Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Isten vagy a Sátán Izraele? (videoklippel)

2008-10-26.
Christian Crown - Molnár F. Árpád

 

Tartalom:
Igaza van-e azon gyülekezeteknek, akik azt állítják, hogy Izrael Istené? A Moszad és a titokzatos Nagy Babiloni Szajha kapcsolata, valamint Izrael és a világ titkosszolgálatainak Babilon által biztosított tudatmódosító, időjárás- és földrengésszabályozó eszközrendszere, a Központtól és a Sátántól kapott cionista bankrendszer és a világéhezés, a média-világbirodalom és annak babiloni titkolózása, hazudozása, az általa propagált erkölcstelen ateizmus és szexuális destrukció.

 

Elmondják:
Christian Crown és
Molnár F. Árpád

Operatőrök:
Figyelő,
Molnár F. Árpád,
Rácz Péter,
Tánczos Krisztina
és mások

Zene:
Enigma: Return to Innocence

Feliratok, zenei szerkesztő és rendező:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com

Az alapfogalmakhoz az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Ide kattintva kiváló minőségben letöltheti az "Isten vagy a Sátán Izraele?" című filmünket,
ezzel is védekezve az Emberiség ellenségeinek cenzúrájával szemben!
(Film, 13 perc)

 Megtekintése - a sztereo zene miatt is - fülhallgatóval ajánlott!
A film itt nagyobb, alatta kisebb méretben látható:

 

 

 

 

Filmünket innen is megtekintheti
(A lejátszó utólag, 2009 július 22-én került beillesztésre)

 

A filmben érintett témakörökből:

Jézus Krisztus, Háttérhatalom, Biblia, Echelon, keresztény, mikrohullámok, tudatmódosítás, zsidók, Izrael, gyülekezet, gyüli, hit, Jelenések Könyve, világvége, földönkívüliek, UFO, ufók, pénz, vagyon, gazdagság, szegénység, éhezés, éhínség, éhhalál, cionizmus, nacionalizmus, fasizmus, hitlerizmus, Adolf Hitler, fenevad, álpróféta, hamis próféta, vulkánkitörés, háromszög, triangulum, WTC, Pentagon, merénylet, terrorizmus, rakéta, rakétatámadás, részecske, foton, fénykvantum, tudatszerkesztés, operátorok, átalakítás, világprogram, eleve elrendelés, predesztináció, Szeszák Gyula főügyész, olajügyész, Nagy Sándor (Naleksz), kultusz, kultikus, történelmi egyházak, hét arany gyertyatartó, mécses, hatalom, Menny, Mennyország, Pokol, kárhozat, Kapu, Pokol Kapuja, János Mennyei Jelenésekről Szóló Könyve, HAARP, project, prodzsekt, csoda, extraterrális, utazás, beavatás, beavatottak, választottak, kiválasztottak, elkülönített, szent, megszentelt, Szent Lélek, Szentlélek, Szent Szellem, katolikus, református, evangélikus, Hetednapi Adventista Egyház, adventisták, szombatosok, szombatisták, szekták, szektáns, pártszellem, pártszolgálatos, Út, Igazság, Élet, Hit Gyülekezete, titokzatos Nagy Babiloni Szajha, bábeli kupleráj, illuminátusok, bankárok, bankrendszer, nagyvállalkozók, USA, CIA, NSA, NASA, FSZB, KGB, NBH, titkosszolgálatok, titkos ügynökök, beszervezés, beszervezettek, hálózat, technológia, csúcstechnológia, kozmikus, Kozmosz, Világegyetem, Föld bolygó, Jupiter, angyalok, Teremtő, Mindenható, Bogár László, Drábik János közgazdász, beszélgető műsor, beszélgetés, társalgás, diskurzus, tényfeltárás, kinyilatkoztatás, kibocsájt, elküld, elbocsájt, szárnyas küldönc, hírnök, kis szürke, mandula szeműek, fényjelenségek, azonosítatlan repülő tárgy, űrhajó, Illés, Illyés, Énokh, Henokh, Énók, repülő szekér, istenek tüzes szekerei, Ószövetség, fajok, politika, világpolitika, tőzsde, bankrendszer, kereskedelem, emberkereskedelem, lélekkereskedelem, aki mást fogságba visz, maga is fogságba megy, aki fegyverrel öl, úgy kell annak megöletni, félelem, rettegés, kárhozat, üdvösség, idvesség, kénkővel és tűzzel égő tó, második halál, kénkővel égő tüzes tó, Károly Gáspár fordítás, Újszövetség, Evangélium, térítés, hittérítés, evangelizáció tudomány, természettudomány, beletudás, zip, logikai rendszerek, beletudás, beletétel, belerakás, elektromosság, paráznaság, perverzió, média, médiamaffia, politikai szervezett bűnözés, globalista bűnözés, globalizáció, világkereskedelmi központ, a Központ, a Rendszer, hálózatok, kvantumelmélet, kvantummechanika, rövidhullámok, sugárzás, hosszúhullámok, agyműködés, kémia, biológia, agykutatás, agy, MTA, ELTE, SOTE, tanszék, Pink Floyd: Another Brick in the Wall, Wall Street, tarkó, homloklebeny, memória, amnézia, fejlövés, iskola, álarc, maszk, gépsorok, halálgyár, elmepusztító, sötétség, Világosság, Rodin, szobrászat, Gondolkodó.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-10-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Új Kor Hajnala
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Christopher Young)
Tartalom: Egy haldokló társadalomban mindenki által elrejtett egyedülálló újságcikk és annak most először feltárt előzményei, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és társai által szervezett hamis tanúk, akiknek (a hatályos törvények szerint) életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő hazugságait - mint valami látnotok - a jövőhöz igazították, a Megprófétált, titokzatos titkosszolgálati Világrendszer Világreformjának előnapjai, és a SpanAir utasszállító repülőgép burkoltan előre jelzett katasztrófája. És közben csaknem végig szól a zene. (Film, 20 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-17. - HÍRHÁTTÉR TV: A megrontott Emberiség
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Jean-Michel Jarre)
Tartalom: Varázslatos, történelmi beszélgetésre hívunk mindenkit arról az élőholtan eltemetett Emberiségről és Megprófétált, beteljesedett babiloni, háttérhatalmi rendszerről, amely uralkodik a Földön, amely készíti a viharokat, a földrengéseket..., s amely elkészítette az Emberiség Világtörténelmét és globális tragédiáját. És közben végig szól a zene... (Film, 10 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-14. - HÍRHÁTTÉR TV: A Hatalom így is hívta őket: Az illegálisok - A beszervezettekről és a beszervezetteknek
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Christopher Young és a Crystall)
Tartalom: E filmünk megjelenése előtti vélemények szerint is kinek hátborzongató, kinek csodálatos, de mindenképpen egyedülálló. A titkosszolgálatok napi, belső életébe, Babilon és az Echelon örvénylő, veszedelmes világába, a Kozmosz és a Háttérhatalom lelki egyesüléseinek titkaiba nyerhetnek bepillantást, Ésaiás Könyvének 28. Részével, gyakran azokhoz szólva, akiket így is neveztek: Az illegálisok. És a film közben csaknem végig szól a zene. (Film, 40 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-09. - Találmányok a jövőből - helyett a múltból - Nagy Sándor montázsai
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ...egy biztonságtechnikai berendezés, amely egy napszemüvegre hasonlít. Lényege, hogy mindenki a házőrzője látórendszerét mobilkameraként használhatja...


 

 

2008-09-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Szabadosság vagy Istenerkölcs - A Hírháttér reformfilmje (pukkasztó cikkel)
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Krisztusi szellemben és békességesen, általánosan szexről, drogról, alkoholról, nem mellőzve a megjövendölt és beteljesedett globalista Echelon-technológiák, a Babiloni Szajha, azaz a Háttérhatalom érintését, melyről azok, akik beszélni mernek, a Hírháttéren gyűlnek össze, mert ahogy előre megmondtuk: innen indul útjára a teljes átalakulás. (Film, 11 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-09-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A hajléktalanság és eredete - Reformfilm
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(A film közben Vangelis mindvégig szól)
Tartalom: Különleges hangulatú és elévülhetetlen tartalmú filmet láthatnak és hallhatnak médianevén Christian Crown-nal - aki eredetileg munkaerő-gazdálkodó - és a Hírháttér főszerkesztőjével, Molnár F. Árpáddal. A Hírháttér keresztyénszociális reformfilmjében nem csak a hajléktalanságról és annak megoldásáról beszélgetünk, de arról a titokról is, amelynek lépésenként történő feloldása meg fogja változtatni az egész Emberiséget. (Film, 20 perc)
 

 

2008-09-11. - Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra
/Küldő nem publikus/
Részlet: Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt....


 

 

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. -
Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-10-24. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A hamis apostolok és a Sátán zsinagógája - Jelenések Könyve 2. Rész
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma)
Tartalom: Dermesztő, mégis magával ragadó filmünkben, az Enigma sodró dallamaival a világ titkosszolgálatairól főleg a pártok és az egyházak vonatkozásában, a Háttérhatalom feltárásával. S miközben újabb kódokat adunk át, csaknem mindig szól a zene. Olyan dolgokba vezetjük be a kívülállókat, amelyek a Forrás felé vezetnek, akik pedig többet vagy mindent szeretnének, jöjjenek és döntsenek. Mert noha az Emberiség java számára nem létezik menekvés, ebben a világban mégis minden lehetséges. (Film, 46 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-10-28. -
1. Igaz barát ; 2. Tél fájdalmas sóhaja - Zsigai Klára két verse
/Zsigai Klára/
Tartalom: A küzdelmeiről és verseiről közismert Zsigai Klára rövid vallomása után két merőben eltérő mondani valójú és útvonalú versét olvashatják.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu