Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető anyagokkal!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Választási csalással volt polgármester 8 éven át - Hírháttér-hangfelvétel két MSZP-s polgármester-választási csalásról, a Hírháttér által készített videóval

 

2008-04-01.
Molnár F. Árpád

A Hírháttér tett szert arra a hangfelvételre - még a romák lefizetésével kapcsolatos, először kiszivárgott választási botrányok előtt -, amely egy magyarországi település egyik MSZP-s politikusáról szól, aki úgy volt 8 éven keresztül polgármester, hogy 4 évente, a választások előtt lefizette a helyi romákat. Az utóbbi időben fehérgalléros, köztörvényes bűnöző politikusainkról többféle szerkezetű és konstellációjú választási csalás került nyilvánosságra, amihez a Hírháttér most egy újabb változatot prezentál: a bűnöző politikusok részéről, cigányok által megbundázott polgármester-választások formáját.

A hangfelvétel további érdekessége, hogy a beszélgetés azelőtt történt, hogy a médiában robbant a hír, miszerint Veres (Fenevad) János, sortüzes, újságíró-öklelő pénzügyminiszter embere cigányok, választási csalás érdekében elkövetett vesztegetési botrányába került. A tanár és tanárnőverő, valamint idős professzort verő, fegyvertelen, megbilincselt tanárnőt legázspray-ző kormány - emlékeztetek e téren a 2006-os őszi események elképesztő brutalitására - azt hazudta, hogy a választási csalások nem hétköznapiak és rendszeresek az MSZP részéről, és a megbukott SZDSZ-es elnökválasztási csalásokat követően is úgy dőlt a hazugság Kóka Jánosból, mint amikor Veres (Fenevad) János hazudozott a Hír TV riporterének kis híján történt fellökését követően, olyan szemérmetlen igénytelenséggel, ahogyan eddig csak rendőrök, ügyvédek, ügyészek és bírók mertek hazudozni a rendőrségtől a bíróságokig az eljárások és bűnperek során, meg az olyan koncepciós perekben, ahol a védelmemre kirendelt veérügyvéd szorgosabb vádbeszédet mond ellenem, mint maga az ügyész, ráadásul olyan bűntettet a terhemre róva, aminek nem én, hanem legalsóbb szinten is a rendőrség és az NBH volt az elkövetője.

A felvételen hallható tanú kiléte az ő biztonsága érdekében elrejtésre került, hangja torzítva hallható. A sípolások olyan szavakat hivatottak elrejteni, melyek nyilvánosságra hozatala az informátor kilétére engedne következtetni.

 

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 
Előző cikk:
2008-03-30. -
A HÍRHÁTTÉR TV két filmje: A Magyar Néppárt elnöke: 1. A tanárverésekről; 2. A lakásmaffia pertársaság megalakításáról

/Molnár F. Árpád két filmje/
Részlet és Tartalom: "...valamennyi politikai párt, valamennyi társadalmi szervezetnek kötelessége fellépni ilyen események ellen..." A Hírháttér TV-nek Sebők István, az MNP elnöke nyilatkozott a Lakásmaffia Pertársaság megalakításáról és a tanárverésekről. (Videó)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-04-02. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: TABU - A FÚSZ, az MDF és Dávid Ibolya gaztettei, titkosszolgálati módszerek és politikai gyilkossági kísérletek
- Riport Gyöngyösi Zsuzsannával, a Független Újságírók Szövetségének (FÚSZ) elnökével
/Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök - Molnár F. Árpád/
KLIKK az oldalra!

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu