Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta!
HÍRHÁTTÉR TV: A törvényfelettiekről - A bírói bűnözésről Kovács Gyulával

2008-09-26.
Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád

 


Kovács Gyula Kecskeméten, a katonai légibázis mellett
(Hírháttér-felvétel)

Az MSZP-s, SZDSZ-es, kurucinfós, barikádos, jobbikos, gárdás - de messzemenően nem Fideszes, mert ott a legritkább az ilyesmi - betiltás-követelések következő gúnyrajza ez a filmünk, melyet alig pár órával publikálása után már elért a kurucinfós-barikádos-jobbikos pártszemét által annyiszor és annyiféleképpen követelt betiltás. Az MSZP-s-SZDSZ-es-kurucinfós-jobbikos egypártrendszerű, álrendszerváltó ügynöki betiltó- és megtorlásokat követelő pártgépezet tömegével éri el hatását országszerte az emberi jogokkal és a szólásszabadsággal szembeni államügynökgörénylétű, pártszolgálatos patkánytársadalomban: még a legelemibb emberi jogok és szólásszabadság is üldözve van, noha le kell szögezni, hogy annyira még messze nem, amennyire azt a kurucinfós-barikádos-jobbikos Vona Gábor-féle pártszolgálatos és pártgörénylét agresszív és a jobboldaliak ellen is lépten-nyomon állami- és lakossági agresszív és koncepciós megtorló bűntetteket követelő sajtómoslékja követeli.

E filmünk betiltása is örök gúnya és csúfsága marad ez ellen a rosszindulatú, Veérben (Veér Andrásban) forgó, moslék, hazaáruló, keresztyén- és emberjogvédő-üldöző pártszolgálatos és pártgörénylétet koncepciós perek, abszolút betiltások, börtön és összeverések, valamint halálbüntetések mentén követelő, balról és jobbról egyaránt fasiszta, despotikus, Emberiség-ellenes és az Emberiség alapvető jogait és puszta létérdekeit üldöző, saját embereiket is összeverető és megtapostató alsósöpredék és szemétdombos, szüntelen kurucos és barikádos pártgörény módon Gyurcsányért, Szilvásyért és Draskovicsért kiáltó tetves csürhének.


Tartalom:
Kovács Gyula 29 éve járja a bíróságokat. A Mecsek Nyugdíjas Egyesület hajdani megalapítója, a Magyar Néppárt (MNP) tagja, aki ma is aktivista, a bírói korrupcióról és konfliktusairól beszél, valamint arról, hogy annak idején géppisztollyal gerincét törte a rendőrség, ami miatt nyugdíjazni is kellett. A filmben láthatnak bejátszásokat a 2006-os rendőri brutalitásokból is.

 

Beszélgetnek:
Kovács Gyula (Magyar Néppárt) és
Molnár F. Árpád (Hírháttér)

Lomnici-sírkép:
Nagy Sándor (Naleksz)

Zene:
Samuelzone

Text, vágás és rendezés:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

(A videókép alján, a hangszórótól jobbra kattintva teljes képernyőre válthat)

 

A műsorban ajánlott riport:
2008-02-11. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A rendőrök géppisztollyal gerincét törték - Lakásperéről, állami csatározásairól Kovács Gyula beszél
/Molnár F. Árpád összeállítása/
A tartalomból: Kovács Gyulát a rendszerváltozásnak nevezett időszak előtt egy a volt feleségével, majd a rendszerrel folytatott lakásper kapcsán - többek között géppisztollyal ütlegelve - olyan súlyosan bántalmazták a rendőrök, hogy egyebek mellett bordatörést és gerinctörést szenvedett, ami miatt nyugdíjazni is kellett. KLIKK az oldalra! A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

---

Egyéb, a műsorban érintett fogalmak közül:

bűnözők, végrehajtó, rendőrség, Lomnici Zoltán LB-elnök, a Legfelsőbb Bíróság elnöke, MNP, ítélet, per, lakásper, korrupció, bírói kar, törvény, Btk., Alkotmány, rendőrbűnözés, rendőri brutalitás, kődobáló rendőr, jogállamiság, igazságszolgáltatás, törvényen kívül, törvény felett áll, 2006 október 23., magyar, magyarság, Kecskemét, Magyarország, állami bűnözés, szemétdomb, trikolór, nemzeti jelkép, pulpitus, eltörte a gerincét, gerinctörés, Hírháttér Rádió, A rendőrök géppisztollyal gerincét törték, rendszerváltozás, bántalmazás hivatalos eljárásban, rendőrorvos, mentő, politikai üldözöttek, állami, maffia, bűnszervezet, MSZMP, MSZP, Fidesz, párt, kereszttörés, szilánkos törés, nyugdíj, nyugdíjazás, 8 napon belül, 8 napon túl gyógyuló sérülés, maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés, szabálysértés, zsidóság, cionizmus, fasizmus, demokrácia, sortüzek, sortüzesek, sábesz-dekli, Franciaország, francia állampolgár, turizmus, turisták, turistacsalogató, 1990 március 8., idegen hatalom, hazaárulás, haza, érdek, tisztesség, becsület, tárgyalóterem, HTV, video, videófilm, Sebők István pártelnök, elnöke, feljelentés, tárgyalás, ügyvédi képviselet, alperes, felperes, vagyon elosztás, vagyonmegosztás, Mecsek Nyugdíjas Egyesület, klub, pártsemlegesség, Országos Nyugdíjas Egyesület, Rodin: Gondolkodó.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Gárda, Jobbik, Morvai, zsidók és cigányok
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Magyar Gárdáról, a Jobbikról, Morvai Krisztináról, a Moszadról és a romákról beszélget Kovács Gyula, a Mecsek Nyugdíjasklub egykori megalapítója és Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője. (Film, 11 perc)


 


 

2008-09-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Az MDF-(esek)ről Kovács Gyulával
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Műsorunkban az MDF, ezen belül és továbbá Antall József egykori miniszterelnök, Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő, valamint Boross Péter és Dávid Ibolya. Beszélgetőpartnerünk Kovács Gyula, a Mecsek Nyugdíjasklub egykori megalapítója, a Magyar Néppárt (MNP) tagja, aki több évtizede ellenálló. (Film, 11 perc)

 


 

2008-09-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Deutsch Tamás zsidósága és más Echo-s cigányok
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Deutsch Tamás (Fidesz) a Playboy Magazinnak adott laza interjút, zsidó származását és nőügyeit bővebben érintve. Erről, valamint Orbán Viktor és többek között a Bayer Zsolt műsoraiban (Echo TV) látható társalgópartnerek származásáról, továbbá politikai korrupcióról beszélgettünk a Mecsek Nyugdíjas Klub egykori létrehozójával, az évtizedek óta lakásáért pereskedő Kovács Gyulával, a Magyar Néppárt (MNP) tagjával. (Film, 10 perc)

 


 

2008-09-03. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Regős Péter botrányverse
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Magyar Zsidók Világszövetsége szóvivőjének, Regős Péternek a magyargyalázó verséről beszélgetünk Kovács Gyulával, a Mecsek Nyugdíjasklub megalapítójával, a Magyar Néppárt tagjával. (A képen, kékben Meir Dagan, a Moszad echelonista igazgatója.) (Film, 8 perc)

 

 

2008-03-28. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: SZÓLÁSSZABADSÁGOT! (Közéleti társalgóműsor) - 'Úgy hazudik, mint egy rendőr a Veres Fenevad'
/Sebők István pártelnök - Schönfelder Józsefné - Kovács Gyula - Molnár F. Árpád/

Tartalom: Bűnöző ügyészségek. Kína, tanárverések és Btk. Veres Fenevad és agresszivitás. Törvénytelen hatalom és tekintélyelvűség. Törvénytelen törvények és sok más témakör.
KLIKK az oldalra!

(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-03-27. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: SZÓLÁSSZABADSÁGOT! (Új közéleti társalgó műsor) - "Az Isten irgalmazzon nekik!"
/Kovács Gyula - Molnár F. Árpád/

A témakörökből: Tanárverések, Veres János média elleni agressziója, egri tüntetések, Partizáninfó és Kurucinfó, antiglobalizáció és izraeli világmédia, a multik és az afrikai éhhalál, Jézus és a zsidók, Kína tibeti vérengzései, rendőri brutalitás Nepálban és Magyarországon, Kovács Gyula az '56-os forradalomban, Kovács Gyula majdnem kikapta a bírót a pult mögül és még sok más.
KLIKK az oldalra!

(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-25. -
A megjövendölt jobboldal - Keserű tények, példátlan elemzés
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Az elemzés olvasható, továbbá meghallgatható és MP3-ban letölthető.
/Molnár F. Árpád/
A képhez: Változatlan múlt, változatlan háttér, a mindőnk által, mindenkor tudott közös titkok egyike: A rezsimet nem lehet leváltani.
Tartalom: Újra páratlan elemzést olvashatnak a Hírháttéren.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-27. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Szabadosság vagy Istenerkölcs - A Hírháttér reformfilmje (pukkasztó cikkel)
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Krisztusi szellemben és békességesen, általánosan szexről, drogról, alkoholról, nem mellőzve a megjövendölt és beteljesedett globalista Echelon-technológiák, a Babiloni Szajha, azaz a Háttérhatalom érintését, melyről azok, akik beszélni mernek, a Hírháttéren gyűlnek össze, mert ahogy előre megmondtuk: innen indul útjára a teljes átalakulás. (Film, 11 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu