Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A Mihók-féle szennylapkiadó maffiahálózat, mint az Emberiség ellensége

A Ringier Kiadó Kft.-t vezető Mihók Attila (a képen látható), maffiájára jellemző módon, teljes médiahálózatával az alábbi filmjeinket tiltotta be és üldözi (a teljes listából egy-két film hiányozhat): A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon ; A hajléktalanság és eredete ; Akiknek a Sátán muzsikál ; A törvényfelettiekről ; Magyart ver a magyar (Pajor András plébános verse) ; Szabadosság vagy Istenerkölcs [E felsorolásra, e helyen - az alábbi cikk érintetlensége mellett - 2009 február 11-én került sor.]
 

 

 

2009-01-28.
Molnár F. Árpád leleplező cikke

 


A Hírháttér filmjének eme következetes betiltása (a címe: "A hajléktalanság és eredete" jól jellemzi a rosszindulatú, háttérhatalmi Mihók-maffiát, amely mindig precízen dolgozik. A Mihók-maffia kifejezetten az ilyen, a világban bárhol élő szegényeket védelmező, vagy a kultúrát és a művészi értéket képviselő és megjelenítő filmjeink ellen utazott, betiltva továbbá mindent, ami csak említeni merte a Háttérhatalom bármely elektromágneses stb. Echelon-módszereit és eszközeit. A Hírháttér Drábik Jánosnál sokkal részletesebben készíti feltárni a Mihókok és mögöttük élő tömeggyilkos bűnözők és tetteinek világát.

Cikkünk témája az állami szervezett bűnözésben közismert név: Mihók Attila, a Ringier Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója, aki a közelmúltig Szerbiában is a cég legfőbb vezetője volt, és Ukrajnában a maffiahálózat leányvállalati kápójaként is az ukrán állam és az ukrán maffia (azt mondják, most már éppen) hanyatt-homlok tenyeres-talpas bűnözőjeként próbált meg nyerészkedni, az ukrán lakosság morális és emberjogi veszedelmére és erkölcsi leépülésére.

Mihók Attila a Ringier Kiadó Kft. igazgatójaként az ország számos, a közélettel és a lakosság puszta életérdekeivel szemben álló lapot üzemeltet. A sortüzes-csonttörő, a Hírháttért is abszolút betiltott Népszabadságot nem kell bemutatni, mely a Mihók-maffia gondozásában törte a lakosság csontjait, lövetett ki szemgolyókat, vert nyomorékra fiatalokat és időseket a világ minden részéből, és vezényelte egyik legfőbb médiumként a lakosság elleni koncepciós pereket, fedezve a politikusok korrupciós- és gyilkossági ügyeit, természetesen, ahogy egy Mihók-fasiszta laptól ez másként nem várható. A Mihók-klán többi lapjai sem ismeretlenek, hiszen a szellemileg és morálisan leépítő antiintellektuális tartalmú, továbbá családok magánügyeit és neves személyek családi- és szexuális titkait, egyébként ritkán nem irdatlan hazug rágalmak és hazudozások tömegével teregető lapok között olyanok szerepelnek, mint a Blikk és a Vasárnapi Blikk, a hot, az IM és az IM Style, a Bravo, a Girl és a többi, címoldalain mindenféle szexuális szemetet hétről hétre az ország standjain kipakolva reklámozó szennyorgánumai. (Csak az e heti címlapokról idézve, kitakarva a nem kívánt részeket: "Elégedett vagy a testeddel?", "Szerezd meg a fiút!", "Mi állhat ...-ék szakítása hátterében" stb.) Tehát nemzetünk nagy szennygyártó hálózatáról van szó, ami önmagában persze még nem volna baj, csakhogy Mihók és bandája szervezett keretek között, pontos útmutatások és irányelvek szerint üldöz is mindenkit és mindent, aki és ami a keresztyénséget, a hajléktalanok, a szegények, az emberi jogok, az afrikai éhhalált haltak, az Echelon-üldözöttek és Echelon-tanúk védelmét, jogait és túlélési érdekeit bármiképpen képviselik vagy megjelenítik. Teszik ezt a legutolsó vadkapitalista és nagytőkés bestiákkal és vadállati tömeggyilkosokkal szövetkezve, a hirdető globalista állami bűnözők minden óhaját lesve, azzal a disznófilozófiával, hogy az ember ne csak terjessze az imperialista, globalista és háttérhatalmi rémálom népirtóinak minden erkölcstelenségét mélybevésésre, de üldözze is mindazokat, akik nem pont ugyanezt teszik, vagy bárki érdekében szót emelnek!

A keresztapa, sortüzes-csonttörő és elektrosokkos, imperialista-fasiszta bűnöző Mihók Attila az ország tönkre tételére, az állami bűnözők és összes módszereik védelmére, a lakosság elbutítására, szellemi eltompítására és morális lealjasítására gőzerővel és minden szálon ténykedő tulajdonos a Budapesti Műszaki Egyetem informatika szakán kezdte, majd a közgazdaság-tudományi egyetemen folytatta, és mára a mélységi beavatott és Emberiség-ellenes disznók bélsarában végezte. Mihók ugyanama programozott stratégiai idiotizmus szintjét üti meg, ami az álértelmiséget mindig is jellemezte.

Annyi mindent lehetne róla és bűnszervezeteiről írni, amivel könyvet tudnék megtölteni, ezért egyelőre csak a peremkerületekből egy-egy példa:

Azért panaszkodik, hogy Ukrajnában szennylapjaival nehéz a piacon jól keresni.
 


Mihók Attila, a Ringier-maffia morális, stratégiai és intellektuális idiótája a világ elesetteit üldözi és mészároltatja halomra, a bűnszervezeti, háttérhatalmi tőkés bűnözők pedig ezért fizetik.

Én azt mondom: Nem is kell, hogy az ukrán politikusok és alviláguk az ellenségeink legyenek. Menjenek Ukrajnába olyanok, akiknek minimum semmi közük Mihókhoz, sőt, úgy a legbiztosabb, ha nem magyar megy oda piacot kezdeni. A Hírháttér ugyanis van annyira előre látó, hogy tudja: az ukrán lakosság saját érdekében történő véleményformálása a Hírháttér jelenlegi arculatának hasonlatára hasznos, hogy Ukrajna jövője most, a nagy világváltozások előtt emberjogi és a lakosság békéjének (tehát pl. azért, ne gyújtsák rá saját vezetőikre a Törvényhozás és a média épületeit) és lehető legnagyobb biztonságának kiépítésére sok mindenre szükség van, de speciel Mihók Attilára, Papp Bélára és maffiahálózataik bármely tagjára a világon semmi. Viktor Janukovics, Julia Timosenko és a többiek sem akarhatnak olyan ellentéteket, amiket Mihók antiszociális rosszindulata, stratégiai idiotizmusa és vak analfabétizmusa, Emberiség-ellenes rosszindulata folytán képvisel, irtva és üldözve, ami nem szennylapjaiban kitrágyalható szexuális perverzió, színészek és közéleti szereplők hálószoba- és más családi, valamint egyéb magánügyei, miközben üldözi az afrikai éhezőkért, vagy a világ népeiből való sortüzek ellen bármiképpen megszólalókat. Internetes videótárolóját, mely a Ringier-maffia központjába van bejelentve (hívjuk így a titokzatos Nagy babiloni Szajhára emlékeztetve: tehát a pártközpontba van bejelentve), e videótárolóját éppen olyan csaló és manipulatív módon működteti, mint szennylapjait, a Népszabadságtól kezdve a Blikk, a hot, a Bravo és a többi betiltani való szennyhez hasonlóan. Semmi szükség ugyanis olyan vadkapitalista, nagytőkés keresztapa bűnözőkre, amilyen Mihók Attila, aki központi vezérlésre irtja a szociális érzékenység összes formáját, és lapjaiban pénzért, azaz aljas indokból vagy célból közéleti személyek magánügyein, ráadásul össze-vissza hazudozva csámcsog, és ezzel párhuzamosan üldözi a hajléktalanokat, az afrikai éhezőket és éhhalálra ítélteket, a keresztyénséget és a keresztyén hittérítést, a költészetet, a művészetet, a kultúra, az irodalom és a művelődés összes formáját, valamint mindazokat, akik ez ügyben megszólalnak, különösen, ha a nagytőkés, kizsákmányoló globalista bűnözők gaztetteivel ellentétben emberi jogokról, fagyhalottakról és éhhalálra ítéltekről van szó. Abszurditás az a minden emberi erkölcs legalját megjelenítő bűnözői és tömeggyilkos, Emberiség-ellenes szellem, amivel a Hírháttér filmjeit is a Mihók-maffia aszerint tiltotta be, hogy senki ne képviselhesse, de eszébe se vegye(!) sem a művészeteket, sem a költészetet, sem a hajléktalanokat, sem az afrikai halálra ítélteket, valamint - a kurucinfóhoz hasonlóan - az Echelon-üldözötteket, a mentális rémuralom áldozatait és ez által az egész Emberiséget és annak védelmét.

Olyan ellenségről beszélünk, amelynek faja az egész Emberiséget a totális diktatúrába sodorta, és amely ellenség az egész Emberiség összes kínjáért, jajjáért és borzalmáért felelős. A Sátán országával szemben az Isten Országa és az Emberiség képviselete nem jobb- és baloldali, de nem is középutas, hanem mindig a Teremtő Isten Erkölcsét hirdető, nem csak pártokon és oldalakon, meg mindenféle izmusokon kívül álló, de mindezek felett áll, sosem irányzatokhoz és lobbikhoz, hanem a legfelsőbb rendű élet- és lélekérdekekhez igazított illetve igazodni akaró.

Minthogy Mihók is abba a fajba tartozik, a háttérhatalmista, babilonista tróger ügynökök fajába, akik szép szóból nem csak nem értenek, de azonnal ellentámadásba is lendülnek, amint emberi, nemhogy angyali erkölccsel találkoznak, így mi sem óhajtunk kesztyűs kézzel bánni sem vele, sem azokkal, akik ennek az Emberiség-ellenes bűnözőnek gaztetteit tolerálják. A Mihók-fajtákkal egyféle módon lehet harcolni: minthogy az ilyenek esetében kivétel nélkül adócsalókról és irdatlan mennyiségű gazdasági bűntett elkövetőiről van szó (ha bárki az APEH-től, nemhogy a titkosszolgálatoktól egy kicsit is megpiszkálja, leütve az Enter billentyűt, rögtön kiderül), így a törvény büntetőjogi eszközeivel kell fellépni az ilyenek ellen, s minthogy parazita élősködőkről van szó, akik mindent betiltottak, ami értékeket, erkölcsöt, értelmet, békét, szeretetet és kultúrát képviselt, így mint a társadalom és az Emberiség ellenségeit kell - csak már nem az aljasság, hanem az élet elsődlegessége és Istentől is Parancsolt szentsége alapján - ilyen vagy olyan bíróság elé állítani. Ugyanis az államnak nem az a dolga, hogy az emberi élet képviselőit üldözze, hanem hogy számonkérje annak ellenségeit. Nem az Élet Követeit kell betiltani, elhallgatni, koncepciós perekkel, kínzással üldözni és meggyilkolni, hazugságokkal és rágalmakkal gyalázni őket még holtában is, hanem az állam kötelessége, hogy betiltólag és szabadságvesztéssel lépjen fel egy nemzet, egy unió, egy egész bolygó ellenségeivel, az Emberi faj ellenségeivel szemben, és mindaddig így járjon el, amíg vannak szigetek, azaz vannak keresztyén-erkölcsük és az Élet Igéje miatt kirekesztettek, üldözöttek, fagyoskodók, meztelenek, raboskodók, éhezők és szomjazók, foglyok és megölésre szántak.

Ukrajnában befektetni annyit jelent: behozni az ukrán maffiát. Természetes, hogy aki az élet oldalán áll, semmi szín alatt ilyen közönséges, babiloni kocsmatöltelékeket, amilyen Mihók és a gazságszolgáltatás által védett és fedezett bandája, sem Magyarországon, sem külföldön befektetőként nem támogathatunk. Mert ha bejön az ukrán maffia, nem mindegy, hogy az ott kitermelt Mihók-féle tömegpusztító szellemmel érkezik, vagy azért a korrupciós ügyek és szabad rablás, valamint a közöttük elkövetett gyilkosságok ellenére is elférünk egymás mellett, s nem kell folyton az egész Emberiséget sújtó alapproblémák miatt harcolni a Hétfejű Sárkánnyal és a Sátán országával. Mert ha egy keresztapa keresztapa, a minimum az, hogy miközben kurvákat és sortüzes gyilkosokat szabadít a világra, legalább az Igazság hirdetését tolerálja, ahogyan mi toleráljuk, hogy utolsó, moslék, bűnöző, hányingert keltő, undorító féregként lapjaiban színészek és közéleti személyek - meg aki éppen adódik - szexuális magánügyeiben vájkál, kukucskálva, kukkolva és kémlelve, azon a semmiféle erkölcsi hátteret nem képviselő, rosszindulatú bulvárszinten, ahogy a kurucinfó teszi, viszont ezzel ellentétben kimondottan azzal a céllal, hogy a szexualitást és a nemi aberrációkat, valamint a kukkoló és leskelődő, lapról lapra kimondottan köztörvényes erkölcstelenségét és mentális betegségét az egész lakosságra ráerőltesse.

Mert ezek a lapok, Mihók, azonnal betiltandók kellene legyenek, hiszen mások magánéletében, a lehető legmocskosabb és legalantasabb módszerekkel vájkáltok, és amikor hozzájuttok és amikor nem juttok anyaghoz, akkor is össze-vissza hazudoztok, és miközben kizárólag a sötétséget és Babilon tömegmészárlását plántáljátok és építitek, összes többi lapjaitokban is kifejezetten nyugati és izraeli mintára termelve a butaságot és a szellemi leépülést is, aközben mindenki mást és minden mást üldöztök, ami fajod, a JÚDÁSFAJ morális minőségénél egy szikrányit is magasabb rendű.

A Hírháttér által egyébként nagyon szívesen védelmezett ORTT abbéli gyakorlatával szemben, amikor műholdas csatornák nemi jellegű műsorai miatt akár totálisan betiltólag fellép, az az álláspontom, hogy sokkal inkább az olyan műsorokkal szemben kellene fellépni, amelyek az egyoldalú műsorszórást mások testi épsége és élete veszélyeztetésével végzik. Ilyenek javában az MTV, a tv2 és az RTL Klub politikai műsoraiban lelhetők fel, ahol a fegyvertelen lakosság megnyomorítása és legyilkolása esztendők óta nem titkoltan védett álláspont, viszont amint Isteni Törvényekről, az Alkotmányról, a Btk.-ról és a nem súlyosan paranoid pszichopaták erkölcsi minimumáról esik szó, akkor rögtön értetlenkedve tárják szét a kezüket, mégpedig bűnöző pártok és elektrosokkos és sortüzes-csontszilánkos bűnöző politikusok és gazdasági szörnyetegek védelmében.

A jobboldal által gyakran támadott, a Vona Gáborhoz hasonlítva a bűneit tekintve valójában szálka a gerendához képest Cool TV nemi jellegű műsora is olyan kulturált stílusú, mellyel az Emberiség-ellenes Mihók-féle bűnszervezet szennybirodalmával szemben nem mások fagyhalálra és éhhalálra ítéléséből, valamint a keresztyének és az emberjogvédők üldözéséből próbálnak pénzt keresni. Miközben Mihók szennybirodalma virágzik, aközben a Cool TV a semmiért volt kénytelen külföldre költöztetni a székhelyét. Amíg egy médiahálózat - legyen az a Cool, a Viasat vagy bármelyik - nem az Emberiség érdekképviseletét üldöző módon sugároz, addig azt csinál, amit akar. (Pl. a Viasat az elmúlt időkben jelentősen pozitív, az Emberiség érdekeit szolgáló eredményeket prezentált.) A keresztyén hittérítés pl. a paráznasággal szemben jól megfér a Cool TV South Parkjával és éjjeli, szexuális műsorával, hiszen akinek nem tetszik, ne nézzék, akár éjjel, akár nappal sugározzák azt. Mindenki - Isten Végzése szerint - maga választ magának ideológiát és életmódot, és ha ez akár a homoszexualitás, akár bármiféle szabadosság, szerencsejáték, bármi, az a magánügye, amíg nem kényszerítő hatályú. De Krisztus és a keresztyének, a világ népeinek szegényei, Echelon-áldozatai és halálra ítéltjeinek üldözése - amit a Mihók-birodalom folytat - már nem csak közügy, de a vele szemben való fellépés az Emberiség kötelessége és puszta létezése biztosításának érdeke! Hogy lehet betiltani a Cool TV-t, miközben Mihók összes szennylapja - a Népszabadságtól a Hot magazinig - vétlenek ellenségeként okádja a Sátán mocskát? Hogy-hogy nincsenek ezek a szennylapok betiltva?

Jézus sem üldözte azokat, akik szabados nemi életet éltek vagy szerencsejátékot űztek, hanem ezekről azt Tanította: ti, akik örök életre akartok menni, ne tegyétek. De nem üldözte és nem akarta betiltatni, mert magánügy, ahogyan az is magánügye mindenkinek, hogy prostituáltként, pénzért, vagy önszórakoztatásból váltogatja a partnereit. De az ellen már Jézus is Fellépett, amit a Nap-kelte, a Népszabadság és a tv2 Mihók-fasiszta bűnözői mindig is műveltek, mert az emberi élet szentsége már nem magánügy, erőszakkal fejbe lövetni az embereket utcán járkálásért főbenjáró bűn, és akik a Krisztus-korabeli farizeusokként és más állami gyilkosokként vétlen lakosokat - nemhogy szegényeket, hajléktalanokat, keresztyéneket és éhen halókat - üldöznek, ahogy a Mihók-maffia vadkapitalista, tehát fasiszta bűnöző hálózatai teszik, ott már a törvénynek le kell sújtania. Ha pedig bárki a meglévő törvényekben az eljárás lehetőségét kifogásolja (egyébként minden adott a Mihók-panama elsöpréséhez), akkor a válasz egyszerű: ez az ország, de az összes többi sem Mihók Attiláé, sem Papp Béláé és panama-bandáié. S ha ezt Mihók Attila nem képes tudomásul venni, hanem beteges szexuális késztetései folytán mások családi ügyeit, gyakran nem is létező, mert a Mihók-maffia által hazudozott vitáit a lakosság elé tárja, mint disznó a saját moslékjában hemperegve, csakis fővesztés mellett teheti meg, hogy ugyanakkor akik előtt megalázkodnia kellett volna, a jó szándékú keresztyének, a világ szegényei és éhezői, a világ vétlenül fogságba vitt milliói és milliárdjai, a megkínzottak és megölöttek végeláthatatlan tömegei előtt, őket még üldözi is. Sőt, mint királynéasszony a veres fenevadon, vérrel telt serleggel és az ő minden moslékját abba gyűjtve és abból itatva meg e föld lakosait, azt mondja:

mint királynéasszony trónolok, mit nekem gyász, mit nekem fájdalom, éhezés, szörnyűség és borzalom, hiszen van helyette hazugság, káromlás, istentelen korrupció, harácsolás, magánügyek, családok szétzilálása, szex, vér és erőszak, bestialitás, állati moslék, gyilkosság és háború.

Neked, Mihók, lehet ez az otthonod. Ha magadra zárod szépen lakásod mikrohullámú sütőjének ajtaját, ott olyan kétszarvú és ökörköri disznóólat rendezel be magadnak, amilyet akarsz. De hogy e világ védelmezett Szajhájaként ellenünk hamisítasz, pusztítva minden szerencsétlent és e Föld minden lakóit, hogy ami neked most disznóként ízletes moslék, az mindenki más szenvedése, nyomora, kín-, éh- és fagyhalála, mikrohullámú pusztulása, majd kárhozata legyen, azt már nem tűrhetjük!

Mert aki fogságba visz mást, maga is fogságba megy. Aki pedig fegyverrel öl, úgy kell annak megöletni. De az Echelon-piramis elektromágneses megrontása és sok egyéb már nem lehet tőlünk, hogy megtartsuk Isten Türelmi Parancsát. De segítsen rajtad az Úr Isten, Aki egész életedben cserben hagyott téged, ráhagyva a legnagyobb disznókra tested, lelked és sötét, sátáni bűnbandáidat, hogy butaságból és butításból, moslékból, kínból, gyászból és halálból szerezd minden vagyonodat, és tetteid által vitessen fogságba, aki minket üldözve melletted állt. Csak ahogyan előre jelezték sok-sok hónappal ezelőtt.

Sokan figyelnek téged titkon, veres fenevad, hogy lássák megalázkodásodat, vagy örömmel üssék össze kezeiket, amint megtalálják az ürügyet ahhoz, hogy elevenen süssenek meg abban a téglagyárban, ahová e világ szemetének összehordását Végezte El örök időknek előtte Ő, az Isten.

Utószó helyett:
Csak példaként: a Mihók-maffia országos, minden standon a szennykirakatban heverő szennylapja, a réges-rég óta futó, ezért mindenki által ismert Blikk féléves olvasottsága tavaly 1 millió volt. Na most ezt a Hírháttér az újságárusi kocsmastandok nélkül, D-Notice-szal, azaz központilag rendelt totális elhallgatással, betiltással és eltitkolással, a totális nulláról indulva alig több, mint egy év alatt teljesítette, ráadásul nem ponyvalapként, hanem egyre emelkedő minőséget termelve, és úgy, hogy látogatottsága ahányszor ugrásszerűen megnőtt, maximum három napra rá betiltották, megsemmisítették, miáltal új helyre kellett költöznie és kezdeni szinte mindent elölről. Az eredmények eléréséhez nem költöttem milliókat, mint a Blikk, és senki nem volt, aki feltöltötte volna az ország szennylapárusi kirakatbódéit, nem kellett hozzá semmi, csak - Isten Végzéséből - egy számítógép, valamint az Istentől Biztosított tehetség és képesség a film-, hanganyag- és cikkgyártáshoz. Na meg a szociális segély, amire politikai üldöztetés folytán kerültem. Nem hasaltunk le egyetlen bel- és külföldi maffiának, és egyetlen pártnak sem, de még egyháznak sem, különben soha nem tudtuk volna előkészíteni sem azt, hogy a későbbiekben látványosan alapjaiban írjuk nem csak az ország, de az egész bolygó történelmét. Ahogyan akkor átadták a jövőt, most is ez tétetik, de a lakosságnak az Emberi Faj ellenségei miatti elmaradottsága és barbársága folytán bővebben nem fejthetjük ki.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
Többek között az Emberiség eltitkolt katasztrófájának megértéséhez, az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


 

 

HÍRHÁTTÉR - A keveseknek Áldás, a legtöbbnek átok
2008-12-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Válságból lett katasztrófa
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Trevor Jones: The Dark Crystall)
Tartalom: A film párhuzamosan beszél a mostani gazdasági világválságról, miközben elbeszéli az egész Emberiséget felemésztett, globális háttérhatalmi, Bibliai világkatasztrófát, valamint az elkövetkezőkből. És közben végig szól a zene. (Piros betűs felszólítással a honvédség vezetői felé.) (Film, 7 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)
 

 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2009-01-27. -
Nyílt levél a keresztény pásztoroknak az izraeli-palesztin háborúról
/Figler Csaba/
Részlet: Jó dolog volt, hogy kifejeztétek a nagykövetasszonynak az együttérzéseteket, de ugyanakkor féloldalas keresztényi megnyilvánulás volt ez! Mert mi sem nem vádolhatunk, sem nem ítélhetünk, de a végrehajtást megtehetjük, meg kell tennünk, tudniillik a megbocsájtás végrehajtását nekünk kell gyakorolnunk. Nem tett minket senki bírókká, hogy halálra, háborúkra, népirtásokra ítéljünk egyik-másik nemzeteket!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-01-29. -
A Hírháttér TV-nek az amerikai kormányzat és a CIA magyar osztálya orra előtt a Youtube-on betiltott két filmje - A cionista káosz előképei
/Molnár F. Árpádnak az állami népirtásokat ellenző cikke, mely született az Amerikai Egyesült Államok CIA-s Obama-kormányzata és a Magyar Köztársaság vezetése népirtásokat támogató világterrorista törekvései ellen/
Részlet: Régóta olyan információkat kapunk, hogy a cionisták magyarországi - valójában - öncsonkító ámokfutása és rosszindulata kimondottan a zsidóság magyarországi üldözéséhez, valamint meglehet, teljes kirúgásához és kisöpréséhez fog vezetni. Erővel. Ez - kaptuk a rendszerinformációkat annyiszor - nem következett volna be, ha nem az egész Emberiség elleni rosszindulattal kérkedve...

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu