Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Kijelentések a borzalomról

2008-11-08.
Molnár F. Árpád

 


Adolf Hitler, a Háttérhatalom (azaz Babilon) antikrisztusi tömeggyilkosa számos zsidó számára máig misztérium. Akik beszélnek ennek perverz voltáról, a nyilvánosság előtt hallgatnak arról, hogy azért misztérium, mert a Háttérhatalom (Babilon) ura/urai (természetesen Isten Végzéséből) eképpen programozták a világ cionistáit.


Hitler számos UFO-projecten dolgozott, és bizonyított az is, hogy használt is kémkedésre repülő csészealjakat. Az USA valamennyi német UFO-project-et - az elmeirányító, programozó eredményekig bezárólag - számos szakemberrel együtt kivitte az Egyesült Államokba.

Tartalom:
Elektromágneses gondolkodásszabályozás, az Emberiség teljes diktatúrája, a Jelenések Könyve. Bűn és bűnhődés, gaztett és borzalom, apáról fiúra, harmad- és negyedíziglen. A film gerincét Molnár F. Árpád alig több, mint 24 óra alatt kapott álmai, a kapott kijelentések képezik, konkrétan Pesty Lászlóról, az Echelon-titkokat pártoló, az Emberiséget eladó globalista bűnözőről, aztán Kőrösi Imréről, majd a világ hírhedt, továbbá rejtett illuminátus (azaz háttérhatalmi) családjairól, amilyen a Bush-klán. Hallhatunk Hitler UFO-projectjeiről és a szintén az USÁ-ba csempészett elmeprogramozó- és átalakító kísérleteiről. A cím - miközben szinte végig szól a zene - nem véletlenül ez: "Kijelentések a borzalomról".

 

Elmondja:
Molnár F. Árpád

Operatőrök:
Nagy Sándor (Naleksz) és
Molnár F. Árpád

Zene:
Bruce Springsteen,
Christopher Young,
Deus Ex,
Don Davis,
Gabriel Fauré,
Hans Zimmer és
Ligeti György

Közreműködött:
Tánczos Krisztina

Rendezte:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com

Az alapfogalmakhoz az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

A film - a megjelenés napjához képest - máshonnan is letölthető:
Ide kattintva az alább láthatóknál kétszer olyan jó minőségben letöltheti a "Kijelentések a borzalomról" című filmünket,
ezzel is védekezve az Emberiség globális pusztítóinak cenzúrájával szemben!
(Film, 32 perc)

 Megtekintése - a zene miatt is - fülhallgatóval ajánlott!
A film itt nagyobb, alatta kisebb méretben látható:

 

 

 

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-11-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Nemi erőszak és prostitúció - Út a Pokolba... (videoklippel)
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Chris Rea)
Tartalom: Az elektromágneses stb. világuralmi Háttérhatalom konstrukciójában is a rendőri szexuális bűnözést is érintjük Elter Zsanett kapcsán, és szólunk arról, megadóztatható-e a prostitúció. Christian Crown erkölcsi szavakat intéz a politikusokhoz, a filmbejátszások és a feliratok pedig - mint annyiszor - most is külön életre kelnek, miközben végig szól Chris Rea világslágere. (Film, 11 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-14. - HÍRHÁTTÉR TV: A Hatalom így is hívta őket: Az illegálisok - A beszervezettekről és a beszervezetteknek
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Christopher Young és a Crystall)
Tartalom: E filmünk megjelenése előtti vélemények szerint is kinek hátborzongató, kinek csodálatos, de mindenképpen egyedülálló. A titkosszolgálatok napi, belső életébe, Babilon és az Echelon örvénylő, veszedelmes világába, a Kozmosz és a Háttérhatalom lelki egyesüléseinek titkaiba nyerhetnek bepillantást, Ésaiás Könyvének 28. Részével, gyakran azokhoz szólva, akiket így is neveztek: Az illegálisok. És a film közben csaknem végig szól a zene. (Film, 40 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-13. - HÍRHÁTTÉR TV: Kapcsolatok a fenevaddal
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Beszervezések a Háttérhatalomba. A globalizáció elrejtőzött ura(i) és kijelentései. Gálfalvi és a betiltott Valóság. Isten és Jézus Megtapasztalása Istentől, élőlények megtapasztalása Babilon Echelon-technológiáival. Az Isten-élmények titkosszolgálati hamisításai. A globalizáció és annak kozmikus rendszere. A Pápaság, Luther és Kálvin. (Film, 22 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)


 

 

2008-09-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Kapott álmok - Istentől vagy a Háttérhatalomtól? (A végén a Himnusszal)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyarországon talán legelsőként Drábik János közgazdász, amerikai állampolgár oldotta fel a titkosítást arról, hogy mikrohullámokkal az alvás állapotában álmodást lehet előidézni az emberi elmében. Miközben Molnár F. Árpád merőben szokatlan életélményű és tapasztalású álmaiból mond el, aközben Ellen G. White élete első látomásának elemzésére is sort kerítve a Biblia nyomai után is kutatunk arról, honnan adatnak az álmok, s mennyiben szabad rájuk hagyatkoznunk. (Film, 35 perc)

 

2008-09-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Hírháttér-szónoklat az MSZP vezérkarának és a bel- és külföldi titkosszolgálati operátorsöpredéknek
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ahogyan majdnem minden alkalommal, olyan egyenes és páratlan, sehol másutt nem hallható erkölcsbeszédet hallhatnak. (A képen Michael Hayden, a CIA tömeggyilkos igazgatója.)
KLIKK az oldalra! (23 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

2008-08-31. - HÍRHÁTTÉR TV és HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Valamennyiünk ellenségei és a média felelőssége
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Ákos, Harold Budd, Brian Eno.)
Tartalom: Teljesen egyedi, magyar nyelven soha nem hallott témákat sorakoztató filmünkben közös ellenségeinkről, a világ legerősebb titkosszolgálatainak vezetőivel szemben, a globális erejű titkosszolgálati (és katonai) projectekről, a világ újságíróinak valódi erkölcseiről. És az elmondás során végig szól a zene.
KLIKK az oldalra! (Film és hangfelvétel: 58 perc)
(Megtekinthető és meghallgatható, a film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-11-08. -
Védjük a védőket, vádoljuk a vigéceket!
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Új frontot kell nyitni a hadviselésben, mert háború van a gyógyításban, aljas, alattomos, piszkos módszerekkel, sokaknak véres már a keze.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-11-09. -
Az illuminátusok eredete és a Föld bolygót irányító hatalom - Átfogó levezetés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Babilon, azaz a Háttérhatalom imádja a jelképeket és mindenhová elhelyezi, ahová csak lehet. Az amerikai egy dolláros az elektromágneses hullámokkal kultikussá tett egyik legfőbb jelképet, a Jézus Krisztus Által Kinyilatkoztatott ördögi háromszöget (Sátán, fenevad és hamis próféta) és az orwelli, echeloni, homlokra pecsétet tett világrend mindent látó szemét és annak e világi, földönkívüli vezetőjét, a Sátánt kódolja, aki a világ trónján ül és hamarosan nyíltan színre lép.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu