Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: A hamis bírók és a Teremtő Bosszúja

2008-10-31.
Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád

 


Féljenek, akik nem mondták el, s mert megtettük helyettük, ezért gyűlölnek minket...

Tartalom:
A Megvalósult titokzatos Nagy Babiloni Szajha lakájai kapcsán, Krisztus hamis bírákról és áldozataikról szóló Példázata mentén a közélet és a média elátkozott, végtelenül romlott világáról is szót ejtünk. Ama közéletről és médiáról, melyről annak bérencei is tudják, hogy nem kerülhetik el a bukást egy életnyi hazugság, átok, rosszindulat és kapzsiság után, de az utolsó pillanatig hajtani fogja őket a bűnöző vér, mert a Sátán gyermekei, és ami Megíratott róluk, nem kerülhetik azt el. Isten örök Végzései ezek. A média, amely az egész Emberiséget átverte, az egész világot elhitette, és kezdettől egészen a végig fedezte és megrontotta az Emberiséget, valamennyiünk vesztére és örök végzetére. Igen: ami hátra van, arról is a befejezett múltként beszélünk. A média, amely az antikrisztusok és mesterséges torzszülöttek birodalma, és amely soha nem fog kitörni abból a sötétségből, amellyel átokra vetette ezt a Földet, annak valamennyi népével együtt. Ok nélkül, pillanatnyi pártgörénylétből, irigységből, kapzsiságból, merő és értelmetlen rosszindulatból pusztították és csaknem teljesen kiirtották az Emberiséget és az egész Földet. Különleges és magával ragadó atmoszférájú filmünkben pedig - mint az már szinte hagyomány - csaknem szüntelen szól a zene.

 

Elmondja:
Molnár F. Árpád

Operatőrök:
Tánczos Krisztina és
Molnár F. Árpád

Egyes fotómontázsok:
Nagy Sándor (Naleksz)

Zene:
Enigma: Encounters

Feliratok, zenei szerkesztő és rendező:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com

Az alapfogalmakhoz az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Ide kattintva kiváló minőségben letöltheti az "A hamis bírók és a Teremtő Bosszúja" című filmünket,
ezzel is védekezve az Emberiség ellenségeinek cenzúrájával szemben!
(Film, 14 perc)

 Megtekintése - a sztereo zene miatt is - fülhallgatóval ajánlott!
A film itt nagyobb, alatta kisebb méretben látható:

 

 

 

A filmben érintett témakörökből:

Echelon, a titokzatos Nagy Babiloni Szajha, paráznaság, Orbán Viktor, Fidesz, Gyurcsány Ferenc, MSZP, Pesty László, Fekete Doboz, Emberiség ellenségei, globális pusztítók, egerek, egérvész, patkányok, járvány, kihalás, árulók, hazaárulás, Emberiség elleni bűntett, életfogytig tartó szabadságvesztés, médiamaffia, bűnszervezet, oknyomozó és tényfeltáró újságírás, gerinctelenség, jellemtelenség, keresztény, Biblia, Jézus Krisztus, Isten, Jahve, Újszövetség, Ószövetség, erkölcs, Ellen G. White, Sátán homloka, személyiség, Echelon, részecske fizika, tudatmódosítás, mikrohullámú besugárzás, sütő, bűn és bűnhődés, kárhozat, örök szenvedés, Pokol, Mennyország, üdvösség, romlottság, hazugok, képmutatók, írástudók és farizeusok, János Ev. 8. Fejezet, özvegyasszony, villámok, Isten Haragja, Armageddon, világreform, ejtőernyősök, a fenevad pecsétje, gyász, UFO, ufók, Fenyvesi Theresa, titkosszolgálat, CIA, NSA, Moszad, Meir Dagan, Michael Hayden, Kőrösi Imre, öngyilkosság, felhő, felhőzet, vereség, veszteség, istenek alkonya, éjszaka, sötétség, Világosság, katasztrófa, közös sírja, WC, hét csillag, gyülekezet, disznók, férgek, Lomnici Zoltán LB-elnök, kecskeméti bíróság, bírói bűnözés, MAZSIHISZ, cionizmus, Izrael, félelem, forgószél, tornádó, iker, ikrek, kettős, sábesz-dekli, hamis vallás, szeméttelep, romaweb, romaweb.hu, Vadászi Bálint, Szociális és Munkaügyi Minisztérium, állami és politikai gyilkosság, gyávaság, félelem a haláltól, temető, holttest, hulla, dög, Szűcs Erika miniszter, Jelenések Könyve, Messiás, kukacok, Szovjetunió, HAARP, felfedés, leleplezés.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-10-17. - HÍRHÁTTÉR TV: A megrontott Emberiség
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Jean-Michel Jarre)
Tartalom: Varázslatos, történelmi beszélgetésre hívunk mindenkit arról az élőholtan eltemetett Emberiségről és Megprófétált, beteljesedett babiloni, háttérhatalmi rendszerről, amely uralkodik a Földön, amely készíti a viharokat, a földrengéseket..., s amely elkészítette az Emberiség Világtörténelmét és globális tragédiáját. És közben végig szól a zene... (Film, 10 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-14. - HÍRHÁTTÉR TV: A Hatalom így is hívta őket: Az illegálisok - A beszervezettekről és a beszervezetteknek
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Christopher Young és a Crystall)
Tartalom: E filmünk megjelenése előtti vélemények szerint is kinek hátborzongató, kinek csodálatos, de mindenképpen egyedülálló. A titkosszolgálatok napi, belső életébe, Babilon és az Echelon örvénylő, veszedelmes világába, a Kozmosz és a Háttérhatalom lelki egyesüléseinek titkaiba nyerhetnek bepillantást, Ésaiás Könyvének 28. Részével, gyakran azokhoz szólva, akiket így is neveztek: Az illegálisok. És a film közben csaknem végig szól a zene. (Film, 40 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-12. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom és a Párt (médiája)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: 100 éves, szinte egészében elrejtett felfedezések és találmányok. A háttérhatalmi média és esélyei. Ezen belül külön hallhatnak Széles Gáborról és az Echo TV-ről, a Kurucinfóról és helyzetéről, a Defend Kft.-s Földi László titkosszolgálati bűnözőről, a Jobbikról, Für Lajosról és Vona Gáborról, valamint arról, hogy az Echo TV betiltotta Vitéz Gálfalvi Gallik Bélának, Bicske polgármester-jelöltjének a Háttérhatalomról szóló tényfeltárása miatt saját műsorát. Az Emberiség tragédiája és kárhozata. (A képen Széles Gábor) (Film, 48 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: Ég és föld között
2008-10-06. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom titkaiból - Én tebenned, te pedig énbennem
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Döbbenetes tényfeltáró filmünk abba a rejtett világba enged bepillantást, amelyről nyíltan ma még sehol nem láthat, hallhat és olvashat, csak itt. A messzemenően történelmi fontosságú tények feltárása közben a kozmikus konstrukcióba is bevezetjük azokat a választottakat, akiket eddig letompított az a Hatalom, amely hamarosan kénytelen leleplezni létezését az egész bolygón. (Film, 46 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-09-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A hajléktalanság és eredete - Reformfilm
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(A film közben Vangelis mindvégig szól)
Tartalom: Különleges hangulatú és elévülhetetlen tartalmú filmet láthatnak és hallhatnak médianevén Christian Crown-nal - aki eredetileg munkaerő-gazdálkodó - és a Hírháttér főszerkesztőjével, Molnár F. Árpáddal. A Hírháttér keresztyénszociális reformfilmjében nem csak a hajléktalanságról és annak megoldásáról beszélgetünk, de arról a titokról is, amelynek lépésenként történő feloldása meg fogja változtatni az egész Emberiséget. (Film, 20 perc)

 

2008-08-19. - Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Most álljon itt teljes terjedelmében, amiről számos egyéb mellett kizárólag a Hírháttér képes és mer beszélni, mert az utóbbi esztendőkben e téren is a Kádár-rendszer hallgatásának és bűnpártolásának színvonalára zuhant vissza a jobb- és baloldali média egyaránt... (...) A Hírháttér vadászni kíván mindazokra, akik a megnyomorítottak és a politikai gyilkosságok áldozatai ellenségeiként pártfogásukat bármi módon kifejezni merészelik a pszichiátriákon Adolf Hitler óta a mai napig megnyomorított és lemészárolt ártatlan tömegek ellen, igen, az EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT.

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. -
Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.

 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2008-10-31. -
Amikor a birka... - A farkastól kér segítséget
/Fort András/
Részlet: "Igazából az IMF fordult hozzánk, nem mi az IMF-hez, - hogy ne okozhassunk fertőzést a térségben." Még egyszer nézzük csak az utolsó mondat második részét: "...- hogy ne okozhassunk fertőzést a térségben."

Lap teteje

Következő cikk:
2008-11-02. -
Erdő - A magyar Lustiger
/Nagy Attila/
Részlet: Erdő és Lustiger, a magyar és a francia bíboros is tagja (volt) országa Tudományos Akadémiájának, Erdő Péter egyházjogászként, hamis tudományos háttérrel bűnrészese a mai jogállamban a politikai követelményeknek alázatosan engedelmeskedő tudományosságnak.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu