte a maradék Igazságot és a maradék Jót, s mint mindig, tette ezt a nép és a nemzet nevében! Mint összes elődje: az Emberiség Sátáni ellenségeként. Ezt így kellett a Történelembe égetni 2009 március 21-én, hogy meglegyen, ami kell.
(Molnár F. Árpád)

 

Érthető, ha az embert pl. HAARP-ogó alfahullámokba merítik, mi módon lehet, hogy amikor a bamba, transzban lévő lakosság számára bemondja a televízió, hogy higgye el mindenki, senki nem építette fel a világuralmi HAARP-ot, de semmilyen módon az eltelt csaknem 100 év során(!!!) (egyébként sokkal jobb technológiát kidolgozva, ahol felszíni antennák sem kellenek), akkor az Echelon-idióta kényelmesen dől hátra foteljében, hogy konnektor-orra alatt lévő szájába tovább tömje azt a hamburgert, amelyre azért szokott rá, mert pl. alfaállapotában a Háttérhatalom alprojectjeiként tervezett Rotschildok, Rockefellerek vagy riválisaik anyagi gyarapítására a McDonalds kategóriájában a világ legprosperálóbb, leggazdagabb cégének terveztetett: mégpedig mesterségesen, rádióhullámokkal választási győzelmet aratva a világ megannyi népe felett, hogy a lakosság tenyészállatokként tartott droidjai oda, a McDonalds-be menjenek, ott többet költsenek, mint amennyit egy kényelmes és kulturált étteremben költenének, mert állat legyen az ember, haszonállat, ne Isten szeretettel telt, adakozó, önzetlen gyermeke. Hanem legyen fogyóeszköz egy rosszindulatú önkényúr kezében, akiről a Jézus Krisztus Evangéliumaiban és apostolai által is az Jelentetett Ki: nem is ember, hanem Isten gyűlölt angyala, aki viszont a világ összes országát és annak összes dicsőségét megkapta, és annak adja, akinek akarja.

Ahogyan az országgyűlési választásokat bonyolítják az egész bolygón!

Utószó helyett:
Cikkünkben olvasható tényfeltárásunk vezető üldözője a Vona Gábor nevében fellépő Barikád és a Nemzeti Hírháló volt. Ez a cikk sosem jött volna létre, ha a Barikádnak (Vona Gábor és a Jobbik pártlapjának), a Harctérnek (Vona Gábor, a Jobbik és az MNB 2006 pártlapjának), a (Vona Gábor és a Jobbik pártlapjaként működő) kurucinfónak vagy a Nemzeti Hírhálónak (Vona Gábor és a Jobbik pártlapja) beleszólási lehetősége lett volna. Ezek végig üldöztek minket azért, mert a magyarság és az Emberiség legfontosabb tényfeltárásait folytattuk, amikhez a Párt Jobbikja - olyan Echelon-titkosító katonai kémfőnökökkel az élen, amilyen Für Lajos volt honvédelmi miniszter - nem adott engedélyt. Feltett szándékunk, hogy a reformokat követően a Barikád és a Nemzeti Hírháló elkövetői (is) bíróság előtt feleljenek Emberiség-ellenes hazaárulásaikért és a világ legocsmányabb tömegmészárlásainak és technológiáinak moslék, minden undorító és megvetendő dolognál mélyebben förtelmesebb és sátánistább pártérdekektől hajtva történt védelmezéseiért, és az Emberiség szeretete és puszta túlélése érdekében mindvégig kizárólagosan és hősiesen helytállt tényfeltárók üldözéséért.

Molnár F. Árpád,
a Hírháttér Multimédia főszerkesztője

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az elrejtett Világrendszer megértéséhez, néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

Előző cikk:
2009-03-22. -
Összefogás a PÁRT Védelmében (Az Utolsó Trianon)
Nyílt Levél a Barikádnak: Háború az Echelon-fenevadak ellen

/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Nyílt Levél első főcímzettjei - a felelősségvállalás kikényszerítésére és a személyenkénti döntések ratifikálására és bizonyítására - speciálisan kerültek kiválogatásra. A következők voltak: MAZSIHISZ, Barikád, Kurucinfó, Harc Tér, Nemzeti Hírháló, Magyar Nemzeti Bizottság 2006, Vona Gábor, Jobbik, Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás.
E cikkre és valamennyi tényfeltárásunkra reagálva totális és közönséges ellenségességét fejezte ki, ismét elsőként jelentkezve a Nemzeti Hírháló.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-24. -
Ahogy ti "zenéltek", a nép úgy "táncol"!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Józan ésszel felfoghatatlan az a tény, hogy ott, az "ikertornyokkal" történt katasztrófa után még bizalmat adtak a Bush-kormányzatnak! Mikor tudták azt, hogy a saját kormányuk hajtotta végre a merényletet ellenük! Szándékosan beáldozott/föláldozott több ezer embert bizonyos háttérhatalmi érdekek miatt... (...) A kormány úgy állította be a dolgokat, hogy az terrortámadásnak tűnjön. (...) ... hiszen az Echelon-elmeuralmi fegyverek segítségével az egész Föld bolygó le van uralva, és a Háttérhatalom irányítása alatt áll!!! (...) Tehát teljes egészében a normális viselkedés ellenkezője valósult meg [a lakosságon]...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu