Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

Németh Sándor, a Halál apostola által már a fél Föld bolygón betiltatott, a Háttérhatalom létezését és módszereit leleplező, nem sokára világtörténelmi erejű robbanásokat előidéző filmjeink címe:       ***       Németh Sándor és a Sátán országa       ***       A Hit Gyülekezete és világok Requiemje       (HÍRHÁTTÉR, mely időben szólt Németh Sándor. a HÍRHÁTTÉR, mely elmondta a Jövőt, és amely elmondta, hogy hiába szólt mindenről, mindenkinek előre.       *** hirhatter.com ***

   

HÍRHÁTTÉR - Az Elkerülhetetlen Történelem
HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a globális pusztító világkoalíció

 

2009-02-11.
Molnár F. Árpád

 

A "Németh Sándor és a globális pusztító világkoalíció" című filmünket itt megtekinthetik

(A lejátszó jobb alsó ik
onjára kattintva teljes méretre válthat!)

Tartalom:
Filmünk a legfelsőbb hatalomtól vagy hatalmaktól kapott kijelentésekből is átadva egyenes, szemtől szembeni beszéd Németh Sándornak, a JÚDÁSFAJ bujkáló hóhérjának, aki az egész Emberiség elborzasztó ellenségeként szerepelt le, s akit 2009 februárjában a legfelsőbb hatalmak (ma már senki nem mondhatja meg, mely' kijelentés ered Istentől, s mely Babilontól: a gyümölcséről ismerszik meg a fa) a "Halál apostolának" neveztek.

Németh klasszikusan az értelmi és morális képességeikben súlyosan rokkanttá tett háttérhatalmi ördögök jegyeit mutatja. Ismerjük ezt a jelenséget, amikor az Echelon-fegyverekkel leépített fenevad - mint a Sátán és Júdás tette Krisztus elárulásakor 2000 éve - akkor is kénytelen harcolni a Jó ellen és minden ellen, ami hasznára vált volna, ha tudja, hogy harca eleve kudarcra ítélt, ha tudja, hogy a próféciákat vagy az elvégzett jövőt semmiképpen, senki nem fordíthatja el, s ha tudja, hogy harca halálával és kárhozatával végződik. Mi, akiknek mutattak ilyen lelkeket, ismerjük az ilyesmit, mitől végezték annyian a múltban és a jövőben a politikusok, pénz- és médiaemberek közül annak ellenére is a biztos bukásban, hogy tudták: íme, az utolsó lépés, és testi-lelki katasztrófájuk többet nem visszafordítható. A vallásos Babilon, a keresztyén illuminátusok pokoli világa ez, ahol egyetlen háttér, a Megjövendölteknek megfelelően felépített titokzatos Nagy Babilon és annak a Mindenható Által gyűlölt lelkei és eszközei döntötték az Emberiséggel együtt családjaikat, egymást és saját magukat is a visszafordíthatatlan katasztrófába. A tenger tragédiája ez, ahol azok is lehajtott fejjel vonultak, sűrű sorokban, biztos végzetükbe, lefelé, akik tudták: az a kivételes néhány, akik Istentől Választattak El, az Egyetlen Menekülési Utat mutatták. Tudták, megértették sokan - ez a jövőből is visszatekintés az eztán elkövetkezendőkre -, mégis képtelenek voltak visszafordulni: a hitetlenekkel és az alapokat is felfogni képtelen, mesterségesen tönkre tett értelmű sokasággal együtt masíroztak, értelmetlen, buta szavakat hebegve biztos bukásuk és kárhozatuk mélységébe, a Sátán és a sötétség, valamint a hiábavaló, mily' fölösleges gőg és minden lényeg nélküli dadogás életet és lelket felemésztő örök veszedelmébe.

Tették ezt azért, mert Isten Gyűlölte őket. Így már nem volt védelmük, csak vezetőjük: a Közellenség...
 

Elmondja, hangeffektusok és rendezte:
Molnár F. Árpád

Készült: 2009 február 10.

Ide kattintva - a fent láthatókhoz képest - kétszeres minőségben töltheti le a "Németh Sándor és a globális pusztító világkoalíció" című filmünket, ezzel is védekezve Isten és az Emberiség bushista. obamista és más némethista, a Sátán zsinagógáival egységben az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vágókként és kiirtókként fellépett JÚDÁSFAJ világterroristáinak tömegpusztító és öngyilkos cenzúráival szemben!
(Film, 34 perc)

 

Onnan, ahol a Döntések vagy a döntések születnek, azt tapasztalták, ezt ide kell tennem, ha kevesebb áldozatot akarok
 

A lapító, előlünk bujkáló, túlzottan is tájékozott egyházfő által az Emberiség félrevezetésére, elbutítására, lealjasítására, megrontására, testi és lelki eladására, rabszolgasorban tartására, kiirtására és elkárhoztatására világszerte betiltatott filmjeink, melyek példátlanul esztelen és ostoba, szuicid és a győzelemre kilátástalan üldözése Németh Sándor Júdási bukását okozták, alig azt követően, hogy bejelentettük: azok fogják eladni a lelkét, akikkel szövetséget kötött az elmeuralmi technológiák rejtegetésére és a polgári lakosság Isten Nevében történő lemészárlására, a következők:

HÍRHÁTTÉR - A jövő kapuja
2009-01-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a Sátán országa
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Ligeti György: Lux Aeterna/
(Film, 19 perc)
Tartalom: Filmünket - melynek témája sokkal több, mint az izraeli-palesztin háború - a Sátán országában 18 éven felülieknek ajánlanák. De mert tartalma nem csak mindennapjainkról szól, hanem az egész Emberiség kulcsfontosságú paneleiből szemléz, kicsik és nagyok életét és lelkét tekintve alapfontosságú, így mindenkinek ajánlott. Eközben Németh Sándorról szóló kijelentéseket is átadunk. Ligeti György hátborzongató Lux Aeternája átható és körülfogó hangjai méltók a film vonulatához.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Igazságok, amelyek be fogják tölteni a Földet
2009-01-26. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A Hit Gyülekezete és világok Requiemje - Reformprédikáció Mindenkinek
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Mahler: Gyermekgyászdalok/

Tartalom: Páratlan Igehirdetést adunk át a Krisztus-követőknek és a hitetleneknek egyaránt, fellebbentve a halál fátylát arról a világról, amelyről egyetlen hivatásos pap, lelkész és pásztor nem képes beszélni, mert az elmeirányító Hatalom (Babilon) megbénította őket, de amely világról szóló Igehirdetések be fogják tölteni az egész Föld bolygót. S miközben szinte végig személyes Németh Sándor megszólíttatása, szinte szüntelen szól a zene.
KLIKK az oldalra! (77 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

Hogy minek a szolgálatában állt Németh Sándor egész életében, mint a Sátán, elhitetve és félrevezetve a világot, s minek védelmében üldöz minket a Moszaddal körbe a Föld bolygón, a gondolatirányító, Echeloni-, azaz a Próféciáknak megfelelően valóra vált Babiloni Világrendszer megértéséhez, az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-02-10. - HÍRHÁTTÉR TV (cikkel!): Az Élő Isten Nevében! - Németh Sándor az Emberiség kipusztítására
/Molnár F. Árpád és/
Tartalom: Alig azt követően, hogy bejelentettük Németh Sándor sírját, elkezdett történni. Németh és társai az Áruló Júdás óta nem látott sátánista, az egész világot kipusztításra vető mélységekbe zuhantak, amikor az egész Föld bolygón nekilódultak, világszerte betiltatván két, a Háttérhatalom létezését és az Emberiség rabszolga sorba taszítását és annak módszereit leleplező filmünket, ezzel a világi törvények szerint is elévülhetetlen Emberiség elleni bűnöket és bűntetteket elkövetve. A Hírháttér által elmondott jövő már az Emberiség elátkozottjainak közös sírja, de még semmi, mondjuk ki még egyszer: Semmi mindahhoz képest, ami ezekből az ügyekből az egész bolygó elé robban, megrázva a világot.
(Film, 7 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-09. - Hivatalos levél a Youtube-tól: Németh Sándor az Egyesült Államokban is betiltatta a Háttérhatalmat és őt leleplező filmünket!
/A Hírháttér és Molnár F. Árpád/
Részlet: Németh Sándor akkor indított Föld méretű betiltó-támadásokat a Hírháttér ellen, amikor férfiak, asszonyok, kisgyermekek és idősek, valamint a polgári lakosság tömegei ellen elkövetett állami tömegmészárlásokat, államok által indított háborúkat - melyeket Németh Sándor Istennek tetsző tettnek nevezett - a Hírháttér említett filmjében a Sátán tetteinek neveztük, és filmünkben hamarosan a nyilvánosság számára is látható világtörténelmi szinten lelepleztük az Emberiség elektromágneses és tudati irányítását szabályozó, az Emberiség leuralására és elkárhoztatására kiépített tömeggyilkos, Babiloni Világrendszert.

 

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/
Tartalom és részlet: A CIA és a Moszad által irányított Youtube-ról betiltott műsoraink kapcsán született botrány, és valami sokkal több... Más. Ahogyan pl. Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő mondta a Molnárnak telefonon, hosszú hónapokkal ezelőtt:
- Legyen büszke arra, hogy az ön nevét sem pozitív, sem negatív szövegkörnyezetben még kiejteni sem szabad egyetlen médiumban, televízióban és újságban sem. Ez óriási dicsőség. Legyen büszke rá.
KLIKK az oldalra! (12 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/
Részlet: ...a beszélgetések folyamán olyan benyomásom volt, hogy itt a háttérben valami zajlik. Valami titokzatosság. Valami, valami irányítja a beszélgetésünk témáját. Csak még nem tudtam, hogy ennek az irányítónak a neve micsoda és kikről van szó.

 

 

2008-11-15. - HÍRHÁTTÉR TV: Az automaták Földje
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Clint Mansell: Lux Aeterna)
Tartalom: Ahogy a Bibliában 2000 éve Leíratott, úgy teljesedett be: Az Emberiség minden népét egy olyan titokzatos Háttérhatalom (Babilon) uralta le, amely az elektromágneses hullámok alkalmazásával mindenkinek a homlokára pecsétet tett, az Isten Által Végzett módon meghatározva gondolatait, érzelmeit és ösztöneit. Mostani filmünkben a szerencsejátékokról és mesterséges áldozatairól, valamint az ember- és lélekkereskedő, tömeggyilkos, babiloni illuminátusokról beszélünk. (Film, 14 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/
Részlet: Ma már csak kevesen emlékeznek arra - nem véletlenül van az Echelon-rendszer, amely elrejtette -, hogy minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója történt 1989 telén (...). Az invázió mára agyonhallgatott és a Megjövendölt mikrohullámú stb. Babiloni Rendszer erőforrásaival feledésre ítélt történelmi eseménye - mely napokon át tartott  (...) - Magyarország fölött következett be, nem véletlenül.

 

2008-09-11. - Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra
/Küldő nem publikus/
Részlet: Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt....

 

 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2009-02-11. -
A hasonmások, avagy a lélek abortusza
/Czike László/
Részlet: Aki például szándékosan és aljas indokból öl, vagy megölet valakit, az is tulajdonképpen Istenre emelt fegyverrel oltja ki a saját lelkét. Aki pedig államférfiként árulja el hazáját, idegen hatalom szolgálatába áll, szintén Istenre emel fegyvert, mert ezzel elszegényíti népét, önmagát pedig megfosztja attól...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-02-13. -
Végjáték a vizitdíjjal - Felhívás Nagy Levente fogorvosért
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: E sorok írója, Nagy Attila, aki 2007 februárban a vizitdíj bevezetése előtt kezdeményeztem a vizitdíj szedésének orvos és beteg egyetértésével történő, polgári engedetlenségen alapuló megtagadását. Ha ez akkor sikerrel jár, megtakarítható lett volna a több milliárdba kerülő népszavazás.

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu