Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, filmes és rádiós anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

A Hírháttér Isten Áldását kívánja az értelmiség választott tagjaiért, amiért a "DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak" című filmünket hirtelen annyian és olyan pozitív módon fogadták.          -------       Közlemény: Az Obama-kormányzat alatt álló CIA és NSA állandó terrorizmusa miatt kérjük, hogy a kedvencek közé a hirhatter.com címet rögzítse a hirhatter.t35.com helyett, ugyanis az utóbbit, mely amerikai szerverről működik, a CIA - mint Putyin a gázcsapokkal szokta - a legkisebb nézeteltérés esetén is azonnal lekapcsolja.

   

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA: Da Vinci-kód, cigánybűnözés, arc- és mozgásazonosítás a Háttérhatalom irányításában
 


 

2009-02-05.
Molnár F. Árpád

Tartalom:
Dan Brown Da Vinci-kódjától, a cigánybűnözés eredetén és kezelőin át, a 2006-os őszi, állami vérengzések rendőri elkövető sokaságának biztos bukásáig, a kongói keresztyén, Mimi Mavatiku Isten-imádati zenei aláfestésével.

Megjegyzés:
Az Obama-kormányzat alatt álló CIA és NSA állandó terrorizmusa miatt kérjük, hogy a kedvencek közé a hirhatter.com címet rögzítse a hirhatter.t35.com helyett, ugyanis az utóbbit, mely amerikai szerverről működik, a CIA - mint Putyin a gázcsapokkal szokta - a legkisebb nézeteltérés esetén is azonnal lekapcsolja.

Ide kattintva az alább láthatókhoz képest kétszeres minőségben töltheti le a "Da Vinci-kód, cigánybűnözés, arc- és mozgásazonosítás a Háttérhatalom gondozásában" című filmünket, ezzel is védekezve Isten és az Emberiség bushista. obamista és más terrorista ellenségeinek tömegpusztító cenzúrájával szemben!
(Film, 21 perc)

A filmet itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekintheti!
(Fülhallgatóval ajánlott)
(A lejátszók jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Elmondja:
Molnár F. Árpád

Zene:
Mimi Mavatiku: Yawhe (Jahve)
[Kongó]

Operatőr:
Figyelő,
Molnár F. Árpád,
Nagy Sándor (Naleksz),
Rácz Péter,
Tánczos Krisztina
és nem publikus

Zenei szerkesztő és szerkesztő:
Molnár F. Árpád

A felvétel és a készítés ideje:
2009 február 04.

 

V MP3 O A Hírháttér Rádió hangfelvétele V MP3 O
Ha a film hangfelvételét szeretné (MP3), a letöltéshez ide kattintson! (21 perc, 8MB)
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Hogy mi a háttere a Hírháttér elleni támadásoknak, az Emberiség eltitkolt katasztrófájának megértéséhez az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
A teljes Ringier-bűnözői médiahálózat betiltotta!
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Enigma - Touchness/
(Film, 16 perc)
Tartalom: A DNS-rekonfigurálás és az Emberiség jövője, valamint rejtett múltunk. E filmben érintjük - még csak pár szóban -, amiről még nem igen szóltunk: hogy miért azonnal kvázi korlátlan az intelligenciája egy olyan hatalomnak, aki a mikrohullámú technológiát először megszerezte. S ahogy az égbolton világtörténelmi jelentőségű titkokat villantunk fel, és közelebb húzunk minden értelmest annak megértéséhez, hogy a konvergencia történik, melyet a fúziós robbanás követ, aközben mint szinte mindig, végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: A 15 milliós magyarság tényfeltárásban abszolút vezető médiuma
2009-01-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A pszichiátriai állami bűnözés és a CCHR
/Molnár F. Árpád - Hídvégi Klára (CCHR)/
/Zene: Hárs Viktor/
(Film, 19 perc)
Részlet: Németh Imre szentesi lakost a szocialistának nevezett érában a rendszer bírálata miatt sorkatonai állományból hurcolták katonai kórházba és vetették elektrosokk terápiás kezelés alá. Jelenleg akarata ellenére próbálják gyámság alá helyeztetni. A Hírháttér ennek kapcsán kezdett körtelefonálásba, melynek során beszéltünk Hídvégi Klárával, a pszichiátriai visszaélésekkel foglalkozó CCHR kapcsolattartójával...
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-17. - Villámcsapásom története - Túléltem egy programot
/Tánczos Krisztina/
Részlet: A szobába lépve épphogy csak becsuktam az erkélyajtót, mikor előttem körülbelül 20 centiméterre, két ágba lecsapott a villám. Iszonyú csattanás: az egyik ág a pince felé szaladt: a villanyvezetéket roncsolta szét. (...) Tehát a villám háromszög alakban cikázott, én pedig a háromszög vonalán álltam, úgy ment rajtam keresztül.

 

 

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/
/Zene: 8 zeneszerzőtől/
(Film, 97 perc)
Tartalom: Isten és a Jézus Krisztus Létét bizonyítjuk, ahogy eddig soha, senki nem tette meg, keresztül gázolva a Háttérhatalom és a titkosszolgálatok megannyi titkain. A világ és az elit olyan területeibe, kulisszatitkaiba és züllött, áruló világába is bepillantást nyerhetnek, amikről a nyilvánosság előtt senki nem mer beszélni. Eközben szólunk a beteljesedett és előre tudott történelemről, beszervező tevékenységünkről, előre elkészített jövőnkről, miközben gazdagon illusztrált filmünkben végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/
Részlet: ...a beszélgetések folyamán olyan benyomásom volt, hogy itt a háttérben valami zajlik. Valami titokzatosság. Valami, valami irányítja a beszélgetésünk témáját. Csak még nem tudtam, hogy ennek az irányítónak a neve micsoda és kikről van szó.

 

 

HÍRHÁTTÉR - A keveseknek Áldás, a legtöbbnek átok
2008-12-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Válságból lett katasztrófa
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Trevor Jones: The Dark Crystall)
Tartalom: A film párhuzamosan beszél a mostani gazdasági világválságról, miközben elbeszéli az egész Emberiséget felemésztett, globális háttérhatalmi, Bibliai világkatasztrófát, valamint az elkövetkezőkből. És közben végig szól a zene. (Piros betűs felszólítással a honvédség vezetői felé.) (Film, 7 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR - Nem csak mondja, megmutatja
2008-11-19. - HÍRHÁTTÉR TV: Beavatás a Valóságba - (Film)ajánlatunk
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mindenkinek, aki tudni akarja, elmondjuk, de csak akik méltóknak találtatnak rá, mutathatjuk meg. (Film, 6 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

2008-11-15. - HÍRHÁTTÉR TV: Az automaták Földje
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Clint Mansell: Lux Aeterna)
Tartalom: Ahogy a Bibliában 2000 éve Leíratott, úgy teljesedett be: Az Emberiség minden népét egy olyan titokzatos Háttérhatalom (Babilon) uralta le, amely az elektromágneses hullámok alkalmazásával mindenkinek a homlokára pecsétet tett, az Isten Által Végzett módon meghatározva gondolatait, érzelmeit és ösztöneit. Mostani filmünkben a szerencsejátékokról és mesterséges áldozatairól, valamint az ember- és lélekkereskedő, tömeggyilkos, babiloni illuminátusokról beszélünk. (Film, 14 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-08-01. - HÍRHÁTTÉR TV: Géntechnológia a globalizáció urai kezében
/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Helyzetünkre példázatként arról beszélünk, hogy néhány évtizeddel később, amint egy faj bárhol felfedezi a rádióhullámok létezését, hozzákezd saját DNS-ének megváltoztatásához, és fajtársai fölé emelkedve istenné válik. (Film, 26 perc)

 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Mindőtöknek fegyházban a helye - 2006 őszén innen és túl
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Hogyan kezeljük a diffúzált és manifesztált rendőrségi- és lakossági sortüzes pszichopátiát, mely örvendez az ártatlanok megnyomorításán? Rendőri szexualitás. Sehol fel nem tárt titkosszolgálati módszerek, bizonyítottan életfogytos bűnszervezeti vezetés. (Film, 19 perc)

 

 

 
Előző cikk:
2009-02-05. -
Hitvallás helyett - Figler Csaba verseiből
/Figler Csaba/
Tartalom: Figler Csaba önarcképe mellett 5 versét tekinthetik meg. A címük: Borító belső oldalára: hitvallás helyett; Csalin int; Poéták előtt; Kádár volt...; Kampány

Lap teteje

Következő cikk:
2009-02-06. -
Feljelentés Izrael állami elkövetői ellen
/Ágoston Tibor (református presbiter)/
Részlet: Alulírott Ágoston Tibor (...), feljelentést teszek Izrael állam kormányának tagjai, hadseregének parancsnokai és további ismeretlen személyazonosságú, izraeli állampolgárságú bűnelkövetők ellen a Genfi és a Hágai egyezményekben büntetni rendelt emberiség elleni bűncselekmények elkövetése miatt. (A képen Jézus és Júdás)
A Hírháttér felszólítja Németh Sándort, hogy világosítsa fel a híveit arról, hogy jól hallották, amikor jogosnak és igazságosnak nevezte Izrael Palesztinában elkövetett népirtását, és konkrétan a gyermekek lemészárlását, megtagadva, hogy az ördögi tett volna. Ugyanis hívei között olyanok terjesztenek rágalmakat, akik nem tudták felvállalni Németh Sándor ilyen irányú bizonyságtételeit, viszont az ATV-ben tett felszólításának eleget téve mindenkit pártszolgálatosként (és hamis vádakkal) üldöznek, akik nem pártoló módon lépnek fel Németh Sándor mellett az izraeli népirtások ügyében. Ugyanakkor tagadva, hogy Ön, Németh Sándor, a fél prédikációt azzal töltötte, hogy a polgári lakosság lemészárlását Istennek tetsző, Igazságos tettnek nevezte.       Én, Molnár F. Árpád, azt mondtam, Németh Sándor, hogy valami borzasztó dolgot követtél el. Nem én mondtam azt. Ez csak a kezdet. KLIKK!!!

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu