Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta!
HÍRHÁTTÉR TV:
Magyart ver a magyar - Pajor András plébános saját versét kommentálja és olvassa fel

 
 


Pajor András plébános a kecskeméti Magyarok Házában
(A Hírháttér TV felvétele)

2008-09-18.
Molnár F. Árpád

Tartalom:
Pajor András plébános, a hajdani Pannon Rádió egyik vezetője, keresztyén író és költő a kecskeméti Magyarok Házában tartott beszédet. E filmben verseskötetéből olvas fel egyet, amelyet a 2002-es, a szavazatok újraszámlálásáért kezdeményezett Erzsébet-híd-lezárás eltiprása kapcsán írt.

A vers címe:

Pesti csütörtök a hídon - Csendes mementó 2002 július 4-én

 

Kamera:
Molnár F. Árpád

Lomnici-sírkép:
Nagy Sándor (Naleksz)

A magyarverő filmbejátszások
SoDI-tól valók

Szerkesztő:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

 

---

Egyéb, a filmben érintett nevekből és fogalmakból:

spontán polgári engedetlenség, Budaházy György koncepciós pere, törvényes kérés, USA, Amerika, magyar, Magyarország, demonstráció, műsor, politikai gyilkosság, állami gyilkosság, bűnszervezet, bűntett, demokrácia, diktatúra, despotizmus, lelkiismeret, verbális helytállás, rohamkocsi, rabszállító, szent Gellért tér, püspök, hatalom, barbárság, sziréna, gumibot, pajzs, elnyomás, fasizmus, magyarverés, Sátán, Lomnici Zoltán LB-elnök, cionizmus, nácizmus, egyarcú társadalom, ördögök, elektrosokk, OPNI, nemzeti jelképeink, Veér András pszichiáter professzor, Bodor Pál volt MÚOSZ-elnök, Popper Péter pszichológus, jobboldal, baloldal, videó, Simon Peresz, fölvásároljuk Magyarországot, felvásároljuk Magyarországot, tömeggyilkosok, Adolf Hitler, Sztálin, Kádár János, Boross Péter,. Horn Gyula, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, nemzetünk legnagyobbjai, mészárlás, koncentrációs tábor, kényszerbezárás, kényszergyógykezelés, kábítószer, kényszergyógyszerelés, államsöpredék, államganéj, állami hulladék, morális és erkölcsi analfabéták, idióták és zombik.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér további kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-15. - HÍRHÁTTÉR TV: Kőrösi-Molnár: Detonátorok, politikai gyilkosságok - Kőrösi-cikk a globalista politikai gyilkosságokról
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kőrösi Imre újra példátlanul leleplező cikket tett közzé, ezúttal a globalista politikai gyilkosságokat is górcső alá véve, amelynek tűzvonalában tömegével titkosszolgálati igazgatók, államelnökök, állami vezetők és vezető vállalkozók is szerepelnek. Mivel Kőrösi Imre cikke megelőzi a kor tényfeltáróit és álrendszerváltó paprikajancsijait, így természetes, hogy a Hírháttéren kívül a teljes jobb- és baloldali közélet elhallgatta. (Film, 8 perc)

 

2008-09-10. - HÍRHÁTTÉR TV: Ifj. Hegedűs Lóránt: Gyávák, gerinctelenek, hazaárulók - Ifj. Hegedűs Lóránt kecskeméti előadásából
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ifjabb Hegedűs Lóránt református lelkész Kecskeméten, a Magyarok Házában tartott zengzetes szónoklatából készült összeállítás. A filmbe szerkesztve a Hírháttér értékelését is megtekinthetik a Föld gyáva és képmutató kisgazda farizeusairól, akik lyukas garasnál kevesebbért eladták az egész Földet. (Film, 30 perc)
 

 

2008-08-19. - Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Most álljon itt teljes terjedelmében, amiről számos egyéb mellett kizárólag a Hírháttér képes és mer beszélni, mert az utóbbi esztendőkben e téren is a Kádár-rendszer hallgatásának és bűnpártolásának színvonalára zuhant vissza a jobb- és baloldali média egyaránt... (...) A Hírháttér vadászni kíván mindazokra, akik a megnyomorítottak és a politikai gyilkosságok áldozatai ellenségeiként pártfogásukat bármi módon kifejezni merészelik a pszichiátriákon Adolf Hitler óta a mai napig megnyomorított és lemészárolt ártatlan tömegek ellen, igen, az EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT.

 

2008-08-16. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Kötelező brutalitás, betiltandó keresztyénség
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttérnek az Emberi Faj alapvető erkölcseivel foglalkozó műsora a morális minimumról és e minimum ellenségeinek súlyosan közveszélyes eszméiről és képviselőiről, az antikrisztusokról.
KLIKK az oldalra! (48 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

2008-07-29. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Minden újságíró és blogger leverni való söpredék? - Az egyre szaporodó újságíróverésekről Nyíregyháza Jobbik-alelnökével
/Lipusz Zsolt (Jobbik-alelnök) - Molnár F. Árpád/
(Offenbach Orpheuszával.)
Tartalom: Lipusz Zsolt Jobbik-alelnökkel volt és jelenlegi titkosszolgálati személyekről - így Für Lajosról -, a kamerával közlekedő, a szélsőségesek részéről rendre megtámadott jobb- és baloldali sajtósokról és bloggerekről beszélgetünk, mint fajokról, azt a magyar faj egyes bűnöző rétegei számára nem sok fejtörést okozó kérdést feszegetve, vajon helyes-e mindenkire rátámadni, aki az utcán kamerával közlekedik?
KLIKK az oldalra! (23 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyarverő mélymagyarok - A jobboldal leghitványabb selejtjeiről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A közismert blogger, SoDI egyik filmjének adoptálásával, Molnár F. Árpád azonos tapasztalatairól, milyen magyarverő mélymagyarok is találhatók egy jobboldali tüntetésen. (Film, 11 perc)

 

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-17. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Gárda, Jobbik, Morvai, zsidók és cigányok
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Magyar Gárdáról, a Jobbikról, Morvai Krisztináról, a Moszadról és a romákról beszélget Kovács Gyula, a Mecsek Nyugdíjasklub egykori megalapítója és Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője. (Film, 11 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-19. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Gazdagokról és gazdagoknak

/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Claude Achille Debussy)

Tartalom: Új sorozatában a Hírháttér megismerteti Önöket Christian Crownnal, akivel érdekes, máskor különleges erkölcsi beszélgetéseket hallhatnak, messze nem nélkülözve a Jézus Krisztust, majd korunk eltitkolt valóságának, a Háttérhatalomnak az érintését. Első műsorunk közben végig szól Debussy varázslatos zenéje.
KLIKK az oldalra! (15 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu