Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

A Kárpáti Magyar (Soós József) ragyogóan világító első filmjét láthatják, ha erre a feliratra kattintanak. A címe: "A Kárpáti Magyar - Nyitány helyett a Való Világról"

   

Totális ellenőrzés, totális kontroll

 

2009-02-16.
Soós József (A Kárpáti Magyar)

 


A Háttérhatalom mikrohullámú és közvetlenebb fegyvereivel mindenkire maszkot húzott. S miáltal maszkot húzott, azzá is tette az embert, ami maga a maszk volt.
(Molnár F. Árpád)

"Az ember fia nem vehet, és nem is adhat el a fenevad száma nélkül!"
 
Láthatjuk, hogy az utolsó időkben ez a Bibliai jóslat is BETELJESEDETT, hiszen minden terméket EGYÉNI AZONOSÍTÓ JELLEL láttak el, az úgynevezett vonalkóddal, és mindenről elismervényt kell adni, illetve kell kérni!

Létrejött a TOTÁLIS ellenőrzés, mivel a BANKKÁRTYÁS rendszerrel nyomon tudják követni a pénzmozgásokat.

A MOBILTELEFON-készülékek segítségével GPRS-nyomkövetést, lehallgatást tudnak végezni rólunk.

Az ECHELON-HAARP TECHNOLÓGIÁVAL a TUDATUNKAT tudják módosítani, szabályozni. De ez a rendszer a GONDOLATRENDŐRSÉG intézményét is létrehozta.

Ezen felül néptömegeket tudnak MANIPULÁLNI, befolyásolni, bármire felhasználni, akár veszély esetén BLOKKOLNI az emberi GONDOLKODÁST, így kitéve az ártatlan tömegeket a HÁTTÉRHATALMAK AGRESSZIÓJÁNAK!

De ha kell, akkor ÖNGYILKOS MERÉNYLETEKET, súlyos TERRORCSELEKMÉNYEKET is létre tudnak hozni ezzel a TECHNOLÓGIÁVAL!

Ez még semmi, ezen kívül képesek GYILKOLNI IS ezzel a borzalmas fegyverrel. Elő tudnak idézni olyan rendellenességeket az emberi szervezetben, amelyek az élettani-funkciók leállásához vezetnek. Ilyen a FULLADÁSOS HALÁL..... AZ INFARKTUS, AGYVÉRZÉS, de akár képesek PSZICHIKAI betegségeket... rohamokat is ELŐIDÉZNI! De a ,,korunk népbetegségének nevezett, vagy inkább hazudott STRESSZ is ennek a következménye!

 
Képesek olyan FREKVENCIÁKAT előállítani, amelyek emberi, de még az állati fül számára sem hallhatóak, olyan hullámhosszokat, frekvenciákat használva. Így egy NÉPFELKELÉS ALKALMÁVAL könnyű szerrel LEURALHATÓ még nagyobb néptömeg is!!!!

De ezzel a szörnyű fegyverrel lehetséges létrehozni FÖLDRENGÉSEKET, de akár TENGERI SZÖKŐÁRAKAT is!!!! Vagyis akár az IDŐJÁRÁS normális természetes menete is MEGVÁLTOZTATHATÓ!

 
Erre lettek kiépítve a VILÁGŰRBEN A MŰHOLDAK és az ŰRÁLLOMÁSOK! A Műholdak jeleit pedig a Föld felszínén elhelyezett NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ANTENNÁK közvetítik. Valamint a MOBILTELEFON-ÁTJÁTSZÓ TORNYOK, amik pedig a nyomkövetésben, beszélgetések lehallgatásában játszanak jelentős szerepet! De ezek a Mobiltelefon ÁTJÁTSZÓ ANTENNÁK tartják a kapcsolatot a GÉPKOCSIK KÖZPONTI VEZÉRLŐ EGYSÉGÉBE, vagyis az AUTÓ COMPUTERÉBE szerelt helyzet-meghatározó jeladóval!
 
Ugyanakkor a hétköznapokban is minden BE VAN KAMERÁZVA és LE VAN HALLGATVA! Így a fontosabb KÖZINTÉZMÉNYEK mind be vannak MIKROFONOZVA! Az ÜZEMANYAG-TÖLTŐ ÁLLOMÁSOK (benzinkutak) mind be vannak KAMERÁZVA! A PÉNZINTÉZETEK, BANKOK mind fel vannak szerelve a KAMERA és a LEHALLGATÓ készülékekkel! A főbb közlekedési csomópontok, autópályák, autópályai pihenő helyek mind BE VANNAK KAMERÁZVA, LE VANNAK HALLGATVA!!! A HATÁRÁTKELŐ HELYEK még akkor is figyelve vannak, ha ott már ténylegesen, vagyis fizikálisan nincs ellenőrzés, nem kell megállni és iratokat átadni ellenőrzés céljából, mivel a BELÉPTETŐ KAPUKNÁL RENDSZÁM-FELISMERŐ RENDSZER MŰKÖDIK, de egyúttal a gépkocsi VEZETŐJÉT és UTASAIT is regisztrálja!
 
A MOBILTELEFON és az INTERNET az az eszköz, amit folyamatosan FIGYELNEK és elemeznek, így besorolva egyéneket kategóriákba, hogy ki, milyen VESZÉLYEKKEL FENYEGETI A HÁTTÉRHATALMAKAT!
 
Ez a TOTÁLIS ELLENŐRZÉSE AZ EMBERISÉGNEK, vagyis Sátán, a FŐ GONOSZ teljesen URALMA ALÁ HAJTOTTA AZ EMBERISÉGET A FÖLDÖN!

Jelen pillanatban az Amerikai Egyesült Államokban már rendszeresítették azt, hogy minden ÚTLEVELET MIKROCSIPPEL LÁTTAK EL! Vagyis ellenőrzés alatt tartják az embereket ezzel a módszerrel is! Már azt tervezgetik, hogy MINDEN EMBERBE MIKROCSIPET helyeznek el, így 100% százalékosan lefedetté válna minden pillanata az embereknek!

A 2001 Szeptember 11.-én végrehajtott merényletet, SAJÁT MAGUK, A HÁTTÉRHATALMAK SZERVEZTÉK MEG, ÉS HAJTOTTÁK VÉGRE! Azon oknál fogva, hogy HÁBORÚT INDÍTHASSANAK A KÖZEL-KELETEN IRAK ELLEN! Ezen kívül még azt is elérték, hogy az emberek félni kezdtek, ami miatt ÁLLAMVÉDELMI SZIGORÍTÁSOKAT tudtak bevezetni, és mindezt teljesen LEGÁLISAN, az emberek legkisebb TILTAKOZÁSA NÉLKÜL! A történelem ismétli önmagát, hiszen a HARMADIK BIRODALOMBAN ADOLF HITLER ugyanezzel az eszközzel élt, mikor saját maga felgyújtatta a REISTAG épületét, így ÜRÜGYET tudott szolgáltatni arra, hogy a vélt és a valós ellenségeivel LESZÁMOLHASSON! Mindezt az állampolgárok legkisebb TILTAKOZÁSA NÉLKÜL meg tudta tenni!!! Utána meg jöttek az ÁLLAMVÉDELMI-KARHATALMISTA SZIGORÍTÁSOK, vagyis a TOTÁLIS TERROR kiépítése!

 
Ez történik NAPJAINKBAN IS, a HÁTTÉRHATALMAK lassan befejezik a HATALMUK kiépítését az egész FÖLD bolygón, mert minden NEMZETET illetve NÉPCSOPORTOT saját uralmuk alá hajtották! Vagyis a FENEVAD URALMA ALÁ!!!
 
Erről mélyen hallgatnak a jelenlegi EGYHÁZAK, valamint kisebb ,,SZEKTÁK" vezető személyiségei, mert ŐK IS RÉSZESEI ENNEK A GONOSZ RENDSZERNEK, a NAGY BABILONI SZAJHA őket is megfertőzte és uralma alatt tartja! Hiszen már nem is burkolják azt sem, hogy a POLITIKÁBA BELESZÓLNAK, IRÁNYÍTJÁK, illetve a Biblia tanításait félre értelmezve, szándékosan rosszul tanítva a HÁTTÉRHATALMI ERŐK SZERVES RÉSZÉVÉ VÁLTAK ŐK is! Eladták a lelküket a GONOSZNAK, pedig tudatában vannak annak, hogy el lesznek pusztítva mind egy szálig!
 
De teljes mértékben, elválaszthatatlanul összefonódott a RENDŐRSÉG A TITKOSSZOLGÁLATOKKAL illetve a legnagyobb MAFFIA-BŰNSZERVEZETEKKEL, és egymásnak segédkezet nyújtva garázdálkodnak! Illetve a RENDŐRSÉG+TITKOSSZOLGÁLAT
a HÁTTÉRHATALMAKAT MARADÉKTALANUL, FELTÉTEL NÉLKÜL KISZOLGÁLJA ÉS BEVÉDI!!! Ezzel részesei ők is a HÁTTÉRHATALMI ERŐKNEK és Sátán rendszerének; vele együtt fognak pusztulni hamarosan!
 
Ez a RENDSZER, ami jelenleg fennáll, sokáig nem tartható már életben, mivel saját magát is össze fogja roppantani GAZDASÁGILAG! Ez miatt ŐRÜLETES, soha az Emberiség történelme során nem tapasztalt SZEGÉNYSÉG és BŰNÖZÉS fog létrejönni! De ez a GLOBALISTA-CIONISTA FOGYASZTÓI TÁRSADALOM önmagát fogja felszámolni, mert ekkora méretű ipari kapacitás nem tartható fenn sokáig, illetve ehhez hozzájön még a RENDKÍVÜL NAGY KÖRNYEZETSZENNYEZÉS, a TERMÉSZET ÉRTÉKEINEK, KINCSEINEK elpazarolása, felélése!
 
Minden jel arra mutat, hogy az utolsó idők legvégén járunk, talán pár év van hátra, de 15-20 évnél semmi esetre sem több, mert NEM TARTHATÓ FENN EZ AZ ÁLLAPOT ADDIG, ILLETVE ANNÁL TOVÁBB BIZTOSAN NEM!
 
Hamarosan bevégeztetik Sátán, és vele pusztul kiépített HÁTTÉRHATALMA is, minden csatlósával együtt, A HAMIS VALLÁSOK VEZETŐIVEL ÉS MEGTÉVESZTETT TAGJAIVAL EGYÜTT! Mert ők alkotják a JÚDÁS-FAJT! Amelyik a BIBLIA szerint PUSZTULÁSRA, az örök KÁRHOZATRA VAN ÍTÉLVE!

 

Tisztelettel:    Kárpáti Magyar

 

A gondolatirányító, Echeloni-, azaz a Próféciáknak megfelelően valóra vált Babiloni Világrendszer megértéséhez, az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - Az Elkerülhetetlen Történelem
2009-02-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a globális pusztító világkoalíció
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Filmünk a legfelsőbb hatalomtól vagy hatalmaktól kapott kijelentésekből is átadva egyenes, szemtől szembeni beszéd Németh Sándornak, a JÚDÁSFAJ bujkáló hóhérjának, aki az egész Emberiség elborzasztó ellenségeként szerepelt le, s akit 2009 februárjában a legfelsőbb hatalmak (...) a "Halál apostolának" neveztek.
(Film, 34 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Enigma - Touchness/
(Film, 16 perc)
Tartalom: A DNS-rekonfigurálás és az Emberiség jövője, valamint rejtett múltunk. E filmben érintjük - még csak pár szóban -, amiről még nem igen szóltunk: hogy miért azonnal kvázi korlátlan az intelligenciája egy olyan hatalomnak, aki a mikrohullámú technológiát először megszerezte. S ahogy az égbolton világtörténelmi jelentőségű titkokat villantunk fel, és közelebb húzunk minden értelmest annak megértéséhez, hogy a konvergencia történik, melyet a fúziós robbanás követ, aközben mint szinte mindig, végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-27. - Nyílt levél a keresztény pásztoroknak az izraeli-palesztin háborúról
/Figler Csaba/
Részlet: Jó dolog volt, hogy kifejeztétek a nagykövetasszonynak az együttérzéseteket, de ugyanakkor féloldalas keresztényi megnyilvánulás volt ez! Mert mi sem nem vádolhatunk, sem nem ítélhetünk, de a végrehajtást megtehetjük, meg kell tennünk, tudniillik a megbocsájtás végrehajtását nekünk kell gyakorolnunk. Nem tett minket senki bírókká, hogy halálra, háborúkra, népirtásokra ítéljünk egyik-másik nemzeteket!
 

 

Németh Sándor és a Moszad az egész Föld bolygón üldözi! A YOUTUBE-TÓL A VIDEÁIG BETILTOTT FILM
HÍRHÁTTÉR - A jövő kapuja

2009-01-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a Sátán országa
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Ligeti György: Lux Aeterna/
(Film, 19 perc)
Tartalom: Filmünket - melynek témája sokkal több, mint az izraeli-palesztin háború - a Sátán országában 18 éven felülieknek ajánlanák. De mert tartalma nem csak mindennapjainkról szól, hanem az egész Emberiség kulcsfontosságú paneleiből szemléz, kicsik és nagyok életét és lelkét tekintve alapfontosságú, így mindenkinek ajánlott. Eközben Németh Sándorról szóló kijelentéseket is átadunk. Ligeti György hátborzongató Lux Aeternája átható és körülfogó hangjai méltók a film vonulatához.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-17. - Villámcsapásom története - Túléltem egy programot
/Tánczos Krisztina/
Részlet: A szobába lépve épphogy csak becsuktam az erkélyajtót, mikor előttem körülbelül 20 centiméterre, két ágba lecsapott a villám. Iszonyú csattanás: az egyik ág a pince felé szaladt: a villanyvezetéket roncsolta szét. (...) Tehát a villám háromszög alakban cikázott, én pedig a háromszög vonalán álltam, úgy ment rajtam keresztül.

 

 

 
Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - Tornádóval a bűnözés ellen
2009-02-15. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Szakértő szemmel a rendőrség, az NBH és a pártok állami maffiájáról - avagy miért létezik alvilági bűnözés?
/Molnár F. Árpád/
(Film, 10 perc)
Tartalom: Hogyan kell felszámolni egy Sztojka-bandát, hogyan kell levadászni az ország összes bűnbandáját, és az állam miért nem számolt fel egyetlen bűnbandát sem, soha? Molnár F. Árpád, aki ellen nemrégiben folyt államtitoksértési per, feltárja a rendőrséggel és az NBH-val, valamint az Orbán-kormánnyal való egykori kapcsolatát, olyan ismeretekbe vezetve a nézőt és hallgatót, amikről eddig kizárólag a Hírháttéren tájékozódhatott, és amelyek feltárása miatt az álnemzeti hazaáruló bűnöző hordák mindig egy pártban üldözték.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-02-17. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Jövendőbeli lakhelyünk -
A Kaputól a Csillagokig
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
/Zene: Reményi Attila/
(Film, 39 perc)
Tartalom: Az Emberiségnek az Istenben Megvalósuló kozmikus jövőjéről a világ titkosszolgálatainak hátterébe mélységi beszervezett Tánczos Krisztina tartja első önálló prédikációját, aki a körmendi Tánczos Gábor nagynénje. Előadását természetesen a világon először a Hírháttér publikálta. A varázslatos, egyszerre sokkoló és csodálatos hangulati összegzésbe épített filmhez Reményi Attila misztikus és különleges I.Kantátáját szerkesztette és a filmet rendezte: Molnár F. Árpád.
(Megtekinthető és letölthető!)

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu