Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta!
HÍRHÁTTÉR TV:
Akiknek a Sátán muzsikál - A magyarverők és -veretők mind ördögök

 
 


Láthatatlan zenekar - Ahol a HAARP-project koncertje valójában csak egyetlen hangszer a globális pusztítók közül

2008-09-20.
Molnár F. Árpád

Beszél:
Molnár F. Árpád

Zene:
Fauré: Requiem

Szerkesztő-rendező:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

---

Egyéb, a filmben érintett nevekből és fogalmakból:

Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt, MIÉP, Fidesz, KDNP, keresztyén, keresztény, kvalitás, minőség, társadalmi rétegek, Kecskemét, nevelés, alsósöpredék, magyarverések, újságíró-verések, szélsőségesek, nácik, fasiszták, hitleristák, kamerások megverése, pártgörénylét, pártszolgálatosság, hódolók, hódolat, erkölcs, Isten-erkölcs, nívó, színvonal, farizeusok, Isten, Jézus Krisztus, Sztálin, Adolf Hitler, disznók a lejtőn, szélsőjobb, baloldal, jobboldal, tüntetés, demonstráció, hárfa, ideológia, Józsué, Ószövetség, Újszövetség, ateista, ateizmus, izmusok, hit, Isten Országa, Mennyek Országa, Sátán országa, titokzatos Nagy Babiloni Szajha, politikusok, veszett kutya, kutyatámadás, videó, film, Emberiség, nemzetiségi gyűlölet, gyűlölködés, kirekesztés, agresszió, brutalitás, ördög, ördögök, REBISZ, In-Kal Security, In-Cal, Gergényi Péter, rendőrség, őrző-védő cégek, nemesség, oroszok, ellenség, szőke és kék szemű, magas, német, fajnémet, fajelmélet, felsőbbrendűség, alsóbbrendűség, testvériség, szentek közössége, a Sátán támadása, az ördög gyermekei, csuklyás és maszkos bűnözők, bloggerek, maszkos bűnözők, Gyurcsány Ferenc, MSZP, sötétség országa és népe, testi épség vagy élet védelmében, megtérés, gyöngyeiteket ne hányjátok, gyülekezet, egyház, párt, katolikus és protestáns egyházak, közösség, Isten Igéje, Kecskemét, szeméttelep, prédikáció, műsor, beszéd, Igehely, Biblia, kiselejtítés, selejtítés, szemétdomb, szeméttelep, szemétgyűjtő, kuka, konténer, sátánkereszt, antikrisztusok, erkölcstelenség, dokumentáció, történelem, lakosság, gonoszok, helytartói, SZDSZ, Föld bolygó, néphatalom, népuralom, mélymagyar, mélymagyarok, Vona Gábor, belső élősködők, galandférgek, Istenkáromlás, Isten népe, Krisztusgyűlölők, világosság, sötétség, apostolok, halászat, horgászat, Gabriel Fauré, komolyzene, klasszikus zene, gyászzene, kutyák lelövése, pisztoly, fegyver, HAARP-project, Echelon, mikrohullámok, tudatmódosítás, akarat-befolyásolás, Rodin, Gondolkodó.

(A videókép alján, a hangszórótól jobbra kattintva teljes képernyőre válthat)

 

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér további kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyart ver a magyar - Pajor András plébános saját versét kommentálja és olvassa fel
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Pajor András plébános, a hajdani Pannon Rádió egyik vezetője, keresztyén író és költő a kecskeméti Magyarok Házában tartott beszédet. E filmben verseskötetéből olvas fel egyet, amelyet a 2002-es, a szavazatok újraszámlálásáért kezdeményezett Erzsébet-híd-lezárás eltiprása kapcsán írt. A vers címe: Pesti csütörtök a hídon - Csendes mementó 2002 július 4-én. (Film, 5 perc)

 

HÍRHÁTTÉR: A betiltott Valóságról
2008-09-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Korunk és a Jelenések 18. - Prédikáció és vádbeszéd
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az Interneten teljesen egyedülálló, a Hírháttéren pedig az eddigi filmjeink közül páratlanul tüzes, Isteni Igazságbeszéd az elhallgatott világról, annak háttérhatalmáról és módszereiről, a próféták által megjövendöltek szerint beteljesedett Babiloni Globalizációs, tömeggyilkos világrendszerről és annak bukásáról. (Film, 36 perc)

 

 

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. - Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.
 

 

2008-08-16. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Kötelező brutalitás, betiltandó keresztyénség
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttérnek az Emberi Faj alapvető erkölcseivel foglalkozó műsora a morális minimumról és e minimum ellenségeinek súlyosan közveszélyes eszméiről és képviselőiről, az antikrisztusokról.
KLIKK az oldalra! (48 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)


 

 

2008-07-29. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Minden újságíró és blogger leverni való söpredék? - Az egyre szaporodó újságíróverésekről Nyíregyháza Jobbik-alelnökével
/Lipusz Zsolt (Jobbik-alelnök) - Molnár F. Árpád/
(Offenbach Orpheuszával.)
Tartalom: Lipusz Zsolt Jobbik-alelnökkel volt és jelenlegi titkosszolgálati személyekről - így Für Lajosról -, a kamerával közlekedő, a szélsőségesek részéről rendre megtámadott jobb- és baloldali sajtósokról és bloggerekről beszélgetünk, mint fajokról, azt a magyar faj egyes bűnöző rétegei számára nem sok fejtörést okozó kérdést feszegetve, vajon helyes-e mindenkire rátámadni, aki az utcán kamerával közlekedik?
KLIKK az oldalra! (23 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
és HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Lépték Drábik János "lakitelki" előadásához - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért
/Molnár F. Árpád által/
(22 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt. Csakis a film megtekintése után célszerű meghallgatni a hangfelvételt, mely léptékül és további leleplező módon szolgál az előadáshoz, s melyhez a tapasztalásért nagyon ajánlott a fülhallgató.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyarverő mélymagyarok - A jobboldal leghitványabb selejtjeiről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A közismert blogger, SoDI egyik filmjének adoptálásával, Molnár F. Árpád azonos tapasztalatairól, milyen magyarverő mélymagyarok is találhatók egy jobboldali tüntetésen. (Film, 11 perc)

 

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-20. -
A tragikus múlt hordaléka
/Bokor Imre (JB-elnök)/
Tartalom: Professzor Bokor Imrének, a Justitia Bizottság elnökének összeállítása Sólyom Ildikó kétkötetes műve alapján, melynek címe: Összetört - Szétszakadt - Elillant..., A Sólyom tábornok-per utóélete.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-21. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A hajléktalanság és eredete - Reformfilm
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Különleges hangulatú és elévülhetetlen tartalmú filmet láthatnak és hallhatnak médianevén Christian Crown-nal - aki eredetileg munkaerő-gazdálkodó - és a Hírháttér főszerkesztőjével, Molnár F. Árpáddal. A Hírháttér keresztyénszociális reformfilmjében nem csak a hajléktalanságról és annak megoldásáról beszélgetünk, de arról a titokról is, amelynek lépésenként történő feloldása meg fogja változtatni az egész Emberiséget. (Film, 20 perc)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu