Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR: Érintve, amiről senki nem mer beszélni
HÍRHÁTTÉR TV: Szaakasvili és a többi bafometkirályok

 

 


Technoterror és biorobotok: Szaakasvili grúz elnök már kettőig sem tudott számolni

2008-08-28.
Molnár F. Árpád

Tartalom (cikk):
Dél-Oszétia és Abházia lakosságának Grúziától való önállósági törekvéseit Grúzia - a nyugati, tömeggyilkos, despota felbujtókkal a háta mögött - nem ismerte el, hanem abszolút irracionális és öngyilkos támadást indított az elszakadni akaró lakosság ellen, amivel - az egész világ előtt evidens volt a válaszlépés - azonnal elérte, hogy Oroszország villámháborúval söpörje ki az agresszív és ostoba grúzokat, és bizonytalan időre megszállja Grúziát. Beszélünk az öngyilkos biorobot Szaakasvili értelmetlen és kilátástalan ámokfutásáról a világ olyan nagy tömeggyilkosaival, amilyen a Szaakasvilit öngyilkos háborúba sodró amerikai kormányzat és az uniós Angela Merkel német kancellár, akit (utóbbit) nyugodtan hívhatunk már ebben az ügyben is a Sátán milicista, háborús fenevad ringyójának is.

A magyarországi cionista média mélységesen nemzet- és világáruló módon össze-vissza hazudozik és ködösít, eladva a szabadságra és a szuverenitásra törekvő, Grúziától elszakadt népeket, a jog nyelvén aljas indokból vagy célból, egyéni haszonszerzés végett, a Moszad világuralmi törekvéseinek szolgálatában.

A Hírháttér szeretné kifejezni mélységes mély undorát és megvetését a Hír TV hírszerkesztőinek és kommentátorainak a háborús, fasiszta bűntettek támogatásáért és a véget érhetetlen hazudozásaikért, megjegyezve, hogy mindeddig kizárólag az Echo TV volt az, amelyik valamelyest is az objektív tájékoztatásra törekedett valamennyi magyarországi (messze nem magyar) nagyobb médium közül.

 

Beszél:
Molnár F. Árpád

Operatőrök:
Molnár F. Árpád és mások

Zene:
Eric Serra

Klip és szerkesztő-rendező:
Molnár F. Árpád

A felvétel és a szerkesztés ideje:
2008 augusztus 27.

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com


Ok és okozat:
Oroszország azt követően vonult Grúziába, hogy az megtámadta a szabadságra vágyó Dél-Oszétiát és Abháziát.
(Molnár F. Árpád a Hírháttér TV-ben)

 


Játékbolygó, játékhadsereg -
A sáskák esztelen tömegei szinte kivétel nélkül a szakadékban végzik.
(A felvételen Molnár F. Árpád)

---

Az érintett nevek és fogalmak között (kulcsszavak):

Oroszország, Grúzia, Dél-Oszétia, Abházia, függetlenség, háború, videoclip, videoklip, villámháború, Mikhail Saakasvili, Mihail, Szergej Ivanov miniszterelnök-helyettes, Szaddam Husszein, Huszein, Kuwait, Kuvait, olaj, olajüzlet, olajbiznisz, olajbusiness, cionista világhatalom, médiamaffia, Isten, Sátán, George W. Bush, kőolaj, földgáz, befektetés, bevonulás, állomásozás, Szovjetunió, 1956, ellenforradalom, Angela Merkel, német kancellár, virtuális figura, m1, m2, Magyar Televízió, MTV, Hír Tv, Csintalan Sándor, tv2, MTM-SBS, RTLKlub, RTL Klub, a Sátán angyala, a Sátán ringyója, Nagy Babiloni Szajha, Franciaország, fésű, hajad szála, propaganda, ördögök, önrendelkezés, szuverenitás, önállóság, szabadság, Kuba, háttérhatalom, titokzatos Nagy Babiloni Szajha, nemzetközi jogszabályok, emberi erkölcsök, Emberiség, túlélés, elektrosokkos, távirányítós tömeggyilkos, hírnév, hírhedt, népek adás-vétele, Sátán rabszolgái, antikrisztus, haszonelvűség, aljas indokból vagy célból, alázat, megalázkodás, béke, WTC World Trade Center, demokrácia, függetlenedés, barátság, ellenségesség, őrjöngők, gyilkolási mánia, háború istenítése, alsósöpredék, CIA, NSA, NASA, titkosszolgálatok, titkos ügynökök, kommunizmus, szocializmus, kapitalizmus, vadkapitalizmus, Drábik János, nyakkendőevés, Fenyvesi Theresa, rakétatámadás, terrorizmus, szélmalom, UFO, helikopter, élet vize, tévé készülék, előadás, szónoklat, mező, Kozenkay Jenő kémelhárító, Nap, csillag flerek, flarek, protuberancia, napkitörés, HAARP Began, HAARP-project, Gondolkodó, Rodin, szobrászat, szobor, művészet, öngyilkos akció, politikai gyilkosságok, elektron, foton, fotontechnológia, kvantumfizika, kvantumelmélet, fizika, elméleti fizika, Duna Televízió, népfelkelés, megszállás, üzlet, emberkereskedelem, lélekkereskedelem, mikrohullámú sugárzás, besugárzás, homlok, magyar, magyarság, a fenevad pecsétje, kereszténység, Jelenések Könyve, János Mennyei Jelenésekről Szóló Könyve, műember, biorobotok, Adolf Hitler, tőkemilícia, megbolondították, filmzene, Az ötödik elem, Fifth Element, EU, Európai Unió, hazaárulás, kontinensek kereskedelme, a titokzatos Nagy Babiloni Szajha, Jacques Chirac, kutya, viszketés, vakarózás, formára nyírás, népszavazás, ünneplés, minden hatalom a népé, jog, Jézus Krisztus, globalizáció, arabok, sakkozás, sakkparti, kihalás, politikai bűnözés, zsidóság, Izrael, Moszad, FSZB, BND, NBH, fenyegetés, műhold, térfigyelő kamerák, titkos információgyűjtés, kémkedés, spion, ügynökök, merénylet, Oszama Bin Laden, Al-Kaida, bekamerázás, betechnikázás.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér többi kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

 

2008-08-21. - HÍRHÁTTÉR TV: Ha a repülőt az Isten Óvja... - Kozenkay Jenő kémelhárító majdnem lezuhant
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kozenkay Jenő kémelhárító majdnem lezuhant a belga légitársaság utasszállító repülőgépével. A média 100%-osan elhallgatta az ügyet. (Film, 11 perc, videoklippel)

 

 

2008-08-18. - Éjszakai népmesék - Családi lakrész ügynököknek, bafomet és a többiek
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Üljetek körém, NBH-sok és minden nem hivatásos ügynökök, családunk minden és leendő tagjai. Nekünk mondok kedves történeteket a fenyvesben, ahol a karácsonyfák készülnek.


 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. - Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.

 

 

HÍRHÁTTÉR: Amikről még senki nem szólt 2008-08-15. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
A földrengések előtt
/Molnár F. Árpád/
(Többek között Vangelis, Trevor Jones és James Horner zenei aláfestésével.)
Tartalom: Újabb magyar rekordot döntve a Hírháttér, ezúttal valamennyi valaha publikált hangfelvétel közül Valóságunkról és a Globalizáció Titkosszolgálatáról a legtöbb titkot feltáró műsort és előadást hallgathatják meg. Beszédünk közben pedig "végig" szól a zene.
KLIKK az oldalra! (64 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: Minden rekordot megdöntve
2008-08-09. - HÍRHÁTTÉR TV: 888 - A Kicserélt Emberiség - Molnár F. Árpád történelmi beszéde
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: E film önmagában is meg fogja változtatni egész gondolkodását. Soha a 15 milliós magyarságból senki nem merte elmondani mindazt, ami e filmben elhangzik. A magyar történelem során egyetlen személy volt, aki Molnár F. Árpádon kívül e dolgokról nyíltan is beszélni mert: Drábik János, 4 évvel ezelőtt. (Film, 83 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

Már az első óráktól betiltva! 2008-08-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Karadžić-titkok, állami hazugságok - Amikről valamennyi politikus és médium hallgat
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Karadzic jó pár éve a világ titkosszolgálatai fedezékében élt; most politikai szervezésre, egy műbukást követően a nemzetközi bíróság elé került. Elmondjuk, miért lehetetlen, hogy nem tudta mindenki, hol van Karadzic, ezzel szoros összefüggésben beszélünk a média által még mindig elhallgatott titkosszolgálati módszerekről és eszközrengetegről, és elmondjuk azt is, hogyan kell megbuktatni a teljes magyar rendőri állományt. (Film, 11 perc)

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc) és
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Lépték Drábik János "lakitelki" előadásához - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért
/Molnár F. Árpád által/
(22 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt. Csakis a film megtekintése után célszerű meghallgatni a hangfelvételt, mely léptékül és további leleplező módon szolgál az előadáshoz, s melyhez a tapasztalásért nagyon ajánlott a fülhallgató.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-08-26. -
A kormány 23 milliárdos rablása és tömegmészárlásai, feljelentéssel
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Felhívom a tisztelt Legfőbb Ügyészség konkrétan felelős személyeinek a figyelmét, hogy a Btk. lehetőséget biztosít a saját vagy mások testi épsége vagy élete védelmében való erőszakos fellépésre, felülírva csaknem az összes egyéb törvényt és paragrafust, beleértve az emberölésre vonatkozó paragrafusokat is.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-08-29. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Az újságírói erkölcsökről - Lakatos Pállal
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Korunk egyik legnagyobb újságírójával, Lakatos Pállal, a Vasárnapi Újság hajdani főszerkesztőjével beszélget Molnár F. Árpád az újságírók erkölcsi állapotáról, Lakatos Pál kirúgásának körülményeiről, az újságírók kapcsán lefizetésről, megvesztegetésről, zsarolásról és zsarolhatóságról, a kollaboráns sajtóról. (Film, 14 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu