Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

Tánczos Krisztina legújabb filmje:   "Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig".       A film erre a feliratra kattintva megtekinthető és letölthető!

   

Kommunikációk Istennel és a Háttérhatalommal - Bizonyságtételeim
 

2009-02-19.
Tánczos Krisztina

A tudatbefolyásolásról szeretném a gondolataimat elmondani, amit saját magam tapasztaltam meg.

Gyakorlati alkalmazás szempontjából a tudatbefolyásnak azokat a módszereket tekintjük, amelyeket egy személy tudomásával vagy tudomása és hozzájárulása nélkül alkalmaznak, rejtve, hogy magatartását, észbeli, lelki, agyműködési tevékenységét megváltoztassák. Erre sor kerülhet otthonában, utcán, elektronikus vagy tömegtájékoztatás útján. Cél a totális megfigyelés, információgyűjtés és mindezt felhasználni, tudatának és magatartásának befolyásolására.

A gondolkodás átalakításának legegyszerűbb és legkezdetlegesebb módszereiből:

Először tesztelik az embert egy tudatküszöb alatti állapotban, kihallgatási technikával. Milyen a vallási beállítottsága, babonás félelmei vannak-e, bizonytalan-e, milyen az általános társadalmi státusa, képességei, kapcsolattartási eszközei, milyen csoporthoz tartozik, kik a barátai, milyen szinten képes megérteni a pszichológiai, hipnotikus és a gyógyszerekkel kapcsolatos jelenségeket, és vizsgálják a problémaelemző, megoldó képességét. Következőkben az Isten-követés van manipulálva. [Az itt felsoroltakat az alprojectek alkalmazzák, ugyanis a fő háttérnek ilyesmikre nincs szüksége, mert minden technológia adott. Korunk keresztyénsége azért tehetetlenebb és alkalmatlanabb még az ateistáknál is, mert - ahogyan Drábik helyesen mondja - tudatosan le van építve. - a szerk.]

Először katolikus voltam, bár évtizedekig langyosan kezeltem ezt a kérdést. Körülbelül kilenc éve kényszert kezdtem érezni a vallásom intenzív gyakorlására. Úgy éreztem, személyes kapcsolatot, viszonyt kell kezdenem a Jézus Krisztussal, Szűz Máriával és néhány szenttel. Kötelezőnek éreztem a Biblia olvasását, a miséken a prédikációk csak nekem szóltak. Mindent elkövettem a valláshoz kapcsolódó szertartások megtanulására. Fanatikusan hittem, hogy minden gondolatom, tettem a Jézus Krisztustól van. A vallásba menekültem még jobban, nevelt fiam halála után. Hamarosan, ez után következett férjem hirtelen halála is. Meg kell jegyeznem, mindkét szerettem bekövetkező halálát előre, egy figyelmeztetésben megkaptam. Akkor azt hittem, az ún. hatodik érzékem működik.

Ebben a kétségbeesett állapotban hallottam meg az Úr hívó hangját. (Közben már hosszú ideje nem jártam templomba.) Úgy éreztem, kiválasztott, elhívott. 2005 augusztus 24-én megtértem. Elhagytam az óemberemet, újjá születtem, Jézust elfogadtam Megváltómnak, a gyermeke lettem.

Egy darabig csodálatosnak éreztem a gyülekezetbe járást, az Istentiszteleteket; testvérekre találtam. Aztán hamar megtapasztaltam a keresztények küzdelmét. A család, rokonság, ismerősök elfordultak tőlem. Gyaláztak, megaláztak. Lassan bezárult körülöttem a kör, magányos lettem, csak Isten volt velem. Úgy éreztem, valami vagy valaki teljesen lenyom. Mintha mindenki ellenségem lett volna.

 


A csillagokról egykoron sokan azt hitték, valami lyukak az égen. Mi tudjuk: nem a lyukak, hanem a Tartalom. De nem mindegy, hogy e világ űrjét az Abszolút Főhatalom, azaz Isten Bölcsességéből töltjük fel, vagy az űrt a Háttérhatalom átkozott lelki és jövőbeli vákuumával akarjuk kitölteni.
(A Hírháttér és a Molnár F. Árpád általi kijelentésekből)

Aztán egy fordulat következett be. Megismerkedtem Molnár F. Árpáddal. Ma már tudom, ez el volt tervezve, és az álmokat, amiket róla küldtek, mielőtt bármikor láttam volna, és amikor még nem tudtam, mivel foglalkozik, azért küldték. Hamarosan találkoztunk. Ekkor kezdődött el egy számomra titkokkal teli időszak. Alig töltöttem pár napot Kecskeméten, amikor jöttek a különös álmok; később megtudtam, mindennek jelentősége volt. Ottlétem alatt lépten-nyomon valami különös érzés fogott el. Mindent olyan titokzatosnak éreztem. Aztán egy-egy elejtett szóból, a beszélgetésekből, megérzésekből kialakult egy kép bennem, és éreztem valaminek a jelenlétét, de a pontos meghatározást nem tudtam megmondani. Eztán néha telefonon beszélgettünk, majd Árpád megkérdezte, mikor jönnék el újra. Később elmondta: azért hívott, mert tudta, hogy megérett arra az idő, hogy engem beszervezzenek.

Ismét eljöttem Kecskemétre. Ekkor derült fény minden titokra. Először beavatott a tevékenységébe. A Háttérhatalom, az Echelon létezésébe. A hatalmakkal történő kommunikáció ekkor látszólag passzív volt. Nagyon higgadtan hallgattam végig. És én akkor elmondtam, mindezt már felépítettem magamban, csak a titok nevét nem tudtam. Megkönnyebbülő érzés volt, hogy nyíltan beszélgethetünk. A Háttérhatalom is tudomásul vette létezésemet, hamarosan elkezdődött a kommunikáció. Beavatott lettem, és mint beszervezett, ennek a különleges családnak a tagja lettem.

Ekkor pár napon keresztül altattak, ami azt jelenti: éjjel-nappal, kis megszakításokkal aludtam, ha akartam, ha nem.

Először halkan, egy-egy reccsenés. Itt-ott, majd az utolsó öt napban mindenből jöttek a jelzések. A tévé recsegett, az ablakon állandó kopogás, recsegés az ajtón, a képekből, a mikróból, a konyhában a hűtőből, tűzhelyből, szekrényből; nem győztem kapkodni a fejem a zenebonától. Árpád elmondta: ezek a válaszok a beszélgetésekre, szavakra, gondolatokra.

Elutazásomkor, az állomáson Árpád a bankautomata előtt állt, háttal. Közölte velem, hogy információszerzés végett állt a bankautomata elé. Majd közölte, hogy most kapott információkat arról, hogy készüljek fel, megsűrűsödik majd körülöttem minden, zajok, látomások és a szoros fogság. Ezek mind megtörténtek Szombathelyen, olyan intenzíven, hogy alig lehetett kibírni. Majd úgy belevittek a fogságba, hogy egy hétig nem tudtam felkelni. 24 órán át se nem ettem, se nem ittam, csak vegetáltam. Árpád tudta ezt, mert folyamatosan kapta az információkat rólam. Elmondta, hogy a Hatalom folyamatosan megkereste, amiről nem tudni, Istentől vagy a Háttérhatalomtól jöttek a megkeresések, véleményezés céljából, mi legyen velem, mert nagyon szoros a fogság. Folyamatosan azt a választ adta, hogy lazítsanak a fogságon, hogy el tudjak menni dolgozni, és továbbra is kapjak információkat, amivel dolgozni tudok, és a kapcsolatot a hatalmakkal fenntartani.

Lassan csendesedni kezdett minden, már csak a kikapcsolt számítógép jelzett. Tudom, hogy be vagyok kamerázva, hallottam a számítógépben többször is a halk neszeket, amikor azt besugározták. A fogságot azóta is tapasztalom, folyamatosan kapom a látomásokat a jövőről, beleérzéseket dolgokba.

Majdnem mindenkivel, aki a kapun túl kerül, ezek vagy nagyon hasonlók történnek.

Tánczos Krisztina

 

Annak megértéséhez, miről van szó, néhány alapismeret az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - Az Elkerülhetetlen Történelem
2009-02-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a globális pusztító világkoalíció
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Filmünk a legfelsőbb hatalomtól vagy hatalmaktól kapott kijelentésekből is átadva egyenes, szemtől szembeni beszéd Németh Sándornak, a JÚDÁSFAJ bujkáló hóhérjának, aki az egész Emberiség elborzasztó ellenségeként szerepelt le, s akit 2009 februárjában a legfelsőbb hatalmak (...) a "Halál apostolának" neveztek.
(Film, 34 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-20. - Hírnévre programozva, babiloni gyilkosságok
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Most, írás közben kaptam a belehallást, hogy említsem meg pl. Fehér Miklós futballistát (2004), Albert Györgyit (2008), akiknek a halála el volt tervezve: mikrohullámú sugárzással, mesterségesen előidézve a szívbénulást.
 

 

 

2009-01-17. - Villámcsapásom története - Túléltem egy programot
/Tánczos Krisztina/
Részlet: A szobába lépve épphogy csak becsuktam az erkélyajtót, mikor előttem körülbelül 20 centiméterre, két ágba lecsapott a villám. Iszonyú csattanás: az egyik ág a pince felé szaladt: a villanyvezetéket roncsolta szét. (...) Tehát a villám háromszög alakban cikázott, én pedig a háromszög vonalán álltam, úgy ment rajtam keresztül.

 

 

2009-01-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Lépold Józsefné és ördögi konstrukciók
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád - Rácz Péter/
(Film, 20 perc)
Tartalom: Kötetlen szerkesztőségi beszélgetésben a világ titkosszolgálatairól, Tánczos Gáborról és Lépold Józsefnéről, a Magyar Grafológiai Társaság volt vezetőjéről - filmünk gerincét képezve - a Háttérhatalom (a Bibliában: titokzatos Nagy Babilon) és az Emberiség tragédiájának kontextusában.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/
Részlet: ...a beszélgetések folyamán olyan benyomásom volt, hogy itt a háttérben valami zajlik. Valami titokzatosság. Valami, valami irányítja a beszélgetésünk témáját. Csak még nem tudtam, hogy ennek az irányítónak a neve micsoda és kikről van szó.

 

 

2008-12-20. - "Egy nagyszerű fényességet láttam" - Tánczos Krisztina látomása és a kijelentésként kapott szavak
/Tánczos Krisztina/
Tartalom: A Tánczos Gábor családjából való Tánczos Krisztina elkészült, nagy jelentőségű jövőjéről sokan tudunk, akik a világrendszer alapjairól is. Ő is tudja, mert felülről megkapta, hogyan születnek ma már Isten közvetlen cselekvése nélkül is látomások, hallomások és ismeretek, amikor az emberben közvetlenül nem Isten, hanem Babilon (kénytelen) cselekszik. Minden tájékozottabb tudja, hogy az ismeretekhez és a kapcsolathoz hol van Kapu.

 

 
Előző cikk:
2009-02-17. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Jövendőbeli lakhelyünk -
A Kaputól a Csillagokig
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
/Zene: Reményi Attila/
(Film, 39 perc)
Tartalom: Az Emberiségnek az Istenben Megvalósuló kozmikus jövőjéről a világ titkosszolgálatainak hátterébe mélységi beszervezett Tánczos Krisztina tartja első önálló prédikációját, aki a körmendi Tánczos Gábor nagynénje. Előadását természetesen a világon először a Hírháttér publikálta. A varázslatos, egyszerre sokkoló és csodálatos hangulati összegzésbe épített filmhez Reményi Attila misztikus és különleges I.Kantátáját szerkesztette és a filmet rendezte: Molnár F. Árpád.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-02-20. -
A világot irányító illuminátusok karakterológiájából - történelmi leleplező anyag
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Az illuminátusok karakterológiáját tekintve természetesen döntően áll az ún. schizothym személyiség-típus, amikor a látszatok mögött létezik egy elrejtett lelki élet, a valóság, amely teljesen eltitkolt, és csak a hálózatokon belül (beavatottak között) válik láthatóvá. De vannak illuminátusok, akik olyan programmal rendelkeznek...

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu