Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Szabadosság vagy Istenerkölcs - A Hírháttér reformfilmje (pukkasztó cikkel)

2008-09-26.
Christian Crown - Molnár F. Árpád

 


Van, hogy az egy lesz kettő, a kettő pedig egy - A jövőt nem csak Isten Írja Meg előre
(Nox-felvétel)

Tartalom:
Krisztusi szellemben és békességesen, általánosan szexről, drogról, alkoholról, nem mellőzve a megjövendölt és beteljesedett globalista Echelon-technológiák, a Babiloni Szajha, azaz a Háttérhatalom érintését, melyről azok, akik beszélni mernek, a Hírháttéren gyűlnek össze, mert ahogy előre megmondtuk: innen indul útjára a teljes átalakulás.

És egy másik filmből, melyet csak kevesek láthatnak:
Van egy repülőgép, egy utasszállító, melyen sokan mintha a háttérben, megdermedve, mint egy fénykép vagy festmény üldögélnének. De a közelben, szinte vagy egészen egy csoportban ülnek azok az utasok, akik belülről változnak át.

Drábik Jánosnak igaza volt: ebben az országban nem beszélhetünk, de azoknak megsúgtuk, akiket érint e dolog.

Ahogy Bogár László mondta tegnap az Echo TV-ben, mi sem titkoltuk, hogy az 1990-es belső reformot a '80-as évek elején már mindenki tudta. Bogár azt is elmondta, amiről ez ország butasága miatt szeretünk hallgatni, hogy 1980 előtt is tudták ezt, sőt, már tételesen el volt adva, és eltervezve minden.

Mi is elmondjuk ennek a primitívségét akaró és vágtában építő országnak, amit viszont ugyancsak hiába hangoztattunk, mert az elkövetkezendők már előre elkészültek:

A nácikra semmi szükség. A nácik - akik megvetnek cigányt, színes bőrűt vagy másokat nemzeti vagy faji alapon - ki fognak szóratni. A döntés - mert ez Isten, a globalizáció és ez Babilon törvénye - már réges rég elkészült. És amiről döntés született, azt senki nem fordíthatja el. Mondtuk.

Mást is elmondunk, ahogyan előre elmondtuk annak idején, hogy a Gárda történelemformálóvá lesz, s hogy ezt megalakulásakor már mindenki tudta a politikai berkekben. Mást is elmondunk, kitéve a lábunkat, hogy minden gonosztevő, akiben inkább a gyűlölet lakik, hasra essen rajta:
el van tervezve és végre fog hajtatni, hogy a magyarnak nagy neve lesz a Földön. De nem azon vak ideológiák mentén, amikben a vakságuknál fogva rasszizmusukat is tagadó cigánygyűlölők és afrikaigyalázók szeretnék és hiszik: nem holmi rissz-rossz múltbéli álnagyjainkra tekintenek, hanem valami összemérhetetlenül nagyobb dologra, és aszerint mondják hamarosan, ami furcsán és másként fog hangzani mindenütt:

magyar.

Zárszónak elmondjuk azt is, amiről talán maguk a kuruc ügynökei és társai sem tudnak még - mert a gyakorlat az, hogy a primitív dolgokra fenntartott lakájokat semmibe nem avatják be -, pedig a titkosszolgálatok, amiknek vakon és bambán dolgoznak, így hívják őket:

puruttyablog.

 

Beszélgetnek:
Christian Crown (munkaerő gazdálkodó) és
Molnár F. Árpád

Operatőrök:
Rácz Péter,
Molnár F. Árpád
és mások

Zene:
Franz Schubert: IV. c-moll szimfónia - 1. tétel

Zenei szerkesztő és rendező:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

Alapművek az eltitkolt Háttérhatalomról, nem titkoltan csupán a valóság töredékéről beszélve, a megjövendölt titokzatos Nagy Babilon alapszintű megértéséhez:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom: A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

Ide kattintva, a filmet letöltve tud védekezni
az Emberiség ellenségeinek cenzúrájával szemben!
(Film, 11 perc)

 A 'Szabadosság vagy Istenerkölcs' című filmünk pedig itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekinthető:

 

 

 

---

Egyéb, a filmben érintett fogalmak közül:

Sátán trónja, Szilvásy György, NBH, titokminiszter, MSZP, titkosszolgálatok, titkos szolgálat, Biblia, Reptér, Kecskemét, magyar, magyarság, Magyarország, Hírháttér Rádió, szex, szexuális, drog, drogfogyasztás, alkohol, Egyiptom, piramis, vonat, én vagyok az Út, az Igazság és az Élet, Parlament, Országház, Demszky Gábor, SZDSZ, lágy drogok, kábszer, Michael Hayden CIA-igazgató, NSA, szegénység, éhezés, éhínség, ima, imádság, prédikáció, beszéd, előadás, HAARP-project, antenna, elektromágneses hullámok, mikrohullámú sugárzás, Szecsuáni földrengés, Szecsuán, Szechuan, Kína, híd, legyetek átkelők, életmentés, lélekmentés, Adolf Hitler, fasizmus, Németország, gonosz, gonoszság, lélekkereskedelem, távirányított társadalom, műhold, horogkereszt, Echelon, parabola, szexrabszolgaság, szexrabszolgák, Drábik János közgazdász, George W. Bush, USA, Egyesült Államok elnöke, amerikai elnök, irányított elme, szenátorok, Igehirdetés, Istentisztelet, disznóól, fertő, térkép, a titokzatos Nagy Babiloni Szajha, bábel, George Orwell: 1984, Aldous Huxley: Szép új világ, biztonság, fotontechnológiák, MTV, m1, D. Tóth Kriszta, gyári munkás, irodisták, ragály, SS, Nap fénye, Világosság, mesterséges vakság, család, métely, háttérhatalom, iparmágnások, multinacionális cégek, vállalatok, ipar, globalizáció, globális, romlottság, agykontroll, ufók, UFO, piramis, háromszög, Echelon-programok, energia, besugárzás, magas légkör, föld mélye, nemiség, Echelon-drogok, vár, lélekvándorlás, tudomány, természet, természettudomány, fizika, részecske fizika, kvantummechanika, kvantumtechnológia, relé, hazugság, minden módszereivel és csodáival, szerzetes, csuhás, álarc, Babilon angyal, a malomkő angyala, Afrika, Szomália, Szudán, kereszténység, keresztyénség, szabad akarat, lelkiismeret, 1989, rendszerváltás, rendszerváltozás, Japán, paranormális jelenségek, azonosítatlan repülő tárgy, plazma, égi jelek, jelek az égen és a földön, Nox: Örömvölgy, tévéadás, tv-adás, tékozló fiú, evangelizáció, térítés, rádióhullámok, rádiósugárzás, rádiózás, hittérítés, Ellen G. White, Ellen Gould White, adventisták, Hetednapi Adventista Egyház, egyházak, vallás, hit, Reptér, Repülőtér, laktanya, világvége, Armageddon, Harmageddon, Apokalipszis, Apocalypse, szélmalmok, szélenergia, szél, Szent Lélek, Szentlélek, Szent Szellem, kulcs, kulcsfilm, eleve elrendelés, predesztináció, fenevad, hamis próféta, Jelenések Könyve, Ausztria, osztrák romantikus zeneszerző, klasszikus zene, pop, popzene, könnyűzene, komolyzene, szimfonikus zenekar, Amerika transzban.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-24. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Nemzettudat, kirekesztés
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Mozart XXI. Zongoraversenyével)

Tartalom: A fasizmus definíciójától a bal- és jobboldali despotikus tendenciákig.
KLIKK az oldalra! (22 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

2008-09-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A hajléktalanság és eredete - Reformfilm
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(A film közben Vangelis mindvégig szól)
Tartalom: Különleges hangulatú és elévülhetetlen tartalmú filmet láthatnak és hallhatnak médianevén Christian Crown-nal - aki eredetileg munkaerő-gazdálkodó - és a Hírháttér főszerkesztőjével, Molnár F. Árpáddal. A Hírháttér keresztyénszociális reformfilmjében nem csak a hajléktalanságról és annak megoldásáról beszélgetünk, de arról a titokról is, amelynek lépésenként történő feloldása meg fogja változtatni az egész Emberiséget. (Film, 20 perc)

 

2008-09-19. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Gazdagokról és gazdagoknak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Claude Achille Debussy)

Tartalom: Új sorozatában a Hírháttér megismerteti Önöket Christian Crownnal, akivel érdekes, máskor különleges erkölcsi beszélgetéseket hallhatnak, messze nem nélkülözve a Jézus Krisztust, majd korunk eltitkolt valóságának, a Háttérhatalomnak az érintését. Első műsorunk közben végig szól Debussy varázslatos zenéje.
KLIKK az oldalra! (15 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-09-16. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Háttér-Enigma: Bűvös kockák és háromszögek
/Molnár F. Árpád hang(játéka)/
Tartalom: Művészet? Irodalom? Játék? Vagy történelem? Hangjáték vagy a Valóság egy fontos kiterjesztése? Kívülállóknak irodalom, belsősöknek csoda, ellenségnek elkerülhetetlen borzalom. Közös utazásra hívja Kedves Hallgatóit a Hírháttér.
KLIKK az oldalra! (12 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-09-15. - Idegen a szobában - Találkozások egy hatalommal
/Athenagorasz/
Tartalom: Jelenések Istentől vagy az Echelon (Babilon) tervszerűen végrehajtott, mikrohullámú és egyéb technológiái által, melyekről (utóbbiakról) Drábik János közgazdász kezdett el először beszélni Magyarországon. Athenagorasz különleges, számunkra azonban hétköznapi történetét ő mondja el az "idegenről", akit/amit hasznos vagy rosszindulatú céllal küldött egy hatalom, hogy magvetése maradandó legyen. A Hírháttér kapcsolódó anyagaiban bőséges magyarázatokat kínálunk az ilyen jelenségek okára.

 

 

2008-09-11. - Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra
/Küldő nem publikus/
Részlet: Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt....

 

 

 

2008-09-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Kapott álmok - Istentől vagy a Háttérhatalomtól? (A végén a Himnusszal)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyarországon talán legelsőként Drábik János közgazdász, amerikai állampolgár oldotta fel a titkosítást arról, hogy mikrohullámokkal az alvás állapotában álmodást lehet előidézni az emberi elmében. Miközben Molnár F. Árpád merőben szokatlan életélményű és tapasztalású álmaiból mond el, aközben Ellen G. White élete első látomásának elemzésére is sort kerítve a Biblia nyomai után is kutatunk arról, honnan adatnak az álmok, s mennyiben szabad rájuk hagyatkoznunk. (Film, 35 perc)

 

HÍRHÁTTÉR: A betiltott Valóságról
2008-09-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Korunk és a Jelenések 18. - Prédikáció és vádbeszéd
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az Interneten teljesen egyedülálló, a Hírháttéren pedig az eddigi filmjeink közül páratlanul tüzes, Isteni Igazságbeszéd az elhallgatott világról, annak háttérhatalmáról és módszereiről, a próféták által megjövendöltek szerint beteljesedett Babiloni Globalizációs, tömeggyilkos világrendszerről és annak bukásáról. (Film, 36 perc)


 

2008-08-31. - HÍRHÁTTÉR TV és HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Valamennyiünk ellenségei és a média felelőssége

/Molnár F. Árpád/
(Zene: Ákos, Harold Budd, Brian Eno.)
Tartalom: Teljesen egyedi, magyar nyelven soha nem hallott témákat sorakoztató filmünkben közös ellenségeinkről, a világ legerősebb titkosszolgálatainak vezetőivel szemben, a globális erejű titkosszolgálati (és katonai) projectekről, a világ újságíróinak valódi erkölcseiről. És az elmondás során végig szól a zene.
KLIKK az oldalra! (Film és hangfelvétel: 58 perc)
(Megtekinthető és meghallgatható, a film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

2008-08-31. - FENYVESI FILM: Mi a Háttérhatalom - És hogyan működik
/Fenyvesi Theresa (német állampolgár)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, német állampolgár és világjáró a globalizáció urairól, a megjövendölt és eltitkolt háttérhatalomról mutatja be saját filmjét. (Film, 9 perc)

 

 

 

 
Előző cikk:
A Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta!
2008-09-26. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A törvényfelettiekről - A bírói bűnözésről Kovács Gyulával
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kovács Gyula 29 éve járja a bíróságokat. A Mecsek Nyugdíjas Egyesület hajdani megalapítója, a Magyar Néppárt (MNP) tagja, aki ma is aktivista, a bírói korrupcióról és konfliktusairól beszél, valamint arról, hogy annak idején géppisztollyal gerincét törte a rendőrség, ami miatt nyugdíjazni is kellett. A filmben láthatnak bejátszásokat a 2006-os rendőri brutalitásokból is. (Film, 9 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-27. -
Az Egyesült Államok kormánya betiltotta az agyonhallgatott, cigány-, színes bőrű- és emberjogvédő, az Emberiség-ellenes Echelon-technológiákat egyedül leleplező Hírháttért
/a Hírháttér közleménye/
Tartalom: A Hírháttér - első lépésben - számos állam diplomáciai képviselete, titkosszolgálata, számos állam keresztyén egyházi szervezete részére elküldte az alább olvasható közleményt.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu