Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

       Tudunk a Hírháttér miatti konspiratív beszervezésekről. Nem szabad engedelmeskedni, mert azokat szinte biztos, hogy soha többé nem engedik el! Tudunk az üldözésekről. Bárkit elér, forduljon hozzánk teljes bizalommal!      

   

HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend

       HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a világreformokért predesztinált médium.       *** hirhatter.com ***      

2009-03-08.
Molnár F. Árpád

 

Tartalom:
Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.

A beszédben értékeljük az Országgyűlésen belüli és kívüli pártokat és egyikük-másikuk országértékelésre kiadott reflexióit, valamint a médiumoknak a beszéd kapcsán produkált híradásait.

Számos történelmi jelentőségű titokról előre is szólunk, és az elkészített jövő kapcsán konkrétan is megemlítjük a zsidó származású Vámos György nevét, aki az Echo tv-ben lett műsorvezető.

Végül pedig - az endingben - az Emberiség védelmének Isten-ellenes, legutóbbi ellenségeiből sorolunk fel egy-két szervezetet.
 

Elmondja:
Molnár F. Árpád

Zene:
Arvo Pärt (észt klasszikus): Nunc dimittis

Idézetek:
Christian Crown, Drábik János, Fenyvesi Theresa, Katalin Hosseinian (Texas, USA), Molnár F. Árpád, Soós József (Kárpáti Magyar), Tánczos Krisztina

Ending bejátszások:
A "Dűne" és a "Twister" című filmekből

Zenei szerkesztő, záró hangeffektusok és rendező:
Molnár F. Árpád

A felvétel és a készítés ideje: 2009 március 7.
Kecskemét, Magyarország

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com

Az előadásban említett (további) személyek és szervezetek közül:
ATV, Bogár László, Dávid Ibolya, Demján Sándor, Fidesz, Herényi Károly, Hetednapi Adventista Egyház, Hír TV, Hit Gyülekezete, Adolf Hitler, Krakkó Ákos, kuruc.info, Joseph Mengele (Dr. Green), Kerék-Bárczy Szabolcs, MDF, MTV, RTL Klub, SZDSZ, Szent-Iványi István, Nicola Tesla, TV2, Vámos György, Vona Gábor.

Ide kattintva - nagy, 640x480-as felbontásban - letöltheti "Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend" című filmünket, ezzel is védekezve Isten és az Emberiség sötét-sátáni ellenségeinek és az egész Emberi Fajt kiirtással és kárhozattal fenyegető világcenzúráival szemben!
(Film, 23 perc)

A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!
Itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekintheti!

(A lejátszó jobb alsó ik
onjára kattintva teljes méretre válthat!)
 

 

Itt - a fentiekhez képest - feleakkora minőségben, a lejátszó alján a középső ikonra kattintva kívánt méretre nagyítva megtekintheti:
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyarországi leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Aki nem elég tájékozott ebben a sivatagban, az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
A teljes Ringier-bűnözői médiahálózat betiltotta!
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-03-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Az első kiáltás - P-re-quiem Babilon gyermekeiért
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Albinoni: Adagio/
(Film, 9 perc)
Tartalom: Molnár F. Árpád 2007 Karácsonyán, a 11 éves Heffentrager Zsófia meggyilkolásának helyszínén, Körmenden kapott álma, melynek gerincét a titokzatos Nagy Babiloni Szajha gyermekgyilkosságai és az elkövetkezők képezik. Háttérhatalom (azaz Babilon) és a pedofil kéjgyilkos, fehér galléros, nemzetközi bűnözői hálózatok, valamint a gondolkodást irányító Echelon-világterrorizmust eltitkoló, az egyházakkal és a médiával stb. kollektív bűnös és bűnöző Egypártállam.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-03-04. - A Hetednapi Adventista Egyház az Echelon (Nagy Babilon) tömeggyilkos rémuralmának pártján
/Molnár F. Árpád/
Részlet Összehasonlításképpen: a volt Szovjetunióról kiderült, hogy az ottani papság 100%-át kényszerítette a titkosszolgálat együttműködésre! El lehet képzelni, hogy ha ehhez képest a magyar statisztikákat a tudatlan kívülálló nagy jóindulattal farigcsálja le, legnagyobb igyekezete ellenére is milyen katasztrofális végeredményt kap a magyar egyházak és gyülekezetek államügynöki túlsúlyáról, a vezetők beszervezettségéről, gerinctelenségéről, farizeusi meghunyászkodásáról, köztörvényes, az ateistákat már most messze alulmúló hitványságáról...

 

2009-03-04. - Hajléktalanság és Háttérhatalom
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet A hajléktalanok a "rendszerváltás" vesztesei lettek. Mert 1989-90-ig volt biztos munkahelyük, és ez által megélhetésük is! (...) Az Emberiség Sátán és Háttérhatalma által totális szellemi, mentális és érzelmi sötétségben van! (...) Minden csak látszatbiztonság! Illúzió!!!

 


 

2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
/Zene: Reményi Attila/
(Film, 39 perc)
Tartalom: Az Emberiségnek az Istenben Megvalósuló kozmikus jövőjéről a világ titkosszolgálatainak hátterébe mélységi beszervezett Tánczos Krisztina tartja első önálló prédikációját, aki a körmendi Tánczos Gábor nagynénje. Előadását természetesen a világon először a Hírháttér publikálta. A varázslatos, egyszerre sokkoló és csodálatos hangulati összegzésbe épített filmhez Reményi Attila misztikus és különleges I.Kantátáját szerkesztette és a filmet rendezte: Molnár F. Árpád.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-08. - HÍRHÁTTÉR TV: A Kárpáti Magyar - Nyitány helyett a Való Világról
/Soós József (A Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma: Shadows In Silence)

Tartalom: Krisztus új csillaga debütál az 1989-es, a világrendszerreform előtti magyar, téli égbolton Soós József személyében, akit a Kárpáti Magyarként ismernek. Az elmeirányító világrendszerről, a világgazdaságról és a pénzügyi világrendszerről, a Jobbikról és Vona Gáborról, a kurucinfóról hallhatnak, mindvégéig az Enigma hömpölygő zenei aláfestésével, és a film hasonlóan illeszkedő szöveges kíséretével, mely lett Molnár F. Árpád által.
(Film, 17 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-06. - Molnár F. Árpádék feljelentése a kvázi generáció-hosszra tervezett MTV-panama ellen
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Nem tudom, a Tisztelt Legfőbb Ügyészségnek és Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úrnak végül is sikerül-e megbirkóznia azzal a nehézséggel, ahogyan az igen Tisztelt Lakosságnak ez játszi könnyedséggel sikerül, hogy itt bizony valami súlyos szervezett bűntettek történtek, vagy a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjét, Molnár F. Árpádot (szerény személyemet) kénytelenek alkalmazni jogi továbbképző előadások megtartására és Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úr számára pótvizsgák lehetőségének biztosítására.

 

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/
Tartalom és részlet: A CIA és a Moszad által irányított Youtube-ról betiltott műsoraink kapcsán született botrány, és valami sokkal több... Más. Ahogyan pl. Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő mondta a Molnárnak telefonon, hosszú hónapokkal ezelőtt:
- Legyen büszke arra, hogy az ön nevét sem pozitív, sem negatív szövegkörnyezetben még kiejteni sem szabad egyetlen médiumban, televízióban és újságban sem. Ez óriási dicsőség. Legyen büszke rá.
KLIKK az oldalra! (12 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Enigma - Touchness/
(Film, 16 perc)
Tartalom: A DNS-rekonfigurálás és az Emberiség jövője, valamint rejtett múltunk. E filmben érintjük - még csak pár szóban -, amiről még nem igen szóltunk: hogy miért azonnal kvázi korlátlan az intelligenciája egy olyan hatalomnak, aki a mikrohullámú technológiát először megszerezte. S ahogy az égbolton világtörténelmi jelentőségű titkokat villantunk fel, és közelebb húzunk minden értelmest annak megértéséhez, hogy a konvergencia történik, melyet a fúziós robbanás követ, aközben mint szinte mindig, végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-16. - Versek a titokzatos Nagy Babilonról
1. Reményszózat egy babiloni fogolynak
2. Vers Babilon kurvájához

/Athenagorasz/
Tartalom: Ebben a világban, melyről úgy írt Orwell: 'ahol mindenki hazudik, ott az igazmondás forradalom', egy ilyen áruló világban Athenagorasznak a Valóságról írt két verse nem csak hiánypótló, nem csak kultúrtörténeti érték és ritkaság, nem csak úttörő vállalkozás, de már most történelem.
Mark Mancina zeneszerző, Észtország, Tallin, filmzene, Toto, Dűne, David Lynch, kasszasiker, Hollywood, Jan De Bont, tornádó, Zsoltárok Könyve, forgószél, sivatag, fremenek népe, Kwisatz Haderach, Alia, misztérium, rendek, szerzetesek, szerzetesrendek, vallás, Isten, Jézus Krisztus, Megváltó, Messiás, Szótér, keresztények, Biblia, Ószövetség, Jób Könyve, Újszövetség, Jelenések Könyve, titokzatos Nagy Babiloni Szajha, elméleti fizika, fotonfizika, entanglement, dimenzió, rendszerváltás, fürkészek, űrhajó, hajónaszád, cirkálók, birodalmi csillagromboló, természettudomány, prófécia, jövendölés, jövendőmondók, kártyajósok, kártyavetők, mágusok hajnala, varázslás, Mennybolt, Mennyország, boldogság, Pokol és kárhozat, iszonyat, kínzás, rettenet, borzalom, félelem, mesterséges traumaokozás, trauma, bevésés, bevésődés, skizofrénia, tudathasadásos elmezavar, elektromágneses hullámok, Echelon, akkut amnézia, elektrosokk, memóriatörlés, rettegés, horror, thriller, triller, personopathia, perszonopátia, paranoia, paranoid, droidióta, szex, szexuálpszichopátia, pedofilia, perverzió, nemi erőszak, rosszullét, választási csalás, virtuális korszakok, tér, idő, kvantummechanika, kvantumfizika, bölcsek köve, átok, voodoo, vudu, woodu, fekete mágia, sátánimádás, fehér mágia, alkímia, faji eredet, kihalás, transzformerek, transzformáció, hittérítés, megtérés, első áldozás, ostya, pászka, shalom, izrael, Echo tv, gregorian zene, kánon, énekkórus, zenekar, összhangzattan, együttes, egyházi zene, kórusmű, több szólam, egyházzene, tonalitás, filmművészet, zeneművészet, filmmagazin, kultuszfilmek, komolyzene.

Előző cikk:
2009-03-07. -
Az Echelon-technológia felhasználása ellenem
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Most csak az az egy dolog éltet, hogy Nagy-Babilont leleplezzem!! (...) ... a rendőrség folyamatosan zaklat, mikor közlekedem, és mindig megbírságol. (...) ... a Teremtő Isten és Jézus Krisztus Urunk méltónak talált arra, hogy az Emberiség szolgálatába álljak, és neki szolgáljak! (...) Megáldott engem azzal a tudással, ami csak az Isten által a jóra és az igazságra beszervezett embereknek adatott meg! Ez a világ legnagyobb ajándéka, amit semmilyen világi-babiloni vagyonra le nem cserélnék soha!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-08. -
Az MTV Emberiséget fenyegető vezetősége és bűnöző kollektívája - ahol vámpír a vámpírnak nem, de a népnek féktelenül szívja a vérét
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Az MTV-nek elküldtük a feljelentést, de annak igazgatói és dolgozói nem mutattak érdeklődést azután, hová folyik el a székházuk és az ő bűnszervezeti bűnpártolásuk miatt több százmillió Ft-unk évente. Annál is inkább nem, mivel személyemen (Molnár F. Árpád) és a Hírháttéren teljes D-Notice, azaz - titkosszolgálati kifejezés - a Központilag rendelt elhallgatás sátáni, tömegpusztító, az MTV teljes vezérkarán történelmi erővel megtorlandó pecsétje áll.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu