Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Kőrösi-Molnár: Detonátorok, politikai gyilkosságok

2008-09-15.
Molnár F. Árpád

Tartalom:
Kőrösi Imre újra példátlanul leleplező cikket tett közzé, ezúttal a globalista politikai gyilkosságokat is górcső alá véve, amelynek tűzvonalában tömegével titkosszolgálati igazgatók, államelnökök, állami vezetők és vezető vállalkozók is szerepelnek. Mivel Kőrösi Imre cikke megelőzi a kor tényfeltáróit és álrendszerváltó paprikajancsijait, így természetes, hogy a Hírháttéren kívül a teljes jobb- és baloldali közélet elhallgatta.

 

Beszél:
Molnár F. Árpád

Idézett cikk:
Kőrösi Imre:
Kiss Ernő és a Detonátor-dosszié

Zene:
Dawa Zhuoma

Szerkesztő-rendező:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

---

Egyéb nevekből és fogalmakból:

rákbetegség, rendszerváltás, Horváth József, politikai rendőrség, parlamenti képviselő, Pallagi Ferenc, Palaghi Ferenc, tumor, műtét, NBH, Nemzetbiztonsági Hivatal, Nagy Lajos, Isten Kegyelme, nemzetünk utolsói, söpredékirtás, csőcseléktaposás, miniszterelnök-gyilkosságok, agresszív betegség, MDF által kijelölt NBH-igazgató, állami gyilkosság, oroszok, Oroszország, Plutonium1, nyomozás, klinika, Mihail Szaakasvili, Szakasvili, grúz kormányfő, Grúzia, rágja a nyakkendőjét, BBC, Kádár János, szocializmus, Grósz Károly, MSZMP, MSZP, Marosán György, Péter Gábor, Apró Antal, belső vizsgálatok, Aczél György, álrendszerváltás, ellenzéki kerekasztal, Für Lajos honvédelmi miniszter, Magyar Gárda, MG, gárdisták, magyar nemzettel szemben, lakitelki találkozó, Lakitelek, rehabilitáció, politikai áldozatok, Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt, Adolf Hitler, pszichiátria, elmegyógyintézet, törvénytelen elmebeteggé nyilvánítások, elektrosokk terápiák, kényszerbezárások, D-Notice, kollektív elhallgatás, fürista hadsereg, honvédség, öngyilkosság, megöngyilkoltak, Magyar Világ, titkosszolgálatok, hamis bálványok, megkövetelt bálványimádás, a rendszer emberei, Csurka István, MIÉP, Sátán trónja, szabadkőművesség, Antall József, hazaárulás, Ázsia, popzene, könnyűzene, Jézus Krisztus, Belgiumi ufó, triangulum, megnyílt égbolt kísérlet és valóság, Drábik János: Tudatmódosítás, Amerika transzban, rendőrség baleset, Gripen, Grippen, vadászgép, Svédország, Rodin, Gondolkodó, Pokol Kapui.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér további kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-09. - HÍRHÁTTÉR TV: Segítségnyújtás; a Gyurcsány-családnak; politikai gyilkosságok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Legújabb páratlan előadásunkban három témakör érintett a Jézus Krisztus Igéje szerint, az új formának megfelelően tűzzel írva az igazságot, a 20. perctől kezdve személyesen Gyurcsány Ferenc fiához, Valentinhez szólva. Tartsanak e prédikáció izgalmas utazásával ismét a Hírháttérrel, miközben tanuljunk megszabadulni a tabuktól, akik nem kárhozatra teremttettünk. (Film, 54 perc)


 

2008-09-07. - Kiss Ernő és a Detonátor-dosszié - Bőséggel a politikai gyilkosságokról is
/Kőrösi Imre/
Részlet: ... rák a kiváltó ok és akármilyen idősek, rendkívül agresszív a lefolyásuk. (...) De a Nemzetbiztonsági Hivatal első, MDF által kijelölt vezérigazgatója, Nagy Lajos is (...). ... politikusokhoz is csatlakozó, úgynevezett üzletembereket, akiket szintén valamilyen rendkívül agresszív betegség támadott meg minden előzmény nélkül (...). Az úgynevezett politikai gyilkosságok, amelyeket Nyugaton és Keleten nagy titokban szoktak tartani, azok szinte mindenütt hasonló módon fejeződnek be. Példának okáért az oroszok a plutónium1 gyorsító vegyületét használják (...).

 

2008-08-19. - Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Most álljon itt teljes terjedelmében, amiről számos egyéb mellett kizárólag a Hírháttér képes és mer beszélni, mert az utóbbi esztendőkben e téren is a Kádár-rendszer hallgatásának és bűnpártolásának színvonalára zuhant vissza a jobb- és baloldali média egyaránt... (...) A Hírháttér vadászni kíván mindazokra, akik a megnyomorítottak és a politikai gyilkosságok áldozatai ellenségeiként pártfogásukat bármi módon kifejezni merészelik a pszichiátriákon Adolf Hitler óta a mai napig megnyomorított és lemészárolt ártatlan tömegek ellen, igen, az EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT.

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)


 

2008-03-03. - Tényfeltáró cikk a globalizáció polgári titkosszolgálatairól és az egyes népek szervezett bűnözéséről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A tárgyalt földrajzi területek és pánetnikumok: Észak-Afrika, Közép-Afrika, Európa; afrikaiak, afroarabok, arabok, szlávok, európaiak.
A tárgyalt nemzetek között: Ausztria, Egyiptom, Jordánia, Kína, Marokkó, Oroszország, Szaúd-Arábia, Ukrajna és mások.

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-14. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Jobboldal és titkosszolgálatok - A Hírháttér tényfeltáró, kísérleti filmje
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér kísérleti filmjének első kiadásában saját cikkét olvassa - zenés, képes és filmes illusztrációkkal - Molnár F. Árpád. (Film, 21 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-15. -
Idegen a szobában - Találkozások egy hatalommal
/Athenagorasz/
Tartalom: Jelenések Istentől vagy az Echelon (Babilon) tervszerűen végrehajtott, mikrohullámú és egyéb technológiái által, melyekről (utóbbiakról) Drábik János közgazdász kezdett el először beszélni Magyarországon. Athenagorasz különleges, számunkra azonban hétköznapi történetét ő mondja el az "idegenről", akit/amit hasznos vagy rosszindulatú céllal küldött egy hatalom, hogy magvetése maradandó legyen. A Hírháttér kapcsolódó anyagaiban bőséges magyarázatokat kínálunk az ilyen jelenségek okára.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu