Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Az MDF-(esek)ről Kovács Gyulával

 

2008-09-12.
Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád

Tartalom:
Műsorunkban az MDF, ezen belül és továbbá Antall József egykori miniszterelnök, Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő, valamint Boross Péter és Dávid Ibolya. Beszélgetőpartnerünk Kovács Gyula, a Mecsek Nyugdíjasklub egykori megalapítója, a Magyar Néppárt (MNP) tagja, aki több évtizede ellenálló.

 

Beszélgetnek:
Kovács Gyula és Molnár F. Árpád

Zene:
Onur Akin: Memleket Isterim (Törökország)

Szerkesztő-rendező:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

---

Egyéb nevek és fogalmak:

műsor, korunk legnagyobb magyarjai, oknyomozó, tényfeltáró, országgyűlési képviselő, korrupció, külföldi és idegen titkosszolgálatok, baloldal, jobboldal, titkos paktum, Izrael, zsidóság, cionizmus, életveszély, emberölés, gyilkosság, rendőrség, koncepciós per, bíróság, vérper, tanácsadó, belügyminiszter, pártelnök, rikácsoló, igazságügyminiszter, hazaárulók pártja, nemzetárulás, választások, Csurka István, MIÉP, KDNP, Fidesz, titokminiszter, titkosszolgálat, megoldás, pszichiáter, pszichiátria, OPNI, hatalom embere, államgörény, ideggyógyászat, bűnöző igazságügyi elmeszakértő, ideggondozói kezelés, politikai gyilkosságok, politikai üldözés, államgyilkosság, maffiavezér, keresztapa, Mitrohin-akták, Vaszilij Mitrohin, rehabilitáció, CIA, népgyilkosság, KGB, népterror, diktatúra, despotizmus, tanári fizetések, egészségügy, gyógyszerek, nyugdíj, orvosok, MOK, MPT, pártok, A Párt, párttagság, állami pénz, haza, utazás, Sólyom László köztársasági elnök, Vietnám, háború, bombázás, állammánia, állam szabadsága, emberi jogok, Echelon, fotonsugárzás, műsor, videó, magyarság, nemzet, haza, mikrohullámok, malomkő, állami büdzsé, Sátán, fenevad pecsétje, Moszad, a titokzatos Nagy Babiloni Szajha, Jelenések Könyve, Svájc, svájci bankok, cionizmus, elit, Németország, Európa Tanács, Brüsszel, ET, EP, EU, Európai Unió, egypártrendszer, népjólét, matrjoska baba, Gyurcsány Ferenc, sakkfigurák, Niels Bohr, kalaposok, fizika, elméleti fizika, emberkísérletek, lehallgatás, agyvelő, tudatmódosítás, életélménycsere, beletudás, zip, miniszter, felelősség, felelőtlenség, nőzés, csajozás, cicababák, csaj, gazdaság, államháztartás, zene, videoklip, könnyűzene, pop, popzene, népzene, hazaszeretet, patriotizmus, testvériség, Rodin, Gondolkodó, Pokol Kapuja.


A Hírháttér TV stúdiójában (balról):
Molnár F. Árpád főszerkesztő és Kovács Gyula (Magyar Néppárt)

(A teljes méretért a képre kattintson!)

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér további kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Deutsch Tamás zsidósága és más Echo-s cigányok
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Deutsch Tamás (Fidesz) a Playboy Magazinnak adott laza interjút, zsidó származását és nőügyeit bővebben érintve. Erről, valamint Orbán Viktor és többek között a Bayer Zsolt műsoraiban (Echo TV) látható társalgópartnerek származásáról, továbbá politikai korrupcióról beszélgettünk a Mecsek Nyugdíjas Klub egykori létrehozójával, az évtizedek óta lakásáért pereskedő Kovács Gyulával, a Magyar Néppárt (MNP) tagjával. (Film, 10 perc)

 

 

2008-09-03. - HÍRHÁTTÉR TV: Regős Péter botrányverse
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Magyar Zsidók Világszövetsége szóvivőjének, Regős Péternek a magyargyalázó verséről beszélgetünk Kovács Gyulával, a Mecsek Nyugdíjasklub megalapítójával, a Magyar Néppárt tagjával. (A képen, kékben Meir Dagan, a Moszad echelonista igazgatója.) (Film, 8 perc)

 

 

2008-08-26. - A kormány 23 milliárdos rablása és tömegmészárlásai, feljelentéssel
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Felhívom a tisztelt Legfőbb Ügyészség konkrétan felelős személyeinek a figyelmét, hogy a Btk. lehetőséget biztosít a saját vagy mások testi épsége vagy élete védelmében való erőszakos fellépésre, felülírva csaknem az összes egyéb törvényt és paragrafust, beleértve az emberölésre vonatkozó paragrafusokat is.

 

 

2008-08-19. - Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Most álljon itt teljes terjedelmében, amiről számos egyéb mellett kizárólag a Hírháttér képes és mer beszélni, mert az utóbbi esztendőkben e téren is a Kádár-rendszer hallgatásának és bűnpártolásának színvonalára zuhant vissza a jobb- és baloldali média egyaránt... (...) A Hírháttér vadászni kíván mindazokra, akik a megnyomorítottak és a politikai gyilkosságok áldozatai ellenségeiként pártfogásukat bármi módon kifejezni merészelik a pszichiátriákon Adolf Hitler óta a mai napig megnyomorított és lemészárolt ártatlan tömegek ellen, igen, az EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT.

 

2008-07-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Tudatosan idegen érdekek szerint - Kőrösi Imre, volt országgyűlési képviselő
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyarország tönkre tétele, tudatos kiszolgáltatása és eladása. A politikai bűnözés, azaz a maffia globalizált. Elvtelen globalizációs hatalom, a mammon birodalma, ahol minden döntés a pillanatnyi üzleti szempontok szerint, következetlenül és embertelenül zajlik. (Film, 10 perc)
 

 

2008-06-25. - A reform félreértelmezése: öngól!
/Audie Rácz Era/
Részlet: Ki kell mondanunk a háttérben a szálakat mozgatók erők, a pénz titkos, és fedett világának vezetői... (...) S miközben a világuralomra törve a GLOBALIZÁCIÓ szent nevében, végig gázolnak nemzeteken, országokon, mindenkit kifosztott alárendeltségbe kényszerítenek.

 


 

2008-06-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Ellenséges állam, terrorizált lakosság - Morvai Krisztinával
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Korunk magyarságának Jean D'Arc-ja, a sortüzes, csak falkákban vadászgatni merő bűnözők által gyűlölt Morvai Krisztina Kecskeméten, a Magyarok Házában. (Film, 11 perc)

 


 

2008-06-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A nemzetközi olajmaffia és Szemjon Mogiljevics - Az olajkonstrukció és nemzetközi állami gyilkosságok
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
(Film, 10 perc)

 

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-11. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Hírháttér TV nyílt filmlevele Drábik Jánosnak
/Hungária TV - Molnár F. Árpád/
Tartalom: 2004-ben Drábik János minden idők legnagyobb magyarja lett azzal, hogy "Tudatmódosítás" című könyvével és a Hungária TV által készített, a hivatalos média részéről abszolút elrejtett előadással az Emberiség legfontosabb katasztrófahelyzetére hívta fel a figyelmet. A magyarok mind elmenekültek. Most eljött az ideje az ébresztőnek, mely során kik a legelsők, kik a legutolsókká lesznek. (Film, 18 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-13. -
1. Mondj egy imát, kérlek! ; 2. Imám könnyei - Zsigai Klára két keresztyén tónusú verse
/Zsigai Klára/
Tartalom: Az állami összefogás és pártosság áldozata, az irodalom terén közismert és termékeny Zsigai Klára két morális és keresztyén tónusú, imádságra buzdító verse, mely erkölcsös ateistáknak és keresztyéneknek egyaránt el fogja nyerni a tetszését.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu