Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Regős Péter botrányverse

 

2008-09-03.
Kovács Gyula - Molnár F. Árpád

Tartalom:
A Magyar Zsidók Világszövetsége szóvivőjének, Regős Péternek a magyargyalázó verséről beszélgetünk Kovács Gyulával, a Mecsek Nyugdíjasklub megalapítójával, a Magyar Néppárt tagjával.


A Hírháttér stúdiójában Kovács Gyula,
a Mecsek Nyugdíjas Klub hajdani alapítója
és Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője

Beszélgetnek:
Kovács Gyula és Molnár F. Árpád

Zene:
Tetsukazu Nakanishi

Vágó, zenei szerkesztő és rendező:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

 

Regős Péter botrányverse a következő:

Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.

Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltűnnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.

Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.

Panaszkodnak, nyavajognak,
Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.

Mindenki utálja őket,
Magyar férfiakat, s nőket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.

Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába.

Európába keveredtek,
Emberekké nem vedlettek,
Ázsiai majmok még ők,
Zsivány Trianon-védők.

---

Az érintett nevek és fogalmak között:

zsidóság, cionizmus, nácizmus, fasizmus, hitlerizmus, Kecskemét, kereszténység, keresztyénség, gyűlöletbeszéd, Alkotmány, Btk., Moszad, NBH, CIA, magyargyűlölet, idegengyűlölet, nacionalizmus, patriotizmus, Izrael, MAZSIHISZ, trágárság, csúnya beszéd, illem, Magyar Néppárt, MNP, Kárpát-medence, Magyarország, magyarság, nyilatkozat, kommunikáció, ügynökök, beépülés, betelepítés, intolerancia, titkosszolgálatok, Simon Peresz, felvásároljuk Magyarországot, Németország, Angela Merkel, kopaszok, skin-head, baseball-ütő, politika, 1944, II. Világháború, gettók, Holocaust, láger, Auschwitz, koncentrációs tábor, SS, bocsánatkérés, kisebbségek, emberi jogok, kirekesztés, antiszemitizmus, német kancellár, haza, hazaszeretet, hontalanság, kiutasítás, kitoloncolás, STASI, NDK, NSZK, gyarmatosítás, felvásárlás, Michael Hayden CIA-igazgató, tömeggyilkos, népirtás, Echelon, jobboldal, baloldal, analfabétizmus, idiotizmus, Meir Dagan, Moszad-igazgató, kémfőnök, telefon, mobilhálózat, fizika, titkos ügynök, gyűlölet, fizika, fotonsugárzás, mikrohullám, tudatmódosítás, elmemanipuláció, agykontroll, pszichotronika, parapszichológia, kibernetika, robotika, biorobotok, HAARP, MKUltra, MCUltra, MKSearch, Bluebird, Artichoke, távirányítás, bérgyilkosság, emberölés, George W. Bush, elnökgyilkosság, nyomorban fog megdögleni, Júdásfaj, Istenítélet, Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter, műholdas felderítés, háromszög, jelképek, titokzatos Nagy babiloni Szajha, napsugár, hamis vallás, hamis próféták, Echelon-technológia, ionszféra, kompromisszum, Talmud, Tóra, Jézus Krisztus, judeofasizmus, judeonácizmus, tehetség, operatív munka, globalizáció, üzlet, nagytőke, monopólium, gazdaság, közgazdaság, közgazdász, Drábik János, George Orwell: 1984, Aldous Huxley: Szép új világ, Jelenések Könyve, Biblia, Újszövetség, Evangélium, próféciák, jövendölés, jóslat, jóslás, Rodin, Gondolkodó, A Pokol Kapuja, művészet, filmművészet, puzzle, katasztrófa, triangulum, rabszolgaság, bafomet, baphomet.
 

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér többi kapcsolódó anyagaiból:
2008-08-31. - FENYVESI FILM: Mi a Háttérhatalom - És hogyan működik
/Fenyvesi Theresa (német állampolgár)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, német állampolgár és világjáró a globalizáció urairól, a megjövendölt és eltitkolt háttérhatalomról mutatja be saját filmjét. (Film, 9 perc)


 

 

HÍRHÁTTÉR: Érintve, amiről senki nem mer beszélni
2008-08-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Szaakasvili és a többi bafometkirályok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Dél-Oszétia és Abházia lakosságának Grúziától való önállósági törekvéseit Grúzia nem ismerte el, hanem öngyilkos támadást indított ellenük, amivel azonnal kiváltotta Oroszország elsöprő villámháborúját. A világ cionista tömeggyilkosainak felbujtására az öngyilkos biorobot Szaakasvili értelmetlen és kilátástalan ámokfutása és az össze-vissza hazudozó média. (Film, 10 perc, videoklippel és cikkel)

 

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. -
Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.
 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
és HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Lépték Drábik János "lakitelki" előadásához - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért
/Molnár F. Árpád által/
(22 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt. Csakis a film megtekintése után célszerű meghallgatni a hangfelvételt, mely léptékül és további leleplező módon szolgál az előadáshoz, s melyhez a tapasztalásért nagyon ajánlott a fülhallgató.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

2008-06-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Az összhangzattan rejtelmei és az SZDSZ - Filmetűd Lakatos Pállal
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Minden pártban az SZDSZ emberei. Bejut-e még egyszer az SZDSZ az Országgyűlésbe? Választási csalások. Előre hozott választások. (Film, 6 perc)


 

 

2008-06-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Elárult forradalmak, Cserben hagyott Föld - Kozenkay Jenő kémelhárító és Molnár F. Árpád
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az NDK összeomlásakor megrohanták a STASI-t, mégsem derült ki semmi lényeges. Kik álltak a háttérben, akik minden titkot elrejtettek? Honnan lesznek forradalmak, "rendszerváltozások", háborúk? (Film, 11 perc)

 

 

2008-05-30. - HÍRHÁTTÉR TV: Lődd le az élőket, óvd a zsidók sírjait! - Holtukban is felsőbbrendűek
/Sebők István (pártelnök) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő)/
Tartalom: Suhancok - szórakozásból - zsidó sírokat rongáltak meg, a felvételeket pedig kitették az Internetre. A rendőrség az egész országot átfésülte, az összes zsidó temetőt felkereste, vajon mely sírokat érte felségsértés. A "nyomozás" költségei milliókra rúgnak. A HTV filmje a Jézus Krisztus Beszédeivel a Sátán zsinagógája ellen. (Film, 10 perc)

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-02. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Hírháttér-szónoklat az MSZP vezérkarának és a bel- és külföldi titkosszolgálati operátorsöpredéknek

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ahogyan majdnem minden alkalommal, olyan egyenes és páratlan, sehol másutt nem hallható erkölcsbeszédet hallhatnak. (A képen Michael Hayden, a CIA tömeggyilkos igazgatója.)
KLIKK az oldalra! (23 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-04. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Bátorság, rasszok, haza - A Hírháttér evangélikus filmje
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: E film prédikáció, evangelizáció, korunk magyarságának meghatározó kérdéseivel és problémáival, valamint természetesen olyan területek érintésével, amiket Magyarországon sem a médiában, sem a templomokban, sem a gyülekezetekben eddig szinte nem érintett senki. A szókimondás a Hírháttérről indult el. (Film, 41 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu