Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A reform félreértelmezése: öngól!

 

2008-06-25.
Audie Rácz Era

Ki kell mondanunk a háttérben a szálakat mozgató erők, a pénz titkos, és fedett világának vezetői, és tagjai nem ostobák! „Mindössze” önző módon és fékezhetetlen pénzéhségükben mélységesen antiszociálisak, és kegyetlenek. S miközben a világuralomra törve a GLOBALIZÁCIÓ szent nevében, végig gázolnak nemzeteken, országokon, mindenkit kifosztott alárendeltségbe kényszerítenek. Az úgynevezett „jótékonysági” fedő szervezetek vagy óriásvállalkozások mögé bújva, a példátlan biztonsági intézkedésekkel védett palotákban - rejtve a kíváncsi nyitott szemektől – újabb és újabb terveket szőnek a végső cél eléréséhez. Mely nem más mint az általuk új világrendnek nevezett rémuralom.... Senkit sem érhet ezek után meglepetés, ha bármilyen eszközzel eltávolítja őket helyükről a nép, s hogy el fogják számoltatni őket. Ha most úgy hiszik következményekkel nem kell számolniuk, hisz felelőséget eddig sem vállaltak, ergó később sem kell, - nagyot tévednek.
 

 

A REFORM FÉLREÉRTELMEZÉSE: ÖNGÓL!

 

 

Senkit sem érhet ezek után meglepetés, ha bármilyen eszközzel eltávolítja őket helyükről a nép, s hogy el fogják számoltatni őket.   Ha most úgy hiszik következményekkel nem kell számolniuk, hisz felelőséget eddig sem vállaltak, ergó később sem kell,  - nagyot tévednek!

 

A reformálás szó mint nevéből kiderül újra formálást jelent, nem pedig lezüllesztést.
Az eszdéeszes „farokcsóvált” gyurcsányi országrontás azonban újra értelmezte e fogalmat, de legalábbis új tartalommal töltötte meg.
Mára már az emberek többsége nem a jobbítás szándékára következtet – jogosan – ennek hallatán, hanem fejéjéhez kapva az jut eszébe, már megint mit találtak ki ellenünk, mit fognak még lerombolni, mibe kerül ez nekünk, mennyit fognak  megint lenyúlni?
Az egészségügy, a gazdaság, mezőgazdaság, igazságügy stb. területéről, s a külvilágból egyre-másra érkező ijesztő hírek, mind ezt támasztják alá.

A jelenlegi „vezetés” nem csak hiteltelen, de nevetséges is a műkedvelő, válaszadás elől bujkáló megnyilvánulásai, s nem utolsósorban átlátszó hazugságai okán.

Ki kell mondanunk a háttérben a szálakat mozgatók erők, a pénz titkos, és fedett világának vezetői, és tagjai nem ostobák! „Mindössze” önző módon és fékezhetetlen pénzéhségükben mélységesen antiszociálisak, és kegyetlenek.
S miközben a világuralomra törve a GLOBALIZÁCIÓ szent nevében, végig gázolnak nemzeteken, országokon, mindenkit kifosztott alárendeltségbe kényszerítenek.
Az úgynevezett „jótékonysági” fedő szervezetek vagy óriásvállalkozások mögé bújva, a példátlan biztonsági intézkedésekkel védett palotákban   - rejtve a kíváncsi nyitott szemektől – újabb és újabb  terveket szőnek a végső cél eléréséhez. Mely nem más mint az általuk új világrendnek nevezett rémuralom.

A még mindig  regnáló magyar kormány jó néhány politikusa uralkodási kényszere, valamint a becstelen  és fékezhetetlen harács vágya miatt , pusztán csak aljas és ostoba kiszolgálója, végrehajtója ennek pénz oligarchiának.
Az ostobaság itt nem a hatékonytalanságot jelenti. Ostobaságuk abban áll, hogy azt hiszik az emberek ostobák, és nem látnak a kulisszák mögé. Úgy gondolják, a magyarok oly naivak, hogy míg világ a világ sem hiszik el amit a saját szemükkel látnak, a saját bőrükön tapasztalnak.

Rövidlátóan ostoba az a vezetés mely azt vallja, ez mindig így lesz! S hiszi, hogy fegyverrel, erőszakkal, a diktatúra minden eszközével a végtelenségig fenntartható ez az állapot, és médiáikkal sulykoltatva rejtve marad a hátsószándék.

Visszatérve címben említett REFORMokhoz, az ennek nevében meghozott nemzetrontó intézkedések és ennek korrupt képviselő a legfőbb okai annak, hogy hitelességük, népszerűségük a béka alatt van immár, s így vagy úgy, de egyszer s mindenkorra kiírják magukat a magyar politikai életből, ahol semmi keresnivalójuk.

Senkit sem érhet ezek után meglepetés, ha bármilyen eszközzel eltávolítja őket helyükről a nép, s hogy el fogják számoltatni őket.

Ha most úgy hiszik következményekkel nem kell számolniuk, hisz felelőséget eddig sem vállaltak, ergó később sem kell,  - nagyot tévednek.

Rég átlépték az határvonalat ahonnan nincs többé visszaút, és az emberek nem felejtenek, s a megbocsájthatatlant nem lehet jóvá tenni.

Audie Rácz Era,
A Terra Incognita szerkesztője

 

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-04-07. - HÍRHÁTTÉR TV: A Magyar Gárda elnöke Simon Peresz szavairól, Palesztináról és a titkon szervezett "rendszerváltásról" - Két rövidfilm Vona Gábor Kecskeméten tartott beszédéből
/Készítette: Molnár F. Árpád/
(Videók+kép)

 

 

2008-02-20. - Fajunk és a totális rabszolgaság, Fajunk és a teljes kihalás
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Azaz az eltussolt felfedezéseket (...) ezermilliárd dolláros költségvetésekkel titokban tovább kutatták, és abból a maximumot hozták ki. Alain Aspect (...) korlátlan hatalom felé vezető felfedezése önmagában olyan kaliberű, ami előre vetítette majdnem negyed évszázaddal ezelőtt(!) az abszolút hatalom elérésének biztos útját!

 

 

2008-01-28. - 1. Jogom van egy ÚJ VILÁGHOZ! ; 2. Mikor már semmid nincs...
/Zsigai Klára két verse/
Tartalom: Két vers jelenünkről és jövőnkről.

 

2008-01-26. - Az Echelon és a hadsereg; Drog-, fegyver- és emberkereskedelem
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Dermesztő tapasztalat, hogy a világ bűnszervezete által kivetett rendőrök és katonák, akiket állami üldözés alá vonnak és halálra kívánnak, milyen vakon hajtják végre önmagukon az ítéletet, nem látva meg az előttük elterülő menekülési lehetőségeket...

 

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-06-25. -
Egy csepp az állami- (és) rendőrbűnözésből: Mely sortüzes pszichopaták lopták el és mennyiért a Kecskeméti Bútorgyárat? - Molnár F. Árpád rendőrtaposása
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...ritkán nem tudja az NBH már az alvilági gyilkosságok elkövetése előtt, kik, kiknek a likvidálására készülnek, hiszen azok, akik egyáltalán szóba jöhetnek gazdasági bűntettek vagy emberölések vonatkozásában, mindig be vannak technikázva, a digitális adatok feldolgozását pedig ma már nem emberek, hanem számítógépek végzik, és a szövegértelmező programok által csak a legfontosabb adatokat továbbítják...

Lap teteje

Következő cikk:
2008-06-26. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Gyilkosoknak szolgáltok - Rendőrképző és -taposó film a politikai gyilkosságokról
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér rendőrakadémiája nemcsak bátorságra neveli rendőrlátogatóit, de tükröt tartva pszichoterápiás közgyógyellátást is biztosít számukra. E filmünkben a rendőri állomány példaképe, Gergényi Péter és családja számára is különleges és mélyreható meglepetéseket tartogatnak. (Film, 9 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu