Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

   

A Hírháttér TV-nek az amerikai kormányzat és a CIA magyar osztálya orra előtt a Youtube-on betiltott két filmje - A cionista káosz előképei

2009-01-29.
Molnár F. Árpádnak az állami népirtásokat ellenző cikke, mely született az Amerikai Egyesült Államok CIA-s Obama-kormányzata és a Magyar Köztársaság vezetése népirtásokat támogató világterrorista törekvései ellen

A magyarság öncsonkító, ostoba sötétségére jellemző, hogy minden oldal saját magát üldözte az utolsó pillanatig. A YouTube majd' 200 filmünk közül kettőt tiltott be. Mindkettő betiltása maga a maró barbarizmus és brutális, következetlen, végzetes következményekkel járó öncsonkítás. De még mindig nem értik, ez elképesztő: mondom végzetes! Az egyik Youtube-ról törölt műsorunk betiltása az elkövetők eredményességi irányát tekintve a cigánybűnözésnek nevezett jelenség védelmét, a bűnözés fenntartását célozza, nehogy valaki felszámolhassa a bűnözést (független a betiltásért össze-vissza hazudozott, nép- és Emberiség-ellenes, pártszolgálatos bűnözők szándékától)...

 

..., a másik film betiltása pedig (lásd alább!) minden létező népirtás védelmét és folytatólagos elkövetését célozza, kivéve a zsidóságot, melyet a bestiális, ön- és tömegpusztító, az egész Emberiséget kiirtással fenyegető, hamisan vádaskodva betiltó köztörvényes bűnözők érinthetetlenként szerettek volna tudni.

Pedig gyökeresen az ellenkezőjét érték el vele, és ha tovább próbálkoznak, azt tapasztalom, valami mérhetetlen rosszat fognak saját maguk ellen előkészíteni, és ez meg is fog történni, azaz már nincs visszalépés.

 

Most már csak előrukkolunk vele, olyan gyomorforgató ez a pártszolgálatos majomparádé:

Régóta olyan információkat kapunk, hogy a cionisták magyarországi - valójában - öncsonkító ámokfutása és rosszindulata kimondottan a zsidóság magyarországi üldözéséhez, valamint meglehet, teljes kirúgásához és kisöpréséhez fog vezetni. Erővel. Ez - kaptuk a rendszerinformációkat annyiszor - nem következett volna be, ha nem az egész Emberiség elleni rosszindulattal kérkedve lopnak, rabolnak és gyilkolnak, hanem úgy, ahogyan korábban, Gyurcsány Ferencig tették. Ennek kapcsán kívánja a Hírháttér a leghatározottabban nyomatékos figyelmeztetéssel élve mindenki figyelmébe ajánlani a Youtube-on most betiltott Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád szelíd, pár perces beszélgető műsorát (lásd fent), melynek betiltása Barack Obama, a villamosszékes és méreginjekciós sátáni, háttérhatalmi tömeggyilkos orra előtt (mert a CIA tudtával és minimum hallgatólagos támogatásával) zajlott és egyértelművé teszi, hogy olyan világban élünk, ahol a Magyar Köztársaságban élő zsidóság és cionista pártfogóik, valamint az USÁ-ban Tom Lantos szenátusi és obama-párti bafometállatai és sátáni szörnyetegei nem kevesebb, mint az egész Emberiséget totális kiirtással fenyegetik, hiszen minden létező nép elleni népirtás védelmében nyújtottak segédkezet e filmünk betiltatásával, mégpedig a teljes zsidóság korlátlan tömegmészárlásainak védelmében, a világ valamennyi népe, nemzete és nyelve ellenségeiként.

Úgyhogy, Mihók Attila, Tasnádi Péter bár rákos volt, így sajnálni kellene, ha ember lett volna, mégis megérdemelted sorsodat.

TERMÉSZETESEN AMINT A RENDSZERREFORM MEGTÖRTÉNIK, MINDAZOKAT, AKIK A NÉPIRTÁSOK ELLEN BÉKÉSEN BESZÉLGETŐ MŰSORUNK BETILTÁSÁT A YOUTUBE-NÁL KEZDEMÉNYEZTÉK (MEGKAPVA A TÖMEGGYILKOS BARACK OBAMA ÉS A CIA TOTÁLIS VÉGREHAJTÓ TÁMOGATÁSÁT), TELJES VAGYONELKOBZÁSSAL ÉS LEGALÁBB SOK ÉVES FEGYHÁZBÜNTETÉSEKKEL KELL MEGFIZETNIÜK!

Mert az Emberiség és a világ népeinek élete és túlélése nem játék, hanem élet-halál, LÉLEKHALÁL, MIHÓK(!), és játszma 10 milliárdért!

Ami engem illet, mind Bush, mind Obama szörnytettei, mind pedig a magyarországi zsidóság népirtó szörnyetegei - betetézve mindezt Németh Sándor, a Hit Gyülekezete országos vezetője gyermek- és népirtásra felszólító, ezek fényében már az egész egyház kapcsán a totális betiltás szükségességét felvető "prédikációira" - kezdenek meggyőzni engem is arról, hogy szükséges lesz az együttes fellépés, hogy minden cionistát - bezárva a tömeggyilkos Mihók Attiláig, akiről soha többet nem akarok leszállni - fegyházba juttassunk, vagyonukat elkobozzuk, visszaszolgáltatva a magyar népnek, szexlapjaikat és szennylapjaikat betiltsuk, akik mellette álltak, azokkal szemben a törvény minden eszközével fellépjünk, ahogyan ők tették a magyarsággal és az Emberiség minden népének legalapvetőbb élet- és túlélési érdekeivel szemben. Nem, nem nyelvbotlás, nem elvétés. És legyünk törvényesek, ahogyan tőlük tanultuk. De ne pont annyira, mert akkor reccsennek a csontok, fröccsennek a szemgolyók, spriccel a vér, és leválik a koponya a fejből kioperálandó lövedékért. De ha kérnek még - és kérni fognak, mert már tudjuk előre, pedig kik rettegnek, kik őrjöngenek a dühtől, hogy nem tudnak ölni, ölni és ölni, mint az állat -, csak azt és úgy kapják vissza, ahogyan tették a világ összes népével és nemzetével, azt mondván, kivéve, ha cionista!

S mert az ukránoktól azt hallottam, nem kíván hatékonyan lépni Ukrajna két tömeggyilkosa, a mérgezett, meg a fakó... de hiszen már hallom a lövedékek fütyülését. Tudjuk, ilyen ügyekben mindig jönnek és tűnnek a halottak. Isten Kegyelme, hogy a befalazottak egyike sem vétlen, hanem bűnöző. Tehát mindig a legfőbb fogyóeszköz. Ugyanis Mihók tetteinek tengerével szemben nem a nép a fogyóeszköz, hanem egész fajtája! És íme, történni fog.

Ez egy olyan állam, ahol az emberi jogok bárminemű képviselőit és a világ minden népének jogait, minden szegényekkel egyben üldözik és totális betiltó egységszándékkal lépnek fel a világ minden népének nemhogy gondolati- és szólásszabadsága, de puszta létezésének és életben maradásának jogai ellen! Ilyen esetben pedig csak egyetlen lehetőség marad: a Gyurcsány-Dávid-Mihók-Bush-Obama-Peresz-féle népirtó háborús bűnösök és az Emberiség elleni Holocaust tagadói és családjaik teljes vagyonelkobzása, az elkövető és Holocaustunk tagadóinak totális betiltása és elhallgattatása, valamint a lehető legsúlyosabb szabadságvesztésre juttatása. És itt nagyon fontos felhívni a figyelmet arra, hogy ismerjük el az elkövetők minden tisztességét és becsületét, és pontosan olyan korrekten járjunk el a rendőrségi és ügyészségi szakban, valamint a bírósági tárgyalásokon ellenük, ahogyan ők tették a magyarokkal, valamint ahogyan a népirtás ellen szóló minden beszéd totális betiltásával a világ népeinek ellenében. Mert betiltották azokat, akik azt mondták: nem szabad népeket irtani csak azért, mert azok nem zsidók. Ezzel pedig vészterhet zúdítottak a saját nyakukba, hiszen életük volt az, amit megvetettek, üldöztek és betiltottak. Igen: puszta túlélésük biztosítéka és záloga volt!

Na, elő a sötét lyukból, Mihók Attila, és kérj bocsánatot a 100-nál több fagyhalottért, amiket ti, közösen, a Sátán zsinagógáival fellépve okoztatok, pedig a megoldás 4 milliárdból az utcán hevert! Kérj bocsánatot a fagyhalottakért a magyarságtól és az Emberiségtől, népirtó, fasiszta, Veérgőzös tömeggyilkos, akiről le nem szállok, amíg meg nem teszed! Elő, patkány, az odúból, aki jövőt kaptál levélben tőlem alig pár perccel ezelőtt, s melyet a miniszterelnökökig és csapatunkig bezárólag jó páran megkaptak, és annál sokkal többet is!

Láttam a jövőt, ahogy ezt a Mihók-maffia akkor sem fogta fel, amikor Mihókot már főbe lőtték, és éppen azért, mert Mihókot már főbe lőtték. Ahol az egész Emberiség puszta létezését néhány koszos, cionista, kapzsi zsidó bűnöző és söpredék bérencei napi állati védelmében megtorpedózták, ott az egész világot a teljes kiirtással fenyegető sátánista bafometbűnözők ellen visszamenőleg sem létezhet kegyelem.

Ahogyan a majdnem 100 éves aggastyánokon is olyan, esetükben viszont kétségbe vonhatóan elkövetett több, mint fél évszázaddal ezelőtti bűntetteket kérnek számon, amiket állítólagosan olykor "csak" egy-egy zsidó ellen követtek el. Számon kérhetők, de csakis úgy, hogy a MAZSIHISZ, az ATV és a Mihók-panama teljes betiltásra és megsemmisítésre kerül. Mert nem kérhetünk számon 60 esztendős bűnöket, amikor az orrunk előtt lévő tömeggyilkosok előtt hasra esünk, főleg nem úgy, hogy a Mazsihiszesek és a Mihók-félék a magyarok és a világ népeinek holttestein taposnak, VÉDELMEZVE A VILÁG ÖSSZES NÉPIRTÁSÁT(!), ráadásul a tömegtájékoztatásban és a bírói pulpitusokon, az egész Emberi Faj ellenségeiként! Előbb a tömeggyilkosok: a cionisták a fegyházakba, aztán, miután már minden mostani elkövető ott van, jöhetnek az álszocializmus elkövetői, mert az is most van, sőt, ők ülnek kormányon, s majd ha ezekkel is végeztünk, csak akkor a több, mint fél évszázaddal ezelőtti muzeális emlékek.

Mert ha ők üldözték az egész Emberiséget, és minket tekintettek a legfőbb ellenségnek, mondván: számoljunk le a teljes lakossággal, röhögjünk és jól keressünk, akkor a következményekért 100%-ban, mondom: 100%-ban feleljenek!

Azok a cionisták, akik az amerikai CIA-val és az afrikaiakat is eláruló Barack Obama kormányzata oldalán a Kőrösi-Molnár műsorunkat betiltották (lásd fentebb), az egész Emberiség elleni teljes kiirtás mellett törtek lándzsát. Ezeknek a titkosszolgálatoknak, diplomáciai képviseleteknek semmi helyük ebben az országban. Tömeggyilkosokkal - miközben tovább öldökölnek - tárgyaljon a Sátán, nevezzék azt Feldmájer Péternek vagy Mihók Attilának. A gyűlölet fiai addig fogják pusztítani a Földet, amíg élnek vagy mozogni képesek. Összefogva nem feltételes a mód, hanem végzett: úgy vághatjuk őket börtönbe, ahogy ők tették, 2006-tól már nyíltan, mondjuk egy rendőr tanúvallomására, a diplomatákig és a MAZSIHISZ-sortüzes, zsinagógás bafometállatokig bezárólag, ahogy csak akarjuk. Egy utasítás, aztán mehetnek választott módszereikkel, tárgyalás nélkül, ahogy tették tömegekkel, nyomorékon is a fogdába. Aztán a bírósági tárgyalások, szintén megrendelés szerint, ahogyan tőlük tanultuk, és ahogyan a Mihók-párti államállatok az utolsó leheletükig próbálkoztak, mert ocsmányak, undorítók, behozván, söpörvén a szemetet keletről és nyugatról, mert minden bűnözőé és gyilkosé volt ez az ország, csak azoké nem, akik békében lakták volna és megadták volna nekik a nyugalmat és a gazdaságot! De az Emberiség árán semmit! Az Emberiségért az Emberiség árán kell fizetni! Ahogyan a MAZSIHISZ teljes bezáratását és a lakosság elleni, szemkilövető, nyomorékra ütő-vágó-rúgó, őrjöngő pszichopata bűnöző, szilánkos csonttörő, az Alkotmányt felszámoló bűnszervezeti terrorizmus miatti betiltását is már régen végre kellett volna hajtani, hiszen az egész Emberiséget totális kiirtással fenyegetik, övék a kormány és az ellenzék, övék a média, övék a teljes gazdaság, övék a Mihók-panama, mögöttük áll Bush és Obama, a Sátán babiloni, mérgezéses hímringyója, a CIA és a Moszad, a Youtube-ot a népirtás és az állami terrorizmus zászlajaként és a világ népei elleni tömegpusztító szervezésére használják az egész bolygón, a Moszad, a CIA és az angol SIS a világ minden népe ellen, szószólójukul pedig, miközben a népirtások ellen felszólalókat az egész bolygón betiltják, a népirtásokért "prédikációkat" tartó Németh Sándorokat úton-útfélen, mint az ATV-ben előre tolják:

AZ EGÉSZ EMBERISÉG KIPUSZTÍTÁSÁRA.
AZ EGÉSZ EMBERISÉG KIPUSZTÍTÁSÁRA.
AZ EGÉSZ KERESZTYÉNSÉG KIIRTÁSÁRA.
AZ EGÉSZ KERESZTYÉNSÉG KIIRTÁSÁRA.

Ahogyan Megíratta róluk és fajukról az Isten, akiknek neve így Adatott 2008-ban:

A JÚDÁSFAJ.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Az Emberiség eltitkolt katasztrófájának megértéséhez, az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
A teljes Ringier-bűnözői médiahálózat betiltotta!
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
Lehetetlen, mégis igaz: A cionisták a Youtube-ról betiltották!
2008-05-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Dávid Ibolya és az árulók; A zsidók és a söpredék - A HTV-ben korunk egyik legnagyobb tényfeltárója: Kőrösi Imre
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Beszélgetési témáink között Dávid és az MDF, az Országgyűlés hazaárulói, a hatalmas Holocaust-ipar, a kirekesztő és egyoldalú zsidó gyászalkalmak, a kitiltott kurd-, örmény-, cigány-, magyar- stb. népirtás, és Kőrösi Imre személyes benyomása Simon Wiesenthal, idős nyugdíjasokat üldöző cionistáról. (Film, 10 perc+kép)

 

BETILTOTT FILM! 2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: A cigánybűnözés végső megoldása - Újra mondjuk el, hogyan kell megszüntetni a (cigány)bűnözést
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A sokadszor, hiába sulykolt megoldási alternatívákkal áll elő a Hírháttér Televízió a cigány- és egyéb települési bűnözés teljes felszámolása és megsemmisítése vonatkozásában. Minthogy megoldást kínálunk, így a jobboldal egyre lecsúszottabb rétegei ezt a filmet betiltatták. (Film, 11 perc)

 

 

 
Előző cikk:
2009-01-28. -
A Mihók-féle szennylapkiadó maffiahálózat, mint az Emberiség ellensége
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát nemzetünk nagy szennygyártó hálózatáról van szó, (...) Mihók és bandája szervezett keretek között (...) üldöz is mindenkit és mindent, aki és ami a keresztyénséget, a hajléktalanok, a szegények, az emberi jogok, az afrikai éhhalált haltak, az Echelon-üldözöttek és Echelon-tanúk védelmét, jogait és túlélési érdekeit bármiképpen képviselik vagy megjelenítik. (A képen Mihók Attila)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-01-30. -
El Quro, az Antikrisztus apródja
/Czike László (Hírháttér-üzenetekkel, videoklippel)/
Részlet: A Kennedyek gazdasági és politikai ereje a fáma szerint valójában egy klán a 13 illuminátus vérvonalból, mindenesetre a dinasz­tia gyökerei többszáz évre nyúlnak vissza. Bill Clinton elnök állítólag balkézről Rockefeller-ivadék volt, akit módszeresen, előre megter­vez­ve, eleve elnöknek neveltek ki.

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu