Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A magyar haza a globális háttérhatalom irányításában
 

 

2009-01-05.
Katalin Hosseinian (Amerikai Egyesült Államok)
 


Amit 15 millió magyar közül szinte egy sem képes elvégezni, sokan pedig nem látnak és nem hallanak önpusztító, öngyilkos tobzódó magyarkodásuktól, azt egyetlen amerikai magyar, valamennyi helyett, szinte mindenkinél hazafiasabb módon szépen megteszi, ha hátteréül nem egy pártot vagy nációt, hanem az Emberiség képviseletét és szeretetét, a tudást és az erkölcsöt akarja.
(Hírháttér)

Örülök, hogy van, akinek Magyarországon is megvan a lelki adottsága es bátorsága, hogy ismerje a helyzetet.

Krisztusról ugyanis nem szövegelni kell, hanem a lába nyomában kell járni.

Látom, hogy van, aki tudatában van a tényeknek, hogy ami ma történik, az egyáltalán nem véletlen, hiszen évtizedekkel előre programozva van, és talán nem túlzok, ha évszázadokról beszélek. Az ENSZ 1992-ben kiadta a XXI. Század tervet. Ebben le van fektetve pontról pontra, hogy mi a tervük az emberi csordával.

Hitler már beavatottja volt a mai biotechnikának (és nanotechnikának), a genetikai mutációnak - a háttérhatalom együttműködésével. A leghíresebb és legpénzéhesebb foundations (alapítványok, alapok) voltak mögötte: RB Farben és Rockefeller. Nem véletlen, hogy Nurbergne a Eugenics, vagyis biotechnikus genetikai mágusokat nem ítéltek el. Mind szétszaladt a világban. Joseph Mengele (a halál angyala) Dr. Green néven Amerikában végezte az agymosó szolgáltatást, tehát az emberek programozással történő beépítését a háttérhatalom szolgálatába. Aktív tagja volt az ördög rituálisoknak, és éppen ezért véráldozatoknak...

Ma ezt óriási technikával nagyipari népirtásra alkalmazzák. A tv, a rádió, a mobil telefon, a számítógép, a zsinór nélküli technikai "játékok" mind az emberiség pszichológiájának módosítására szolgálnak, a mikrohullámú sütőt is beleértve. Így kerülnek háztartásunkba a titkosszolgálatok nyomozó eszközei és pusztító technológiája. Az élelmiszereket is genetikailag módosítják, hiszen ezáltal az ember génjei is módosulnak. Minden betegség, ami elhalmozza az Emberiséget, elültetett, tervezett betegség, és az úgynevezett gyógyítási módja sem gyógyítás, hanem további mutáció!!!!

Így lett Földünk 80%-a élőhalott. Béna, zsibbadt, akinek érzékei teljesen közömbösítve vannak. Beprogramozott robotok.

Egy ember akkora lélekkel és akkora tudással, amellyel Magyarországon felvállalja ezt, csak a Szent Lélek által lehet irányítva.

Hiszek egy Istenben, Hiszek egy Hazában és Hiszek az Isteni Örök Igazságban. Nem könnyű "különlegesnek" és egyéninek lenni. Amikor egy lélek fölébred, a magányosság útján halad, és igen kevés az esélye, hogy tömeg fogja hallgatni.

Na de Jézus sosem ígérte, hogy ez az út könnyű lesz. Csak annyit ígért, hogy megéri, ha az úton maradunk.

Örülök, hogy van, aki tisztán látja, hogy a Magyar hazát már nem magyarok irányítják, hanem a globális háttérhatalom. Tehát azt kell követni figyelemmel, azok disznóságait leleplezni annak érdekében, hogy az egyéni szabadságban, egyenként és úgy egységben elítéljük őket. Minél nagyobb a háttérhatalom, annál kevesebb tartja kezében az uralmat.

Ha csak 20 millió a nagy világban egyénileg fölébred és elutasítja ezeket az ördögfattyúkat, akkor az már komoly ellenállás. EGYÉNI! Tehát egyénileg elhatározom, hogy bármi szemetet, amivel ezek a démonok rabszolgaságban tarthatnak, annak elutasítom a megvásárlását, használatát és terjesztését! Viszont bármi, ami ördögi ebben a világban, ki kell pellengérezni, tudomásra kell hozni a világnak kötelességként! Mindenkinek a saját rendelkezésre álló lehetőségekkel és eszközökkel. A lélek, amely gazdag, túlcsordul, és kötelessége az igazat hirdetni.

Katalin Hosseinian (USA)
With the will of God, everything possible!
Istennel minden lehetővé válik!

 

Az alapfogalmakhoz az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR: Ahol a kapuk mindig nyitva állnak
2008-12-29. - HÍRHÁTTÉR TV: Okos HVG, buta pártszolgálatosok és a Csillagok
/Molnár F. Árpád - Nagy Sándor (Naleksz) - Tánczos Krisztina/
/Zene: 5 zeneszerzőtől/
(Film, 28 perc)
Tartalom: Rengeteg cikk jelent meg arról még magyarul is, hogyan lehet olvasni az ember gondolatait, de a buta magyarok még mindig nem értik, sőt, pártszolgálatosságuk adta őrült fanatizmus miatt üldözni is kezdték a tudást. Amit azonban Vona Gábor médiumai is üldöztek, arról - csak egy a tengerből - a HVG is beszélt már esztendőkkel ezelőtt.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-27. - A legnagyobb magyarok között: Vitéz Gálfalvy Gallik Béla
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Az eset azóta történelem, a betiltók az Emberiség söpredékének kijáró szégyenpadra kerültek, Gallik Béla pedig az Emberiség legnagyobb és legfontosabb problémájának kihirdetésével azonnal az egyik legfőbb - a jövőben elismert - nemzeti ereklye, és a világörökség eleven és halhatatlan kincse lett.

 

 

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/
Részlet: ...a beszélgetések folyamán olyan benyomásom volt, hogy itt a háttérben valami zajlik. Valami titokzatosság. Valami, valami irányítja a beszélgetésünk témáját. Csak még nem tudtam, hogy ennek az irányítónak a neve micsoda és kikről van szó.

 

 

2008-12-10. - HÍRHÁTTÉR TV: A magyarok története - Kapcsolatok a Hatalommal (videoklippel)
/Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Főleg titkosszolgálati, valamint tájékozottabbakká vált lovaknak a Suttogó a magyarság közeli jövőjéről, ahol nem a megnevezett készítőket illeti a valódi dicsőség.
(Film, 8 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)
 

 

HÍRHÁTTÉR - A keveseknek Áldás, a legtöbbnek átok
2008-12-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Válságból lett katasztrófa
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Trevor Jones: The Dark Crystall)
Tartalom: A film párhuzamosan beszél a mostani gazdasági világválságról, miközben elbeszéli az egész Emberiséget felemésztett, globális háttérhatalmi, Bibliai világkatasztrófát, valamint az elkövetkezőkből. És közben végig szól a zene. (Piros betűs felszólítással a honvédség vezetői felé.) (Film, 7 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-17. - HÍRHÁTTÉR TV: A megrontott Emberiség
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Jean-Michel Jarre)
Tartalom: Varázslatos, történelmi beszélgetésre hívunk mindenkit arról az élőholtan eltemetett Emberiségről és Megprófétált, beteljesedett babiloni, háttérhatalmi rendszerről, amely uralkodik a Földön, amely készíti a viharokat, a földrengéseket..., s amely elkészítette az Emberiség Világtörténelmét és globális tragédiáját. És közben végig szól a zene... (Film, 10 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-05. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikkel): A magyarság elvégzett jövője
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az emberek kifogásolják, miért nem mondták el nekik a '70-es-'80-as években, hogy lesz ún. "rendszerváltás", s hogy mi lesz az országgal és a magyarsággal. Akkor senki nem hozta nyilvánosságra, pedig mindenki tudta, de most igen. Az elvégzett történelem, a magyarság elkerülhetetlen jövője, amit hallhatnak, fölöttébb pontos útmutatásokkal. Tessék: itt van az, amire mindenki vágyott.
KLIKK az oldalra! (33 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-09-11. - Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra
/Küldő nem publikus/
Részlet: Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt....

 

 

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. -
Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.


 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

 

 
Előző cikk:
2009-01-05. -
Babilon bűvkörében: a Magyar Baptista Világszövetség és az amerikai magyar baptista mozgalom
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az amerikai és amerobaptista pénzimádatról, az interkontinentális baptista vezetők gerinctelenségéről és gyáva, tömeggyilkos korrumpáltságáról, az MK-Ultra és más elmeproject-ek általuk való gátlástalan és jellemtelen fedezéséről, a hívek testének és lelkének babilonista módon történő adás-vételéről. Szemtől szemben a Hírháttéren korunk amerobabilonista egyházi borzalmáról.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-01-07. -
Izrael igazságos háborúja? ; Hamis a vörös zászló
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)/
Részlet: Izraelben a hírek szerint négy izraeli halt meg a palesztin rakéták miatt. Izrael válaszul majd ötszáz arabot ölt meg.

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu