Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

       HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a világreformokért predesztinált médium.       *** hirhatter.com ***      

   

HÍRHÁTTÉR TV: Az első kiáltás - P-re-quiem Babilon gyermekeiért

 

2009-03-06.
Molnár F. Árpád

 


Az adventista egyház voksainak egészségügyi szemléje. Elektrosokk terápia Reisinger Jánosnak, ébresztő helyett. Aki a holtak tengerével szegélyezve képzelte el útját, e világ disznóitól és férgeitől nyerendő dicsőségért, ne csodálja, ha elektromágneses fürdőbe mártják.
(Molnár F. Árpád, aki rendszeresen fürdőzik, és hajszál választja el attól, hogy az adventista gyilkosokat is belegondolja. Már ha szükséges...)

Tartalom:
Molnár F. Árpád 2007 Karácsonyán, a 11 éves Heffentrager Zsófia meggyilkolásának helyszínén, Körmenden kapott álma, melynek gerincét a titokzatos Nagy Babiloni Szajha gyermekgyilkosságai és az elkövetkezők képezik. Háttérhatalom (azaz Babilon) és a pedofil kéjgyilkos, fehér galléros, nemzetközi bűnözői hálózatok, valamint a gondolkodást irányító Echelon-világterrorizmust eltitkoló, az egyházakkal és a médiával stb. kollektív bűnös és bűnöző Egypártállam.

Albinoni világhírű adagiójának és az elmeuralmi világrendszer létét feltáró testvéreink szavainak idézetei kíséretében név szerint megemlékezünk a tényfeltárással szemben több, kirívóan rosszindulatú médiumról, az Emberiséget cserben hagyott áruló egyházakról, Demszky Gáborról, Gyurcsány Ferencről, Orbán Viktorról és gyermekeinek helyzetéről. Érintjük a virtus.hu-t és befektetőit, a kuruc.infót, a Hetednapi Adventista Egyházat.
 

Elmondja:
Molnár F. Árpád

Operatőrök:
Molnár F. Árpád és
Nagy Sándor (Naleksz)
és Rácz Péter

Zene:
Tomaso Albinoni: Adagio

Idézetek:
Christian Crown, Fenyvesi Theresa, Molnár F. Árpád, Nagy Sándor (Naleksz), Soós József (Kárpáti Magyar), Tánczos Krisztina.

Zenei szerkesztő és rendező:
Molnár F. Árpád

Felvétel: 2009 március 3.
Készült: 2009 március 5.
Kecskemét, Magyarország

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com

Ide kattintva - nagy, 640x480-as felbontásban - letöltheti "Az első kiáltás" című filmünket, ezzel is védekezve Isten és az Emberiség ellenségeinek az egész Emberi Fajt fenyegető világcenzúráival szemben!
(Film, 9 perc)

A világhírű zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!
A darabot itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekintheti!

(A lejátszó jobb alsó ik
onjára kattintva teljes méretre válthat!)
 

 

 

*   *   *   *   *   *   *

Aki nem elég tájékozott arról, miről beszélünk, az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
A teljes Ringier-bűnözői médiahálózat betiltotta!
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-03-04. - A Hetednapi Adventista Egyház az Echelon (Nagy Babilon) tömeggyilkos rémuralmának pártján
/Molnár F. Árpád/
Részlet Összehasonlításképpen: a volt Szovjetunióról kiderült, hogy az ottani papság 100%-át kényszerítette a titkosszolgálat együttműködésre! El lehet képzelni, hogy ha ehhez képest a magyar statisztikákat a tudatlan kívülálló nagy jóindulattal farigcsálja le, legnagyobb igyekezete ellenére is milyen katasztrofális végeredményt kap a magyar egyházak és gyülekezetek államügynöki túlsúlyáról, a vezetők beszervezettségéről, gerinctelenségéről, farizeusi meghunyászkodásáról, köztörvényes, az ateistákat már most messze alulmúló hitványságáról...

 

2009-02-16. - Totális ellenőrzés, totális kontroll
/Soós József (A Kárpáti Magyar)/
Részlet: Erről mélyen hallgatnak a jelenlegi egyházak, valamint kisebb ,,szekták" vezető személyiségei, mert ők is részesei ennek a gonosz Rendszernek, a Nagy Babiloni Szajha őket is megfertőzte és uralma alatt tartja! (...) ... a Biblia tanításait félre értelmezve, szándékosan rosszul tanítva a háttérhatalmi erők szerves részévé váltak ők is! Eladták a lelküket a Gonosznak, pedig tudatában vannak annak, hogy el lesznek pusztítva mind egy szálig!

 

 

HÍRHÁTTÉR - Az Elkerülhetetlen Történelem
2009-02-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a globális pusztító világkoalíció
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Filmünk a legfelsőbb hatalomtól vagy hatalmaktól kapott kijelentésekből is átadva egyenes, szemtől szembeni beszéd Németh Sándornak, a JÚDÁSFAJ bujkáló hóhérjának, aki az egész Emberiség elborzasztó ellenségeként szerepelt le, s akit 2009 februárjában a legfelsőbb hatalmak (...) a "Halál apostolának" neveztek.
(Film, 34 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Lépold Józsefné és ördögi konstrukciók
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád - Rácz Péter/
(Film, 20 perc)
Tartalom: Kötetlen szerkesztőségi beszélgetésben a világ titkosszolgálatairól, Tánczos Gáborról és Lépold Józsefnéről, a Magyar Grafológiai Társaság volt vezetőjéről - filmünk gerincét képezve - a Háttérhatalom (a Bibliában: titokzatos Nagy Babilon) és az Emberiség tragédiájának kontextusában.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-05. - Babilon bűvkörében: a Magyar Baptista Világszövetség és az amerikai magyar baptista mozgalom
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az amerikai és amerobaptista pénzimádatról, az interkontinentális baptista vezetők gerinctelenségéről és gyáva, tömeggyilkos korrumpáltságáról, az MK-Ultra és más elmeproject-ek általuk való gátlástalan és jellemtelen fedezéséről, a hívek testének és lelkének babilonista módon történő adás-vételéről. Szemtől szemben a Hírháttéren korunk amerobabilonista egyházi borzalmáról.

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. -
Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.
 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-09. - HÍRHÁTTÉR TV: A szexipar fogságában - Az elit, a papság és a prostitúció
/Fenyvesi Theresa (Németország) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, német állampolgár, világutazó és Molnár F. Árpád az "elit" világának ama szegmenséről, amiről senki nem mer beszélni. (Film, 16 perc)

 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-06-30. - HÍRHÁTTÉR TV: TABU: Állami bűnszervezet és szexualitás - Botrányfilmünk 18 éven felülieknek!
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A REBISZ-esekkel összetűzésbe került Elter Zsanettől a média által teljesen agyonhallgatott politikai maffia bűnözéséről és szexuális, gyakran pedofil orgiáiról, érintve a Magyarországon államilag totálisan védett zsidó pedofil abúzusokat (visszaéléseket). (Film, 20 perc)
Marc Dutroux, Belgium, Brüsszel, halálra kínzás, SZDSZ, MSZP, Fidesz, gyermekkereskedelem, Tánczos Gábor, Echelon, Háttérhatalom, elektromágneses hullámok, rádiósugárzás, háttérsugárzás, révület, transz, transzállapotban, kampó, horog, szétszakítás, láthatatlan hatalom, illuminátusok, háttérhatalmi kultikus rendek, Echelon-üldözés, ellenszer, gyógyszer, eltitkolták, globalizáció, katasztrófa, gondolatbesugárzás, gondolatbeillesztés, telepátia, telepata, kiabálás, visítás, ébredés, világreform, Földreform, Sátán, Azazel, papok, pásztorok, lelkészek, Központ, fotonsugárzás, sötét középkor, totális kontroll, választási csalás, Szögi Lajos, cigánybűnözés, romajogok, nemzeti butaság, örök élet, Világosság, józan ész, sötétség, agykontroll, felébredés, Awakenings, éjszaka, baloldal, jobboldal, liberálisok, liberálfasizmus, Izrael, cionizmus, perverzió, MAZSIHISZ, D-Notice, elhallgatás, Emberiség elleni bűnök, Júdásféreg, Isten, predesztináció, Hetednapi Adventista Egyház, szombatisták, szombatosok, Jézus Krisztus, Jelenések Könyve, malomköves, szonett, szonáta, gyász, gyászzene, funeráció, lassú tétel, zsidóság, Holocaust, szerzetes, szerzetesrend, apostol, próféta, prete, prato, mező, puszta, történelmi egyházak, gyülekezetek, szekták, Fiastyúk, csillaghalmaz, kék csillagok, világűr, Kozmosz, Univerzum, Világegyetem, kozmikus testvériség, kereszténység, pünkösdista felekezet, katolikus, református, evangélikus, evangelizáció, Biblia, Ószövetség, Újszövetség, vallás, hittan, hittétel, kínzókamra, inkvizíció, árulás, forradalom, vérgyilkosság, zsidóbűnözés, libsik, libsi-bolsi zsidóbérenc, bipse, koncentrációs tábor, hamis vallás, Haszid zsidók, fizika, földrengés, hívők, megtérés, újjászületés, alámerítkezés, bemerítés, bemerítkezés, baptista egyház, szombatosok, rosszindulat, ostobaság., elektrosokk, bénulás, gyermekbénulás, titkosszolgálat, beszervezés, beavatás, látomás, beletudás, hallomás, kijelentés, kinyilatkoztatás, rádiótorony, adótoroy, Németország, kapucni, csuha, csuhás, virág, mezei virágok, tévéadó, tévétorony, hamvasztás, urna, temető, temetési szertartás, művészet, elégia, vers, költészet, filmirodalom.

Előző cikk:
2009-03-06. -
Az igazi veszély
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Bárki belegondol, nem kell attól tartanunk, hogy a cigányság képviselői átveszik a hatalmat a közintézményekben, cigánydiktatúra jön, és a demokratikusnak nevezett kereteket úgy használják majd ki, hogy a soron következő választásokon elsöprő sikereket aratnak. (...) Végveszélybe kerülhet az ország, ha roma-veszéllyel foglalkozik és nem annak hátterével.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-07. -
Az Echelon-technológia felhasználása ellenem
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Most csak az az egy dolog éltet, hogy Nagy-Babilont leleplezzem!! (...) ... a rendőrség folyamatosan zaklat, mikor közlekedem, és mindig megbírságol. (...) ... a Teremtő Isten és Jézus Krisztus Urunk méltónak talált arra, hogy az Emberiség szolgálatába álljak, és neki szolgáljak! (...) Megáldott engem azzal a tudással, ami csak az Isten által a jóra és az igazságra beszervezett embereknek adatott meg! Ez a világ legnagyobb ajándéka, amit semmilyen világi-babiloni vagyonra le nem cserélnék soha!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu