Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

***       KLIKK legújabb klipünkre!       Együtt az Új Világkorszakba       KLIKK legújabb klipünkre!       ***

   

A kormányok legfőbb feladata a Háttérhatalom kiszolgálása2009-03-03.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 


Orbán, Gyurcsány: találós kérdés: mi ez a térdműtét? Hányadik és miért? Ha agyatok bármi szinten kihagyna, forduljatok nyugodtan az NBH-hoz felvilágosításért. Mennyibe kerül, amikor üldöző elhallgatásaitok és állambűnözői uszításaitok miatt bárki csupán nem értette, amivel foglalkozunk, és hányan haltak bele abba, hogy nektek és fajotoknak próbáltak ellenünk megfelelni? Továbbá: Orbán, Gyurcsány, még egy repülőgép? Netán egy burmai sortüzes kolléga? Hogyan lehet elkerülni az életfogytiglant? Netán kéz a kézben, felkészülni a közös, lakosság elleni sortüzekre? Gondolkodj, droidagyalágyult, mert vár az Oroszlán torka. Sátáné és ellenségedé, a Krisztusé egyaránt!
(Molnár F. Árpád)

Háttérhatalom működési elve, vázlataiban ábrázolva, tömören, könnyen megérthető módon leírva, rövid tőmondatokban!

     - KORMÁNYOK FELADATAI! (a BÖRTÖN-BOLYGÓ összes létező "államára" érvényes!)

     - HÁTTÉRHATALOM ELTITKOLÁSA!!! (minden lehetséges eszközzel igyekeznek ezt megtenni!!!)

     - NÉPTÖMEGEK FÉLREVEZETÉSE !!!

     - EMBERKÖZELI IRÁNYÍTÁS LÁTSZATÁNAK ILLÚZIÓJA!!! (az embereknek az kell hinniök, hogy az általuk választott/megválasztott "VEZETŐK" minden esetben az Ő érdekükben cselekszenek, és MEGFOGHATÓ közelségben lévő "TERMÉSZETES SZEMÉLYEK", akikkel bárhol, bármilyen kongresszuson, rendezvényen, Állami ünnepségsorozatokon lehet találkozni!

     - A HÁTTÉRHATALOM által FELELŐSSÉGRE VONHATÓ, látható, kézzel fogható személyek alkalmazása!!!! (Ennek az oka csupán annyi, hogy "FOGYÓ CIKKÉNT" Nagy-Babilon KISZOLGÁLÓI között mindig legyen olyan, aki "ELVISZI A BALHÉT", és legyen kit/kiket a társadalom elé "dobni", mint egy kutyacsontot, a kertben, a bodri kutyának.)

     - A KORMÁNY LEGFŐBB FELADATA A HÁTTÉRHATALOM VÉDELME, KISZOLGÁLÁSA!!! Vagyis MARADÉKTALANUL, feltétel NÉLKÜL azt cselekedni, amit a BABILONI-SZAJHA elvár tőlük! És a feladatokért, amiket PARANCSRA HAJTOTTAK VÉGRE, VÁLLALNI ÉRTE A FELELŐSSÉGET!!! Ezzel is a HÁTTÉRHATALMAT szolgálva, és a VALÓS HÁTTÉRIRÁNYÍTÁS TÉNYÉT TITKOLVA-TITKOLVA-VÉDVE-TITKOLVA!!!!!

NAGY-BABILON ÖSSZES PARANCSÁNAK VÉGREHAJTÁSA!!!! Ezek között a VILÁG-PROJEKT a LEGFONTOSABB! (Ami azt jelenti valós lényegében, hogy minden ország egyéni önállóságát, vagyonát, nemzeti-kulturális értékeit EL KELL ÁRULNI, KISZOLGÁLNI, TÖNKRETENNI, AZ ELJÖVENDŐBEN LÉVŐ 2000 ÉVVEL EZELŐTT MEGPRÓFÉTÁLT NAGY-VILÁGKORMÁNY ALÁ VETNI!!!
Vagyis minden NEMZETI és MAGÁNSZFÉRA ÖNÁLLÓSÁGOT LETÖRNI-MEGSZÜNTETNI! ALÁVETNI MINDENT A HÁTTÉRHATALOMNAK, ÉS A JELENLEG FELÉPÜLŐ, AZ UTOLSÓ FÁZISBA KERÜLT NAGY-VILÁGKORMÁNY FELÁLLÍTÁSÁNAK!!! AZ EGÉSZ BOLYGÓN A HÁTTÉRHATALOM URALMÁNAK MEGSZILÁRDÍTÁSA!
TOTÁLIS ELLENŐRZÉSE MINDENNEK!

 


A Kárpáti Magyar (Soós József) első Hírháttér-filmjét láthatja, vagy a forrásoldalra kattintva le is töltheti!

Egy szóval leírva: nem mások a "HELYI KIS KORMÁNYZATOK" az országok-államok élén, mint KIHELYEZETT HELYTARTÓI A HÁTTÉRHATALOMNAK! Akik csupán csak azért vannak, hogy KISZOLGÁLJÁK az "URUKAT", vagyis a SÁTÁNT és az egész HÁTTÉRHATALMÁT, a TITOKZATOS-NAGY BABILONI SZAJHÁT!!!

Ezért mindegy, hogy az emberek 4-5 ÉVENTE kire szavaznak, vagy hogy elmennek-e szavazni, hiszen úgy is az kerül hatalomra, akit a HÁTTÉRHATALOM KIVÁLASZT ARRA A POSZTRA! Ezt könnyűszerrel véghez is tudja vinni, könnyen tudja KIVITELEZNI! Hiszen az ELMEURALMI RENDSZER kiépülésével, az emberek IRÁNYÍTÁSÁVAL! A 2000 ÉVVEL EZELŐTT MEGJÖVENDÖLT TITOKZATOS-NAGY BABILONNAL ,VAGYIS AZ ECHELON-HAARP TECHNOLÓGIÁVAL könnyűszerrel meg tudja tenni!

AZT TESZ, AZT TEHET, AMIT CSAK AKAR! HISZEN AZ ÁLLAMVEZETŐK csupán JELENTÉKTELEN "ALPROJEKTEK" a NAGY-TERVBEN! Egyszerűen csupán FOGYÓ CIKKEK, akiket bármikor le lehet cserélni!

Így ÁRULJA EL AZ EMBERISÉGET ÉS A TEREMTŐ ISTENT, ANNAK EGYSZÜLÖTT FIÁT, JÉZUS KRISZTUS URUNKAT AZ ÖSSZES KORMÁNYZAT! Hiszen MIND EGYTŐL EGYIG SÁTÁNT és annak HÁTTÉRHATALMÁT szolgálja ki, MEGTAGADVA A TEREMTŐ ISTENT! És ezzel JÚDÁSFAJJÁ váltak a VILÁGEGYETEMBEN!

Úgy is mondhatnám, hogy ezek, akik most vannak hatalmon, és SÁTÁNT szolgálják ki, ÖRÖK PUSZTULÁSRA, KÁRHOZATRA LETTEK ÍTÉLVE!!!! EL LESZNEK PUSZTÍTVA, ez így fog lenni, mert ez így van megírva ISTEN ÁLTAL!

Ezért SENKI A VILÁGON ellenünk nem jöhet, mert mi ISTEN PARANCSÁRA CSELEKSZÜNK, és aki ellenünk jön, életünkre tör, annak OSZTÁLYRÉSZE A HALÁL, AZ ÖRÖK PUSZTULÁS LESZ!

Isten áldásával írtam levelem!

Tisztelettel: Kárpáti Magyar

*   *   *   *   *   *   *

Aki az Emberiség bukott ellenségei, az orbán-gyurcsány-fürvona egyfejű sárkány miatt nem érti, miről van szó, a megértéséhez, az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
A teljes Ringier-bűnözői médiahálózat betiltotta!
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-02-28. - Szóljatok, harangok, sose hallgassatok!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: Soós József fényes és csillogó aranyként ragyogó szónoklata és kiáltványa az elválasztottak Isteni Küldetéséről, és mindannyiunk közös ellenségéről, Nagy Babilonról, a Háttérhatalomról és annak vesztes fajáról: a Júdásfajról!

 

 

2009-02-22. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (olvasható formátumban is!):
A Predesztinált Börtönbolygó ügyeiből - azoknak, akik már értik a lényeget

/Molnár F. Árpád/
(Zene: Soproni József)
Részlet: ... akiken mesterséges szájzár volt, ne mondhassák el, ami történni fog. Ahogyan Kozenkay Jenő tudott az észak-amerikai, partvidéki földrengésről, annak bekövetkezte előtt két nappal, mert elküldtem neki, hogy ezt az üzenetet/kijelentést kaptam. (...) ... hogy tudok a Háttérhatalomról, és - amiről ritkán vagy soha nem esik szó - bejárok annak könyvtárába is.
KLIKK az oldalra! (39 perc)
(Olvasható, meghallgatható és letölthető!)

 

2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
/Zene: Reményi Attila/
(Film, 39 perc)
Tartalom: Az Emberiségnek az Istenben Megvalósuló kozmikus jövőjéről a világ titkosszolgálatainak hátterébe mélységi beszervezett Tánczos Krisztina tartja első önálló prédikációját, aki a körmendi Tánczos Gábor nagynénje. Előadását természetesen a világon először a Hírháttér publikálta. A varázslatos, egyszerre sokkoló és csodálatos hangulati összegzésbe épített filmhez Reményi Attila misztikus és különleges I.Kantátáját szerkesztette és a filmet rendezte: Molnár F. Árpád.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/
Tartalom és részlet: A CIA és a Moszad által irányított Youtube-ról betiltott műsoraink kapcsán született botrány, és valami sokkal több... Más. Ahogyan pl. Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő mondta a Molnárnak telefonon, hosszú hónapokkal ezelőtt:
- Legyen büszke arra, hogy az ön nevét sem pozitív, sem negatív szövegkörnyezetben még kiejteni sem szabad egyetlen médiumban, televízióban és újságban sem. Ez óriási dicsőség. Legyen büszke rá.
KLIKK az oldalra! (12 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Enigma - Touchness/
(Film, 16 perc)
Tartalom: A DNS-rekonfigurálás és az Emberiség jövője, valamint rejtett múltunk. E filmben érintjük - még csak pár szóban -, amiről még nem igen szóltunk: hogy miért azonnal kvázi korlátlan az intelligenciája egy olyan hatalomnak, aki a mikrohullámú technológiát először megszerezte. S ahogy az égbolton világtörténelmi jelentőségű titkokat villantunk fel, és közelebb húzunk minden értelmest annak megértéséhez, hogy a konvergencia történik, melyet a fúziós robbanás követ, aközben mint szinte mindig, végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

 
Előző cikk:
2009-03-03. -
Titkos jelek most is üzennek...
/Zsigai Klára/
Tartalom: Zsigai Klára legutóbb íródott verseiből olvashatnak néhányat, melyekben egyértelműen kitűnni látszik a minőség további emelkedése, akár a tartalmi mondani valót, akár az ihletet adó, a lényegi strukturális hátteret nézzük. A most prezentált 4 vers keresztyéneknek külön ajánlott.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-04. -
Sólyom Lászlónak a bírói érinthetetlenség ellen
/Figler Csaba/
Részlet: J.F.Kennedy híres beszédjéből idézzek: (...) [A Rendszer] Ténykedései titkosak, nem nyilvánosak. Tévedéseit elrejtik, nem híresztelik. Ellenzőit elhallgattatják, nem ismerik el. Kiadásai megkérdőjelezhetetlenek, titkai felfedhetetlenek.

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu