Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

       Nagy Attila: "Tatárszentgyörgy és Táborfalva: két település egymás szomszédságában (...). Eddig erről nem esett szó, pedig (...). Végveszélybe kerülhet az ország, ha roma-veszéllyel foglalkozik és nem annak hátterével."      

   

Az igazi veszély2009-03-06.
Nagy Attila (orvos, közíró)
 


A Merkava Izrael rendszeresített tankja. Nem valószínű, hogy magyar cigányok mostanában átveszik a magyar holtsivatag fölött az Echelon mentális uralmi, a katonai, az egyéb titkosszolgálati, a gazdasági, a gazságszolgáltatási és a politikai uralmat. A magyarok romaparája általunk előre bejelentett, mesterséges mentáluralmi beavatkozás végterméke. A végterméket nem a romák, hanem a magyarok eresztették önmaguk alá, méghozzá kollektíven, ez az eltérítés-elbutítás-lealjasítás volt a cél is, ahogy ezt is előre bejelentettük.
(Molnár F. Árpád hadászati stratégiai egyszeregye idiótáknak.)

 

            Az elmúlt héten a tatárszentgyörgyi és egyéb roma hírektől volt hangos a média. Nemzetmentő gondolatoknak immár két évtizede nem adatik annyi tér, mint ami hétről hétre megtölti a sajtót a hatalom érdekeinek megfelelő, erősen irányított témákban. Ha Tatárszentgyörgy, akkor a roma kérdést elemzik a mai politikai bal- és jobboldal médialakájai. Mégsem esett szó arról, hogy a tatárszentgyörgyi kiégett ház és alig mutatott környezete erősen díszlet jellegű, de a körülmények valós veszélyei miatt nem zarándokolnak a helyszínre újságírók tucatjai, hiszen a roma-kérdésről való megszólaltatásukhoz nem ez szükséges. Egyébként pedig a magyarországi cigányok helyzetének megoldatlansága ellenére ki kell mondani: a helyzet veszélyes, sokszor közveszélyes, ám mégsem ez a legnagyobb veszély ma az országban. Bárki belegondol, nem kell attól tartanunk, hogy a cigányság képviselői átveszik a hatalmat a közintézményekben, cigánydiktatúra jön, és a demokratikusnak nevezett kereteket úgy használják majd ki, hogy a soron következő választásokon elsöprő sikereket aratnak.

 

            A helyzet megértéséhez a nemzetbiztonsági szakértők nyilatkozatait érdemes figyelni. A dolog természetéből adódóan ők nem lehetnek hírforrások, szavaikból mégis lehet következtetni. Elhangzott például, hogy maga a szolgálat is „telepíthet problémát” vagy éppen egy meglévő eseményt lovagol meg. A leglátványosabb nyomozást épp egy telepített probléma esetében lehet véghezvinni. Tatárszentgyörgy mellett az interneten megjelent egy másik település neve is, amely eredendően kevesebb reklámot kapott: „4600 izraeli katona Táborfalván! Családostól érkeznek Ferihegyre! Az amerikai katonaság éveken keresztül bitorolta a táborfalvai laktanyát, …. most azonban megkezdődött az amerikai katonaság kitelepítése, elmondások szerint elhagyják az országot. Helyettük Izraelből érkeznek katonák, olyanok, akik egy szót sem tudnak magyarul. A hírek szerint repülővel érkeznek csoportokban, sokan családostól, leginkább Ferihegyre. Innen teherautók és terepjárók szállítják őket Táborfalvára. Ezt ferihegyi dolgozók is alátámasztották. Megkezdték a laktanya új kerítésrendszerének az építését, az erődítéseket, őrtornyokat megerősítik, modernizálják. A táborfalvai hadianyaggyár elkerülte a felszámolást, sőt ez is fokozatosan a beérkező izraeli erők felügyelete alá kerül. Táborfalva más szempontból is fontos lehet. Értesüléseink szerint itt vannak a magyarországi atomsilók, melyek a kiszivárgott hírek szerint töltve vannak!” Figyelemkeltő hírek, melyek azonban rövidesen kacsának bizonyultak. Táborfalva polgármesterének nyilatkozata szerint: „amerikai katonák a délszláv háború idején, 1993-95 környékén voltak Táborfalván. IFOR erőként pihentették itt a váltásokat és képezték őket. Jelenleg sincs itt állomásozó kontingens. Nemzetközi gyakorlatok néha előfordultak, de itt a honi alakulatok kiképzése folyik elsősorban, valamint a NATO kötelékeiben külföldön szolgálatot teljesítő magyar kontingenseké! Izraeli katonák nem voltak és nincsenek Táborfalván.”

Tatárszentgyörgy és Táborfalva: két település egymás szomszédságában, mindössze tíz kilométerre egymástól, Pest megyében. Eddig erről nem esett szó, pedig ha valami történt Tatárszentgyörgyön, elsőként kellett volna felvetni a lehetőséget: lehet-e kapcsolatban Táborfalván állomásozó idegen erőkkel. Ez nem történt meg, igaz a hírforrás is félrevezető volt: „Az amerikai katonaság éveken keresztül bitorolta a táborfalvai laktanyát, valamint a környéken gyakorlatozott, és használta Európa legnagyobb lőterét, a Bakony déli vonulatain (Hajmáskér).” Táborfalva és Hajmáskér összekapcsolása azt sugallhatta, hogy egymáshoz közeli, dunántúli helyszínekről lehet szó. Ha bárki megnézi a térképet, Tatárszentgyörgyöt és Táborfalvát találja egymás mellett, Pest megye déli részén, egyébként Ferihegyről jól megközelíthetően. A harmadik szomszédos település e körzetben az a Pusztavacs, amit Magyarország geometriai középpontjának neveznek. Nem lényegtelen és bárkinek joga tudni, mi történik ma e jelképes háromszögben, kik táboroznak az ország szívében.

A jelenleg kacsának tartott hírben mégis van igazság: „a zsidó befektetők védelmére, katonai egységeket állomásoztatnak a politikailag instabillá vált Magyarországon, és az izraeli-amerikai érdekeket kiszolgálva atom létesítmény(eke)t tartanak fent hazánkban. Úgy látszik, a civilként ideszivárgó zsidó őrző-védők már nem fogják tudni megvédeni őket.” Az elmúlt évtizedek egyik tanulsága, korszakváltásnak kellett bekövetkezni ahhoz, hogy bizonyos információk napvilágra kerülhessenek. A Kádár-korszakban is voltak atomtöltetek Magyarországon…

Végveszélybe kerülhet az ország, ha roma-veszéllyel foglalkozik és nem annak hátterével. A háttérben pedig nagyobb érdek munkál. A Táborfalváról szóló felhívás  megtévesztő, zsidó érdeket szolgál. Antiszemitának lehet nyilvánítani, aki ezt a kérdést felkarolja. Az ellenkezőjét lehetett tetten érni: maga a zsidó kiáltott zsidót! Mégsem elég csak zsidóságról szólni: ma Magyarországon (és Európában) amerikai-zsidó-liberális-szabadkőműves érdekérvényesítés van (betűszóval: AM-ZSI-LIB-SZAB). A hatalom birtokosainak ez adja a bujkálás lehetőségét: ha valakit zsidónak neveznek meg, öntudatosan elhárítja: ő szabadkőműves. Ha valaki a terjedő amerikanizmusról szól, a védekezésben liberalizmus hangzik el. A gazdasági élet ismert „körbetartozásának” mintájára így születik a politikai „körbehazudozás”: AM-ZSI-LIB-SZAB. E négy jelző mögött akár a jótékonyság látszatával a nemzetek gyilkosai rejtőzhetnek. Ma művészek és tudós professzorok hódolnak az amerikanizmusnak, keresztény egyházfők a judaizmusnak, így terjed a magyar és európai történelmi hagyományok ellenére a liberalizmus, és a demokrácia álarcában így formálódik a szabadkőműves diktatúra. Ebben a viszonylatban a cigányság az europolitika egyik áldozata.

Dr. Nagy Attila, orvos, közíró


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - És újra, és újra, és megint mindenkit megelőzve, a Júdásfaj által agyonhallgatva
2009-03-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Izrael bizonyítottan szándékos népirtása
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Christopher Young/
(Film, 8 perc)
Tartalom: Bizonyítjuk, hogy Izrael szándékosan követett el a palesztin polgári lakosság ellen tömeges mészárlásokat, holott az egész világ tudta, hogy minden eszközük rendelkezésre állt ahhoz, hogy kizárólag a terroristákat semlegesítsék vagy semmisítsék meg. Azért, amit Izrael elkövetett, a nemzetközi jogszabályok értelmében életfogytig tartó szabadságvesztés jár a zsidó kormány összes döntéshozója ellen. Továbbá: Aki akarja, megmutatjuk annak a Háttérhatalmat.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/
Tartalom és részlet: A CIA és a Moszad által irányított Youtube-ról betiltott műsoraink kapcsán született botrány, és valami sokkal több... Más. Ahogyan pl. Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő mondta a Molnárnak telefonon, hosszú hónapokkal ezelőtt:
- Legyen büszke arra, hogy az ön nevét sem pozitív, sem negatív szövegkörnyezetben még kiejteni sem szabad egyetlen médiumban, televízióban és újságban sem. Ez óriási dicsőség. Legyen büszke rá.
KLIKK az oldalra! (12 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Von a Gábor, von a cigány-show-ba
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A bal- és jobboldali szavazók történelmi mélységű morális sötétségbe süllyedtek az elmúlt két esztendő során. A vengrik értelmi felfogóképessége - választott politikai bálványaik miatt - ugyancsak kvázi példa nélkül álló. Az "A cigánybűnözés végső megoldása" című filmre a kornak megfelelően irdatlan igénytelen, csaknem kizárólag jobbik-párti válaszokra reagálva e filmmel is kultúrtörténeti, kabarészerű emléket állítottunk. (Film, 34 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-26. - HÍRHÁTTÉR TV: Isten vagy a Sátán Izraele? (videoklippel)
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma)
Tartalom: Igaza van-e ama gyülekezeteknek, akik azt állítják, hogy Izrael Istené? A Moszad és a titokzatos Nagy Babiloni Szajha kapcsolata, valamint Izrael és a világ titkosszolgálatainak Babilon által biztosított tudatmódosító, időjárás- és földrengés-szabályozó eszközrendszere, bankrendszer, éhezés, média, ateizmus, szexualitás. (Film, 13 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-09-24. - A "cigánybűnözésről" értelmesen, azaz ahogy tilos és üldözendő - (és) az ún. "cigánybűnözés" népi és szociológiai vonatkozásaiból
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tényfeltáró cikk a lelki mozgatórugókról, tanácsokkal az értelmes jobboldali szavazók és a cigányság vezetői és aktivistái felé.
(A képen Lakatos Attila cigányvajda)

 

 

 
Előző cikk:
2009-03-04. -
A Hetednapi Adventista Egyház az Echelon (Nagy Babilon) tömeggyilkos rémuralmának pártján
/Molnár F. Árpád/
Részlet Összehasonlításképpen: a volt Szovjetunióról kiderült, hogy az ottani papság 100%-át kényszerítette a titkosszolgálat együttműködésre! El lehet képzelni, hogy ha ehhez képest a magyar statisztikákat a tudatlan kívülálló nagy jóindulattal farigcsálja le, legnagyobb igyekezete ellenére is milyen katasztrofális végeredményt kap a magyar egyházak és gyülekezetek államügynöki túlsúlyáról, a vezetők beszervezettségéről, gerinctelenségéről, farizeusi meghunyászkodásáról, köztörvényes, az ateistákat már most messze alulmúló hitványságáról...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-06. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Az első kiáltás - P-re-quiem Babilon gyermekeiért
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Albinoni: Adagio/
(Film, 9 perc)
Tartalom: Molnár F. Árpád 2007 Karácsonyán, a 11 éves Heffentrager Zsófia meggyilkolásának helyszínén, Körmenden kapott álma, melynek gerincét a titokzatos Nagy Babiloni Szajha gyermekgyilkosságai és az elkövetkezők képezik. Háttérhatalom (azaz Babilon) és a pedofil kéjgyilkos, fehér galléros, nemzetközi bűnözői hálózatok, valamint a gondolkodást irányító Echelon-világterrorizmust eltitkoló, az egyházakkal és a médiával stb. kollektív bűnös és bűnöző Egypártállam.
(Megtekinthető és letölthető!)

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu