Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Vona Gábor, kurucinfó, Harctér és a többiek, kontra kicsoda Molnár F. Árpád - A valódi pusztítás irdatlan mérete miatt a "Több ezren haltak meg a mocskos fajtád miatt", csak jelképes alcímmel
 

Filmünk e formájában sosem jött volna létre, ha nincs meg utolsó lökésként a Harctér kérkedő, klasszikusan és kizárólag a jobboldalon létező etikátlansága. Hogy mások butaságából és barbárságából ennyi és ilyen páratlan minőségű, a 15 milliós magyarság abszolút húzóerejét képező gyümölcsöket teremhetünk, Dicsőség Legyen az Istennek a Jézus Krisztus Által.

Christian Crown e filmhez írott kommentárja:
Csak kevesen mernek nyíltan, őszintén beszélni az életünket megnyomorító Háttérhatalmi személyekről….
Csak kevesen merik a mindenki elméjét uralni akaró, Echelon-tudatmódosító és elmeátalakító Fenevadakról lerántani a leplet…..
Csak kevesen vállalják, hogy a Történelembe mindörökre beírják magukat…..
A Hírháttér elmondja, leleplezi ezen szörnyetegeket és Történelmet ír….

Christian Crown

2008-12-13.
Molnár F. Árpád

 


A kurucpatkányok minden nácikat mozgósítani akaró igyekezete ellenére a titkosszolgálatok által életveszélyesen fenyegetve, miközben hitleristák visszatérően azzal keresnek meg, hogy a Hírháttér hatására a Jézus Krisztushoz megtért keresztyénekké lettek.
(A teljes mérethez a képre kattintson!)

Tartalom:
A film nem csak a lealjasult jobboldalról, de az Internetet körberöfögő, tudatlan, tapasztalatlan, semmihez sem értve, minden pozitív tettet, helyettük való áldozatvállalást és hősiességet gyalázó, ugató, mocskukban hánytorgó népidiótákat személyesen megszólítja. Filmünk sokkol, elgondolkodtat, megaláz, megrémít, aki nincs túl alacsony morális szinten, azt halmozottan neveli, továbbá egyebek mellett bőségesen tájékoztat. Ismét halmozzuk az összes jobb- és baloldali párt és médium által tudatosan elrejtett népellenes állami és titkosszolgálati ismereteket.

Filmünkben közvetlenül lőjük homloklebenyen a következőket: Vona Gábor, Für Lajos, kurucinfó, Barikád, Harctér, Nemzeti Hírháló, ÚDK-fórumozók, Stoffán György és más, hol ügynöki, hol egyszerűen és osztatlanul erkölcstelen, jellemtelen, rosszindulatú, korrupt és tömeggyilkos párt-, sajtó- és népi majombűnöző faji tenyészet mocskos nézőit.

 

Főbe lövő:
Molnár F. Árpád

Zene:
Gabriel Fauré: Requiem,
Ennio Morricone: A Polip (La Piovra)

Hangeffektusok és rendezte:
Molnár F. Árpád

Felvétel és készítés ideje: 2008 december 12.

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com
http://hirhatter.t35.com

Ide kattintva az alább láthatóknál dupla olyan jó minőségben letöltheti a "Vona Gábor, kurucinfó, Harctér és a többiek" című filmünket, ezzel is védekezve a PÁRT Veérnácijainak az Emberiség globális kiirtására összeröffent maffiája Sátánt imádó enzúrájával szemben!
(Film, 58 perc)

A filmet itt tekintheti meg nagyobb, alatta kisebb méretben:

 

 

 

A 15 milliós magyarság kapcsolódó, kategóriájában minden addigit meghaladó, titkosszolgálati leleplező csúcsirodalma:
BETILTVA! - E filmünk (is) már most elhallgatott történelem 2008-09-29. -
HÍRHÁTTÉR TV (cikkel):
A Jobbik és a Gárda őszödi beszéde - Az eltitkolt történelem; Filmlevél Für Lajosnak (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Olyan államtitkokat tárunk fel a Jobbikról, a Gárdáról, a hazai és külföldi államokról, amilyenekkel magyarul soha, sehol nem találkozott. E tényfeltáró, leleplező előadásunk önmagában is olyan időzített atombomba a hazai álrendszerváltó pártok és már sérthetetlen nemzeti megváltókként követelt személyekről, amely nemcsak elpecsétel pártokat és személyeket a jövőre nézve, de korszakalkotóvá fog válni. (Film, 54 perc)
(Megtekinthető és a cenzúra ellen letölthető!)

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-12-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Vona a Gábor, von a cigány-show-ba
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A bal- és jobboldali szavazók történelmi mélységű morális sötétségbe süllyedtek az elmúlt két esztendő során. A vengrik értelmi felfogóképessége - választott politikai bálványaik miatt - ugyancsak kvázi példa nélkül álló. Az "A cigánybűnözés végső megoldása" című filmre a kornak megfelelően irdatlan igénytelen, csaknem kizárólag jobbik-párti válaszokra reagálva e filmmel is kultúrtörténeti, kabarészerű emléket állítottunk. (Film, 34 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-11-26. - Kik a nemzet valódi szolgálói és kik a nemzetárulók? - Szakszerűen és szemtől szemben arról, nemzetüknek szolgálnak vagy nemzetárulók és az Emberiség ellenségei az ügynökök és a nemzeti jobboldal
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Mi pedig - akik nem pr-tevékenységet, hanem valódit folytatunk - nem a látszatokban, virtuális és nem létező helyzetekre, a fövenyek fövenyére, tehát a nagy büdös semmire alapozva, hanem a lényeg és a valóság szerint cselekszünk, és egyszerűen kirugdossuk a gátat, ami a híg trágyával teli medencét olyan méretesre duzzasztotta, és ügynököstől, államspiclistől, kémestől és minden nagypofájú, üres fejű, erkölcsi idióta hírszerzőstől vízesésként ömlesztjük a szakadékba.

 

2008-11-25. - A Párttal, a néppel, a fröcskölő Veérrel - ahogy a Jobbik is "megcsinálta" (REKORDFILMMEL!)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: [Mocskolni kell a] tényfeltáró, az NBH-t és a titkosszolgálatokat bármennyire is ismerő hősöket és haladó szellemeket, a magyarság legtöbbet tett és legnagyobb alakjait, aki pedig nem röfög és tapos disznóként a kondával, az nem magyar, hanem spicli, kollaboráns és hazaáruló.

 

 

2008-11-22. - Titkosszolgálati tanulmány a magyar jobboldalról - főként a Jobbik, a Magyar Gárda, a Hírháttér, valamint az ellenséges kurucinfó vonatkozásában
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a titkosszolgálatokba történő önérdekelvű, konspiratív és leplezett integráció vágya áll. Ez olyan elterjedt jelenség az egész bolygón, hogy nyugodtan beszélhetünk az Emberi Faj tragédiájáról, hiszen mélységes önzésről, gerinctelenségről és felelőtlenségről árulkodik, melyért egész fajunk megfizetett, és végzetesen fog megfizetni a világ csaknem valamennyi embere.

 

 

 

HÍRHÁTTÉR - A Jövőt mondja el
2008-11-16. - A Hatalom tulajdonsága - Akik az Igazságot hirdetik, azoknak nem kell védelem
/A Hírháttér és Molnár F. Árpád/
Részlet: Gálfalvy Gallik Bélát az Echo TV által betiltott tényfeltárása miatt olyan helytelen kritikák érték a jobboldalról, miszerint túl sokat mondott el nevéről, forradalmári mivoltáról, a Háttérhatalom létéről és működéséről, és azt a nép nem érti, ezért a nép szintjén kell kezdeni a tényfeltárást, tevékenysége pedig - az igazmondás miatt - többet ártott, mint használt. [Ezzel szemben a helyzet az, hogy Gálfalvy beírta nevét a Világtörténelembe, és ezt már senki, sehogyan nem tudja tőle elvenni.]

 

VONA GÁBOR TÁMOGATÓI RÉSZÉRŐL MÁR AZ ELSŐ ÓRÁKTÓL BETILTVA!
2008-11-13. -
MSZP-kormány: 'Szigeteljük el a Hírháttért és nyerjük meg ehhez Kőrösi Imrét!'
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a Hírháttérről pedig - Biblikusan szólva - sipognak és suttognak, a pártértekezleteken pedig szó szerint napi téma, hogyan kellene csökkenteni azt a botrányt, ami elkerülhetetlen, és kiket kéne akasztani, hogy mind több politikai PÁRT-terrorista megússza.

 

2008-09-28. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikkel):
Kiáltványok a bal- és jobboldali cenzori és brutális, fegyverbe szólító söpredékről -
Hiába mondtuk el az okokat és az elkészült jövőt, s azt, hogy tudjuk, szinte mind a szakadékba rohannak...
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mint azt Bogár László mondta, már 1978-ban nem csak az álrendszerváltozás volt eldöntött, de az is, mit, kiknek fognak eladni. Akkor nem volt, aki elmondja a világnak. Most van, ezért az egypártrendszerű bal- és jobboldali államügynök-féregtársadalom az USÁ-tól Magyarországig megint öngyilkos csőcselékeivel próbálja megsemmisíteni az igazságot, hogy senki ne hallja, senki ne értse meg a most is elkészült és tudott jövőt.
KLIKK az oldalra! (19 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-09-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Jobboldal és titkosszolgálatok - A Hírháttér tényfeltáró, kísérleti filmje
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér kísérleti filmjének első kiadásában saját cikkét olvassa - zenés, képes és filmes illusztrációkkal - Molnár F. Árpád. (Film, 21 perc)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-12-12. -
Szórakoztatóan és velősen arról, kicsoda Szeszák Gyula főügyész és mik a magyarok - na meg a többi, ahogy a majmok távvezérlésével elterveztetett
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Szeszák Gyula az elmúlt minimum fél évszázad egyetlen ügyésze, aki pozitív dolgot tett, ráadásul minden addigi csúcsot megdöntve, 66 vagonnyi állami olajvonatot megbuktatva a KGB, a Moszad és a CIA, valamint sok egyéb mellett a teljes média minden próbálkozása ellenében. Minthogy majomállamban élünk, ahol kétszarvú, tehát bestiális szürkemarhák és más mangalica vágódisznók nevezik magyarnak magukat, így Szeszák Gyulát a buta és semmihez nem értő, viszont annál disznóállatibb Veérmajmok szapulják.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-12-15. -
Korunk és minden idők legnagyobb és legutolsó magyarjai
/A Hírháttér/
Bevezető: A legnagyobb magyarok listájánál sem ideológia, sem a felsorolható személyek száma nem lehetett korlátozó tényező. Érdemes kiemelni, hogy a magyar honvédség (...), 1956 óta egyetlen árva embert nem sok, annyi tényfeltárót sem tudott felmutatni több, mint fél évszázad alatt. A lista...

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu