Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, filmes és rádiós anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
 


Bush, majd Obama - Az Ördög jobb- és balkeze.
2008 elején már mi is megkaptuk, ki lesz az Egyesült Államok elnöke, de az információt - a lakosság katasztrofális alultájékozottsága miatt - csak beavatotti hálózatokban küldtük tovább. A világ vezetőit mindig ugyanaz a mozdulatlan Háttérhatalom választja ki, amelyet a Biblia Így Nevez:
a titokzatos Nagy Babilon.


 

2009-02-02.
Molnár F. Árpád

Tartalom:
A CIA által felvásárolt és a Moszad által felügyelt Youtube-on több műsorunkat betiltottak, a Hírháttért pedig kizárták fél hónapra, figyelmeztetésül olyan bűnökre, amiket ők követtek el, CIA-s háttérrel. A CIA kezdettől fogva a Hírháttér ellensége volt, mind a Bush-, mind az Obama-kormány alatt, s mivel kizárólagosan teregeti az Echelon-titkokat (hogy az egyebekről, valamint a Molnár F. Árpád eddigi és leendő szerepéről ne is beszéljünk), így mindig gyűlölt ellenségképe volt a CIA magyar osztályának és az amerikai szenátusnak, nem véletlenül agyonhallgatva mind a Hírháttért, mind a Molnár F. Árpádot. Az a szenátus (annak "magyar" cselédmédiájával), amely Bush-sal és a Zsidó Világszövetséggel az élen ugyanakkor roppant buzgón rendezett Föld méretű botrányokat, világszerte megjelentetett, nyíltan ellenséges cikkekkel, ha egy utcai radikális valamelyik budapesti utcán zsidózott vagy cigányozott. A nemzetközi botrányok és cikkezések a Hírháttér és a Molnár F. Árpád ellenében is gyakoriak, csakhogy gondosan kerülve annak leleplezését, hogy a kiváltó ok a Molnár volt.

Ahogyan pl. Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő mondta a Molnárnak telefonon, hosszú hónapokkal ezelőtt:

   - Legyen büszke arra, hogy az ön nevét és a Hírháttért sem pozitív, sem negatív szövegkörnyezetben még kiejteni sem szabad egyetlen médiumban, televízióban és újságban. Ez óriási dicsőség. Legyen büszke rá.

Büszke ugyan nem vagyok, mert megszoktam az elmúlt 8 esztendő során, hogy mindenkire központilag parancsolt elhallgatást rendeltek ("D-Notice" a titkosszolgálati elnevezés) minden kapcsán, ami a Molnár F. Árpád vagy vele kapcsolatos, de mivel mi nem politikusok vagyunk, hogy egyik napról a másikra éljünk, mint az állatok, így csupán a lakosság felfogóképessége szab határt annak, hogy minden fontosabb és az Emberiség sorsát illetően sorsdöntő dolgokban szinte a világon minden leleplezésre kerüljön. Az ateista morális minimum sem gátolhatna minket, nemhogy a keresztyénség és annak Feje, a Jézus Krisztus, Aki nem tűr meg kétkulacsos politikát sem, viszont Megköveteli a minden pillanatban halálra kész bátorságot, ha a legnagyobb ellenség élete megmentéséről is van szó.

Ide kattintva töltheti le az "A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen" című filmünket, ezzel is védekezve Isten és az Emberiség bushista. obamista és más terrorista ellenségeinek tömegpusztító cenzúrájával szemben!
(Film, 12 perc)

A filmet itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekintheti!
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Riporter:
Molnár F. Árpád

A vonal másik végén:
Az Amerikai Nagykövetség

Operatőr:
Tánczos Krisztina

Szerkesztette:
Molnár F. Árpád

Felvétel:
2009 január 30.

Készült:
2009 február 01.

Filmünket más megosztóról is megtekinthetik.
(E beillesztés utólag, 2009 július 22-én került elhelyezésre.)

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

A CIA ÁLTAL ( A BUSH-ÉRA ALATT) BETILTOTT MŰSORUNK:
A cigánybűnözés végső megoldása
 
szólj hozzá: Cigánybűnözés megoldása

 

A CIA ÁLTAL (Obama eddigi leglátványosabb ellenünk folytatott show-ja keretében) BETILTOTT MŰSORUNK:
Dávid Ibolya és az árulók; A zsidók és a söpredék
 

 

Hogy mi a háttere a Hírháttér elleni obamafasiszta támadásoknak, az Emberiség eltitkolt katasztrófájának megértéséhez az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
A teljes Ringier-bűnözői médiahálózat betiltotta!
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-01-30. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikkel!):
Telefonos riportműsor, miért szervezi az USA-kormány a magyarok jogainak totális felszámolását és a világ népei elleni népirtások védelmét

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az USÁ-ban betiltott két emberjogvédő és kiemelten közhasznú, a CIA-nak mégis útjában állt műsorunk miatt körtelefonáltunk. A telefonvonal másik végén az USA Nagykövetsége, a Miniszterelnöki Hivatal (MEH), a Kormányszóvivői Iroda, a Külügyminisztérium, a Hír TV-től Krakkó Ákos és Arató László, az Echo TV és a Fidesz több címe. (Fotó: Krakkó Ákos; Hírháttér-felvétel)
KLIKK az oldalra! (37 perc)
(Meghallgatható és letölthető! (Filmváltozatban is elérhető és letölthető!))

 

2009-01-29. - A Hírháttér TV-nek az amerikai kormányzat és a CIA magyar osztálya orra előtt a Youtube-on betiltott két filmje - A cionista káosz előképei
/Molnár F. Árpádnak az állami népirtásokat ellenző cikke, mely született az Amerikai Egyesült Államok CIA-s Obama-kormányzata és a Magyar Köztársaság vezetése népirtásokat támogató világterrorista törekvései ellen/
Részlet: Régóta olyan információkat kapunk, hogy a cionisták magyarországi - valójában - öncsonkító ámokfutása és rosszindulata kimondottan a zsidóság magyarországi üldözéséhez, valamint meglehet, teljes kirúgásához és kisöpréséhez fog vezetni. Erővel. Ez - kaptuk a rendszerinformációkat annyiszor - nem következett volna be, ha nem az egész Emberiség elleni rosszindulattal kérkedve...

 

2009-01-28. - A Mihók-féle szennylapkiadó maffiahálózat, mint az Emberiség ellensége
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát nemzetünk nagy szennygyártó hálózatáról van szó, (...) Mihók és bandája szervezett keretek között (...) üldöz is mindenkit és mindent, aki és ami a keresztyénséget, a hajléktalanok, a szegények, az emberi jogok, az afrikai éhhalált haltak, az Echelon-üldözöttek és Echelon-tanúk védelmét, jogait és túlélési érdekeit bármiképpen képviselik vagy megjelenítik. (A képen Mihók Attila)
 

 

HÍRHÁTTÉR - Igazságok, amelyek be fogják tölteni a Földet
2009-01-26. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A Hit Gyülekezete és világok Requiemje - Reformprédikáció Mindenkinek
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Mahler: Gyermekgyászdalok/

Tartalom: Páratlan Igehirdetést adunk át a Krisztus-követőknek és a hitetleneknek egyaránt, fellebbentve a halál fátylát arról a világról, amelyről egyetlen hivatásos pap, lelkész és pásztor nem képes beszélni, mert az elmeirányító Hatalom (Babilon) megbénította őket, de amely világról szóló Igehirdetések be fogják tölteni az egész Föld bolygót. S miközben szinte végig személyes Németh Sándor megszólíttatása, szinte szüntelen szól a zene.
KLIKK az oldalra! (77 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR - A jövő kapuja
2009-01-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a Sátán országa
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Ligeti György: Lux Aeterna/
(Film, 19 perc)
Tartalom: Filmünket - melynek témája sokkal több, mint az izraeli-palesztin háború - a Sátán országában 18 éven felülieknek ajánlanák. De mert tartalma nem csak mindennapjainkról szól, hanem az egész Emberiség kulcsfontosságú paneleiből szemléz, kicsik és nagyok életét és lelkét tekintve alapfontosságú, így mindenkinek ajánlott. Eközben Németh Sándorról szóló kijelentéseket is átadunk. Ligeti György hátborzongató Lux Aeternája átható és körülfogó hangjai méltók a film vonulatához.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-02. - A merényletek közben érkezett - Hírháttér-exkluzív
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a Hírháttér által csak egyes helyekre eljuttatott, de nyilvánosságot nem kapott szöveget fogunk idézni valamiről, amit pár órával a merénylet kirobbanását követően kaptunk, amikor még a Föld bolygón tudtunkkal sehol nem kapott nyilvánosságot, hogy az indiai merényletekről sokkal a támadások megkezdése előtt értesültek a Föld bolygó titkosszolgálatai.
 

 

2008-04-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: TABU - A FÚSZ, az MDF és Dávid Ibolya gaztettei, titkosszolgálati módszerek és politikai gyilkossági kísérletek - Riport Gyöngyösi Zsuzsannával, a Független Újságírók Szövetségének (FÚSZ) elnökével
/Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök - Molnár F. Árpád/
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)


 

 
Előző cikk:
2009-02-02. -
Autó, villamos, kultúra - Nyílt levél debreceni irodalmároknak
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Mi  a helyzet a kultúrával? Ennek folyamatos tönkretétele zajlik, az okozott kár pedig a milliárdos nagyságrendet is felülmúlja, felbecsülhetetlen értékű. Erre is megvan a heti példa, a magyar kultúra hilleri bemutatása New Yorkban, ami mindennek nevezhető, csak nem annak, amire a jelző utal.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-02-05. -
Az akadémia színvallása
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: E konferencia egyébként mintaértékű volt – a hazaárulásban. A rendezvény fővédnöke volt Sólyom László köztársasági elnök, védnöke Pálinkás József (...), Szili Katalin (...), Csizmár Gábor (...), Kolber István (...), Göncz Kinga külügyminiszter, Németh Zsolt (...) és Mesterházy Attila (...) is.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu