Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Éjszakai népmesék - Családi lakrész ügynököknek, bafomet és a többiek

 


Botránykő az idiótáknak: Árpád-sáv vagy osztrák zászló? Egy biztos, hogy Tesla.

2008-08-18.
Molnár F. Árpád

Üljetek körém, NBH-sok és minden nem hivatásos ügynökök, családunk minden és leendő tagjai. Nekünk mondok kedves történeteket a fenyvesben, ahol a karácsonyfák készülnek. Csak aztán óvatosan, amikor eljön az ideje, hogy egyet is, aki belülről tud és nyilvánosan megszólal, nehogy felfalja a mögötte álló rák. Mert máris csapkod ollójával, és aki hátrálni kezd, abba bizony menthetetlenül belehasít. A többinek meg hadd szóljon tovább az altató.

 

Koós János énekelte meg közös kis titkunkat (mert egy családban sok piszkos és kedves kis titok lapul):
     - Kislány a zongoránál, fehérebb az orgonánál ... rabja voltam, mint egy kisdiák.

Ez kétszer szól, aztán a folytatás. Ez lesz - súgjuk-búgjuk másoknak is -, amit idővel mindenki tesz.

Nevezzük végigjátszásnak, de nem a zenét, hanem az egész hatalmas történetet. A kifejezés tetszik, én is úgy tanultam. Az egész bolygó méretű csehó olyan minősítést kapott, hogy az egész végigjátszás minősége nem jobb, mint a hajdani Commodore-64-es computer egy-egy játéka. Ragya kis grafika, virtuális figurákkal, amiknek sprite a neve (így hívták a C-64 virtuális kis lényeit). A lealázás azért van, mert akik látnak, kigúnyolják az embereket, mert annyik együtt is, mint piszok a köröm alatt.

Vannak vallásos emberek is, akik odaülnek csőstől a kis C-64-ük elé, s vagy észreveszik, vagy nem, hogy mit tesz a 8X8. Nem megy nekik azzal a géppel, na. Sírnak is nagy nyomorukban, és látja az ember félig a hátuk mögött állva azt az irdatlan nagy nyomort. Mert hatalmas nyomor van abban, és borzasztóan el van torzulva a fejük, és borzasztóan el vannak butulva, és én nagyon sajnálom őket, csak tudnám, hogy mit.

Épül egy hatalmas felhőkarcoló is, a dubaii (kimondva: dubáji), csupa dinamikus, tán a cionizmus palotája lesz belőle, tán nem, vagy csak félig, gigászi dolog az(!), a titkosszolgálat meg azon röhög, hogy közben épül egy láthatatlan fürpalota is tettei és politikai gyilkosságai alapján, mint berezelt szemlélőé.

Van néhány kiváló vadászgépünk is, amiket még nem használtunk fel - merthogy a hamis és a valódi honvédelmi minisztereket is a cég gyártja, illetve szeretné Isten Műveit is magáénak tudni -, és amik olyan nyomot fognak hagyni, mintha előre bejelentették volna a szemfüleseknek. A hülyék bámulják is egy ideig, hogy van ott az, amiről azt mondta az anyukájuk, meg az Echelon (amit nem vettek észre), hogy nincs ott, ezért ki tudja: vagy ott van, vagy nincs, aztán mindenki megtudja, hogy tényleg ott volt, nem is egyszer.

Lesz is móka, meg kacagás, aztán tarkón vágás fapaddal és tömeges elhullás. Nevet a Molnár is, nézve, ahogy meghalnak; nem a haláluk miatt nevet, azt szinte nem is észleli, hanem kivégzésük módja a vicces, de közben valamitől szomorú is lesz a temetkezési vállalkozó, miközben még mindig nevet.

Üdvözöl mindenkit a játékboltban, a játékok közül Molnár F. Árpád

- - - - - - -

Van egy másik vicces történet is, mert volt kor, ahol az ember úgy lealjasult, hogy a halálon már csak jót derült, a többiek meg aludtak, ahogy megbeszéltük.

A kis történet arról szól, hogy volt egy honvédelmi miniszter. Valami madár neve volt, talán a cinege, azt mondja, cinege, aki túl sokat tudott a rendszerről, ezért félreállították és azt hiszem, meg is ölték.

A sztori világos, érthető, csak előbb összekeverik, ahogy szokás. Bele az agyba, aztán ujjacskákat "blblblblblbl" (ez az összekeverés hangeffektusa volt), aztán megkérdem:

melyik madár nevű honvédelmi miniszterről van szó? für vagy cinege? cinege vagy für?

Van egy csomó ilyen jó sztorim.

De mielőtt - különben gyerekek vagytok mind - elgondolkodnál az értelmén, előbb belenyúl a kéz az agyadba, azt mondja: na, mire jutottál; aztán mielőtt rájönnél vagy kiböknéd, egy hangeffektus: "blblblblblbl", és a kérdés:

nos, mi a megoldás?

- - - - - - -

Mondok még egy viccet. Annyira letompult ez az ország, hogy itt lehet mindent. Majd később. Na várj.

Jön a Valami és mondat egy ötletet:
     - Te, mi volna, ha mindenki mata hülye lenne néhány napig, aztán pár nap múlva mindenki felébredne, hogy te Úr Isten, mi történt itt?!

Az Izé máris nevet, annyira viccesnek találja az ügyet. Az Izé egyébként az a szőke csupahaj az Addams-családból, de a látszat csal, mint mindig. A Valami mondatja tovább:

     - Mindenki nézné a saját tetteit, cikkeit, balhéit, hogy itt mindenki megbolondult? Óriási ötlet! Óriási muri!

Az Izé hüledezik a nevetéstől, ő is annyira jó murinak tartja.

 

Nem faviccek ezek, csak jó hallású füleknek valók. A családnak készültek. Ragyogó ötletek, csak egy sem az enyém.

Lehet beszállni, mindenkit vár a repülőgép, de kérek mindenkit, hogy kést, szúró- és vágóeszközt a saját érdekében ne hozzon magával, maximum a bafometjét, mert még baleset éri.

Adjátok ezt körbe minden NBH-snak, hadd élvezzük együtt az éjszakát!

A szenátorok és a többi főbírók pedig ne felejtsék otthon aktuális bafometjüket. Ne féljetek, klassz lesz!

 

A játékboltból Molnár F. Árpád tudósított. Boross Péter meg pelenkát tereget és cammog a hóban.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. - Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.

 

 

HÍRHÁTTÉR: Amikről még senki nem szólt 2008-08-15. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A földrengések előtt
/Molnár F. Árpád/
(Többek között Vangelis, Trevor Jones és James Horner zenei aláfestésével.)
Tartalom: Újabb magyar rekordot döntve a Hírháttér, ezúttal valamennyi valaha publikált hangfelvétel közül Valóságunkról és a Globalizáció Titkosszolgálatáról a legtöbb titkot feltáró műsort és előadást hallgathatják meg. Beszédünk közben pedig "végig" szól a zene.
KLIKK az oldalra! (64 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: Minden rekordot megdöntve
2008-08-09. - HÍRHÁTTÉR TV: 888 - A Kicserélt Emberiség - Molnár F. Árpád történelmi beszéde
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: E film önmagában is meg fogja változtatni egész gondolkodását. Soha a 15 milliós magyarságból senki nem merte elmondani mindazt, ami e filmben elhangzik. A magyar történelem során egyetlen személy volt, aki Molnár F. Árpádon kívül e dolgokról nyíltan is beszélni mert: Drábik János, 4 évvel ezelőtt. (Film, 83 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
és
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Lépték Drábik János "lakitelki" előadásához - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért
/Molnár F. Árpád által/
(22 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt. Csakis a film megtekintése után célszerű meghallgatni a hangfelvételt, mely léptékül és további leleplező módon szolgál az előadáshoz, s melyhez a tapasztalásért nagyon ajánlott a fülhallgató.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

 

 
Előző cikk:
2008-08-17. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Merre dőljön a disznó, ha megmosódott? -
S vajon dőljön-e?
/Molnár F. Árpád/
(Az angol Enya kellemes dallamaival.)
Tartalom: Isten Igéje alapján vizsgáljuk meg, jobb- vagy baloldalinak kell lennie annak, aki keresztyén. Azaz kérdésünk: Merre dőljön a disznó az Útról, ha kijött az ólból? Az aláfestő muzsika miatt romantikus/melankolikus hangulatúvá lett igazságbeszéd közben végig szól a zene.
KLIKK az oldalra! (29 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-08-19. -
Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Most álljon itt teljes terjedelmében, amiről számos egyéb mellett kizárólag a Hírháttér képes és mer beszélni, mert az utóbbi esztendőkben e téren is a Kádár-rendszer hallgatásának és bűnpártolásának színvonalára zuhant vissza a jobb- és baloldali média egyaránt... (...) A Hírháttér vadászni kíván mindazokra, akik a megnyomorítottak és a politikai gyilkosságok áldozatai ellenségeiként pártfogásukat bármi módon kifejezni merészelik a pszichiátriákon Adolf Hitler óta a mai napig megnyomorított és lemészárolt ártatlan tömegek ellen, igen, az EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu