Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

A műsor innen letölthető! VMP3O
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:   A FÚSZ, az MDF és Dávid Ibolya gaztettei, titkosszolgálati módszerek és politikai gyilkossági kísérletek - Riport Gyöngyösi Zsuzsannával, a Független Újságírók Szövetségének (FÚSZ) elnökével

 

2008-04-02.
Gyöngyösi Zsuzsanna - Molnár F. Árpád

A műsor innen letölthető! VMP3O

Ez a beszélgetés több szempontból egyedi és úttörő vállalkozásnak számít, mely a gyáva és szolgalelkű újságíró-társadalom számára eltörölhetetlen és cáfolhatatlan, megszégyenítő tanúbizonyságul és progresszív példaként szolgál. A FÚSZ és a Magyarerő.hu élete mellett olyan a mai napig tabuknak számító témákról esik szó, mint a nem publikus politikai (tehát maffia-) üldözési módszerek, a megfélemlítés, a politikusok részéről és politikai indíttatásból megszervezett állami, professzionális titkosszolgálati terrorizmus, illetve a Gyöngyösi Zsuzsanna ellen elkövetett politikai gyilkossági kísérletek, melyekről mi, akik a politikai szervezett bűnözés berkeiben tanultunk valóságot, nagyon sokan, sok mindent tudunk és sok mindent tapasztaltunk, de bármiről is nagyon kevesen beszélünk. A Hírháttér kifejezett célja, hogy ezekkel a tabukkal lépésről lépésre leszámoljon, és felfedje, sőt, lemeztelenítse az állam borzalmas valóságát, melyet az országos politikusok és a hivatalos média szinte 100%-os egységbe rendezetten próbál meg elrejteni a lakosság elől. Ennek a bűnszervezeti egységborzalomnak a következménye Magyarországon, csak 1990 óta, becslések szerint is több ezer halott.

A beszélgetésben részletesebben szó esik az MDF és a szörnyűségesen sötét, démoni lelkülettel megvert Dávid Ibolya által megszervezett és elkövetett, ilyen formában soha, sehol nem publikált választási csalásokról, és a Dávid Ibolya által saját hatalmáért szanaszét vert és tönkre tett MDF-ről és annak miatta megszűnt pártszervezeteiről.

 

Tartalom:

     - A FÚSZ ideológiája, politikai háttere; A FÚSZ újságíró-iskolája, a képzés ára és feltételei.
     - A Magyarerő.hu portál.
     - Gyöngyösi Zsuzsanna MDF-es múltja.
     - Gyöngyösi Zsuzsanna Lezsák Sándor családjában.
     - Dávid Ibolya diktatúrája, úrhatnámsága, dölyfe, rosszindulata és választási csalásainak leleplezése.
     - Antall József és az MDF megyei szervezetei.
     - Az MDF és Dávid Ibolya, valamint Dávid Ibolya családjának külföldi állami védelme. Ennek keretében az Egyesült Államok kormánya, a Soros Alapítvány és Tom Lantos, azaz Lantos Tamás.
     - Kőrösi Imre, a lehallgatások, a STASI, a Moszad és Antall József.
     - Dávid Ibolya és a politikai gyilkosságok.
     - Politikai gyilkossági kísérletek Gyöngyösi Zsuzsanna ellen.
     - Harcok Dávid Ibolya támadásai ellen.
     - Állami titkosszolgálati módszerek leleplezése.

 

Zene:

   - Christopher Young: Species
   - Deus Ex 2
   - John Carpenter: Prince of Darkness
   - Alan Silvestri: Predator

 

Zenei szerkesztő:
Molnár F. Árpád

A Hírháttér Rádió 2008-as műsorának alábbi videodemováltozata 2009 május 21-én került elkészítésre és beillesztésre.
 

A műsor innen letölthető! VMP3O

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 
Előző cikk:
2008-04-01. -
HÍRHÁTTÉR TV: Választási csalással volt polgármester 8 éven át - Hírháttér-hangfelvétel két MSZP-s polgármester-választási csalásról, a Hírháttér által készített videóval
/Molnár F. Árpád filmje/
Tartalom: A Hírháttér hónapok óta ül azon a hangfelvételen, melyet most - az informátor kilétét fedve - elsőként hoz nyilvánosságra. A felvétel már akkor a Hírháttér birtokában volt, mielőtt az első romavesztegetési, választási csalás botránya kirobbant. (Videó)

Lap teteje

Következő cikk:
TABU
2008-04-03. -
Nyílt levél az MTV-nek - A Molnár, a ti régi ismerősötök, a ti és főnökeitek bűncselekményeiről és politikai gyilkossági kísérleteiről, valamint befejezett emberölései(te)k tömegeiről
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Persze nem mindenütt MTV-s pártgörények tenyésznek, mint szemétdombon a ganéj. Volt rendőrök, akikkel találkozóra hívnak, a legkisebb eltussolt balesetektől a Gyurcsány Ferenc, Demszky Gábor és/vagy Kuncze Gábor által elkövetett bűntettekig bezárólag mind arról beszélnek, hogy vigyázzunk, mert ha odaszólnak az NBH-nak, pillanatok alatt eltesznek minket láb alól autóbaleset vagy bármi más formájában.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu