Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

BETILTVA!
HÍRHÁTTÉR TV: A Jobbik és a Gárda őszödi beszéde - Az eltitkolt történelem; Filmlevél Für Lajosnak (ALAPMŰ)

2008-09-29.
Molnár F. Árpád

 


Az eltitkolt történelem, az elkerülhetetlen jövő - Mibe fog kerülni azoknak, akik az igazság ellenségei voltak?

Tartalom:
Olyan államtitkokat tárunk fel - legtöbbször Für Lajosnak címezve - a volt honvédelmi miniszterről, a Jobbik és a Gárda stb. vonatkozásában, a hazai és külföldi államokról, amilyenekkel magyarul soha, sehol nem találkozott. E filmünk önmagában is olyan időzített atombomba a hazai álrendszerváltó pártok és már sérthetetlen nemzeti megváltókként követelt személyeiről, amely nemcsak elpecsétel pártokat és személyeket a jövőre nézve, de tényfeltáró atombombaként korszakalkotóvá fog válni.

A film alapmű, mely vészt jósló ostromgyűrű a lakosságot minden ismerettől megfosztó, azt félrevezető és átverő, kollektív, bűnszervezeti hazugság sátáni és babiloni fala körül - amint a Hírháttér áttöri az Egypártrendszerű globalista, interkontinentális bűnszervezeti bűnözés sátáni, Emberiség-ellenes falát -, meghatározó módon fogja formálni nem csak a nagypolitika, de a lakosság mentalitását is.

Ellenségeinket újfent figyelmeztetjük, amit Fürék annyira tudnak, és amiért - az összes hivatalos médiummal együtt - olyan nagyokat hallgatnak:

a sehol jobban nem világító igazsággal szemben, ami kizárólag a Hírháttéren debütál, semmiféle fegyver nem létezik. Az ellenség - a Sátán gonosztevői és szerencsétlen, megvakított fenevadjai - csak azért szaladnak neki a Hírháttérnek, hogy annak szegletkövén elessenek, összetöressenek, és előkészíttessék barbárságuk és vadságuk ellendíjazásként történő lemeztelenítésük (valami), legtöbbek örök csúfságára és gyalázatára.

A Hírháttér tájékoztatja kedves látogatóit és a betiltásban serénykedő tudatos, félig tudatos és nem tudatos, betiltásért elkövetőkké vált ügynököket, személyeket arról is, hogy meghatározó koalíció született arról, hogy azokat, akik a CIA-val összehangoltan a magyarságból tettek a Hírháttér Egyesült Államokban történő betiltásáért, a pillanatnyi állás szerint őket egyelőre nem akarják nyíltan megbuktatni, hanem a másik módon fog velük történni változás, ami ellen viszont a világon sehová nem fordulhatnak. Sehová.

Közben a kurucinfós, barikádos, álnemzeti hírhálós bűnözők kapcsán, akik az Emberiség ellenségeivel, a CIA-val, a Moszaddal és a legidiótább nácikkal kollaborálva lobbiztak a Hírháttér betiltásáért és megsemmisítéséért, lássuk, kiknek a cikkeit és beszédeit megsemmisítő célzattal léptek fel. Csak néhány nevet:

Drábik János közgazdász, Fenyvesi Theresa író-tanárnő, Christian Crown prédikátor, ifj. Hegedűs Lóránt lelkész, Pajor András lelkész, Morvai Krisztina jogász, Sebők István MNP-elnök, Gőbl György aktivista, Kovács Gyula (MNP), Bokor Imre JB-elnök, Szeszák Gyula olajügyész, Zsigai Klára költő és politikai üldözött, Ebergényi Németh Magda költő és emberjogvédő, Audie Rácz Era főszerkesztő, Stoffán György újságíró, Vanilia emberjogvédő és politikai üldözött, Vass Szabolcs MIM-ügyvivő, Lipusz Zsolt Jobbik-alelnök, Varga Zsolt Jobbik-elnök, Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök, Kőrösi Imre tényfeltáró, Lakatos Pál újságíró, Kozenkay Jenő kémelhárító, Nagy Sándor emberjogvédő, Rozgics Mária újságíró, Tóth Katalin emberjogvédő és politikai üldözött, Nyíri Mihály politikai üldözött, Keztyűs Sándor romániai emberjogvédő, Lukács Mária festőművész, Torgyán József miniszter, Schönfelder Józsefné politikai üldözött, Angel Mendoza politikai üldözött, Szöőr Anna CJB-elnök, M. Szabó Imre dokumentumfilm-rendező, Péteri Attila Árpád újságíró, Barna Tibor keresztyén KJE-elnök, Szűcs Apor politikai üldözött, Havrilla István politikai üldözött, Bakró Nagy István politikai üldözött, Fábián Gábor politikai üldözött és sokan mások, valamint hazai és nemzetközi jogvédő civil szervezetek.

 

A titkokat elmondja, a tényeket feltárja, a történelmet írja, ha tetszik ez, ha nem:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.com

Alapművek az eltitkolt Háttérhatalomról, nem titkoltan csupán a valóság töredékéről beszélve, a megjövendölt titokzatos Nagy Babilon alapszintű megértéséhez:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom: A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

Ide kattintva töltse le a filmet nagyon jó minőségben,
eképpen védekezve az Emberiség ellenségeinek cenzúrájával szemben!
(Előadás, 54 perc)

Előadásunk az újkori magyar történelem egyik messze legkiemelkedőbb, olyan tényfeltáró filmje, amilyeneket ma még kizárólag az Emberiség ellenségei által betiltott Hírháttér készít (a PÁRT által még egy ideig rejtegetve), itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekinthető:

 

 

 

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-25. - A megjövendölt jobboldal - Keserű tények, példátlan elemzés
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Az elemzés olvasható, továbbá meghallgatható és MP3-ban letölthető.
/Molnár F. Árpád/
A képhez: Változatlan múlt, változatlan háttér, a mindőnk által, mindenkor tudott közös titkok egyike: A rezsimet nem lehet leváltani.
Tartalom: Újra páratlan elemzést olvashatnak a Hírháttéren.
 

 

2008-09-25. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Hangrobbanás a kurucinfó lemeztelenítésére - Az elmúlt évtizedek egyik legjobb szónoklata
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mit is mondunk? Lemeztelenítés? Szavainkat senki ne feledje. Mert nem a szavakkal zsonglőrködünk, hanem elmondjuk a jövőt, amelyben a disznók disznókként fognak elhasalni ama drága Szegletkövön, az igazak pedig - a gyűlölet tehetetlen kínlódóival szemben - (Dániel próféta szavaival) csillagokként fognak ragyogni az égen.
KLIKK az oldalra! (19 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-09-24. - Alárobbantó cikk a kurucinfó államügynöki cenzúra- és betiltóportálról - Le fogjuk leplezni a hazugokat és a gyűlölet antikrisztusait
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Ócska, mocskos államügynökök vagytok, akik mukkanni sem mernek sem politikai gyilkosságokról, sem államilag szervezett elektrosokk terápiákról, sem a titkosszolgálatok szervezettségéről és működéséről, sem a rendőrség belső szerkezetéről, sőt, akik ezek leleplezését végzik és elvégzik helyettetek, mint én, azok ellen indítotok támadást.

 

 

2008-09-24. - A "cigánybűnözésről" értelmesen, azaz ahogy tilos és üldözendő - (és) az ún. "cigánybűnözés" népi és szociológiai vonatkozásaiból
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tényfeltáró cikk a lelki mozgatórugókról, tanácsokkal az értelmes jobboldali szavazók és a cigányság vezetői és aktivistái felé.
(A képen Lakatos Attila cigányvajda)
 

 

2008-09-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Jobboldal és titkosszolgálatok - A Hírháttér tényfeltáró, kísérleti filmje
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér kísérleti filmjének első kiadásában saját cikkét olvassa - zenés, képes és filmes illusztrációkkal - Molnár F. Árpád. (Film, 21 perc)


 

 

2008-09-13. - Elmondjuk, hogy ki Kovács Géza MÖM-elnök, és feltárunk még sok titkot
/Molnár F. Árpád tényfeltáró cikke/
Tartalom: A kategórián belül újabb rekordot döntve a Hírháttér olyan tényeket tár fel, amiket a magyarságból eddig soha, senki. Tartsanak velünk, mert másutt nem is hallhatnak azokról, amiket közzéteszünk. Analízisünkben Kovács Gézán kívül Grespik, Budaházy, Toroczkai, TomCat, Morvai Krisztina és mások.

 

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-29. -
A 2006-os KJE nyílt levele Draskovics Tibornak, Bencze Józsefnek és Tóth Gábornak
/Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE)/
Tartalom: A javarészt 2006-os áldozatokból alakult KJE nyílt levele a 2008 szeptember 20-i tüntetésekről és a kormány Istentiszteleten részt vevők elleni állami terrorakcióiról.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-29. -
Stoffán György hazudik, valamint hamisan és antikrisztusi módon rágalmaz - Válasz Stoffán őrjöngésére, teljes levelét idézve
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Stoffán György megvadult és az Evangélium legfenyegetőbb Törvényein taposva, valamint a nácikhoz fordulva, újabb sérelmet kreálva magának megtámadta a Hírháttért. Leleplezem konkrét sérelmeit, amelyekről - mint minden olyan esetben, amikor akár a jobbik.net, akár mások ellen támad - mindig nagyokat hallgat. Terjeszteni kezdjük azt is - lássuk, mikor jut hozzá vissza, és visszajut-e egyáltalán -, mit fog tenni az elkövetkezőkben, és azt milyen tette fogja követni.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu