Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

A Hírháttér felszólítja a Hírháttérrel ellenséges indíttatású, már ezért is pártvédettségű bűnbandákat, hogy tartsák magukat távol a Hírháttértől, hacsak nem kívánják végleg felszámolni az üzleteiket, a hátralevő életüket fegyházban töltve. Aki ennyire nem tud előre gondolkodni, azt zabálják csak fel a kutyák. Az alábbi film a Hírháttér első válasza az elmúlt napok pártvédettségű alvilági fenyegetéseire. Egyébként azt súgják:       Lesz...   nek...   ha...   lot...   tak...       ***       HÍRHÁTTÉR: 2009 február 14.

   

HÍRHÁTTÉR - Tornádóval a bűnözés ellen
 


Tornádó és háttérfények (meg valami terepjáró). Az előbbiek a bűnözők álma vagy rémálma. Aki nem tud a jövőből semmit, és rosszindulatú, kerülje a peremkerületet is, mert van, hogy az idiótákat, akik nem tudnak kettőig sem számolni, Isten és a Sátán egyszerre hajítja el.
(Molnár F. Árpád és a Hírháttér)

HÍRHÁTTÉR TV: Szakértő szemmel a rendőrség, az NBH és a pártok állami maffiájáról - avagy miért létezik alvilági bűnözés?

 

2009-02-15.
Molnár F. Árpád

Tartalom:
Hogyan kell felszámolni egy Sztojka-bandát, hogyan kell levadászni az ország összes bűnbandáját, és az állam miért nem számolt fel egyetlen bűnbandát sem, soha? Molnár F. Árpád, aki ellen nemrégiben folyt államtitoksértési per, feltárja a rendőrséggel és az NBH-val, valamint az Orbán-kormánnyal való egykori kapcsolatát, olyan ismeretekbe vezetve a nézőt és hallgatót, amikről eddig kizárólag a Hírháttéren tájékozódhatott, és amelyek feltárása miatt az álnemzeti, hazaáruló bűnöző hordák mindig egy pártban üldözték.
 

Elmondja, hangeffektusok és rendezés:
Molnár F. Árpád

Készült: 2009 február 14.

Ide kattintva - 640-es felbontásban - letöltheti a "Szakértő szemmel a rendőrség, az NBH és a pártok állami maffiájáról" című filmünket, ezzel is védekezve Isten és az Emberiség bushista. obamista és más némethista, a Sátán zsinagógáival egységben, az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vágókként és kiirtókként fellépett JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival szemben!
(Film, 10 perc)

Itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekintheti!
A hangeffektusok miatt fülhallgatóval ajánlott!

(A lejátszó jobb alsó ik
onjára kattintva teljes méretre válthat!)
 

 

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-02-05. - HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA: Da Vinci-kód, cigánybűnözés, arc- és mozgásazonosítás a Háttérhatalom irányításában
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Mimi Mavatiku: Jahve (Kongó))

Tartalom: Dan Brown könyvétől, a cigánybűnözés eredetén és kezelőin át, a 2006-os őszi, állami vérengzések rendőri elkövető sokaságának biztos bukásáig, a kongói keresztyén, Mimi Mavatiku Isten-imádati zenei aláfestésével.
KLIKK az oldalra! (21 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-13. - HÍRHÁTTÉR TV: Vona Gábor, kurucinfó, Harctér és a többiek, kontra kicsoda Molnár F. Árpád - "Több ezren haltak meg a mocskos fajtád miatt" - alcímmel
/Molnár F. Árpád/
(Film, 58 perc)
Tartalom: Ismét halmozzuk az összes jobb- és baloldali párt és médium által tudatosan elrejtett népellenes állami és titkosszolgálati ismereteket. Filmünkben közvetlenül lőjük homloklebenyen a következőket: Vona Gábor, Für Lajos, kurucinfó, Barikád, Harctér, Nemzeti Hírháló, ÚDK-fórumozók, Stoffán György és más, hol ügynöki, hol egyszerűen és osztatlanul erkölcstelen, jellemtelen, rosszindulatú, korrupt és tömeggyilkos párt-, sajtó- és népi majombűnöző faji tenyészet mocskos nézőit.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Von a Gábor, von a cigány-show-ba
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A bal- és jobboldali szavazók történelmi mélységű morális sötétségbe süllyedtek az elmúlt két esztendő során. A vengrik értelmi felfogóképessége - választott politikai bálványaik miatt - ugyancsak kvázi példa nélkül álló. Az "A cigánybűnözés végső megoldása" című filmre a kornak megfelelően irdatlan igénytelen, csaknem kizárólag jobbik-párti válaszokra reagálva e filmmel is kultúrtörténeti, kabarészerű emléket állítottunk. (Film, 34 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-29. - Roháč, Boross, Mečiar, a KGB és a többiek - Személyes tapasztalatokkal a nemzetközi állami bűnözés sűrűjéből
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Személyes nyomozásaim és politikai üldözéseim konkrétumaival mindenekelőtt a szlovák és az orosz állam bérgyilkosaként elhíresült Jozef Roháčtól kiindulva kivételes tényfeltárást olvashatnak, olyan konkrét eseményeket megismerve, amelyeket soha, sehol és senki nem hozott nyilvánosságra. E cikkben szólóban is megláthatnak olyan összefüggéseket és szervezettséget, amelyekről bizony egyelőre a világon senki nem mer ilyen nyíltan beszélni a 15 millió magyar közül, és amely nem véletlenül váltotta ki a kurucinfó és hasonszőrű pártszemete osztatlan átkozódását.
 

 

BETILTVA! - E filmünk (is) már most elhallgatott történelem 2008-09-29. -
HÍRHÁTTÉR TV (cikkel):
A Jobbik és a Gárda őszödi beszéde - Az eltitkolt történelem; Filmlevél Für Lajosnak (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Olyan államtitkokat tárunk fel a Jobbikról, a Gárdáról, a hazai és külföldi államokról, amilyenekkel magyarul soha, sehol nem találkozott. E tényfeltáró, leleplező előadásunk önmagában is olyan időzített atombomba a hazai álrendszerváltó pártok és már sérthetetlen nemzeti megváltókként követelt személyekről, amely nemcsak elpecsétel pártokat és személyeket a jövőre nézve, de korszakalkotóvá fog válni. (Film, 54 perc)
(Megtekinthető és a cenzúra ellen letölthető!)

 

2008-09-28. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikkel): Kiáltványok a bal- és jobboldali cenzori és brutális, fegyverbe szólító söpredékről - Hiába mondtuk el az okokat és az elkészült jövőt, s azt, hogy tudjuk, szinte mind a szakadékba rohannak...
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mint azt Bogár László mondta, már 1978-ban nem csak az álrendszerváltozás volt eldöntött, de az is, mit, kiknek fognak eladni. Akkor nem volt, aki elmondja a világnak. Most van, ezért az egypártrendszerű bal- és jobboldali államügynök-féregtársadalom az USÁ-tól Magyarországig megint öngyilkos csőcselékeivel próbálja megsemmisíteni az igazságot, hogy senki ne hallja, senki ne értse meg a most is elkészült és tudott jövőt.
KLIKK az oldalra! (19 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

BETILTOTT FILM! 2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: A cigánybűnözés végső megoldása - Újra mondjuk el, hogyan kell megszüntetni a (cigány)bűnözést
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A sokadszor, hiába sulykolt megoldási alternatívákkal áll elő a Hírháttér Televízió a cigány- és egyéb települési bűnözés teljes felszámolása és megsemmisítése vonatkozásában. Minthogy megoldást kínálunk, így a jobboldal egyre lecsúszottabb rétegei ezt a filmet betiltatták. (Film, 11 perc)


 

2008-04-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Ekrem Kemál György ékes szónoklata a Külügyminisztériumnál
/Összeállítás: Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér a Külügyminisztériumnál egy koncepciós per ellenére szabadon maradt Ekrem Kemál György szónoklatáról készített kommentekkel dúsított filmet. Ekrem Kemál György 1996-ban a Kommunisták Üldözötteinek Szövetségét (KÜSZ) alapította meg; jelenleg is ellenálló. (Videó+Ismertető+kép)


 

2008-04-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: TABU - A FÚSZ, az MDF és Dávid Ibolya gaztettei, titkosszolgálati módszerek és politikai gyilkossági kísérletek - Riport Gyöngyösi Zsuzsannával, a Független Újságírók Szövetségének (FÚSZ) elnökével
/Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök - Molnár F. Árpád/
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)


 

 
Előző cikk:
2009-02-13. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Mutattak, és ezt Üzenték: Ha Babilon helyett... (Zene: Göksel: Depresyondayım)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Fentről videoklip és text annak, akiből már akkor ismertem, mielőtt valaha láttam volna, és aki elől talán elrejtetik e klip még egy ideig, és nem tudta, hogy már kapott belőle sokat. A Tapasztalás Világából, ahogy Elvégeztetett Neked, és akik kapjanak hasznos kódokat.
(Film, 5 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-02-16. -
Totális ellenőrzés, totális kontroll
/Soós József (A Kárpáti Magyar)/
Részlet: Erről mélyen hallgatnak a jelenlegi egyházak, valamint kisebb ,,szekták" vezető személyiségei, mert ők is részesei ennek a gonosz Rendszernek, a Nagy Babiloni Szajha őket is megfertőzte és uralma alatt tartja! (...) ... a Biblia tanításait félre értelmezve, szándékosan rosszul tanítva a háttérhatalmi erők szerves részévé váltak ők is! Eladták a lelküket a Gonosznak, pedig tudatában vannak annak, hogy el lesznek pusztítva mind egy szálig!

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu