Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

       HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a világreformokért predesztinált médium.       *** hirhatter.com ***      

   

HÍRHÁTTÉR - És újra, és újra, és megint mindenkit megelőzve, ezért agyonhallgatva
HÍRHÁTTÉR TV: Izrael bizonyítottan szándékos népirtása

 

2009-03-04.
Molnár F. Árpád

 


"... nemzetközi törvények szerint életfogytig tartó szabadságvesztéssel kell bűnhődniük."
(Molnár F. Árpád a Hírháttér TV-ben)

Tartalom:
Mint szinte minden anyagunkban, olyan tényekre hívjuk fel a figyelmet, amikről mindenki hallgat. Rövid filmünkben bizonyítjuk, hogy Izrael szándékosan követett el a palesztin polgári lakosság - kisgyermekek, nők, férfiak és aggastyánok - ellen tömeges mészárlásokat, holott az egész világ tudta, hogy minden eszközük rendelkezésre állt ahhoz, hogy kizárólag a terroristákat semlegesítsék vagy semmisítsék meg. Azért, amit Izrael elkövetett, a nemzetközi jogszabályok értelmében életfogytig tartó szabadságvesztés jár a zsidó kormány összes döntéshozója ellen, és a hatályos jogszabályok értelmében nemzetközi bíróságon kell elítélni az összes izraeli politikust, akik az állami bűnszervezetben nem hívták fel a lakosság figyelmét arra, hogy az egyszerű megoldási lehetőségekhez szükséges technológiai háttér évtizedek óta a hadsereg és a kormány rendelkezésére áll. Továbbá: Aki akarja, megmutatjuk annak a Háttérhatalmat.
 

Elmondja:
Molnár F. Árpád

Operatőrök:
Molnár F. Árpád és
Nagy Sándor (Naleksz)

Hírháttér-animáció:
Nagy Sándor (Naleksz)

Zene:
Christopher Young zenéjét újrakeverte:
Molnár F. Árpád

Rendezte:
Molnár F. Árpád

Készült: 2009 március 3.
Kecskemét, Magyarország

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com

Ide kattintva - nagy, 640x480-as felbontásban - letöltheti a "Izrael bizonyítottan szándékos népirtása" című filmünket, ezzel is védekezve Isten és az Emberiség ellenségeinek az egész Emberi Fajt fenyegető világcenzúráival szemben!
(Film, 8 perc)

A sztereo zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!
A filmet itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekintheti!

(A lejátszó jobb alsó ik
onjára kattintva teljes méretre válthat!)
 

 

 


Cipi Livni izraeli külügyminiszter, Simon Peresz, Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei, háborús bűnök, Gáza, Palesztina, Közel-Kelet, Holt tenger, földrengés, látomás, Papírusz, Korán, Talmud, Jézus Krisztus, Mózes, beavatás, beszervezés, mentáluralom, mentális irányítás, elmekontroll, tudatbefolyásolás, tudatirányítás, tudatmanipuláció, George W. Bush, George Bush, nemzeteszme, hazafiasság, terrorizmus, Allah, Örökkévaló, Isten, Elohim, Adohim, világreform, világrendszerváltás, világrendszer-váltás, rendszerreform, rendszerátalakulás, elektrosokk, D-Notice, szakértelem, kémkedés, kémműhold, szatelit, satellite, elhallgatás, Földreform.
A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - Mindig elsőként, amiket mindenki elhallgat
2009-02-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
/Molnár F. Árpád/
(Film, 24 perc)
Tartalom: Azt követően, hogy Lázár János polgármester Mónus Áron írót, mert utóbbi feltárta a Moszad ügyeit, megpróbálta önálló életre alkalmatlanná nyilváníttatni, a cigányozó cigány Orbán Viktor (az orbáncigány) máris főerkölcsi bűnüldözővé előléptetve, az életfogytig tartó szabadságvesztések szóvivőjévé tette. A filmmel közvetlenül és újra felszólítjuk Orbán Viktort (orbáncigányt), hogy takarítsa el az utunkból a sokkos hentesét, és név szerint emlékezetébe idézzük az MSZP-vel és az SZDSZ-szel közösen védett és előléptetett állami terroristáikat, valamint Pártjuk emlékezetes elektrosokk terápiái közül egyet-kettőt, meg egyebeket. Hogy felfogják...
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-19. - Kommunikációk Istennel és a Háttérhatalommal - Bizonyságtételeim
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Elutazásomkor, az állomáson Árpád a bankautomata előtt állt, háttal. Közölte velem, hogy információszerzés végett állt a bankautomata elé. Majd közölte, hogy most kapott információkat arról, hogy készüljek fel, megsűrűsödik majd körülöttem minden, zajok, látomások és a szoros fogság. (...) ...nem tudni, Istentől vagy a Háttérhatalomtól jöttek a megkeresések...

 

 

2009-02-16. - Totális ellenőrzés, totális kontroll
/Soós József (A Kárpáti Magyar)/
Részlet: Erről mélyen hallgatnak a jelenlegi egyházak, valamint kisebb ,,szekták" vezető személyiségei, mert ők is részesei ennek a gonosz Rendszernek, a Nagy Babiloni Szajha őket is megfertőzte és uralma alatt tartja! (...) ... a Biblia tanításait félre értelmezve, szándékosan rosszul tanítva a háttérhatalmi erők szerves részévé váltak ők is! Eladták a lelküket a Gonosznak, pedig tudatában vannak annak, hogy el lesznek pusztítva mind egy szálig!

 

 

HÍRHÁTTÉR - Tornádóval a bűnözés ellen
2009-02-15. - HÍRHÁTTÉR TV: Szakértő szemmel a rendőrség, az NBH és a pártok állami maffiájáról - avagy miért létezik alvilági bűnözés?
/Molnár F. Árpád/
(Film, 10 perc)
Tartalom: Hogyan kell felszámolni egy Sztojka-bandát, hogyan kell levadászni az ország összes bűnbandáját, és az állam miért nem számolt fel egyetlen bűnbandát sem, soha? Molnár F. Árpád, aki ellen nemrégiben folyt államtitoksértési per, feltárja a rendőrséggel és az NBH-val, valamint az Orbán-kormánnyal való egykori kapcsolatát, olyan ismeretekbe vezetve a nézőt és hallgatót, amikről eddig kizárólag a Hírháttéren tájékozódhatott, és amelyek feltárása miatt az álnemzeti hazaáruló bűnöző hordák mindig egy pártban üldözték.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR - Az Elkerülhetetlen Történelem
2009-02-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a globális pusztító világkoalíció
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Filmünk a legfelsőbb hatalomtól vagy hatalmaktól kapott kijelentésekből is átadva egyenes, szemtől szembeni beszéd Németh Sándornak, a JÚDÁSFAJ bujkáló hóhérjának, aki az egész Emberiség elborzasztó ellenségeként szerepelt le, s akit 2009 februárjában a legfelsőbb hatalmak (...) a "Halál apostolának" neveztek.
(Film, 34 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/
Tartalom és részlet: A CIA és a Moszad által irányított Youtube-ról betiltott műsoraink kapcsán született botrány, és valami sokkal több... Más. Ahogyan pl. Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő mondta a Molnárnak telefonon, hosszú hónapokkal ezelőtt:
- Legyen büszke arra, hogy az ön nevét sem pozitív, sem negatív szövegkörnyezetben még kiejteni sem szabad egyetlen médiumban, televízióban és újságban sem. Ez óriási dicsőség. Legyen büszke rá.
KLIKK az oldalra! (12 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Németh Sándor és a Moszad az egész Föld bolygón üldözi! A YOUTUBE-TÓL A VIDEÁIG BETILTOTT FILM
HÍRHÁTTÉR - A jövő kapuja

2009-01-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a Sátán országa
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Ligeti György: Lux Aeterna/
(Film, 19 perc)
Tartalom: Filmünket - melynek témája sokkal több, mint az izraeli-palesztin háború - a Sátán országában 18 éven felülieknek ajánlanák. De mert tartalma nem csak mindennapjainkról szól, hanem az egész Emberiség kulcsfontosságú paneleiből szemléz, kicsik és nagyok életét és lelkét tekintve alapfontosságú, így mindenkinek ajánlott. Eközben Németh Sándorról szóló kijelentéseket is átadunk. Ligeti György hátborzongató Lux Aeternája átható és körülfogó hangjai méltók a film vonulatához.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/
Részlet: ...a beszélgetések folyamán olyan benyomásom volt, hogy itt a háttérben valami zajlik. Valami titokzatosság. Valami, valami irányítja a beszélgetésünk témáját. Csak még nem tudtam, hogy ennek az irányítónak a neve micsoda és kikről van szó.

 

 

2008-10-31. - HÍRHÁTTÉR TV: A hamis bírók és a Teremtő Bosszúja
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma)
Tartalom: Krisztus hamis bírákról és áldozataikról szóló Példázata mentén a közélet és a média elátkozott, végtelenül romlott világáról is szót ejtünk. Ama közéletről és médiáról, amely az egész világot elhitette, tönkretette, és az utolsó pillanatig azon lesz, hogy valamennyiünk vesztére pusztítsa a Földet. Különleges atmoszférájú filmünkben - mint az már szinte hagyomány - csaknem szüntelen szól a zene. (Film, 14 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-26. - HÍRHÁTTÉR TV: Isten vagy a Sátán Izraele? (videoklippel)
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma)
Tartalom: Igaza van-e ama gyülekezeteknek, akik azt állítják, hogy Izrael Istené? A Moszad és a titokzatos Nagy Babiloni Szajha kapcsolata, valamint Izrael és a világ titkosszolgálatainak Babilon által biztosított tudatmódosító, időjárás- és földrengés-szabályozó eszközrendszere, bankrendszer, éhezés, média, ateizmus, szexualitás. (Film, 13 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-24. - HÍRHÁTTÉR TV: A hamis apostolok és a Sátán zsinagógája - Jelenések Könyve 2. Rész
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma)
Tartalom: Dermesztő, mégis magával ragadó filmünkben, az Enigma sodró dallamaival a világ titkosszolgálatairól főleg a pártok és az egyházak vonatkozásában, a Háttérhatalom feltárásával. S miközben újabb kódokat adunk át, csaknem mindig szól a zene. Olyan dolgokba vezetjük be a kívülállókat, amelyek a Forrás felé vezetnek, akik pedig többet vagy mindent szeretnének, jöjjenek és döntsenek. Mert noha az Emberiség java számára nem létezik menekvés, ebben a világban mégis minden lehetséges. (Film, 46 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2009-03-04. -
Hajléktalanság és Háttérhatalom
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet A hajléktalanok a "rendszerváltás" vesztesei lettek. Mert 1989-90-ig volt biztos munkahelyük, és ez által megélhetésük is! (...) Az Emberiség Sátán és Háttérhatalma által totális szellemi, mentális és érzelmi sötétségben van! (...) Minden csak látszatbiztonság! Illúzió!!!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-04. -
A Hetednapi Adventista Egyház az Echelon (Nagy Babilon) tömeggyilkos rémuralmának pártján
/Molnár F. Árpád/
Részlet Összehasonlításképpen: a volt Szovjetunióról kiderült, hogy az ottani papság 100%-át kényszerítette a titkosszolgálat együttműködésre! El lehet képzelni, hogy ha ehhez képest a magyar statisztikákat a tudatlan kívülálló nagy jóindulattal farigcsálja le, legnagyobb igyekezete ellenére is milyen katasztrofális végeredményt kap a magyar egyházak és gyülekezetek államügynöki túlsúlyáról, a vezetők beszervezettségéről, gerinctelenségéről, farizeusi meghunyászkodásáról, köztörvényes, az ateistákat már most messze alulmúló hitványságáról...

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu