Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Akik nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!

   

Ahogy ti "zenéltek", a nép úgy "táncol"!

 

2009-03-24.
Soós József (Kárpáti Magyar)


Szeretettel üdvözlöm a HÍRHÁTTÉR nézőit, hallgatóit, olvasót! A most következő témát, illetve annak a megírásához az ötletet egy telefonbeszélgetés adta, amelyet Molnár F. Árpád főszerkesztő úrral a mai nap folyamán bonyolítottunk le!

Arról szeretnék írni, hogy milyen mélységében vannak az emberek IRÁNYÍTVA, vagyis LEURALVA az ECHELON-elmeirányító rendszerek segítségével. A dolgok megértéséhez olyan nemzetközi és BELFÖLDI példákat hozok fel, amelyek mindenki számára egyértelművé teszik azt, hogy a dolgokat a "HÁTTÉRBŐL" IRÁNYÍTJÁK!!!

Szeretném mindjárt azzal kezdeni, ami 2001. szeptember 11.-én volt az AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN. A "TERRORCSELEKMÉNYRŐL" van szó, amit valójában az Egyesült Államok KORMÁNYA SZERVEZETT MEG és HAJTATOTT VÉGRE!!!
Most abba nem kívánok belemenni, hogy ennek milyen "háttérhatalmi okai" voltak, mert nem erről szól a cikk. Itt az lenne MOST a lényeg, hogy miképpen fogadta el azt a VILÁG és a USA állampolgárai.

Szerte a VILÁGBAN megbotránkoztatást, félelmet váltott ki az emberekből ez a rendkívüli esemény, illetve eseménysorozat. Amely - még egyszer mondom - TELJES EGÉSZÉBEN AZ USA kormánya által lett megszervezve. Egy "normális világban" ebben az esetben legalább tömeghisztériának, népfelkelésnek kellett volna kitörnie, megtörténnie, DE EZ NEM VALÓSULT MEG!!! Gyakorlatilag az emberek CSELEKVŐKÉPTELENEK maradtak, és nem csináltak semmit! Mindent elhittek, amit a MÉDIA, a HAZUGSÁG MÉDIÁJA mondott nekik. Még azt is elhitték, hogy a PENTAGON épületébe repülőgép csapódott be, holott ez nem volt igaz, mert RAKÉTATALÁLAT ÉRTE az épületet!

Józan ésszel felfoghatatlan az a TÉNY, hogy ott, az "IKERTORNYOKKAL" történt katasztrófa után még BIZALMAT adtak a BUSH-kormányzatnak! Mikor tudták azt, hogy a saját kormányuk hajtotta végre a MERÉNYLETET ellenük! Szándékosan BEÁLDOZOTT/FÖLÁLDOZOTT több ezer embert bizonyos HÁTTÉRHATALMI érdekek miatt... De SEMMI NEM TÖRTÉNT, senki nem EMELT SZÓT a kormány ellen, és SENKI nem kereste a VALÓS ELLENSÉGET a saját oldalukon belül! Ellenben MINDENKI egy "VÉLT", nem valós, mesterségesen "létrehozott-kitalált" elkövetőt kezdett el ÜLDÖZNI! Akit persze NEM TALÁLTAK MEG!! A KORMÁNY úgy állította be a dolgokat, hogy az TERRORTÁMADÁSNAK tűnjön. AZ EMBEREK SZERTE A VILÁGON ELHITTÉK EZT, HISZEN AZ ECHELON-ELMEURALMI FEGYVEREK SEGÍTSÉGÉVEL AZ EGÉSZ FÖLD BOLYGÓ LE VAN URALVA, és a HÁTTÉRHATALOM irányítása alatt áll!!! Ebben az esetben is MEGFIGYELHETŐ az embereken az ABNORMÁLIS viselkedés! Tehát teljes egészében a normális viselkedés ELLENKEZŐJE valósult meg rajtuk. Ez NEM VÉLETLEN, ennek az ECHELON-rendszer az okozója!

Egy kicsit nézzük a dolgokat "MAGYAR VONATKOZÁSBAN" is!!! Minden GYALÁZAT, melyet azok az országok követnek el ellenünk, akik RABOLTAK ORSZÁGUNK TESTÉBŐL, válasz és magyarázat nélkül marad. SŐT!!! Az általuk elkövetett GAZSÁGOK miatt is a "magyaroknak" kell megfizetni és bocsánatot kérni, úgymond HOSSZÚTŰRÉSBEN elviselni a sorozatos megaláztatásokat!!!!

Másképpen is megfogalmazva a dolgokat, 2006 október 23.-án, mikor a "KARHATALOM" EMBER és EMBERISÉG-ELLENES BŰNCSELEKMÉNYEKET követett el, SEMMILYEN VÁLASZ nem érkezett a NÉP felől! Az EMBEREK belenyugodtak abba, hogy 100 EZER embert ezek a SZEMÉT-FÉREG RENDŐRBŰNÖZŐK, A "KORMÁNY" UTASÍTÁSÁRA AGYONVERTEK, becsületükben, emberi méltóságukban MEGALÁZTAK!!!!

SEMMI NEM TÖRTÉNT; MÉG EGYSZER MONDOM: SEMMI NEM TÖRTÉNT!!!

Gyakorlatilag az emberek CSELEKVŐKÉPTELENEK voltak. Oly mértékben, mint egy "vétlen csecsemő"! És az érthetetlenség akkora mértéket öltött, mint ha "ÁLLATOK LETTEK VOLNA"!!

A NÉP NEM TART ÖSSZE!!! Teljesen ellentétesen viselkedik, mint ahogy ebben az esetben kellene tennie!

HA NEM LENNE ELMEIRÁNYÍTÓ rendszer, akkor ez a KORMÁNY, és ez a RENDSZER már régen MEGBUKOTT VOLNA MAGÁTÓL IS!!! Hiszen a NÉPEK TUDATLAN-ÁLLATI TÖMEGE ÖNMAGÁTÓL ELSÖPÖRTE VOLNA!!!! De ezt nem tette meg, hiszen PROGRAMOZVA VOLTAK az emberek; én úgy mondom ezt, hogy "cselekvőképtelenre voltak állítva, LE VOLTAK BLOKKOLVA"!!!

De megnézhetjük a GYURCSÁNY-kormány működési felépítését is: az első ciklusban, mikor hatalmon voltak, VIGYÁZTAK ARRA, hogy az ÁLLAMPOLGÁRI szavazatokat MEGSZEREZZÉK, illetve NE VESZÍTSENEK a SZAVAZÓ-bázisukból! Ez egészen 2006 októberéig így is volt! Aztán HIRTELEN változott a "PROGRAM", mert attól kezdve már NEM ÉRDEKELTE ŐKET a NÉPSZERŰSÉGÜK!!! Mintha a BIZTOS GYŐZELEM tudatában lettek volna, abban a tekintetben, hogy ŐKET NEM KÉPES A NÉP ELSÖPÖRNI!!! És mennyire IGAZUK IS VOLT!!! Mert a MAI NAPIG a "forgatókönyv" úgy történik, ahogy a HÁTTÉRHATALOM nekik elrendelte!!! Ne TÉVESSZEN meg senkit a mostani ÁTALAKULÁS, mert ez a HÁTTÉRHATALOM egyik ALPROJEKTJE!!! A FORGATÓKÖNYV RÉSZE!!!

A FŐVÁROSBAN és szerte a "megcsonkított hazánkban" mindenfelé látni olyan SZDSZ-PÁRTPROPAGANDA-reklámanyagot, hogy: Lesz-e 200.001 "liberális szavazat"!!!

ERRE EGYSZERŰ A VÁLASZ: ha a HÁTTÉRHATALOM úgy rendeli el, hogy SZÜKSÉG VAN RÁ, akkor igen lesz annyi szavazat. De ha a HÁTTÉRHATALOMNAK nincs rá szüksége, illetve NEM KELL már neki az SZDSZ-párt, akkor NEM FOG ANNYI SZAVAZAT ÖSSZEGYŰLNI!!!

Ennyire egyszerű a válasz!!!

Ebből is látszik, hogy mennyire FOGYÓCIKKEK Nagy-Babilon szemében ezek az ÁRULÓ-FÉREG, HÁTTÉRHATALMAT KISZOLGÁLÓ PÁRTOK, és azon pártok, tömörülések TAGJAI!!!

Kényes témák ezek, és nagyon "félve, óvatosan" mertem TRIANONNAL kapcsolatban írni! Na NEM AZÉRT, mert a HÁTTÉRHATALOMTÓL félnénk, hanem a FELELŐSSÉGÜNK TUDATÁBAN! Ezt mindenképpen oda kellett írnunk. Mivel mi, a HÍRHÁTTÉR Multimédia MUNKATÁRSAI Világtörténelmet írunk. Ez pedig nagy, de mit is beszélek: HATALMAS FELELŐSSÉGGEL terhel bennünket! NEM SZERETNÉNK, ha a HÁTTÉRHATALOM az EMBEREK >>> EMBERISÉG ELLEN felhasználná azokat a tudáshalmazokat, amiket mi osztunk meg az arra érdemesekkel! Mert azt semmi esetre nem szeretnénk, hogy NÉPEK TENGERE egymás ellen induljon ez miatt, és értelmetlenül haljanak meg, vagy szenvedjenek ennek okán.

Ahogy FŐSZERKESZTŐ ÚR is mondta, hogy nem engedhetjük meg azt, hogy a HÁTTÉRHATALOM az EMBERISÉG ELLEN használja fel azt, amit mi ISTEN KEGYELMÉBŐL, minden népek JAVÁRA KÍVÁNUNK FORDÍTANI!!!!

Néhány olyan TÖRTÉNELMI esemény amely az ECHELON-ELMEIRÁNYÍTÓ FEGYVER nélkül koordinálhatatlan következményekkel járt volna, és beláthatatlan eseménysorozatot indított volna el!

 

 
Soós József, a Kárpáti Magyar első nyilvános beszédével készült filmünket ajánljuk megtekintésre: "Nyitány helyett a Való Világról" címmel.

KÜLFÖLDI vonatkozásban jelentős HATÁSÚ volt a 2001. SZEPTEMBER 11. AMERIKAI ÖNMERÉNYLET-SOROZAT!!! Ami főbb PROJEKTJE az ÚJ VILÁGREND kiépítésének az UTOLSÓ ÁLLOMÁSSOROZAT EGYIKÉNEK is tekinthető!! Az egész világra KIHATÁSSAL volt, és hatalmas súlyú történelmei esemény! Melyet a HÁTTÉRHATALOM szervezett meg és hajtatott végre, mindent előre eltervezett forgatókönyv szerint!!!!

MAGYAR emberek életére viszont radikális változást hozott, negatív értelemben a 2006 október 23.-án VÉGREHAJTOTT HÁTTÉRHATALMI ESEMÉNYSOROZAT! Bár ez nem bír nemzetközi súllyal, de a 15 milliós magyarság életét az a nap jelentősen megváltoztatta!!! Ezt MOST TAPASZTALHATJUK igazán, és EZUTÁN FOGJUK!!! Mert mindezen esemény-sorozat egy induló állomása volt a RENDSZER ÁTSZERVEZÉSÉNEK!!! Erről nyíltan, de még jelen pillanatban BURKOLTAN beszélt ORBÁN VIKTOR pártelnök, a közelmúltban!!!

Mindenki számára ÉRTHETŐ MAGYARÁZATOT adtunk ezzel a kis írással arról, hogy miért CSELEKVŐKÉPTELEN A MAGYAR NÉP!!! Hiszen a VILÁGPROGRAMBAN ezt a "helyzetet" jelölte ki a HÁTTÉRHATALOM nemzetünknek! Bocsánat: helytelenül mondtam a NEMZET megfogalmazást, hiszen már régen nem lehet a magyar népet a NEMZETÁLLAM "rangra emelni"! És nem lehet ezen megfogalmazásban kinyilatkozni róla! Hiszen a HÁTTÉRHATALOM NEM TŰR MEG A VILÁGON SEHOL ÖNÁLLÓ NEMZETÁLLAMOT!!! És itt legfőképpen az ÖNÁLLÓ jelzőn van a hangsúly!!! Hiszen az önállóságunk már régen ELVESZETT!!!! NEMZETI ÖNTUDATUNK meg már gyakorlatilag TRIANON óta FELSZÁMOLÁS alatt van! Mára eljutottunk oda, hogy NEM LEHET BESZÉLNI ÖNÁLLÓ, és különösképpen nem MAGYAR NEMZETRŐL!!!!!

A HÁTTÉRHATALOM irányítja az egész világot, és minden népre készített egy VILÁGPROGRAMOT!!!! Ezt pedig az ECHELON-elmeuralmi-elmeirányító FEGYVERREL hajtja/hajtatja végre!!! Így GENERÁLVA hamis NEMZETTUDATOT, ILLÚZIÓKAT!!! De ezen FEGYVER segítségével "csinál" HAMIS NEMZETI IDEOLÓGIÁKAT, amelyeket felhasználva ORSZÁGOKAT >>> NEMZETEKET >>> TÁRSADALMI ÉS VALLÁSI NÉPCSOPORTOKAT egymás ellen hangol, amely következménye az ÉRTELMETLEN ÉS PUSZTÍTÓ HÁBORÚK KIROBBANÁSA!!!!

A művet megfogalmazta ISTEN kegyelméből, Jézus Krisztus Urunk ereje által:
Kárpáti Magyar

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyarországi leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az elrejtett Világrendszer megértéséhez, néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. -
Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-24. -
Kozmikus fordulat az Emberiségnek nevezett állatvilágban - Disznók között az angyalok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tisztelt Olvasónk arra hívta fel a figyelmünket, hogy foglalkozzunk az elmeuralmi világtechnológiák elleni védekezési lehetőségek teregetésével is, mert sokan reményüket veszthetik.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu