Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

       Soós József: "Az Echelon-technológia alkalmazása az egész Emberiséget rabságban tartja, és csak keveseknek adatik meg az, hogy a Jóra használva, tisztánlátással van megáldva!"      

   

Az Echelon-technológia felhasználása ellenem2009-03-07.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 
 

Mikor elkezdtem komolyabban foglalkozni az ELMEURALMI TECHNOLÓGIÁKKAL, az ECHELON-HAARP TECHNOLÓGIÁVAL, onnantól kezdve folyamatosan értek különféle MEGMAGYARÁZHATATLAN dolgok; leginkább a környezetemben élő személyektől kellett elszenvednem méltatlan, igazságtalan dolgokat! Egyre inkább eltávolodtak tőlem az addig barátaimnak, közeli ismerőseimnek tartott személyek! Mintha a "HÁTTÉRBŐL" valaki/valami NEGATÍV HULLÁMOKAT sugárzott volna beléjük velem kapcsolatban!
 
Teljesen vétlenül, ok nélkül közeli ROKONOK támadtak nekem és vitatkoztak velem össze, olyan mértékben, hogy évekre húzódó harag alakult ki az esetekből! Még egyszer mondom, TELJESEN VÉTLENÜL olyan személyek BÁNTOTTAK ENGEM, akiknek SOHA NEM ÁRTOTTAM, mindig lojális voltam hozzájuk!
 
A 2006. év volt egy VÍZVÁLASZTÓ az életemben! Ekkor kezdtem ÖNTUDATOMRA ébredni, és TÁRSADALMI, illetve a VILÁGEGYETEM MŰKÖDÉSÉVEL foglalkozni! Folyamatosan jöttek az INFORMÁCIÓK, olyan "BELETUDÁSOK", amikről előtte SOHA, még egyszer mondom, SOHA nem hallottam, és nem is foglalkoztam! De mégis tudtam!
 
Mivel KISGYERMEK KOROM óta MÁS LÉLEKÁLLAPOTÚ voltam, mint a többi átlag gyermek és átlag fiatal, mindig nehéz volt BEILLESZKEDNI! Kerestem a helyem a világban és nem találtam!
 
MINDEN IRÁNYBAN KERESTEM AZ IGAZSÁGOT, de az IGAZSÁG csak NEM JÖTT EL, nem volt MAGYARÁZAT! Aztán egyszer csak kezdett az életem még különösebb lenni, és valahogy JÖTTEK A VÁLASZOK >>>>> SORBAN RENDEZETTEN, de nem folyamatosan! Vagyis voltak kihagyások eleinte, mikor hetekig, úgymond, nem jött semmi! Aztán hirtelen sok minden zúdult a nyakamba...............

De a 2006. év abban is különös volt a számomra, hogy hirtelen titokzatos módon a családom két tagja is megbetegedett! Két olyan ember, aki hozzám nagyon közel állt! Az egyik a NAGYPAPÁM volt, a másik a fia, vagyis ÉDESANYÁM TESTVÉRE! Rejtélyes módon nagypapám, aki SOHA NEM VOLT BETEG, és lebetegedése előtt pár hónappal még SEMMI BAJA NEM VOLT, hirtelen nagyon beteg lett! A tünetek a SZÍVVEL KAPCSOLATOS PANASZOK VOLTAK, és folyamatosan tellett a TÜDEJE VÍZZEL! Fulladni kezdett, a szíve nagyon gyönge lett! 2006 novemberében betegedett le, és tragikus hirtelenséggel 2007 július 10.-én meghalt! Ő NEVELT ENGEM FEL, Ő és nagymamám rendezett, míg fel nem nőttem.

De ez még nem volt elég....... 2006 októberében 40 éves nagybátyám, édesanyám öccse hirtelen gyorsasággal lebetegedett, szinte párhuzamosan a nagypapámmal! Így apa és fia együtt lettek betegek! Anyukám öccse 40 éves korában halt meg, LEUKÉMIA vitte el. De 2006 októberétől

2008 október végéig sok mindenen ment keresztül: volt agyvérzése, volt infarktusa és még sok minden!
 
Mindkét ember a lehető legközelebb állt hozzám, a nagypapám olyan volt nekem, mint ha APÁM lett volna, anyukám öccse olyan volt, mint ha TESTVÉRBÁTYÁM lett volna! Mindkettő itt hagyott, és csak az emlékek maradtak meg, meg az a nagy szomorúság, amit maguk után hagytak!
 
Aztán nem sokkal utána nagypapám, 2007 július 10.-én halt meg, a kedvesemet 2007 szeptember 22.-dik napján ismertem meg! Vagyis alig 3 hónappal később. Aztán teltek múltak a hónapok és évek, 2006-ból 2009 márciusa lett, és sok különös dolog történt!
 
Jelen esetben a KEDVESEM van ellenem programozva, a HÁTTÉRHATALOM mindent elkövet azért, hogy kettőnket szétválasszon. Ha ez sikerülne neki, akkor a TEREMTŐ ISTENEN és JÉZUS KRISZTUSON kívül senkim sem lenne! De azt látom, hogy BIOROBOTKÉNT van felhasználva ellenem, és olyan dolgokat mond, tesz, ami nem őtőle származik! Többek között fél évvel ezelőtt a kedvesem szülei bántottak meg úgy, hogy évekre előre nem lesz emberi kapcsolat közöttünk! És ez mély sebeket okozott Enikőnek is, és mély szakadék tátong most ez miatt közöttünk!
 
A munkahelyemen is történnek velem szemben IGAZSÁGTALANUL elkövetett dolgok! És az ECHELON-TECHNOLÓGIA segítségével idegen embereket is felhasznál ellenem! Az egyik nap egy autós akart elgázolni, mikor motorral vittem a levelet a Soroksári úton, és mikor a közlekedési lámpánál megálltam, még neki állt feljebb, és trágár szavakkal illetett engem, ok nélkül, hiszen én nem tettem ellene semmit!
 
De mondhatnám azokat a példákat is, mikor a munkahelyemen a MOTORKERÉKPÁROM állandó jelleggel elromlik. Mindig valami MŰSZAKI HIBA történik vele! Már a főnököknek elege van az egészből, mert minden motor tönkremegy alattam! Azt tudni kell, hogy ezek már MOTORVEZÉRLŐ COMPUTERREL működő modern Yamaha motorkerékpárok! A GYÚJTÁST és az ÜZEMANYAG-BEFECSKENDEZÉST a MOTORVEZÉRLŐ-ELEKTRONIKA végzi el! Mindig valami megmagyarázhatatlan hiba történik vele, van, hogy nem indul el, de mindig akkor, mikor legjobban sietek, és van, mikor menet közben megáll! De ami furcsa: sok olyan megállás történt, amire nem tudtak a SZAKSZERVIZBEN semmit mondani! Azt állították, hogy nincs a motorkerékpárnak semmi MŰSZAKI JELLEGŰ HIBÁJA!!!! Volt olyan, hogy nálam nem működött, és mikor meg akartam mutatni, odajött valamelyik kolléga, vagy a főnök, és bezzeg akkor HIBA NÉLKÜL MŰKÖDÖTT!!! Akkor minden rendben volt!
 
Egy esetben azzal is megpróbálkoztak, hogy a HÁTTÉRHATALOM szándékosan okozott BALESETET nekem; természetesen leestem a motorról, de egy karcolás nélkül megúsztam az esetet! Nem én voltam a baleset okozója! Az eset úgy történt, hogy párhuzamos közlekedésű úton, a DÓZSA GYÖRGY úton, a HŐSÖK TERÉTŐL 300 méterre a mellettem lévő sávban egy autó hirtelen fékezett, megmagyarázhatatlan okokból, mert zöld jelzés volt végig az útszakaszon, és nem volt az első autó előtt semmilyen akadály, ami arra késztette volna, hogy fékezzen, a mögötte lévő kettő autó közül az előbbre lévő is teljes erővel fékezett, hogy az elsőbe bele ne menjen hátulról, a második meg tudott állni, de a harmadik már nem tudott volna, így ELRÁNTOTTA A KORMÁNYT és az én sávomba hirtelen átjött! De még így is egy kicsit nekiment az előtte fékező autónak, engem meg teljes erővel elsodort! Hirtelen a legelső autós meg elhajtott, így azt sem tudtuk, hogy mi történt....
 
CIP-Biorobotként egy pillanatra BLOKKOLTÁK az autósok tudatát, az ECHELON-technológiával okoztak egy olyan balesetet, amiben én voltam a szenvedő alany! De nem tudtak megölni, mert ahhoz nincs a HÁTTÉRHATALOMNAK ereje!
 
2006-ban folyamatosan kezdtem megvilágosulni a tudással, Isten által, az Emberiség szolgálatába állva! Mert minél többet tudtam, annál inkább ellene fordultam a RENDSZERNEK!!! Most csak az az egy dolog éltet, hogy NAGY-BABILONT LELEPLEZZEM!!

2006 évtől ANYAGI ROMLÁSBA is beletaszított a HÁTTÉRHATALOM! Hiszen elvették a LÍZINGES AUTÓMAT! Szándékosan belebuktattak engem. Közben az akkori párkapcsolatom tönkrement, de nagyon sok PÉNZEM BÁNTA a szakítást, teljesen tönkretett anyagilag az a nő! Rengeteg pénzemmel tartozik, soha nem fogja megadni, minden megtakarításom oda lett!

Közben 2007 januárjában, néhány hónappal, miután elkezdtem foglalkozni a HÁTTÉRHATALOMMAL, egy karambolban összetörtem az autómat egy teljesen lehetetlen helyzetben! Ami ennél is nagyobb csapás volt, hogy IGAZSÁGTALANUL ELVETTÉK A VEZETŐI ENGEDÉLYEM! Semmi olyat nem tettem, ami miatt JOGOS lett volna a vezetői engedély bevonása, mert nem okoztam személyi sérülést. Nem voltam sem ittas, és nem álltam semmilyen hallucinogén szer hatása alatt sem!!!! De elvették 1 évre a jogosítványomat! Így tellett a 2007-es év, mert mikor megismertem Enikőt, akkor szereztem vissza a jogosítványomat úgy, hogy ÚJBÓL KELLETT MINDENBŐL, és minden kategóriából vizsgázni!

De mondhatnám azt is, hogy a RENDŐRSÉG folyamatosan zaklat, mikor közlekedem, és mindig megbírságol. Múltkor olyan dologért, hogy a motorral INDEX nélkül megálltam az út szélére! Gondolhatod, BUDAPESTEN!!! Nem vidéken, itt ilyenekkel nem szoktak foglalkozni....

Minden erővel azon van SÁTÁN és az ő HÁTTÉRHATALMA, hogy tönkretegyen engem, teljesen ellehetetlenítsen! Mára, 27 évesen oda jutottam, hogy nincs semmim a világon, csak a NAGY-BABILONI Banki adóssághalmaz! És a kedvesem, Enikő!

De ami mindennél fontosabb nekem, hogy a TEREMTŐ ISTEN és JÉZUS KRISZTUS Urunk méltónak talált arra, hogy az Emberiség szolgálatába álljak, és neki szolgáljak! Megáldott engem azzal a tudással, ami csak az ISTEN ÁLTAL A JÓRA ÉS AZ IGAZSÁGRA BESZERVEZETT EMBEREKNEK ADATOTT MEG! EZ A VILÁG LEGNAGYOBB AJÁNDÉKA, AMIT SEMMILYEN VILÁGI-BABILONI VAGYONRA LE NEM CSERÉLNÉK SOHA! A TEREMTŐ ISMERETE MINDENNÉL TÖBBET ÉR NEKEM, JÉZUS KRISZTUS URUNK TANÍTÁSA, AZ EMBERISÉG MEGMENTÉSE SZÁMOMRA A LEGFONTOSABB!

ÖRVENDEK ANNAK, HOGY MÉLTÓNAK TALÁLTATTAM MÁR SZÜLETÉSEMKOR ARRA, HOGY AZ EMBERISÉGET SZOLGÁLJAM, és az IGAZSÁGBAN ÉLHESSEK! Már most is ezen a BÖRTÖNBOLYGÓN, amikor a legtöbb ember homlokára a SÁTÁN RÁTETTE A BÉLYEGÉT! És totális elmeuralom alatt állnak! Az ECHELON-TECHNOLÓGIA alkalmazása az egész Emberiséget RABSÁGBAN TARTJA, és csak keveseknek adatik meg az, hogy a JÓRA HASZNÁLVA, TISZTÁNLÁTÁSSAL VAN MEGÁLDVA! HISZEN AZ ILYEN SZEMÉLYEK AZ ISTEN ÁLTAL KERÜLTEK BESZERVEZÉSRE, AZ EMBERISÉG SZOLGÁLATÁBA ÁLLÍTVA!!!!


Tisztelettel: Kárpáti Magyar

*   *   *   *   *   *   *

Az gondolatirányító Echeloni-, azaz Babiloni Világrendszer megértéséhez, az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-03-04. - Hajléktalanság és Háttérhatalom
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet A hajléktalanok a "rendszerváltás" vesztesei lettek. Mert 1989-90-ig volt biztos munkahelyük, és ez által megélhetésük is! (...) Az Emberiség Sátán és Háttérhatalma által totális szellemi, mentális és érzelmi sötétségben van! (...) Minden csak látszatbiztonság! Illúzió!!!

 

 

2009-03-03. - A kormányok legfőbb feladata a Háttérhatalom kiszolgálása
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A kormány legfőbb feladata a Háttérhatalom védelme és kiszolgálása!!! Vagyis maradéktalanul, feltétel nélkül azt cselekedni, amit a Babiloni Szajha elvár tőlük! (A fotón térdműtét-talány Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek.)

 

 

2009-03-01. - HÍRHÁTTÉR TV: A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba
/Molnár F. Árpád/
(Film, 5 perc)
Tartalom: Andrea Bocelli és Sarah Brightman világhírű zenéjével, előre bejelentett, a darabba kódolt, sokak számára (amilyen az ördögök közül Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc is) rögtön értett, konkrét katasztrófákkal. Az Elkészült Történelemben való utazásra hívunk mindenkit, kívánva valamennyi utazónak szent tartalmakat, és minél kevesebbet abból, ami a mai egyházak papjainak és pásztorainak legalább jelentős részét egyre inkább uralja.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-28. - Szóljatok, harangok, sose hallgassatok!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: Soós József fényes és csillogó aranyként ragyogó szónoklata és kiáltványa az elválasztottak Isteni Küldetéséről, és mindannyiunk közös ellenségéről, Nagy Babilonról, a Háttérhatalomról és annak vesztes fajáról: a Júdásfajról!

 


 

2009-02-19. - Kommunikációk Istennel és a Háttérhatalommal - Bizonyságtételeim
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Elutazásomkor, az állomáson Árpád a bankautomata előtt állt, háttal. Közölte velem, hogy információszerzés végett állt a bankautomata elé. Majd közölte, hogy most kapott információkat arról, hogy készüljek fel, megsűrűsödik majd körülöttem minden, zajok, látomások és a szoros fogság. (...) ...nem tudni, Istentől vagy a Háttérhatalomtól jöttek a megkeresések...

 

 

2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
/Zene: Reményi Attila/
(Film, 39 perc)
Tartalom: Az Emberiségnek az Istenben Megvalósuló kozmikus jövőjéről a világ titkosszolgálatainak hátterébe mélységi beszervezett Tánczos Krisztina tartja első önálló prédikációját, aki a körmendi Tánczos Gábor nagynénje. Előadását természetesen a világon először a Hírháttér publikálta. A varázslatos, egyszerre sokkoló és csodálatos hangulati összegzésbe épített filmhez Reményi Attila misztikus és különleges I.Kantátáját szerkesztette és a filmet rendezte: Molnár F. Árpád.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-08. - HÍRHÁTTÉR TV: A Kárpáti Magyar - Nyitány helyett a Való Világról
/Soós József (A Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma: Shadows In Silence)

Tartalom: Krisztus új csillaga debütál az 1989-es, a világrendszerreform előtti magyar, téli égbolton Soós József személyében, akit a Kárpáti Magyarként ismernek. Az elmeirányító világrendszerről, a világgazdaságról és a pénzügyi világrendszerről, a Jobbikról és Vona Gáborról, a kurucinfóról hallhatnak, mindvégéig az Enigma hömpölygő zenei aláfestésével, és a film hasonlóan illeszkedő szöveges kíséretével, mely lett Molnár F. Árpád által.
(Film, 17 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2009-03-06. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Az első kiáltás - P-re-quiem Babilon gyermekeiért
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Albinoni: Adagio/
(Film, 9 perc)
Tartalom: Molnár F. Árpád 2007 Karácsonyán, a 11 éves Heffentrager Zsófia meggyilkolásának helyszínén, Körmenden kapott álma, melynek gerincét a titokzatos Nagy Babiloni Szajha gyermekgyilkosságai és az elkövetkezők képezik. Háttérhatalom (azaz Babilon) és a pedofil kéjgyilkos, fehér galléros, nemzetközi bűnözői hálózatok, valamint a gondolkodást irányító Echelon-világterrorizmust eltitkoló, az egyházakkal és a médiával stb. kollektív bűnös és bűnöző Egypártállam.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-08. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu