Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és reformját közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

   

Népirtó hatású kálisó

 

2009-04-10.
Tejfalussy András

 

 Az alábbi üzenetek a bizonyíték anyagaikkal együtt a www.aquanet.fw.hu honlapon tekinthetők meg (lásd: „TAuzenetei” szöveg mappa).

I.

A PTK. 484-487. §. ALAPJÁN AZ IGAZSÁGÜGYI ÉS RENDÉSZETI MINISZTERHEZ ÉS
A LEGFŐBB ÜGYÉSZHEZ EZÚTON BEJELENTETT, KÖZÉRDEKBŐL FIGYELMEZTETŐ
„ÁLLAMPOLGÁRI RÁÍRÁS” A SZABVÁNYOS ÉTKEZÉSI SÓT A MAGYAR VÁSÁRLÓK
ELŐL ELREJTŐ ÜZLETEK KIRAKATAIRA: „EZ EGY MEGBÍZHATATLAN ÜZLET”!
NÉPIRTÓ HATÁSÚ MEDDŐSÉGET, VESEBAJT, ALLERGIÁT, RÁKOT, SZÍVHALÁLT,
ÉLETRÖVIDÜLÉST IS OKOZ A SZABVÁNYT SÉRTŐ HAMIS „TENGERI” STB.
ÉTKEZÉSI SÓIBAN LÉVŐ KÁLISÓ! (LÁSD: A KLINIKAI MÉRÉSI STB.
BIZONYÍTÉKOKAT A „WWW.AQUANET.FW.HU” TUDOMÁNYOS HONLAPON! )
Verőce, 2007. 07. 21. Tejfalussy András s.k. dipl. mérnök, méréstani szakértő

II./

1. "A veszedelmes „népkiűző, röpködő állat" (a Mózesi népűzési program szerinti darazsakat pótló) beteg madarak által jelenleg terjesztett "MADÁRINFLUENZA” ÉS AZ EGYÉB, MANAPSÁG TERJEDŐ, MEGSOKSZOROZÓDÓ NÉPBETEGSÉGEKNEK A FRAKCIONÁLTAN DESZTILLÁLT IVÓVÍZZEL ÉS A FIZIOLÓGIÁSAN SÓZÁSSAL, ÖNTEVÉKENYEN ELHÁRÍTÁSI MÓDJÁT ÉS TECHNIKÁJÁT LÁSD AZ AQUANET.FW.HU INTERNETES HONLAPON! (Összmagyar Létvédelmi Mozgalom, Tejfalussy András dipl. mérnök, feltaláló. 1/250-6064, ujvizforras@freemail.hu).

2. A talmudista náci disznók Kádár idején kommunistaként, most meg kapitalistaként irttatják a népet kálisóval, mérgező víz itatásával stb., azaz TERRORISTÁK!

3. A pártok kikérdezik a szakértőktől a problémákat, beígérik a megszüntetését, s az ezzel hatalomhoz jutásuk után fenntartják a problémákat, s üldöz/tet/ik a szakértőket, akik meg akarják szüntetni a problémákat.

4. Mit FEDEZ A 100 LÉPÉSES MSZP-PROGRAM? A „nemzsidótalanítást”, antifiziológiás sótartalmú étellel és fogamzásgátlós ivóvízzel. T. A.

5. Hámori Csabának: Ha ellene vagy a mérgező ételeket és mérgeket tartalmazó ivóvízzel népirtásnak, dimenzionáld nálam jobban a honlapunk bizonyíték gyűjteményét, annak általad bírálása helyett! T. A.

6. Pallag Lászlónak: Gazdálkodóknak a tápanyag- és vízpótlási mérési eredményekről CD-másolható. Üdv T. A.

7. AZ ANTIFIZIOLÓGIÁS Na- ÉS/VAGY K-TARTALMÚ ÉTELEK ÉS ITALOK NÉPIRTÓ HATÁSAINAK A MÉRÉSEIT LÁSD AZ AQUANET.FW.HU honlap 2. főtémája „ANGLIA...” és „Egy Könyv...” témacímeknél!

8. A csalók egymásnak átjátszották a hiteleket és a közvagyon elrablásának a hasznából törlesztik, azaz BŰNÖZŐK!

9. A HAZAI VEZETÉKES IVÓVÍZ TÖBB EZER SZÁZALÉKOS MÉRGEZÉSI HATÁRÉRTÉK TÚLLÉPÉSÉNEK A TITKOLÁSÁRÓL LÁSD: WWW.IVOVIZJAVITAS.FW.HU.

10. 1. ELSŐDLEGES A HAZASZERETET. 2. HIÁNYOS INFORMÁCIÓK AKADÁLYOZÓ HATÁSA KÉSŐBB DERÜL KI. 3. JÓL VISELKEDJÉL, AMENNYIRE LEHET. 4/ CSAK ÍGY LEHET FEJLŐDNÖD.

11. Vegyétek figyelembe az AQUANET.FW.HU honlapon közzétett referenciáimat is!

12. Le az antifiziológiás sózású élelmiszerekkel és mérgező ivóvizekkel népet irtani engedő pártokkal!

13. A Zöld Újság (dr. Czeizel Endre cikke) szerint az ivóvízbe a csatornázók által bejuttatott ürüléktől ivartalan oly sok magyar fiú.

14.
Nem a parlagfű, hanem az ANTIFIZIOLÓGIÁSAN sózás a parlagfűre allergizálódás legfőbb oka, lásd internet: AQUANET.FW.HU. TEJFALUSSY ANDRÁS. Budapest, 2005. 10. 22.

III./

1. Madárinfluenza terjedés tényleges okairól lásd az AQUANET.FW.HU internetes honlapot.

2. A pestis is a betegek ürülékének az ivóvíz kutakba bejutása útján terjedt. A madárinfluenza ellen is véd a Talmud desztillált-víz ivás előírása.

3. A kálisó bekeverés (műtrágya, étkezési só) és az ürülék s ivóvízbejutása is növeli a vírusfertőzést. A kóser étel és -ivóvíz előírás betartása a jó védekezés, T. A.

4. Az antifiziológiás sózás és a szennyezett ivóvíz egészségkárosító hatásai elleni védekezés leírását lásd az AQUANET.FW.HU honlapon.

5. Le az ANTIFIZIOLÓGIÁS ételekkel és mérgezett ivóvízzel népirtani engedő Pártokkal! Tejfalussy András

6. A mérgezett fűszer(papriká)t eltüntették, Azért gyűjtötte be az ÁNTSZ, nehogy akkreditált labor mérje és kártérítést kelljen fizetni a lakosok részére? Budapest, 2005. október 31.

III./

1. Ha egy számítógép hibás programja a baj, oka, nem az ellen kell fellépni, nem a gép gyártója ellen. Így van ez a TALMUD PROGRAM esetében is, lásd: AQUANET.FW.HU. A TOLVAJ CSALÓ RABLÓGYILKOS TALMUDISTANÁCI-DISZNÓ ORSZÁGHÓDITÓK ÉS BŰNSEGÉDEIK ELLENI FELLÉPÉS ANTINÁCIZMUS, NEM ANTISZEMITIZMUS.

2. A Talmud által előírt desztillált ivóvíz véd az ürülékkel az ivóvíz kutakba juttatott pestistől, „madárinfluenza” stb. vírusoktól, lásd WWW.AQUANET.FW.HU.

3. A verőcei ivóvíz hány százaléka származik a Duna-parti vízmű kutakból?

4. A talmudistanáci-disznók Kádár idején „kommunistaként”, most meg kapitalistaként irtatják a népet kálisóval, mérgező víz itatással, azaz TERRORISTÁK!

5. LE AZ ANTIFIZIOLÓGIÁS ÉLELMISZEREKKEL ÉS MÉRGEZŐ IVÓVÍZZEL NÉPIRTANI ENGEDŐ PÁRTOKKAL! /Tejfalussy András/

6. Az immunrendszert tönkretevő antifiziológiás sóarányú ételek megengedésével a rákot okozó vírusok elleni védőoltás álvédelem, lásd: WWW.AQUANET.FW.HU.

7. Kína megtiltja a víz ivását, amikor tizedannyi a méregtartalma, mint a magyarokkal itatott dunai vízmű-víznek, lásd www.aquanet.fw.hu.

8. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) mérgező kálisót ajánl a konyhasó pótlására a gyermekek táplálékaihoz, s amiatt betegebb kb. tízszer annyi gyermek, mint korábban!

IV./

1. Demszky Gáborék a Talmud nem-zsidók kiirtására uszító programja keretében engedik a magyarok TURULMADARA elleni gyűlöletkeltést? Budapest, 2005. XII. 07.

2. A magyar családok őrizzék meg a kálisóval mérgezett nemkóser nemkóser étkezési sókat bűnjelként a népirtás áldozatainak járó kártérítés perléséhez! 2005.12.09. Tejfalussy András

3. A Magyarországon oktatott Talmud előírja a keresztények „bálványimádóként” kezelését, kiirtását Mózes V.7., 2. és 22. szerinti módon. Bp., 2005.12.09. Tejfalussy András

4. A Talmud náci-software jellege a „zsidó” és a „nemzsidó” szók felcserélését elvégezve lenne észrevehető a tisztelői számára, egyébként nem látják?! (Tejfalussy András)

5. A Ferihegyi repülőtér értékét az utána elért árnál kb. 300.000.000.000,-Ft-tal kisebbre becslő állami szakértőknek csalási kísérletért börtönben a helyük! 2005.12.11. Budapest, 2005. 12. 10.

V./

1. 58.000.000.000, azaz ötvennyolcmilliárd forint állami hitel ingatlanfedezetét eltüntető cégek tartozását törölni engedte a pénzügyminiszter (1996), lásd www. Aquanet.fw.hu.

2.
A bírák korrupt döntései a bírói függetlenség elvével való hivatali visszaélések. Az azokat nem büntető bíróság-felügyelet bűnsegéd a törvény kijátszásában!

3. A Büntető Törvénykönyv (Ptk.) azért hagyja büntetlenül a közvagyon elrablóit, mert a "privatizál" szó a "magánzóként él"-t jelentette a Btk. írásakor, lásd www.aquanet.fw.hu.

4. A konyhasóval sózás mentes, egészségtelen étkezés bebeszélői ehhez hozzá hamisították a Biblia (Ézsaiás 310. 24) konyhasóval sózást előíró szövegét, lásd Aquanet.fw.hu.

5. A hazánkban oktatott Talmud előírja a keresztények bálványimádóként kezelését, irtását Mózes V. 2. és 22. szerinti módon. 2005. 12. 09. Tejfalussy András

6. Az Alkotmány érvénytelenségét az 1989. évi XVII. törvény korábbi 7. §-a igazolta. Csalás az eltüntetése is! 2005. XII. 15. Tejfalussy András

7. Ahogy nem évült el a háborúban eltűnt aranyvonat miatti felelősség, a magyar közvagyon eltüntetőinek sem évül el a kártérítési felelőssége. 2005. XII. 12. Tejfalussy András

8. Mit fedez a 100 lépéses MSZP program? a „nemzsidótlanítást” antifiziológiás sótartalmú égtelekkel és fogamzásgátlós ivóvízzel!

9. Az ivóvíz mérgező szennycsatornáztatás állami támogatási összege kb. annyi, mint az összes eddigi privatizálási állami bevétellel. Miért tűrjük ezt?! www.aquanet.fw.hu. 2005. XII. 20. Tejfalussy
András

10. Az USA terrorista, mert mérgező 1,5 gramm/liter a Coca-Cola káliumtartalma, s ez gyilkos, ivartalanító, lásd: www.aquanet.fw.hu.

11. A Krisztusi Örök Értékrend hívei vezessék a Magyarokat!

12./ Le a rablógyilkos talmudistanaci országhódító törvényhozással és a bűnsegédeivel! Budapesten, 2005. XII. 23. Tejfalussy András

13. Azt üzenem a Családom tisztességessége és hazaszeretetet iránt kétséget ébresztőnek, hogy ő egy alattomos, aljas RÁGALMAZÓ! Talmudista?! 2005. XII. 24.

14. A „sokdimenziós”, több szakmában képzettek „egy szakmai társadalmi csoportba” bekényszerítését a talmudisták juttatták be a
Szent Korona tanba, hogy gyengítsék azt?! 2005. XII. 25. Tejfalussy András Budapest, 2005. XII. 29.

VI./

1. A felszín alatti ivóvíz víz-védelme ürügyén „szennycsatornáztatás” mindenhol csalás, ahol szabad vegyszerezni, trágyázni a kertet. Lásd: www.aquanet.fw.hu.

2. Az izraeli káliumnitrát az antifiziológiás (43:13) kálium : nitrogén arányával méregként ható műtrágya. Kína és az iszlám országok fiziológiás (élettanilag optimális) 20:1 nitrogén : kálium arányú műtrágyázást folytatnak, lásd www.aquanet.fw.hu.

3. A MAGYAR LAKOSSÁGOT KIPUSZTÍTÓ, KIFOSZTÓ POLITIKÁT FOLYTATÓ MINISZTEREKNEK EZÉRT SZAVAZTAK MEG FIZETÉSEMELÉST AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK?

4. Az emberre veszélyes madárinfluenza vírust Magyarországon fogják tenyészteni az oltóanyag előállítása ürügyén. Ezt, és az oltóanyag tényleges tartalmát és tényleges hatásait pedig majd azok felügyelik, akik elhallgatták a magyar lakosok előtt, hogy a vezetékes ivóvízben a növényvédő-szerek 10000 % körüli mértékben lépték túl a mérgezési határértéket, s letagadták a kálisóval műtrágyázás- és ételkészítés súlyosan megbetegítő, életrövidítő, szaporodóképesség megszüntető mérgező (előre kikísérletezett) hatásait, s a klinikai kísérleteik mérési eredményei meghamisításával azt hazudták az egészségvédő hatású fiziológiás konyhasó-pótlásról, hogy erősen mérgező, s azt hazudták a méregmentes gyógyhatású desztillált ivóvízről, hogy ártalmasabb az arzénnel mérgezettnél, s a (madár)influenza vírussal fertőzöttnél is.

5. Hozzunk létre HARMONISTA ÁLLAMOT a KRISZTUSI ÖRÖK ÉRTÉKREND megvalósításával.

6. Üzenet a magyar agráregyetemi professzorok részére: Hozzatok létre HARMONISTA TALAJHASZNÁLATOT az Antirandom Optimum Control software-im erre a célra tőlem kikölcsönzésével.

7. A TALMUDISTÁK GAZDAGSÁGÁT NÖVELŐ CSALÁS, HOGY ÁLPÁLYÁZATAIKRA MEGKAPJÁK A KÜLFÖLDRŐL FELVETT HITELEKET, MAJD AZ EMIATTI TARTOZÁST AZ ÁLLAMI PRIVATIZÁCIÓS BEVÉTELEKBŐL TÖRLESZTIK!

8. Mózes nem merte volna összetörni a Tízparancsolat-leírást rögzítő kőtáblát, s ölni kezdeni a zsidókat, ha azt Istentől kapta volna. VALÓSZÍNŰ!

9. Talmudista szervezet ismertetőjegye: titkolja, engedi, hogy a nem koser só mérgező kálisóval van keverve, életrövidítési, ivartalanítási célból. Lásd: www.aquanet.fw.hu.

10. A madárinfluenza-cirkuszt az antifiziológiás sózással stb. való népirtásról figyelem eltereléshez csinálják, lásd: www.aquanet.fw.hu.

11. Járványveszélyt okoz a vírusos ürüléket az ivóvíz-adó folyókba bevezető szennycsatornázás! A klórozás nem öli meg a vírusokat! Lásd: www.aquanet.fw.hu.

12. Az alkotmány érvénytelenségét az 1989. évi XVII. törvény 7. §.-a igazolta. Csalás az eltűnése is! Az alkotmány népszavazással megerősítés hiányában érvénytelenségét kimondó törvényi előírást eltüntetők és az eltűnését eltűrők mind HAZAÁRULÓK! LE VELÜK! Lásd: www.aquanet.fw.hu.

13. Rosszban sántikálnak az olyan természetgyógyászok, akik a vér nátrium : kálium egyensúlyát rontó tanácsokat osztogatnak. Népirtó hatású! A bizonyítást lásd: www.aquanet.fw.hu.

14. A vér sav : bázis egyensúlyról papoló, de a nátrium : kálium egyensúlyt rontóknak büntetés jár, népirtó terroristák. www.aquanet.fw.hu.

15. A magyarok számát tervszerűen csökkentik a műtrágyaként és konyhasó pótlékként adagolt káliumvegyületekkel és a vezetékes ivóvízbe juttatott vírusokkal és mérgekkel.

16. MSZP és mindegyik további parlamenti párt tudatosan mérgeztette a magyarokat a kálisó műtrágyákhoz és élelmiszerekbe keverni engedésével. Tömeggyilkosok! www.aquanet.fw.hu.

17. A leége/te/tt Budapesti Sportcsarnok rekonstrukciójánál 50 milliárd forintos panama történt, Ebben a takarékosságot ígérő Orbán és Gyurcsány is bűnös. www.aquanet.fw.hu.

18. Orbán Viktor fedezte a sportcsarnoki, kb. 50 milliárd Ft. kárt okozó csalást (lásd: www.aquanet.fw.hu) az "országértékelő" beszéddel. Budapest, 2006. 01. 29. Tejfalussy András

19. Feljelentést és közérdekű bejelentést nyújtottam be a sportcsarnoki rekonstrukciós túlköltekezési csalás bűnsegédei ellen a legfőbb ügyészhez és köztársasági elnökhöz. Bp.2006.01.30. Tejfalussy András

20. A tengervíz, embervér, infúziós fiziológiás oldatban 20-szor több a nátrium a káliumnál; a testünkben 98% nátrium és 2% kálium mobil. A fordított pótlással gyilkoltok. Kapták: dr. Illés Zoltán (FIDESZ), Hámori Csapa (MSZP) és "ZENIT Televízió". Budapest, 2006. 01. 30. Tejfalussy András.

21. A találmányaim rendszer-átvilágító és -optimum beszabályozó mérési és matematikai módszerek (sotware-k). Akik ellopták, Nobel-díjakat akarnak kapni ezekre. Lásd: www. aquanet.fw.hu.

22. A pártok szólni kötelesek az őket támogató családoknak, hogy fiziológiás sózással és frakcionált ivóvíz-átpárlással védjék az életüket. Lásd: www.aquanet.fw.hu

23. Részemről 7 pontban leírtam a pártokon kívül maradó Létvédő Kör Mozgalom alapelveit. Lásd www.aquanet.fw.hu.

24. Elsődlegesen fontos fellépni az ellen, hogy életrövidítő, ivartalanító kálisóval és szennycsatornákkal a vezetékes ivóvizekbe juttatott vírusokkal a "mózesista-nácik" irtják a magyarokat. Katona Pál levele ezt a fellépést próbálja akadályozni. Lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2006. február 3.

VII./

(A www.aquanet.fw.hu honlapon megtalálható, általuk ismert bizonyítékok alapján): Megnyerhetné a választást, aki nem hagyná folytatni a vírusfertőzést terjesztő ivóvíz ivást és a mérgező só evést, a talmudi-mózesi népirtási programot ellenünk! (Kapták: Halász József (Gondoskodó Magyarországért Párt), Illés Zoltán (FIDESZ), Bodnár László (Jobbik), Szentmihályi Szabó Péter (KDMSZ), Csurka István (MIÉP) , Takács László (FKGP), Medveczni Zoltán (Magyarországi Zöld Párt) Létvédő Kör Mozgalom /Tejfalussy András/. Budapest, 2006. 02- 10.

VIII./

1. A magyaroknak Usztics Mátyás boltjaiban 40%-os kálisó tartalommal árusított fűszeres sókeverék betegítő, életrövidítő hatását lásd: Népszabadság 2002. 11. 15. "A komisz só".

2. Az orvosok és gyógyszerészek nemzőképtelenné teszik, kipusztítják a nem kóser étrendű magyarokat a 40% kálisót tartalmazó mérgező "ételízesítőkkel". Lásd www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2006. 02. 18.

IX./

1. Mangel Gyöngyi eltitkolta, hogy Kína 20x több N hatóanyagot használ, mint K-ot a műtrágyázáshoz. A magyarok izraeli kálium-nitráttal 3x több K-t használnak, mint N-t! (Kossuth Rádió, Vasárnapi Újság, Haeffler Andráshoz SMS-ben.

2. Külföldről idetelepülő fiatal idegenek magán-nyugdíj-pénztárakba befizetéseiből nem lehet pótolni a magyaroktól ellopott eddigi TB-pénzeket, ezért ölnek meg minket. FIDESZ, dr. Illés Zoltánhoz SMS-ben.

3. Aki nem szól a többieknek, hogy ellenőrzött kálisó-mentes gyógyszertári konyhasót egyenek és vírusmentes desztillált vizet igyanak, magyarirtásban bűnsegédkezik! www.aquanet.fw.hu.

4. Majdnem mindegy, hogy ki nyeri meg a választásokat, ha a magyarokat véglegesen kipusztítják, ha engedjük ivartalanítani! Az ügyben az Országos Rendőrfőkapitányhoz címzett nyilvános feljelentő iraton felkértük Csurka Istvánt , hogy ha a Magyar Fórum nem teszi közzé azt, szíveskedjék megindokolni. (A feljelentőiratot ezenkívül megkapta a Magyar Nemzet lap is, és magyarokat irtók bűnügyének az Európa Tanács elé terjesztéséhez az Európa Tanács nyugalmazott tagjaként Dr. Habsburg Ottó úr is, Tőle és Fiától való segítség kéréssel, s többen mások is megkapták.) Budapest, 2006. 02. 24.

X./

1. A biológiai létünk védelme elsődleges, a tanok hirdetése másodlagos fontossággal bír. A kálisóval mérgezők a helyünk elfoglalását folytatják. Erre jók a pártcsatározások.

2. Nobel-díjakra pályáznak a kutatási eredmény megsokszorozó mérési találmányaimmal, amelyeket eltulajdonítani próbál az MTA. Lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2005. 03. 03.

XI./

1. A mérgező kálisóból 40%-ot tartalmazó szabványsértő sókeveréket (VIVEGA) "magyar áruként" ajánlanak! Mi benne a magyar, az izraeli kálisó? Tejfalussy András. 2006. 03.05. (Kapták: a "MAGOR" és a "MAGYAR ÁRUK BOLTJA".

2. MEGÖL a konyhasó-hiányos, káliummal dúsított étel, meg a vírusos, vegyszeres vezetékes ivóvíz, lásd internet: „www.aquanet.fw.hu”. Budapest, 2006.03.15 Létvédő Kör Mozgalom

3. Az RTL Klub tv 2006. 03. 16-i Fókusz műsora ráfogta a konyhasó-hiányos, káliumtúladagoló étkezés miatti életveszélyt a méregmentes, vírusmentes desztillált ivóvíz nem létező mérgező hatására.

4. Az, aki az eladósításban bűnrészes pártra, vagy személyre adja le a szavazatát, a teljes magánvagyonával felelős az adósságért! Budapest, 2006. 03. 18. Tejfalussy András

5. Minek ide a külföldi tőke, hogy ellopják?

6. A "JÉZUSI ÖRÖK ÉRTÉKREND SOFTWARE" NEM ALKALMAZHATÓ SIKERESEN AZ "ÓSZÖVETSÉGI SOFTWARE" TALMUDISTA VÍRUSAINAK A KIZÁRÁSA NÉLKÜL.

7. Az EU-s bíróságok megakadályozzák a jogorvoslatot az ügyfelek kereseténél nagyságrendekkel nagyobb kötelező ügyvédfogadási költségek vállalására kényszerítéssel.

8. JUDEOPAPOK IS FEDEZIK A NÉPIRTÁST?

9. A vírusos-ürülékes szennyvíz a talajba juttatva hasznos, viszont ugyanez az SZDSZ választási vitaműsorban előadott tervei szerint a szennycsatornákkal a folyókba ás onnan a vezetékes ivóvízbe koncentrálva csakis népirtó hatású, lásd www.aquanet.fw.hu.( 2006. 01. 11-én, Tejfalussy András által dr. Illés Zoltánnak a Kossuth Rádióban a környezetvédelemről folytatott kampányvita ideje alatt küldött SMS.)

10. TEJFALUSSY ANDRÁS LÉTMENTŐ FELHÍVÁSA A PARLAMENTEN KÍVÜLI SZERVEZETEKHEZ: Népszavazást kell szervezni a magyar lakosságot népirtó (ivartalanító és életrövidítő) kálisóval mérgezni engedő parlamenti képviselők személyes lejáratására a jelen www. aquanet.fw.hu honlapon bemutatott egyértelmű mérési bizonyítékok alapján! Budapest, 2006. 06. 06.

XII./

1. Tíz fiatal magyar férfi ondójából már kilencé már génhibás, nem megfelelő a spermabanki mérések szerint, A Mózes II. 23., 20-33. szerinti módon okozzák. Lásd: www.aquanet.fw.hu. (SMS útján közvetlen tájékoztatásként: kapták: a Kossuth-téri tüntetéseket szervezők vezetői, a Hír-TV és Wittner Mária országgyűlési képviselő (is). Budapest, 2006. 11. 03

2. A Pénzügyminisztérium 58 milliárd forint hitelt osztott ki fiktív fedezetre. Medgyessy elengedte a visszafizetést. www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2006, december 11.

3. Közérdekű adatoknak a meghamisítása a víz- és csatornahasználat díjának az áramdíj növelés arányával növelése, mert 1/10-e sincs az áram költsége a víz+csatornadíjnak! Budapest, 2006. 12. 12.

4. A keresztény papok elfogadják a csalással uralomszerzést Jehovának tetszőnek. Jákob is csalt, mielőtt Jehova kitüntette! Budapest, 2006. 12. 12.

5. Az Alkotmánybíróság létét érvénytelenítő 1989. évi XVII. tv. /korábbi/ 7. §. eltüntetése jogtalan volt, nem érvényes a jelenlegi „Alkotmány”, nem államfő a köztársasági elnök, korrupt minden jogász, aki nem tiltakozik ellene! Budapest, 2006. december 14.

6. A csalással szerezhető képviselő mandátumosok csaltak a köztársasági elnököt államfőnek hazudó alkotmányszöveg megszavazásával. Budapest, 2006. 12. 15.

7. Összeférhetetlenség, alkotmánysértés: csalók választották a legfőbb ügyészt, ellenőrnek!! www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2006. december 19.

8. Összeférhetetlenség, alkotmánysértés: ha a csalók választhattak bírót az őket ellenőrző Alkotmánybíróság tagjává. Budapest, 2006. 12. 16.

9. A csaló pártok a mandátumhoz csalással hozzájutott csalók által közhatalmat bitorolnak, s az ezt engedő köztársasági elnök alkotmánysértő. Budapest, 2006. december 19.

10. A csalással szerezhető mandátumos képviselők évente eladják 40-000 magyar helyét, ebből törlesztik a csalóknak jutó hiteleket. Budapest, 2006. 12. 18.

11. A ma közvetített koncerten Koncz Zsuzsa megköszönte Göncz Árpádnak, hogy évi 40.000-rel csökkentik a magyarok létszámát a Mózes II. 23., 20-44. szerinti étel-ital (kálisóval stb.) mérgezéssel, és az ivóvíz vírusoktól mentesíteni, fertőtleníteni nem , lásd: www.aquanet.fw.hu, tud róla? Budapest, 2006. dec. 25.

XIII./

1. FOGYASZTÓVÉDELMI FŐFELÜGYELET, KATI ATTILA szóvivő részére:

Tízből kilenc fiatal magyar férfi ondója génhibás a spermabanki mérés szerint, a nátriumnak a nem kóser étel-italban káliumra cserélése + vírusos vezetékes vízzel folytatott lassú fajirtás /Mózes II.23., 20-33./ eredménye, lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2006. december 28.

2. FOGYASZTÓVÉDELMI FŐFELÜGYELET, KATI ATTILA szóvivő részére:
A meddőség, betegség, életrövidülés ellenszere a konyhasóval erősen /fiziológiásan/ sózott biokenyér + a desztillálással fertőzésmentesített ivóvíz! Az ellenkezőt elhitetők a Mózes II. 23., 20-33. fajirtó software-t végrehajtó fasiszták! Lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2006. december 28.

3. FOGYASZTÓVÉDELMI FŐFELÜGYELET, KATI ATTILA szóvivő részére:
Ezúton is felszólítom Önöket valamennyi nem szabványos ételízesítő só káliumtartalma közlésére, mert a napi 3,5 grammnál gyorsabb káliumevés egészséges felnőtt vérnyomását is kórosan csökkenti a szív gyengítő, EKG-torzító hatásával. Lásd: www.aquanet.fw.hu. E-mail: ujvizforras@freemail.hu, fax: 06-1-250-6064. Budapest, 2006. december 29. Tejfalussy András.

XIV. /

1. A keresztény papi vezetők elfogadják a csalással uralomszerzést Jehovának tetszőnek. Jákob is csalt, mielőtt Jehova kitüntette. Budapest, 2007. január 1.

2. A leghatékonyabb fajirtás a konyhasó-hiányos, túlzott káliumbeviteles étkezés és a vírusos víz ivás, lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2007. január 7.

3. Ha 3,5 gramm/nap-nál gyorsabb a kálium szájon át bejuttatása, torzítja az EKG-t. Csalás, hogy többet etet belőle a kormány, hogy a nyugdíjat zsebrevághassák, a fajirtásra felhasználásával. Lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2007. január 7.

4. A jelenlegi választási szabályok a pénztelen kis pártok jelöltjeit a kopogtatócédula összegyűjtésében is megakadályozzák. Budapest, 2007. január 15.

5. A káliummal túladagolással, konyhasó-hiány előidézés, vírusfertőzött vezetékes ivóvíz ellen a védekezést lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2007. január 19.

6. Csak olyan étkezési tanács hiteles, amelyik óv a konyhasó-hiányos , kálium-túladagoló étkezéstől is! (www.aquanet.fw.hu). Budapest, 2007. január 27.

XV.

1. FOGYASZTÓVÉDELMI FŐFELÜGYELET, KATI ATTILA szóvivő részére:
NEMZŐKÉPTELENSÉGET ÉS ÉLETRÖVIDÜLÉST LEHET IDÉZNI A KENYÉR KONYHASÓ-TARTALMA CSÖKKENTÉSÉVEL. A FOGYASZTÓVÉDELMI FŐFELÜGYELET, KATI ATTILA SZÓVIVŐ JELENLEG ERRE AGITÁL. MÓZES II. 23., 20-33. SZERINT JEHOVA EGYIK LEGFŐBB FAJIRTÓ MÓDSZERE A ZSIDÓKÉTÓL ELTÉRŐ, A TALMUDBÓL TUDHATÓAN KEVESEBB KONYHASÓVAL ÉS/VAGY A "KONYHASÓ ÍZÉT PÓTLÓ", DE MÉRGEZŐ KÁLISÓVAL KÉSZÍTETT KENYÉRTÉSZTA!
Budapest, 2007. január 30. Tejfalussy András

2. FOGYASZTÓVÉDELMI FŐFELÜGYELET, KATI ATTILA szóvivő részére:
Jön az ivóvíz-áremelés, a vízmű által felhasznált áram drágulás százalékával. Tizede a cvíz+csatorn adíjnak az ivóvíz-önköltség! Budapest, 2007. január 31. Tejfalussy András

3. FOGYASZTÓVÉDELMI FŐFELÜGYELET, KATI ATTILA szóvivő részére:
Dr. Lenkei Gábor, a Dr. FIT cég vitamin-készítményén 4,5 gramm/nap kálium RDA-nak megfelelő káliumbevitel 6 közül 5 felnőttnél okozott gyomorfájást, 1-nél vérzést, túladagolási mérgezés miatt. (Kálium-R tabletta evési klinikai mérés szerint)! HAMIS, TÚL NAGY AZ RDA, CSÖKKENTSÉK! Ha 3,5 gramm/nap-nál gyorsabb a kálium szájon át bejuttatása, torzítja az EKG-t. Csalás, hogy többet etet belőle a kormány, hogy a nyugdíjat zsebrevághassák, a fajirtásra felhasználásával. Lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2007. január 31. Tejfalussy András

XVI.

1. A magyar területek külföldiek által felvásárlását és azokról a magyarok kizárását megengedő földtörvényt elfogadtató Orbán Viktor a szabadságunk védője?! (T.A. 2007. 02. 03.)

2. A most életbe lépett FÖLDTÖRVÉNY VASFÜGGÖNY kizárja a magyarokat a külföldieknek eladott magyar területekről, lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2007. 02. 05.

3. A leghatékonyabb fajirtás a konyhasó-hiányos, túlzott kálium-bevitelű étkezés és a vírusos víz ivás, lásd: www.aquanet.fw.hu. (T.A. 2007. 02. 17.)

4. Add tovább! A Talmud alapján tudható, hogy a meddőség, s a legtöbb más betegség ellen is a desztillált tiszta ivóvíz és a konyhasóval erősebben sózás védi a Mózes II. 23. 20-33. szerinti biológiai fegyvereket alkalmazó, élettér bővítő vallásos zsidókat, a fajirtó rablógyilkos holokausztozókat. A betegítés, meddővé tétel, életrövidítés a konyhasó-ízt pótló kálisóval és káliumvegyületekkel folytatott, a talajt és talajvizet és növényt is mérgező műtrágyázással, s a klórozást túlélő fertőző vírusos szennyvíz vírusainak a vezetékes ivóvízbe juttatásával történik. A kálisóval műtrágyázás többszörösre növelte a mezőgazdasági termékek önköltségét, eladósítja a földtulajdonosokat.
A GMO (GÉNMANIPULÁLT ÉLELMISZER) sem ártalmasabb. INGATLANSZERZŐ TALMUDISTA TERRORISTA FASISZTÁK AZ ALKALMAZÓI ÉS ELHALLGATÓI. Lásd: www.aquanet.fw.hu. (Tejfalussy András. 2007. 02. 18.)

5. A meddőség és a legtöbb betegség, az életrövidülés, tiszta NaCl-lel (tiszta konyhasóval) való fokozott ételsózással elhárítható, és átpárolt ivóvízzel, lásd Mózes II. 23. 20-33. + Talmud: A böjtnap, 10 a. lap (fiziológiás víz- és nátriumpótlás és a káliumpótlás kell). Lásd: www.aquanet.fw.hu. (2007. 02. 21.)

6. Évente kb. 40000, napi 111 személyes ÉLETTERET tesz elfoglalhatóvá az idegeneknek a kálisóval fajirtás Magyarországon. A kormányok hivatalos tervezetet készítenek az idegenek magyarok helyére betelepítésére, a hazaárulás ellenzői családtagjait véletlen balesetek érik. (2007. 02. 23.)

XVII.

Aki megtévesztéssel szerez ajánlást az országgyűlési képviselőnek megválasztásához, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, lásd: Btk. 211.§. a), b), g). Ezt kell tudatosítani a kormány elsöpréséhez bírósági út esetén. (2007. 03. 14.)

XVIII.

SÓLYOM LÁSZLÓ ÉS ORBÁN VIKTOR MA ARRÓL SZÓNOKOLTAK, HOGY „A MAGYAROK ÉRDEKÉT VÉDIK”, DE MINDKETTEN ENGEDIK MEDDŐSÉGET ÉS ÉLETRÖVIDÜLÉST OKOZÓAN TÚLETETNI KÁLIUMMAL A NEM KÓSER ÉTRENDŰ MAGYAROKAT, KÖZTÜK NEM KEVÉS ZSIDÓT IS!? Lásd: www.aquanet.fw.hu. (2007. 03. 15.)

XIX.

Code: „hazaáruló jogi csalók elleni feljelentés 070421”

LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG részére
1055 Budapest, Markó u. 16.

Közzétett jogvédő feljelentés a Legfőbb Ügyészhez, az alább leírt burkolt hazaárulásban bűnsegédkező állami hivatalokat vezető személyek ellen:

Alulírt Tejfalussy András dipl. mérnök feltaláló, 2621 Verőce, Lugosi u. 71. (személyi számom: 1-420415-0215, születtem: Budapesten, 1942. 04. 15-én, an.: Bartha Edit) ezúton az alábbi (közérdekű) feljelentést teszem a következőkben itt leírt, közismert haza árulásban és annak kárait a tudatosan megtévesztett (nem felvilágosított) lakosságra „átterhelő” jogi- és publikációs csalásban bűnsegédkező nem megnevezett személyek ellen.

A hazai "közszolgálati média" korábbi tájékoztatása szerint a Ferihegyi Repülőtér külföldieknek eladása 420 milliárd forintért történt, s ez az eddigi összes "privatizációs" (haza árulási) kormánybevétel kb. negyede. Ma arról tájékoztattak, hogy a kormány "kb. a repülőtér-eladási ár felét szánta csak az EU-s nemzetközi focibajnokságra". A kettő között pedig előadták, hogy már elköltötték a repülőtérért kapott összeget a kormányok által felvett külföldi hitelek törlesztésére. Tehát a kormányok külön-külön "köztudomásúvá" teszik ezeket a pénzpazarlásokat a közszolgálati média útján, de elterelik a figyelmet ezek gazdasági összefüggéseiről, a kár mértékéről, s az állampolgári kárfelelősségi jogi vonzatáról. Ez azt jelenti, hogy a közszolgálati média útján közzététellel tudomásra hozás segítségével átterhelik a teljes jogi kárfelelősséget a lakosságra! Tehát aki nem dokumentálja, hogy ez ellen fellépett, jogi kárfelelősséget vállal a tudomására jutás, de nem feljelentés miatt.

Ezt felismerve, részemről közérdekből is (az illetékesek helyett a Ptk. 484-487. §. szerinti kárelhárításként) feljelentem ennek a haza árulási jogi és gazdasági csalásnak a fő kieszelőit és folytatóit. Ezúton feljelentem az Országgyűlés, az Alkotmánybíróság, a Legfelsőbb Bírósági, a Legfőbb Ügyészség és a Rendőrség illetékes vezetőit ennek a tudatos jogi csaláson alapuló hazaárulásnak és annak kárai megtévesztett magyar lakosokra átterhelésének folytatásában való tudatos jogi csalásban való tudatos bűnsegédkezés vádjával.

Budapest, 2007. 04. 18.
Tejfalussy András dipl. mérnök feltaláló

XX.

Dr. Náday Gyula MCDSZ elnök részére: Kedves Gyula Barátom! A Cigányok a Létfeltételek Védelméért Környezetvédelmi Alapítványunk keretében meg lehetne szervezni a kertek engedély nélkül hasznosítható talajvizének a desztillálás segítségével ivóvízzé feljavítását. CSÖKKENNE A V ÍZ- ÉS CSATORNA-díjjal kirablás és egészségesebb ivóvíz a Dvíz, mint bármely másféle víz! Lásd: www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2007. május 07. Üdvözlettel: Tejfalussy András

XXI.

"Racionálisabb Holokauszt Sajnálat" kell! Lásd www.aquanet.fw.hu! Verőce, 2007. 06. 10. Tejfalussy András

XXII.

1. Mindenki készítsen vagy vegyen otthoni ivóvíz-desztillálót, csak azzal vírustalanítható, méregteleníthető jól a vezetéki víz, a WHO is ajánlja a deszt.-víz ivást. Verőce, 2007. 07. 18.

2. A magyar termőföldekben 1-6% a kálium. A kálium-vegyületekkel műtrágyáztatás csalás, mérgezi a növényt, állatot, embert. Lásd: www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2007. 07. 18.

3. Meg kell tiltani az emberi ürülék azon folyókba és egyéb vizekbe jutását, amelyekből ivóvizet készítenek, mert a fertőző vírusok a klórral nem elpusztíthatók. Verőce, 2007. 07. 18.

4. Ki kell íratni, panaszkönyvbe bejegyzés útján, minden boltban, hogy melyik étkezési só felel meg a kálisót tiltó MSZ-01-10007. szabványnak. A kálisó magzat torzító is! Verőce, 2007. 07. 18.

5. Kálisóval népirtás elleni panaszkönyvi bejegyzés minta: "MEGBÍZHATATLAN AZ ÁRUMINŐSÉG! Kérem, hogy szíveskedjenek kiírni, melyik só felel meg a kálisó legkisebb mennyiségét is tiltó MSZ-01-10007-82. Magyar Szabványnak. A KÁLISÓ MÉRGEZŐ, lásd www.aquanet.fw.hu". Verőce, 2007. 07. 22.

XXIII.

1. A közintézmények átnevezése és a megyék helyett a "tájkörzetek" és a "régiók" szerinti "átkörzetesítés" is a magyar területek külföldiek kezére jutásának a nyilvántartási nyomai, a hazaárulásért való személyi felelősségek dokumentumai eltűnését szolgálhatják! Budapest, 2007. 11. 07. Tejfalussy András

2. A népszavazást kezdeményező párt is részt vett abban a hazaárulásban, amire alapozva az izraeli elnök Magyarország területei izraeli felvásárlását kezdeményezi!

3. Nincs joguk a választási csaláson alapuló országgyűlés képviselőinek "népszavaztatni" és törvénykezni! Budapest, 2007. 11. 07. ( www.aquanet.fw.hu, Tejfalussy András)

XXIV.

1. Mihez kell új ingatlanadó? Mihez kell az „érték alapján” kivetett új ingatlanadó? Véleményem szerint egyrészről arra, hogy a korrupt ingatlan értékbecslők meggazdagodhassanak a magyar ingatlanok értékének a tényleges értéknél kisebbre kalkulálásával. Másrészről arra, hogy a hazaáruló kormányzatok eladósíthassák a magyarokat a munkalehetőségeik, a nyugdíjuk és minden egyéb pénzforrásuk korlátozásával is, s a növelt üzemanyagköltség, élelmiszer költség, fűtési költség, áramdíj, vízdíj, csatornahasználati díj, parlagfű-bírság útján is, de a megnövelt orvosi ellátási- és gyógyszer ellátási költségekkel is, s most az új, a korábbinál sokkal magasabb ingatlan adóval is, abból a célból, hogy az ezek miatt eladósodó magyarok ne tudják megtartani az ingatlanaikat. Harmadrészt arra, hogy az eladósodottak ellen elrendelt árveréseken - az izraeli elnök által ma már nyilvánosan is meghirdetett „Magyarország felvásárlás” keretében - Izrael olcsón felvásárolhassa a magyar ingatlanokat a tényleges értéküknél alacsonyabb értéken, a hamis értékbecslések kihasználásával, vagyis akár a lefelé csalt ingatlanértékek alapján számolt negyed áron is. (Code: MihezKellUjIngatlanado) Budapest, 2007. 12. 13. Tejfalussy András


2. Sztrájkra van szükség az 50 forint/köbméter önköltségű vezetékes víz ennél többszörösen magasabb árát emelni hagyó korrupt önkormányzatok ellen! Budapest, 2007. 11. 16. Tejfalussy András

3. Az egészség alapfeltétele a desztillált ivóvíz, s az is, hogy az ételek és italok fiziológiás mértékben pótolják a konyhasót és a káliumot (www.aquanet.fw.hu). Budapest, 2007. 11. 18.

4. Hozzászólás: Kb. a fénysebesség kétszeresével repülnek a két szembefordított ciklotronból kijövő protonok egymáshoz képest, lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2007. 11. 18.

5. A zsidók Mózes II. 23. 20-33. szerinti rablógyikos-programja (software) ami gyűlöletkeltő, nem pedig a "származásuk" (hardware). Budapest, 2007. 11. 18.

6. A "listán bevitt" képviselők pártjuk parancsára szavazásának kötelezősége közvetlen közhatalom érvényesítés a pártok részéről, miközben az Alkotmány tiltja ezt! Budapest, 2007. 11. 19.

7. A hazai Alkotmány tiltja a bírák párttagságát, de a döntéseiket meghatározó törvényeket előíró országgyűlési képviselők többsége pártérdekeket érvényesít! Budapest, 2007. 11. 19.

8. Nem fizetésemelés, hanem 3 év börtön jár az országgyűlésbe bejutáshoz választó-megtévesztési bűntettet elkövetőknek, lásd: Btk. 211.§/g/! www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2007. 11. 19.

9. Közveszély-okozást bűnpártol a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség is, mert árusítani hagy MSZ által tiltott kálisót nagy mennyiségben tartalmazó sót étkezési célra! Budapest, 2007. 11. 19.

10. Kevés magyar idősebb 65 évesnél, melyen felül jegy nélkül lehet utazni, vagyis a HÍR-TV-ben ennek ellenkezőjét bemesélni igyekvők nem mondtak igazat. Budapest, 2007. 11. 19.

XXV.

1. Kiderül a műtrágya felhasználási statisztikákból, hogy az egész világon csak Kína és a mohamedán országok lakosait, s a kóser étkezésűeket nem irtják a meddőséget okozó kálisóval! Budapest, 2007. 11. 28.

2. Minden boltban ki kell írattatni, ha szükséges, a panaszkönyvbe bejegyzés útján is, hogy melyik étkezési só felel meg a kálisót tiltó MSZ-01-10007-82. szabvány nak! A kálisó magzat torzító is! Budapest, 2007. 11. 29.

3. Gyermekeink se higgyék, hogy "szabad szorozni a nullával". Ha valóban lehetne, nem tűnne el az egyenlet, ha mindkét oldalát nullával szorozzák! Lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2007. 11. 29.

4. Egy olyan gyógyszertár, ahol a mérgező káliumtól mentes tiszta konyhasó beszerezhető: 1036 Budapest, Tímár u. 8/b. Előtte telefonon kell kérni, hogy szerezzék be! (06-1-3439-0637). Budapest, 2007. 11. 29.

5. Bűnpártoló az olyan polgári bíró is, aki a választó-megtévesztési bűntettet (Btk. 211.§.) elkövetőket ismeri, de nem indít(tat) ellenük büntetőpert is! Budapest, 2007. 11. 30. /T.A./

6. Code: GyurcsPerbeBeavatkoz071201
Nyílt levélként is

Fővárosi Bíróság Elnöke!
1055 Budapest, V. Markó u. 27.

Tisztelt Bíróság!

Alulírt Tejfalussy András, a Gyucsány/ék/ elleni perbe beavatkozni kívánok, mint
az alperes/eke/t korábban feljelentő, mert bűnpártoló az a polgári bíró is, aki a
választó-megtévesztési bűntettet /Btk. 211. §./ elkövetőket ismeri, de nem indít/tat/
ellenük büntetőpert is a büntethetőségük elévülése előtt!
Kérem a felperesekéhez kapcsolódó érdekeltségem alapján a beavatkozásom
megengedését 1Ft.-os kártérítési követelésem és illeték-feljegyzési kérésem
mellett.
Budapest, 2007. 12. 01.
Tejfalussy András dipl. mérnök /1-420415-0215/ Verőce, Lugosi u. 71.

XXVI.

Code: lenyegek

A Magyarországon zajló „egészségügyi reform” lényege a tudományosan kikísérletezett
alábbi két legfőbb módszer alkalmazásával folytatott tudatos magyarirtás:

Az egyik fő módszer (lényege): Amint azt a saját akadémiai szakértői szakvéleményünk is
rögzíti (Code: eml.mta), ivartalanítani és megölni lehet állatot és embert a nátriumhiányos vagy
káliumdús élelmiszerekkel is. Úgy, hogy konyhasó helyett káliumvegyületeket használnak
ételízesítésre vagy talaj-műtrágyaként alkalmazott kálium-vegyületekkel fokozzák az
élelmiszer- növények káliumtartalmát. Ezek elrontják a májműködést, a szervezet stressz
elleni védekezését, besűrítik a vért, magas vérnyomást okoznak, szívműködés romlást,
veseműködés romlást (rothadást idéznek elő a vesében), tönkreteszik a mellékvesét
(mirigydaganatokat hoznak benne létre), károsítják az idegrendszert és az agyat stb.
Mindezeket a hazai akadémia, egyetemek és minisztériumok is mind tudják egy Nobel-díjas
kutatócsoport mérési eredményei és további több mint 60 tudományos értekezés mérési adatai
alapján, ugyanis egy 1976-ban 7000 példányban megjelent hazai szakkönyv is dokumentálta
("Technika a biológiában 8. kötet, A mellékvesekéreg biológiája”, MEDICINA Orvosi
Könyvkiadó, Budapest).

A másik fő módszer (lényege): Miközben akadályozzák az általuk terjesztett hamis
információkkal, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat és a Miniszterelnöki
Hivatal is, hogy a magyar lakosok ihassák az olcsó, az ivóvizet valamennyi szennyezőtől
megtisztító háztartási vízlepárlás eredményeként keletkező tiszta lepárolt vizet, ráíratták az
étkezési desztilláltvíz palackjaira azt, hogy a desztillált víz csakis a "határértéken túlmenően
szennyezett vízzel mintegy 50%-os arányban elegyítve iható ivóvízként, tisztán azonban
nem!", s eközben a kóser étrendű zsidókat arra tanítják, hogy csakis a desztillált víz (pl. a tiszta
esővíz) "hasznavehető" egészséges ivóvízként (lásd Talmud. Taanith.10 a. lap.)

Mindezt tudják, merik, teszik, miközben például a budapesti 2 millió ember ürüléke és háztartásai vegyszerekkel teli egyéb szennyvize 80%-ban anélkül ömlik a Dunába, hogy átmenne szennyvíztisztításon, majd ezt a „pöcegödör-tartalmat” a Dunából a parti kavics- és homok rétegeken át beszívják a parti kutak, és ennek a mindenféle veszélyes mérgekkel (pl. ciános rovarirtó szerekkel is!) sokszor túlszennyezett víznek kb. a 70%-ához már csak klórt adnak, amely hatástalan a fertőző vírusok ellen, mielőtt belenyomják a budapesti lakosokat ivóvízzel ellátó körvezetékbe. A Vízművek adatszolgáltatása szerint csupán 202 db. vízminta 11 szennyező paraméterét mérték évente ellenőrzésként a Bp. II. kerületében, vagyis nincs megbízható műszeres ellenőrzés, miközben tisztább vízbázisnál is legalább 25 paraméter mérését írja elő az EU, s a Magyar Szabvány 64 paraméter mérését írja elő. Valójában a mezőgazdaság és ipar vegyszerhasználata következtében, miatt manapság sok ezer fajta ciántartalmú rovarirtó-, ill. gyomirtó-szer, kálisó-műtrágya, stb. nagy mennyisége is szennyezi, mérgezi a Dunát, s szinte valamennyi más hazai ivóvízbázist is!

A fentiek bizonyítékai megtekinthetők a www.aquanet.fw.hu honlapon.

Budapest, 2007. 12. 01.
Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő

XXVII.

1. AJÁNLOTT KARÁCSONYI AJÁNDÉK: Egy gyönyörű szép gyermekverses képeskönyv, a "Madárlátta álmok". Szép és hasznos a kicsinyek szellemi fejlődéséhez. Budai Kulcsár János, a szerző, aki tud segíteni a beszerzésében, a 06-1-215-6721 telefonszámon érhető el. /www.aquanet.fw.hu/ Budapest, 2007. 12. 11.

XXVIII.

Orvos-továbbképzésen azt tanítják, hogy a szívműködés szempontjából optimális káliumtartalmú Ringer-infúzióban "messzemenően kevés a kálium"! Az a kérdés, hogy mihez kevés? Például a szívműködés tönkretételéhez valóban kevés! /www.aquanet.fw.hu/ Budapest, 2007. 12. 16.

XXIX.

Nyílt közérdekű bejelentés Sólyom Lászlóhoz: Alkotmánysértő pártdiktatúra, hogy az MSZP-SZDSZ koalíciónál az országgyűlési képviselők nem az őket megválasztó lakosok álláspontját, hanem a párt álláspontját kötelesek érvényesíteni a szavazás során! Budapest, 2008. 01. 14. Tejfalussy András dipl. mérnök, 2621 Verőce, Lugosi u. 71. (1-420415-0215), fax: +36-1-250-6064

XXX.

1. Célszerű vibrátort tartaniuk a nemkóser "tengeri sókkal" ízesítő lányoknak, asszonyoknak, mert a természetes tengeri sóban sok a bróm! Lásd: www .aquanet.fw.hu. Budapest, 2008. 01. 14.

2. Nyilvános közérdekű bejelentés Vizy E. Szilveszter MTA elnökhöz: Az MTA Elnöksége népirtóra módosíttatta a sózást, lásd: www.aquanet.fw.hu /OETI-Biro-FajirtoMeresiCsalas/

3. Wass Albert: A "csendes többség" címmel idézett véleményéről (Nemzetőr, 2008. 01. 09., 7. oldal): Ez, a "csendes többség" szüli meg a nemzetet fenntartó gyermekeket, s főként ő végzi a nemzetet fenntartó, védő katonai- és munkaszolgálatokat! /Tejfalussy András észrevétele/ Budapest, 2008. 01. 14.

4. Közérdekű bejelentésként nyilvános kérdés Sólyom László köztársasági elnökhöz: MIÉRT TÜNTETTÉK EL AZ ALKOTMÁNYT (ÉS ANNAK MÓDOSÍTÁSAIT) A NÉPSZAVAZÁSON NEM ELFOGADÁS ESETÉBEN ÉRVÉNYTELENNEK MINŐSÍTŐ TÖRVÉNYT (az 1989. évi XVII. törvény eredeti 7. §-át)!? Budapest, 2008. 01. 14. Tejfalussy András (www.aquanet.fw.hu)

5. Influenza-vírus terjesztő is a folyók pöcegödörként is használata! A vírusok túlélik az onnan kiemelt ivóvíz klórozását! Pl. átpárlás útján lehet otthon vírusmentesíteni a vízmű-vizet. Akinek még nincs ivóvíz-desztillálója, legalább forralja fel ivás előtt a vezetékes vizet! Lásd: www.aquanet.fw.hu. Budapest, 2008. 01. 16.

6. Nyílt közérdekű bejelentést Sólyom László köztársasági elnök részére (fax: 224-5002): A "privatizál" szó eredeti értelme: "magánzóként él". A népkirablás háborús bűntette nem "privatizálás", évi kb. 50000 magyarral lett kevesebb miatta! Budapest, 2008. 01. 17. Tejfalussy András (1-420415-0215), Tudományos Rendőrség PJT (2621 Verőce, Lugosi u. 71. )

7. Mi a világválságot rendezők célja? Az, hogy a bankoké legyenek a piacszűküléssel csökkentett jövedelmű, eladósított magyarok ingatlanai = Magyarország! Budapest, 2008. 01. 23.

8. Code: OEPtokevelElszamolni080122
A köztársasági elnök részére, fax: 224-5002

Nyilvános közérdekű bejelentés Sólyom Lászlóhoz: Az „egészségügyi hozzájárulásként” és nyugdíjalapba befizetett, lakossági tulajdont képező pénzekkel tételesen el kell számolnia az államnak, mielőtt ahhoz hozzányúlhatna az Országgyűlés és/vagy a kormány, mert a nyilvántartások szétesnek, ELTŰNHETNEK” a „több biztosítós” rendszerre áttéréskor.

KEZDEMÉNYEZZEN ELŐZETES ELSZÁMOLTATÁST ÖN, AZ ÜGYÉSZSÉG ÉS AZ
ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK ÚTJÁN, MIVEL A MAGYAR FÓRUM LAPBAN (1994. MÁJUS
26.) „KI FOGYASZTOTTA EL A 20 MILLIÁRD DOLLÁRT?” !!! (lásd: „www.aquanet.fw.hu,
„kepek” mappa, „TB20milliard” file) cím alatt FELKELTETTÉK AZ ALAPOS GYANÚT ARRA VONATKOZÓAN, HOGY „ELTŰNHETETT” NYOM NÉLKÜL MÁR AKKORIBAN
IS EBBŐL A KÖZPÉNZBŐL!

Ne bűnsegédezzék a nyilvántartások követhetetlenné tételében!

Budapest, 2008. 01. 22.
Tejfalussy András dipl. mérnök, néhai dr. Kovács Pál parlamenti mb. szakértője
1-420415-0215, H-2621 Verőce, Lugosi u. 71.
TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT,

XXXI.

1. Lányok! Sok bróm is van a természetes tengeri sókban, de a vele ételízesítés hatása vibrátorral is orvosolható... /www.aquanet.fw.hu/ Bp., 2008. 01. 27.

2. Otthoni ivóvíz-desztillálással az ivóvíz vírusoktól és mérgektől megszabadításának módját, s a desztillált ivóvíz gyógyszerként hatását lásd: www.aquanet.fw.hu /Bp., 2008. 01. 27.)

3. Az egyik orvosi könyv szívleállási veszélyt jelentőnek írja a vérben lévő káliumnak azt a szintjét, ami egy másik tankönyv szerint a mérgezés legkisebb szintje! /Bp., 2008. 01. 27./

4. Egy orvosi tankönyv azt hangsúlyozza, hogy "optimális a szív működéséhez, ha 1 liter desztillált víz beviteléhez 9 gramm konyhasó-, de csak 0,2 gramm kálium-pótlás társul". Egy orvos-továbbképző tanfolyami kiadvány viszont nagyságrendileg több kálium beadásával kísérletezésre bíztatja fel az orvosokat! (Budapest, 2008. 01. 27.)

5. A mérgező kálisóval ételízesítésre bíztató orvosok közül Czeizel Endrét az SZDSZ, Rigó Jánost pedig a Mária Rádió Magyarország foglalkoztatja tanácsadóként! /Bp., 2008. 01. 27./

6. Az ÁNTSZ honlapja szerint "azért jobb a desztillált ivóvíz helyett "azért jobb a desztillált ivóvíz helyett mérgező arzéntartalmú vízmű-vizet inni, mert jobb az íze és nem okoz sóhiányt". Orvosi tankönyv szerint a napi 15 liternél több desztillált vizet ivás elkezd veszélyessé válni a konyhasó-pótlás hiánya esetén. Lásd: www.aquanet.fw.hu. Bp., 2008. 01. 27.

XXXII.

1. Egy vérengző vadállat ellen mindenki jogosan lép fel, ha magyar, ha zsidó, ha cigány (vagy bármilyen más) származású, akkor is! /Budapest, 2008. 01. 27./

XXXIII.

1.

A mechanizmus, amivel az élő univerzum elemei fizikai és informatikai ok-okozat vonatkozásokban kapcsolódnak: a "gradiens tükröződés", lásd www.aquanet.fw.hu. (a NEMZETŐR folyóirat (2008. 01. 23. szám, 11. old.) "Az Univerzum felépítése és működése című (MINDENSEG.UW.HU aláírású) írása ( + Tejfalussy András észrevételei, Budapest, 2008. 01. 27.)

XXXIV.

1. A magyarbűnözés, cigánybűnözés, zsidóbűnözés konkrét kárai is borzasztóan fokozódnak! Mindegyik bűnözőcsoportot egyforma szigorúsággal kell elítélni! (Budapest, 2008. 01. 29.)

2. Közérdekű nyilvános javaslat Sólyom Lászlóhoz az olcsó, csalásmentes választási- és nép-szavazások software-ként: INTERNETEN ADJA LE MINDENKI A SZAVAZATÁT. S AZ LEGYEN KÖZZÉTÉVESZEMÉLYRE AZONOSÍTHATÓAN, BÁRKI ÁLTAL MEGTEKINTHETŐEN AZ INTERNETEN. A titkolózás a csalás melegágya! Budapest, 2008. 01. 29. Tejfalussy András

3. Code: NemzetorKIemail080129a
Fax: 269-1615

A Ptk. 484-487. §-ra alapozott
NYÍLT KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ADATVÉDELMI BIZTOSHOZ!

Amelyik élelmiszerbolt nem írja ki az élelmiszereire, hogy garantálja azt, hogy nincs bennük az étkezési só szabványt (az MSZ-01-10007-82-t) sértő kálisót is tartalmazó "só", ott nem szabad vásárolni, továbbá (kívülről) célszerű azt ráírni a kirakatára, hogy: "Ez az üzlet szabványt sértő, életveszélyes kálisóval kevert 'sókkal' készült árukat árusíthat, ezek nemzőképtelenséget, továbbá
a szív, a vese és a máj stb. károsításával nagymértékű életrövidülést is okoznak. Mérési stb. bizonyítékait lásd a www.aquanet.fw.hu honlapon (internet)!”

Budapest, 2008. 01. 29.

Tejfalussy András dipl. mérnök, pjt elnök
(személyi szám: 1-420415-0215, H-2621 Verőce, Lugosi u. 71.)
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk végelszámoló
(TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT)

4. Ugyanolyan nem elévülő kártérítésfizetési kötelezettsége van a magyarok vagyonát megrablóknak, mint a zsidók kincseivel megrakott "aranyvonatot" a II. világháború idején elrablóknak! Budapest, 2008. 02. 15.

5. Azóta sokasodik a nemzőképtelenek és a lerövidült életűek száma, amióta kálisóval "műtrágyázás" és "sózás" mérgezi a nem kóser élelmiszert és közben szennycsatornák ürülékvírusai fertőzik az ivóvizet! Budapest, 2008. 02. 16.

XXXV.

1. NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ ALKOTMÁNYÉRTELMEZÉS kérése Dr. Bihari Mihály alkotmánybírósági elnöktől /is/: Bűnsegédkezés-e a köztársasági elnök és az alkotmánybírák részéről, ha nem tiltakoztak az ellen, hogy a zsidó államfő nyíltan bejelentette, hogy ők fölvásárolják Magyarországot, vagyis a magyar állampolgároktól elveszik az élőhelyük tulajdonjogát, ill. ezúton hazaárulók-e? Bp., 2008. 02. 28. Tejfalussy András, 1-420415-0215 (TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT)

2. "A Talmud magyarul", "Amit a palesztinokról tudni kell", "A KGB 45 pontja", Cion bölcseinek jegyzőkönyve", "Rózsadombi paktum", "Mózes II. 23., 20-33" a legfőbb kitanítások arra, hogy mely módokon lehet kirabolni és kiirtani a magyarországi bennszülötteket, ezek képzik ki az ellenségeinket! Budapest, 2008. 03. 04. (TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT)

3. Izrael a magántulajdonná lett részterületek (erdő, mező, termőföld, út, épület stb.) tulajdonjoga megkaparintása útján könnyebben felvásárolja a magyarok életterét, ez az állami és önkormányzati ingatlanokat magántulajdonosoknak eladó hazaáruló törvényhozó csalók és bűnsegédeik célja! Budapest, 2008. 03. 09.

4. NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT, a Ptk. 484-487. §-ra hivatkozva, az Országgyűlési elnökhöz: Ne engedje folytatni azt a miniszteri, minisztériumi törvényi csalást, hogy környezetterhelési bírság útján kifosztjáka saját háztartási szennyvizüket trágyaként és altalaj-öntözésre újrahasznosító ingatlantulajdonosokat, miközben az adott ingatlanon nem tilos műtrágyát, állati trágyát és növényvédő -mérgeket használni! Budapest, 2008. 03. 10. /Tudományos Rendőrség PJT/

5. NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ FELJELENTÉS az Európai Uniónál dolgozókhoz címezve: A "Hogyan bánjunk a bennszülöttekkel" program (lásd: KAPU, 1990. febr. szám) megvalósítása, a hazai kormányba beépült terroristák által, hogy mérgeket és vírusokat koncentrálnak a szennycsatornákkal az ivóvíz-szolgáltató tavakba , folyókba, miközben ők és bűnsegédeik (és rokonságuk) ásványvizet és desztillált vizet isznak! Bűnügyi bizonyítás: www.aquanet.fw.hu (TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT) Budapest, 2008. 03. 11.

XXXVI.

1. Tejfalussy András (1-420415-0215) dipl. mérnök méréstani szakértő feltaláló
Tel./fax: 36-1-250-6064, 36-27-380-665, 36-202181408, ujvizforras@freemail.hu
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG Környezetvédelmi- és Gazdaságosság
Ellenőrző Központja GMK végelszámoló, 1036 Budapest, Lajos u. 115.
(TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT) www.aquanet.fw.hu
______________________________________________________________________________
Code: AlkotmanyjogiCsalasok080314

NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG ELNÖKÉHEZ
a Ptk. 484-487. §.-ra hivatkozással, mint közérdekű kárelhárítás

Tárgy: A hazai bíróságok jogmegkerülési lehetőségeit biztosító alkotmányjogászi csalások:
tudatos emberi-jog-sértések?

Számos konkrét példa bizonyítja*, hogy zsidó törvénykönyv Talmudnak megfelelő alábbi
bíró(ság)i csalási lehetőségeket biztosítja az Alkotmánybíróság által fenntartott joggyakorlat a
hazai bíróságokon a nemzsidók (és a kiszsidók) kárára:

1./ Magyarországon a nemzsidók tényleges jogérvényesítésének az akadályozására úgy vannak
beállítva a költségmentességi feltételt jelentő jövedelemhatárok, hogy a nem lopásból, nem
csalásból származó jövedelemből élő nem zsidó magyar nyugdíjas vagy egyéb kisjövedelmű
magyar ne merje megkockáztatni a gazdag csalókkal szemben felmerülő jogos kártérítési igényei
érvényesítését, a magas illetékfizetési és ügyvédi költségek fizetését, ne tudjon ügyvédhez jutni a
fellebbezése benyújtáshoz, vagy pótmagánvádja benyújtáshoz, tiltva van, hogy ezeket ügyvéd
nélkül benyújtsa. Miközben az Alkotmányban bűncselekménynek* tüntetik fel a legkisebb
megkülönböztetést is, a hazai bíróságok nem büntetett, „előírt diszkriminációkat” folytatnak!

2./ Úgy vannak alkalmazva a bírósági ügyintézési határidők, hogy egy kisjövedelmű nemzsidó
által indított pernek a gazdag zsidók (érdekeltségeivel) szemben tárgyalni kezdését akár 10-15
évig is el tudják halasztani, ill. a nemzsidó haláláig is el tudják húzni, vagy addig, amíg képtelen
lesz arra, hogy ügyvéd nélkül intézni tudja a perét. Ügyvédhez viszont nem juthat, lásd: 1./ pont!

3./ A bírák határidő nélkül alapozhatnak a nemzsidó ügyféllel szemben „keletkezett” hivatalos
iratok hamis adataira, azoknál nincs elévülés, a bírák nem kötelesek vizsgálni a hamis adatok
hamisságára benyújtott bizonyítékokat, nem kötelesek érvényteleníteni a bizonyítottan hamis
iratok bizonyítottan hamis adatait, sőt az ilyen hamis adatokra „kiterjed” az azokra alapozott
hamis ítéleteik „joghatálya” (a Legfelsőbb Bíróság szerint, lásd: www.aquanet.fw.hu)!

4./ A bíróságok a nem zsidó ügyfeleknek kiküldött végzéseket és egyéb bírói döntéseket nem
írják alá hiteles módon, nyilván azért, hogy ne kerülhessen a nemzsidó ügyfelek kezébe a
hivatalos iratokba „bejutott” hamis adatokra alapozott hamis bírósági döntéseket, csalásokat
hitelesen bizonyító hivatalos bírósági okirat!

Az alkotmánybírósági elnökök sem hajlandók a fenti diszkriminációk elítélésére, az
Alkotmánybíróság ügyrendje is csak „ideiglenes”, lásd: www.aquanet.fw.hu!

Budapest, 2008. 03. 14.
Tejfalussy András

2. Számítani lehet a hitelfelvétel utáni munkahely-megszüntetésre, miután ez is egy módszer a magyar termőterületek és lakások izraeli részről olcsón felvásárlására? (TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT) Budapest, 2008. 03. 23.

3. KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT: A Civil Jogász Bizottság egészítse ki a Gyurcsány/ék elleni feljelentést a Btk. 211. §.-nak megfelelő választási bűntettet is feljelentve! (Ez a közérdekű javaslat a Civil Jogász Bizottság társelnöke, Dr. Morvai Krisztina kezéhez, a TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT részéről e-mail útján 2008. 03. 23-án közvetlenül is meg lett küldve.)

4. HALÁLGYÁR a meddővé is tevő, s életrövidítő kálisóval mérgezett nem kóser élelmiszert /pl. VIVEGA/ "BIOBOLTOKBAN" IS ÁRUSÍTÓ MAGYARORSZÁG! Bp. 2008. 03. 26.

5. NEMZETI EMLÉK MEGGYALÁZÓ NÉVHAMISÍTÁS, hogy a közszolgálati rádiók neveit Kossuth helyett Emeregykosutnak, Petőfi helyett Emeregypetőfinek mondják! Bp. 2008. 03. 26.

XXXV.

1. Spanyol Zoltán "vízégetési" csalása tárgyi bizonyítékát lásd: www.aquanet.fw.hu /a főtémajegyzék I/24. Főtéma, cím: "Tudományos csalók”/ Bp. 2008. 03. 26.

XXXVI.

1. LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGHEZ: Nyilvánosan is feljelentem a legfőbb ügyészt, köztársasági elnököt, alkotmánybírósági elnököt, országgyűlési elnököt, országgyűlési képviselőket, legfelsőbb bírósági elnököt, emberi jogi ombudsmanokat, miniszterelnököt, minisztereket, polgármestereket, jegyzőket és egyéb hivatalban lévő jogászokat, akik a Btk. 211. §. által 3 évig terjedő börtönnel büntetendő választó-megtévesztést elkövetőket és a bűnsegédeiket a csalás-kiderülés óta sem jelentve fel, hivatali bűnpárolásban bűnsegédeznek. Bp., 2008. 03. 30. Tejfalussy András dipl. mérnök (1-420415-0215) 2621 Verőce, Lugosi u. 71. TUDOMÁNYOSRENDŐRSÉG PJT. (Code: Btk211-FeljNyilvSumLu080330 )

2. HÁBORÚS BŰNÖS HAZAÁRULÓK a Magyarország Izrael birtokába kerülését lehetővé tevő törvények létezéséért felelősök! Bp., 2008. 03. 30.

3. Rablógyilkos talmudista náci-disznóink "56-reformja": Akinek tudják kilopják a szemét is, a többiekét meg kilövik a bérgyilkos rendőrök a nemzeti ünnepen. Bp., 2008. 03. 31.

4. T. Juszt László úr! Ön elismertette az esztergomi és a nógrádi vízszolgáltató cégek vezetőivel, hogy kb. 50 Ft 1 köbméter vezetékes víz önköltsége. 1./ Miért hajthatják be adóként e cégek extraprofitját az önkormányzatok? 2./ Csalás, hogy az önköltség egy hányadát képező áramköltség növekedésére hivatkozással, annak %-fal a teljes víz- és csatornahasználati díjat, mint "adót" megnövelték?! /www.aquanet.fw.hu/. Budapest, 2008. 03. 31. Tejfalussy András /2621 Verőce, Lugosi u. 71./

XXXVII.
1. A rákbetegség ellen fiziológiás konyhasópótlás és káliumevés fiziológiásra korlátozás is kell, a desztillált ivóvíz és bioélelmiszer mellé! Lásd VEOP, www.aquanet.fw.hu. Bp., 2008. 04. 04.

2. A maffiák „takarító bűnsegédei” azok a „bátor leleplező emberek” is, akik nyilvánosan publikálják a bűnelkövetők pontos adatait és a bűncselekmények bizonyítékait, ha a bizonyítékok benyújtásával való feljelentéstételt elmulasztják! Ugyanis a bűnelkövetők a róluk közzétett publikációkkal tudják igazolni, hogy nem jár/t/ nekik jogszabályi alapon büntetés, ill. hogy a büntethetőségük elévülése előtt nem kezdődött ellenük büntetőeljárás. Bűncselekményük „köztudomásra jut/tat/ása nélkül nem tudnák igazolni a büntethetőségük elévülését! Budapest, 2008. 04. 09. (TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT)

3. Nyilvános közérdekű javaslat dr. Sólyom Lászlóhoz: mondjon le, miután részt vett a Talmudban előírt kirekesztést elkövető jegyirodát védő szimpátiatüntetésen! Bp., 2008. 04. 12.

4. Dávid és zsidó népe népirtási célra /szén/gázkamrát (mészégető kemencén átvivést) is alkalmazott, lásd: Sámuel II. 31., a „Dávid csillag” tehát náci jelkép? Bp., 2008. 04. 12.

5. Magyarországon a kóser étkezési só teljesen tiszta konyhasó (NaCl), de a nemzsidóknak a tengervíz mérgező (bróm -, kálium- stb.) sóival kevert, az étkezési sókra vonatkozó szabványt (MSZ-01-10007) sértő „sókat” árusítanak (a terroristák), ami rövidíti az életet és meddővé tesz, lásd: www.aquanet.fw.hu.

6. Az Országgyűlés Emberi Jogi Bizottsága szerint az ivartalanító káliumvegyületeket nemkóser- élelmiszerekbe bekeverni engedő törvényeink nem sértik az Alkotmányt? Bp., 2008. 04. 13.

7. Elképesztő arcátlanság a Mózes II. 23. 20-33. szerinti szennyvízzel-itatásban és (kálisóval stb.) ételmérgezésben bűnsegédkezők által folytatott támogatás koldulás! Bp., 2008. 04. 20.

8. Nem a TURULMADÁR a zsidók ellensége, hanem a népirtás és rablógyilkosság TALMUD ÉS MÓZES II. 23. 20-33. által dicsőítése, s a (SZÉN)GÁZZAL IS NÉPIRTÓ DÁVID! Bp., 2008. 04. 25.

9. Azért titkolták el a vulkáni hővel fejlesztett gőzzel villamosenergia-termelés technikai megoldottságát, lásd a National Geografic tv-ben „Különleges építmények”, GEOTERMIKUS ENERGIA” címmel május 1., 2., 9.-én ismételt dokumentumfilmet, hogy a népek háborúkat folytassanak az elfogyó olaj birtoklásáért? Lásd www.aquanet.fw.hu! Bp., 2008. 04. 25.

10. Hazudott az „MR1-esek” „Napközben” műsora f. hó 24-én a desztillált helyett más ivóvizet, s konyhasó helyett más sók pótlását ajánlva, lásd: www.aquanet.fw.hu! Bp., 2008. 04. 25.

11. A Hit Gyülekezet, a Jehova Tanúi és a Szcientológiai Egyház is egy végső, nagy holokausztot igyekszik elérni a bibliai jóslatok beteljesítése céljából meghamisított bibliaszöveg (kulcsszavak) felhasználásával, lásd pl. Ézsaiás 30. 24? A bibliahamisítás bizonyítékait lásd: www.aquanet.fw.hu. Bp., 2008. 04. 26.

12. Méréseink kiderítették, hogy a hazai talajok optimális természetes 90 mg/kg vízoldott káliumtartalmát a mérgező 200 mg/kg fölé növelik a káliumsókkal műtrágyázással, s az emiatt 250%-osra növelt önköltségű mérgező élelmiszer versenyképtelen a káliummal nem mérgezett kínai, mohamedán és zsidó termékekkel elárasztott piacon, ezért veszítik el a magyar gazdák a termőföld-tulajdonukat! Az ezt elhallgatók nemzetellenesek! Lásd: www.aquanet.fw.hu Bp., 2008. 04. 30. Tejfalussy András

XXXVIII.

1. A vesztes akadémiai elnökjelölt, Somlyói által a vezetékes ivóvíz jóságáról f. hó 11-én az M1 tv-n mondottakat Állami Számvevőszéki jelentés is meghazudtolja! Bp., 2008. 05. 08.

2. A rendőrök kilőtték a békésen tüntető magyarok szemét. 10 ezer forint, kétséges bírság tartozás nem kifizetése miatt is több napra börtönbe zárnak egy magyart. A sok milliárdot sikkasztó brókert viszont csak „házi őrizettel” büntetik. Ezek tudatos talmudi megkülönböztetések?! Bp., 2008. 05. 12.

3. Ténylegesen demokratikus állami működés csak a Muammar Kaddafi úr, Líbia elnöke által írt „ZÖLD KÖNYV”szerinti módon valósítható meg? Bp., 2008. 05. 12.

XXXIX.

1. A Magyar Televízió M1 "Delta" műsorában 2008. 05. 23-án egy kutató előadta, a Magyar Tudományos Akadémia martonvásári Mezőgazdasági Kutató Intézete kutatási méréstani jellegű egyik fő nemesítési célkitűzéseként, az "ősi Durum" (afrikai) búzafajta színének a "sárgítását". Ugyan ő tudatosan hallgatta el, hogy az ilyen búzanövény termésének a káliumtartalma a másfajta búzák káliumtartalmának többszöröse is lehet, vagyis fokozza a magyar lakosság káliumtúladagoló, nátriumhiányos ételek miatti életrövidülését, meddővé válását!? Vagyis az egészségvédelmi okokból szükséges konyhasó helyett a "sós ízt" pótolják, a mérgező káliumtartalom csökkentése helyett pedig a "sárga színt"! Bp., 2008. 05. 24.

XL.

1. Takarodniuk kell az országgyűlésből a Btk. 211. §. szerint 3 év börtönnel büntetendő választási csalást az ügyészségnél fel nem jelentőknek (is)! Bp., 2008. 05. 16.

2. A Potter Driller kaliforniai cég kifejlesztette a „hydrodriller” elnevezésű kőzet-átolvaszót. Ez a 4000 C fokos lángba injektált vízzel működő mélyfúró. 5-15 ezer méter mély furatokat is gyorsan tud készíteni. Lehetővé teszi a magma-hővel előállított olcsó gőzzel való villamosenergia-termelést. A meglévő atom- stb. erőműveink így átállítását javasoltam az államfő felé is, de válaszra sem méltatták, lásd www.aquanet.fw.hu. Bp., 2008. 05. 16.

3. A követhetetlen névváltoztatásuk után eltűnni akaró bűnözők nem tudják megakadályozni a személyi számmal, interneten való nyílt népszavazásokat, melyekel teljesen ellenőrizhető adatokkal, véleményező népszavazásokat tudunk tartani, bármely önkormányzati
vagy országos kérdésben, azonnal, szinte ingyen! Bp., 2008. 05. 16.

4. A jó sóban min. 97% NaCl van. Az ettől eltérő sók sértik az MSZ-01-100078 szabványt. A tengervíz kálium- és brómkomponenseit olyan mennyiségben tartalmazzák, amennyi életrövidítő és meddőségokozó. Nobel díjat kaptak a mérésekkel bebizonyítói. Ez a népünket pusztító fő
fegyver. Lásd: www.aquanet.fw.hu. Bp., 2008. 05. 17.

5. Tudni illik, hogy 20 év alatt 1/10-edére csökkentették a Ft átlagos vásárlóértékét, s hogy ez a 900%-os értékvesztés 900/20=45%-os átlagos éves infláció! Bp., 2008. 05. 27.

6. Közérdekű nyilvános bejelentés az Állami Bankfelügyelethez: Az OTP 1997 óta nem jelenti a nevemen is lévő számlára az általam képviselt Agroanalízis Tudományos Társaság részére érkezett pénzt és annak kamatait. Elsikkasztották?! A bizonyítékokat lásd a www.aquanet.fw.hu honlapunkon! Bp., 2008. 05. 27.

7. ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGNAK: A termőterületeink külföldieknek átengedését megengedő törvények az „Alkotmány” határvédelemre kötelező előírásával ellentétesek: SEMMISEK! Bp., 2008. 05. 29.

8. Közérdekű nyilvános bejelentésként a Köztársasági Elnökhöz: Kérjük kivizsgálni, hogy megtérült-e már a madárinfluenzás oltóanyagot gyártó ürömi Kft-nek adott 4 milliárd, s azt is, hogyan gátolják a tojásokban tenyésztett (biológiai fegyverként használható) vírus kijutását, pl. hová lesz a vírusos hulladék! Bp., 2008. 05. 29.

9. A "GLOBUS LIGHT" MAJONÉZES SALÁTA KÉSZÍTÉSI TELEVÍZIÓS REKLÁM KERETÉBEN IS AZ ÉLETRÖVIDÍTŐ, S MEDDŐSÉG OKOZÓ KONYHASÓ-HIÁNYOS, KÁLIUM-TÚLADAGOLÓ ÉTKEZÉSRE ÖSZTÖNZÉST FOLYTATJÁK: AZ RTL KLUB TELEVÍZIÓ 2008. 06. 1-i "HETI HETES" MŰSORA BEKONFERÁLÁSA, S A MŰSOR TÉNYLEGES MEGKEZDÉSE KÖZÖTT, A SOK KÁLIUMOT TARTALMAZÓ ZÖLDSALÁTÁK KONYHASÓ NÉLKÜLI FOGYASZTÁSÁT AJÁNLOTTÁK.

L.

1. Közérdekű bejelentés a köztársasági elnökhöz, a diszkriminálással kirablás ellen: A magyar magánszemély munkavállalók és kisvállalkozók adóit az Európai Unió a nagyvállalkozóknak játssza át azzal, hogy eleve kizárják a támogatásra pályázásból a munkavállalókat és kisvállalkozókat. Verőce, 2008. 05. 31.

2. Közérdekű nyilvános javaslat az Akadémiához: a protonok is kétszeres fénysebességhez közeli sebességgel ütköztethetők szembeállított ciklotronok segítségével! Ne pazarolják a pénzt a csak egyszeres fénysebességgel ütköztető óriási méretű (és költségű) részecskegyorsító létesítésére! Verőce, 2008. 05. 31.

3. Közérdekű nyilvános bejelentés az MTA elnökhöz: funkcionális matematikai és fizikusi analfabéták a NULLÁVAL szorzás megengedhetőségére beidomított személyek! Verőce, 2008. 05. 31.

4. Nyilvános közérdekű bejelentés a Biblia hitelességéért Felelős(ök)höz: A zsidó nyelvű Biblia, Ézsaiás 30/24. értelmében, a dolgozó barom (vagy ember) ételébe konyhasót kell tenni. A Károli Gáspár által lefordított szöveg újabb változataiban (is) az ellenkezője van. Lásd: internet, Google: „bibliahamisitas”! (Verőce, 2008. 06. 04.

5. A kálisót is tartalmazó szabványsértő „étkezési sókeverékek” életrövidítő, ivartalanító vegyi fegyverek. A csak a nem kóser sókba bekevertetésük: fajirtási bűntett! Verőce, 2008. 06. 04.

LI.

1. NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS a károkozás fedező megtérülés ellenőrzés miatt az ügyészekhez: Megtérül-e, hogy Deutsch Tamásék a benne őrködő (?) 3 rendőr miatt leége(te)tt Budapesti Sportcsarnokot a szükségesnél többször nagyobb összegért (bizonyítást lásd: www.aquanet.fw.hu) építtették újra? Verőce, 2008. 06. 11.

2. A NEMZETŐR június 18-i számában Kádár Imre (MTA-TAKI) „a magyar termőföld védőjének” tünteti fel magát? Ő és társai mérgeztetik túlműtrágyázás útján a talajt, s az ivóvíz-bázisokat. Ők növelték 250%-osra a hazai növénytermesztés önköltségét, a túlműtrágyázást okozó hibás, hamis teóriáikkal! Nobel-díjas mérések is bizonyítják, hogy a túlműtrágyázott növények, élelmiszerként, meddővé és rövid életűvé teszik a fogyasztókat. Lásd: www.aquanet.fw.hu. Bp., 2008. 06. 21. (Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő)

3. A NEMZETŐR június 18-i számában publikáló Kellermayer Miklós dr. azt hirdeti, hogy tízszer több kálium és tízszer kevesebb konyhasó legyen a magyarok által fogyasztott élelmiszerben, mint a hagyományos (fiziológiás) optimum. Nobel-díjat adtak azoknak a mellékvese-kutatóknak, akik a méréseikkel bizonyították, hogy a káliumbevitel növelése és a konyhasó-pótlás csökkentése is máj-, vese- és szívmérgező, életrövidítő és nemi jelleg torzító hatású! Lásd: www.aquanet.fw.hu. Bp., 2008. 06. 21. (Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő)

4. Nyilvános közérdekű bejelentés az Alkotmánybírósághoz: A törvényhozók a Büntető Törvénykönyv 211. §. szerint 3 éves börtönnel büntethető csalók. Alkotmánysértő! Bp., 2008. 06. 21. (Tejfalussy András)

5. Ezúton nyilvánosan felkérem a Magyar Orvosi Kamarát is, hogy segítsen elérni, hogy az orvosok és természetgyógyászok ne alkalmazzák, ne tanácsolják a fiziológiástól durván eltérő nátrium- és káliumpótlást étkezés vagy infúzió esetén. Verőce, 2008. 06. 24. Tejfalussy András
dipl. mérnök, méréstani szakértő (www.aquanet.fw.hu)

LII.

1. Az alkoholizmus, kábítószer-fogyasztás és dohányzás sem „betegségek”, hanem hibás megoldás választások, amelyek (egyéb) betegségeket is okozhatnak. Tehát ezeket nem „gyógyítani” kell, hanem csak abbahagy(at)ni. A „gyógyíthatatlan betegségnek” hazudásuk okozza a visszaesések többségét! Verőce, 2008. 06. 27.

2. Miért nincs megtiltva a rovarölő mérgek, műtrágyák, állati ürülék talajba juttatása, ahol kötelező a szennycsatornázás? Azért, mert nem az egészségvédelem a cél, hanem a szennycsatorna-építő vállalkozóktól és a vízművektől bezsebelhető korrupciós jutalék? Miért ágál az ügyben a köztársasági elnök úr? Verőce, 2008. 07. 02.

3. A János jelenései "világvége forgatókönyv" szerinti kellék, hogy egy „üröm” nevű község mellé telepítették a népirtó madárinfluenza vírust tenyésztő üzemet? Verőce, 2008. 07. 08.

4. Összefüggés: A konyhasó-hiányos és káliumdús étkezéssel lerövidített életűektől a „nyugdíjukra” beszedett pénzt a fiziológiás sózású hosszabb életűeknek fizetik ki!

5. Izrael és Amerika is jobban tennék, ha az Iránnal háborúzni kezdés helyett a Potter Drilling cég (lángsugárral kőzet-átolvasztó) olcsó és gyors mélyfúrási technikájával bárhol felszínre hozható magma-hővel, az azzal fejlesztett gőzzel működtetett, arra átállított erőművekkel való elektromos áram termelésével (lásd: www.aquanet.fw.hu) pótolnák a fogyó olajat! Verőce, 2008. 07. 12.

6. A WHO (Az ENSZ Világ Egészségügyi Szervezete) a mérgezés és fertőzés ellen a desztillált ivóvizet ajánlja. Az ÁNTSZ (Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat) honlapja a desztillált helyett a mérgezően sok arzént tartalmazó, életrövidítő vizeket ajánlja inni, s szorgalmazza az élettanilag optimális (fiziológiás) hagyományos konyhasó-pótlás 75%-os csökkentését, s a konyhasó-hiányos (=„nátriumszegény”) ásványvizek és „étkezési sók” árusítását támogatja. Ez tudatos népirtás! Lásd: internet, www.aquanet.fw.hu (Google:
„mellekvesekerges”). Verőce, 2008. 07. 13.

7. Szív leállító káliumdózis is okozhatja a fiatal sportolók halálát: egészséges felnőtt veséjét és szívét már 1-2 gramm hirtelen megivott kálium is megmérgezi! Verőce, 2008. 07. 16.

LIII.

1. Alkotmány-szövegezési és/vagy -értelmezési csalás az (is), ha bármelyik magyar állampolgár nem kaphat bármikor pontos és teljes körű mérleg-adatokat a Magyar Nemzeti Bank és az Országos Egészségügyi- és Nyugdíj Pénztár valamennyi bevételéről és kiadásáról! (Nyilvános
közérdekű bejelentés, www.aquanet.fw.hu). Verőce, 2008. 07. 16.

2. A TURUL SZOBOR VÉDELME igényli a TALMUD minden nem zsidó legyilkolására bíztató tanainak az itteni zsidóknak tanítását megengedő itteni bíróságok elfogultnak tekintését! Verőce, 2008. 07. 17.

LIV.

1. ANTIRANDOM-BLOG
a./ A "Tégy a gyűlölet ellen" blogg alapvető tartalma és elérendő célja:

A nemzetközi szabadalmaimban is leírt kutatás gyorsító mérési- és kiértékelő software-im kiderítették, hogy melyek az eltitkolt (mérés-hamisítási) fő okai a kb. 1960 óta közismerten, évi több, mint 40.000 fővel folytatódó magyar-FOGYÁSNAK. Kiderült az is, hogy a "népirtás
indokaként" elfogad(tat)ott energia- elfogyás is csak hazugság! Ugyanis gyorsan és olcsón lehet 5-10000 méter mély furatokat is készíteni, és ezúton a forró kőzetekkel gőzt lehet (magmaenergiával) fejleszteni. Valamennyi villamos energiát termelő erőmű átállítható geotermikus energia felhasználására! Ez az energiatermelési mód közvetlenül és közvetve is környezetkímélő. Az így előállított olcsó villamos áram segítségével a vízből hidrogén és oxigén termelhető, ami környezetkímélő üzemanyag, tiszta vízzé ég el! A teljesen tiszta, gyógyhatású
ivóvíz (desztillálással való) előállítása is ezúton legolcsóbb, ezek is több millió évig biztosíthatók! Az ezt elhallgató, elködösítő személyek vagy buták, vagy gazemberek, de mivel sokkal nagyobb üzleti haszon származik a népbutításból és az azon alapuló csalásból, a legtöbb média ebből él.

Az Agroanalízis Tudományos Társaság PJT és az annak méréseire alapozó Létvédő Körök Mozgalom és Tudományos Rendőrség PJT társaságaink ezek ellenére igyekeznek a mérések alapján védeni a magyar lakosságot. Eddigi tevékenységünk eredményeként több százezer magyar jutott hozzá az életük megmentését megalapozó információhoz. A konkrét védekezési megoldások ugyanis egyszerűek. Ismeretükben könnyű berendezkedni a személyes, családi, s kisközösségi létvédelemre. A problémákat kimutató mérésekről és a probléma elhárítási módokról, megoldásokról folyamatosan részletes dokumentációt teszünk közzé a www.aquanet.fw.hu és az www.ivovizjavitas.fw.hu honlapjainkon. Budapest, 2007. 06. 19. Tisztelettel: Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő feltaláló (1-420415-0215) 2621 Verőce, Lugosi u. 71., +36-27-380-665, +36-202181408, e-mail: ujvizforras@freemai.hu.
___________________________________________________________________________
b./ ANTIRANDOM SYSTEM
Tégy a gyűlölet okai ellen!

Rendszerváltást szervező tisztelt Magyar Hölgyek és Urak!

Nobel díjas mellékvesekéreg kutatások kiderítették, lásd a "Technika a biológiában 8." című könyv (Medicina Orvosi Könyvkiadó, Budapest, 1976.) "A mellékvesekéreg biológiája" című fejezetében, hogy a csökkentett konyhasó-tartalmú és káliumdús ételek fogyasztására áttérés tönkreteszi a nemiséget, meddőséget, nemi jelleg torzulásokat okoz, s életrövidítő hatású állatnál és embernél is. Az ezt bizonyító részletes, konkrét mérési eredmények, 60 kapcsolódó akadémiai publikáció felsorolásával, megtekinthetők a www.aquanet.fw.hu honlapunkon (a nyitólapon megtalálható a könyv címlapjának a fotója, s a felett lehet a könyv ezen konkrét adatközlései fénymásolatára kattintani).

Ezt tudd, merd, tedd! A jelen szöveg, nyilvános közérdekű bejelentésként, dr. Sólyom László köztársasági elnök kezéhez, a Magyar Állam felé (a Ptk. 484-487. §. szerinti közérdekű, ún. "megbízás nélküli kárelhárítási ügyvitel" keretében) a mai napon a szotak.szilvia@keh.hu e-mail címre megküldéssel, benyújtásra került. Melléklet: E-mail könyvem (Verőcei Létvédő Polgári Kör, Tudományos Rendőrség PJT, 2008. 06. 19.) vonatkozó része. Budapest, 2008. 06. 19. Tisztelettel: Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő feltaláló (+36-202181408)

---------- Eredeti üzenet ----------
Dátum: 2008. jún. 19. Csütörtök 11:20:40
Feladó: Szoták Szilvia <szotak.szilvia@mail.datanet.hu>
Címzett: ujvizforras@freemail.hu
Tárgy: Elolvasva: [SPAM?] Kormányzati bűnözés kiderítés és korlátozás
HTML1DocumentEncodingutf-8 A levél óriásfájlt tartalmaz.
Fájlnév: TejfalussyAndrasEmailKonyv4.rtf (146Kb)
Letöltés: http://freemail.hu/oriaslevel/download.php?id=0b080fc578ac9f4587fac5cee97c93e4

LV.

1. Összefüggés: ha csökkentik a vezetékes víz klórtartalmát, nagyobb a fertőző baktériumoknak a száma, csökken az élethossz és a magyar, több az emiatt kiürült ingatlan. Verőce, 2008. 07. 21.

2. Epidemiológiai összefüggés: kb. 40000-rel fogy a magyarok száma, amióta a korábbinál sokkal kevesebb konyhasót és sokkal több káliumot esznek-isznak! Verőce, 2008. 07. 31.

3. Dr. Éger István, Magyar Orvosi Kamara elnök részére közvetlenül is feltett nyílt kérdés: KI A GYILKOS? A fiziológiás infúziós oldat 0,03% kálisó tartalma az egyik orvosi tankönyv szerint optimális a szívnek, a másik szerint a sokszorosa optimális. Verőce, 2008. 07. 31.

4. A Világ Egészségügyi Szervezet kódexe népirtásként ajánlja a gyermekek ételei és italai konyhasó helyett kálisóval készítését?! Lásd: www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2008. 07. 31.

5. Összefüggés: A szívműködést rontó 2-8 gramm/fő/étkezés dózisnál nagyobbra növelték a nem kóser étkezésűek ételei és italai káliumtartalmát! Kell az üres élettér? Verőce, 2008. 08. 05.

LV.

1. A szavak ereje: A buzik melegnek nevezése, a meleg szó erre használata, oda vezethet, hogy nyáron ezentúl nem meleg lesz, hanem buzi? Verőce, 2008. 08. 08.

2. Összefüggés: A NULLA (0) a semmit, az egy (1) pedig a valamit jelentő ún. szám. Bármely szám nulladik hatványa egy (1). Eszerint a nulla (0) nulladik hatványa is egy (00=1). Így lehet teremteni a semmiből (0) a semmivel (0) valamit (1-et). Valakik azért tanítanak hamis matematikai alapszabályokat, hogy náluk butábbá tegyék mások gyerekeit!? Verőce, 2008. 08. 10.

3. Ezúton is üzenem az egészséges sejteket karbantartó, de a rákos sejteket elpusztító orvosi desztilláltvíz-kúra iránt érdeklődőknek, hogy a leírása a www.ujvizforras.fw.hu honlapról is kimásolható. (A víz desztillált ivóvíz pH értéke lényegtelen, mivel áthalad a gyomron, ahol a kis
pH-jú sósavval összekeveredik.) Verőce, 2008. 08. 10. 

4./ Energiaválság elhárítás: a magmahővel fejlesztett gőzzel való olcsó áramfejlesztést és lakásfűtést lásd a www.aquanet.fw.hu honlapon! Verőce, 2008. 08. 10.

5. A Potter Drilling cég kifejlesztette az olcsó magmahő felszínre hozást. Ez a jó megoldás az energiaválság elhárítására, lásd a www.aquanet.fw.hu honlapon! Verőce, 2008. 08. 14.

6. ANTIPOPPINGOLÁS: a magyar olimpikonok szívműködését kálium-túladagoló, konyhasó-szegény étrenddel tudatosan lerontották!? (www.aquanet.fw.hu) Verőce, 2008. 08. 15.

7. ALKOTMÁNYOS NÉPIRTÁS, ha az EKG mérések szerint szívmérgező étkezési kálium-dózis tízsszeresét is ajánlók szembehazudják a szívműködés romlás ezen okát, s ezt a hazai Alkotmány tudományos kérdésnek minősíti, hogy mentesítse a népirtókat a büntetőbírósági ítélkezés hatálya alól, lásd: www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2008. 08. 19.

8. KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT: a Civil Jogász Bizottság egészítse ki a Gyurcsányék elleni feljelentését a Btk. 211. §-nak megfelelő, általuk elkövetett választási bűntettnek a feljelentésével! Verőce, 2008. 03. 24. (Miután nem érkezett válasz a Bizottságtól erre, a Dr. Morvai Krisztinához megküldött javaslatra, ő 2008. 08. 20-án is megkapta, s ezúttal megküldtük a Magyar Világ lap részére is.)

9. A nemzeti emlék gyalázók elhagyták a közszolgálati Petőfi rádió nevéből 2008. 08. 24-én, kb. du. 1-kor, a PETŐFI nevet, és csak MR2-nek nevezték! NE ENGEDJÜK!!! Verőce, 2008. 08. 24.


LVI.

1. A legtöbb település lakossága nem is tudja, hogy a víz- és csatornahálózat az önkormányzatuk tulajdona és ezen az alapon a vízmű bevételéből pl. évi 30 millió forint is megillethet egy 6000 lakosú községet, s a víz- és csatornahasználat együttes díja a lakosok részére köbméterenként 300 forint sem lenne! Verőce, 2008. 09. 05.


2. Mózes II. könyve 23. rész 20-33.-nak felel meg, hogy a nem kóser vezetékes ivóvíz és a nem kóser étel (vírus-, ill. kálisó, timsó stb. tartalma) meddőséget, gyógyíthatatlan betegségeket, életrövidülést okoz „a zsidók élettér bővítéséhez”. A nemzsidók elleni darázsfegyvert
madárinfluenza-fegyverre cserélték!? Verőce, 2008. 09. 05.

3. Akinél az OÉTI által optimálisnak hazudott napi káliumpótlást (RDA=3,5 gramm/nap) Kálium-R tablettával biztosítják, kb. 83%-os gyakorisággal kaphat káliummérgezést! Verőce, 2008. 09. 05.

4. Az ÁNTSZ honlapja azt hazudja, hogy egy hivatalos szerv sem ajánlja a desztillált vizet ivóvízként. A mellette lévő sorban pedig beismeri, hogy a WHO ajánlja! Verőce, 2008. 09. 05.

5. Az ÁNTSZ honlapja szerint „azért jobb a desztillált ivóvíz helyett mérgező arzéntartalmú vízmű-vizet inni, mert jobb az íze és nem okoz sóhiányt”. Orvosi tankönyv szerint a napi 15 liternél több desztillált vizet ivás elkezd veszélyessé válni a konyhasópótlás hiánya esetén. Lásd:
www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2008. 09. 05.

6. A hazai kormányok titkos bevétele: évente sok tízezerrel csökkentik a magyarok létszámát. A kipusztítottak nyugdíjbefizetése tikos kormánybevételt képez. Verőce, 2008. 09. 05.

7. A zsidó törvénykönyv talmud szerint a zsidók tiszta desztillált ivóvízzel és konyhasó evéssel védik az egészségüket a legtöbb betegség ellen, de mások elől eltitkol(tat)ják. Verőce, 2008. 09. 05.

8. Egy Lewis Dahl nevű kutató csalására alapozva hazudja az ÁNTSZ, hogy a korábbi fiziológiás 15-25 gramm/nap dózisú konyhasópótlás ”túl sok”. (www.aquanet.fw.hu). Verőce, 2008. 09. 05.

9. NÉPIRTÁSBA BEFEKTETÉS: A hazai kormányok több ezer milliárd Ft-ot költöttek el a klórozástól nem elpusztuló fertőző vírusokat is tartalmazó emberi ürülék folyókba, s onnan a vezetékes ivóvízbe juttatására, vagyis a nemzeti vagyon elkótyavetyéléséből eddig befolyt
bevételüknél többet. (www.aquanet.fw.hu) Verőce, 2008. 09. 05.

10. A Varga Miklós (jelenlegi vízügyi államtitkár) által lektorált „Mit csináljak a szennyvízzel” c. szakkönyv is azt állítja, hogy helytelen (=teljes baromság), ha a termőtalajok öntözésére és trágyázására felhasználás helyett a folyókba juttatják a háztartási szennyvizet! Lásd:
www.ujvizforras.fw.hu. Verőce, 2008. 09. 05.

11. Közérdekű bejelentés a köztársasági elnökhöz (a Ptk. 484-487. §. szerinti kárelhárításként): ORSZÁGGYŰLÉSI CSALÁS, hogy adóként fizettetik a magyar lakossággal a vízmű cégek kb. ezer százalékos extraprofitját is. Verőce, 2008. 09. 05. Tejfalussy András

12. KÖZÉRDEKŰ TÁJÉKOZTATÁS: A mazdaznanos Dr.O.Z.A. Hannish által pontosan leírt orvosi desztilláltvíz-kúra és a mellette folytatott fiziológiás mértékű étkezési konyhasó- és káliumpótlás a sejtek hibátlan működésének is az élettani alapfeltétele. Ezt üzenem az ellenkezőjét bebeszélő, a lényegről a figyelmet elterelő, a Nobel-díjas méréseket és az azokra alapozó szakvéleményeket is alaptalanul becsmérlő álgyógyászoknak is! Verőce, 2008. 09. 05. Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő (www.aquanet.fw.hu). Cc.: Magyar Világ Szerk.

13. Kedves Rozgics Mária! Nem az a fő probléma, hogy közölte ellenem az aljas hazugságaival a zsidókat uszító cikket, hanem ha titkolja a válaszomat! Verőce, 2008. 09. 06. Tejfalussy András

14. KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS: Hazánkból évente kipusztul kb. 50.000 magyar, a nagyrészük nyugdíjas. Kb. 20 évvel hamarabb, mint ameddig élhetnének. Ez évi 1000 (ezer) milliárd forint nyugdíjfizetési kötelezettségtől "szabadítja meg" az állami nyugdíjbiztosítót (titkos maffiabevétel)!? Bp., 2008. 09. 07. Tejfalussy András

LVII.

1./ Az ÁNTSZ honlapja több mint egymillió magyart veszélyeztet azzal a hazugsággal, hogy az arzénnal túlszennyezett ivóvíz kevésbé ártalmas, mint a normálisan sózott ételek mellett ivott teljesen tiszta esővíz, vagy más úton frakcionált desztillálású víz. Az igazságot lásd a www. aquanet.fw.hu honlapon! Verőce, 2008. 10. 13.

2./ Az ÁNTSZ a szív számára optimális 99 : 09 : 0,03 víz : konyhasó : kálisó pótlási arány 98 : 1 : 1-re változtatását szervezi! Ételedbe konyhasó helyett kálisót tesznek! Verőce, 2008. 10. 13.

3./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS: A tengeri sónak nevezett sókról elhitetik, hogy a tengervíz sóaránya szerintiek. Egyik sem ilyen!? Tiltsa be a Versenyhivatal a CSALÁST! Verőce, 2008. 10. 13.

4./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS: Tiltsa be a Versenyhivatal, hogy azon az alapon adják az önköltség sokszorosa vízdíjért a kevésbé tiszta vízmű-vizeket, hogy jobbak az egészségnek a legtisztább ivóvizeknél! Verőce, 2008. 10. 13.

5./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS: Alkotmánybírósági bűnsegédkezés, hogy engedik elévülni az SZDSZ és MSZP választási csalói bűntettét (Btk. 211. §.). Verőce, 2008. 10. 13.

6./ Csődbemenő vállalkozók 63 milliárd forint reorganizációs hitelt kaptak a kormánytól 5 milliárdot érő ingatlan, mint fedezet ellenében (az Állami Számvevőszék jelentése szerint). A korrupt ügyészek nem emeltek vádat az elsikkasztott 58 milliárdért (= 58 ezer millióért) felelősök ellen. Ez a módszer, ami a pénzügyi válságok valódi oka! Verőce, 2008. 10. 13.

7./ Mi tartja együtt Gyurcsányékat (is) ? Nem az, hogy zsebrevághatják a kálisóval lerövidített életű (lásd: www. aquanet.fw.hu) magyarok nyugdíjbefizetéseit (is)? Verőce, 2008. 10. 24.

8./ RABLÓGYILKOSSÁG: A hazai kormány nyugdíjbefizetések életrövidítéssel megszerzéséből törleszti az általa elsikkasztott IMF hitelt is? Főleg a mérgezően sok káliumot bevivő ételre és italra rábeszélést, a konyhasópótlás csökkentésére és nem teljesen tiszta ivóvíz ivására rábeszélő média segítségét használják fel e népirtás kívánt mértékre beszabályozásához, szinten tartásához. Sok jó nevű orvos és természetgyógyász is ebben bűnsegédkezik. A káliumot evést, ivást gyorsabban ütemben és nagyobb mennyiségben ajánlják, mint amennyit (újabban) a gyógyszertári Kálium Retard tabletta hatás ismertetője mérési kontroll nélkül engedélyez napi káliumpótlási célra. Egy ilyen tablettában 0,52 gramm kálium van, ami lassan, kb. 8 óra alatt szívódik fel a tablettából. A gyógyszertárak számítógépben lévő figyelmeztetés szerint nem szabad egyszerre 2 db-nál többet bevenni a kálium tablettából, s hogy naponta max. 4-6 db. csak akkor vehető be, ha rendszeres vérszérum méréssel és EKG-méréssel ellenőrzik a hatását. Ez azt jelenti, hogy az 1 gramm/8óra-nál gyorsabb káliumbevitel is veszélyes lehet, s hogy a 3 gramm/24óra-nál gyorsabb fokozottan veszélyes. Nyilvánvalóan nem normálisak, akik az ennél sokkal gyorsabb, sokkal nagyobb mértékű káliumbevitelt ajánlják. Például a Magyar Világ lap „nem konvencionális gyógyító pszichoterapeutája”, Kovács József legalább 1,5 liter olyan zöldségkotyvalékok napi elfogyasztását ajánlja „vesetisztítási célra”, amelyekben kb. 5 gramm/liter az oldott, gyorsan felszívódó kálium. A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végzett klinikai ellenőrző vizsgálat során már 2 gramm vízoldott kálium mindenkinél egy órán belül a felére csökkentette a vizeletkiválasztást és 5,5 mmol/liter növelte a vérszérum káliumtartalmát, vagyis vese- és szívmérgező hatást gyakorolt. Lásd: www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2008. 10. 30.

LVIII.

1./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS a Magyar Orvosi Kamarát vezető dr. Éger Istvánhoz: A timsó és egyéb káliumsók ajánlásával juthat az orvos több fizettethető beteghez? Érdeklődöm a zsidó kóser ételkészítési szabályokat jól ismerőktől, hogy a TIMSÓVAL, ami kálium-aluminium-szulfát, csak a nem kóser ételt szilárdítják, vagy a kóser ételt is? Engedélyezték a használatát, s a felhasználására nem írtak elő számszerűsített mennyiségi korlátot. A timsó erős (bőrcserző) méreg! Verőce, 2008. 11. 02.

2./ GYOMOR- ÉS BÉLFAL-LYUKASZTÓ TABLETTA: a rendőrségi nyomozásnál a birtokunkba került a Pécsi Orv. Tudományi Egyetem Összefoglaló jelentése, melyben (népirtási?) sikerként írják le, hogy a KÁLIUM RETARD tabletták közül kb. minden tizedik erősen erodálja a gyomorfalat! Lásd: www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2008. 11. 02.

3./ Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapja rábeszéli a magyarokat a konyhasóval sózás veszélyes csökkentésére, s az emiatt hiányzó sós ízpótlására a mérgező kálisót alkalmaztat. Az ezek miatti vér-elektrolit mérgeződés elhárítására arzénnel stb. túlszennyezett ivóvíz ivására bíztat. Bebeszélik, hogy a tisztább ivóvíz életveszélyes vízmérgezést okoz a sóhiánya miatt. Csak napi 15 liternél több tiszta desztillált víz ivása, s csak hiányos konyhasó-pótlás mellett okoz egészségi veszélyt! Verőce, 2008. 11. 02.

4./ A Strasbourgi Nemzetközi Emberi Jogi Bíróság évek óta tűri a 3 évig terjedő börtönt (Btk. 211. §.) érdemlő választási csaló magyarországi parlamenti képviselők törvényhozói regnálását. Ez a magyarországi egészségi- és gazdasági csőd fő oka! A magyar nép emberi jogait sértő csalók javára bűnsegédkezés! Verőce, 2008. 11. 02.

5./ A választásához közérdekű adat eltitkolással, meghamisítással elnyert ajánlás, szavazat: bűntettnek az eredménye, lásd: Btk. 211. §., tehát semmis. Akit becsaptak, jelentse ki hiteles magánokirat útján, hogy semmis a leadott szavazata. Ez jogi lehetőség a csaló képviselők által az önkormányzatok, országgyűlések döntéseivel okozott károk kizárólag e személyekre hárítására, az állam-eladósítási stb. károkat is ideértve! Verőce, 2008. 11. 03. Tejfalussy András

6./ VESZÉLYES BIOLÓGIAI FEGYVER GYÁR IS a madárinfluenza vírust szaporító üzem, amit létrehoztak állami pénzből Magyarországon, Üröm mellett, oltóanyag-gyár címén!? Budapest, 2008. 11. 04.

7./ TUDATOS CSŐDBEJUTTATÁS, hogy a magyar termelők önköltségét 70%-os adóval növelik, miközben a nem magyarokét kisebb adók terhelik. A szlovák termékek pl. 30% adó önköltségűek, míg a magyar termékek 70% adó önköltségűek. A védővám eltörlés melletti piac összenyitás a magyar nemzetet elveszejtő (izraeli) politika? Budapest, 2008. 11. 04.

8./ Ezúton nyílt levélben is felhívom a Duna Televízió figyelmét arra, hogy az emlőrák okozóan túl sok káliumot tartalmazó szóját emlőrák elleni élelmiszerként, japán tudósokra hivatkozva ajánló tegnapi műsoruk (9.50) újabb tudományos csalás! Mérési adatok egyértelműen tanúsítják, lásd: www.aquanet.fw.hu! Budapest, 2008. 11. 04.

9./ Mindegyik matematikus néphülyítő csaló, amelyik nem lázad fel az ellen, hogy a semminek a nulladik hatványa valami (= 1) lehessen, s hogy semmivel szorozni szabad egyenleteket (amitől azok eltűnnek!). Az ilyen csalók csalásért kapnak (a többi csaló javaslata alapján) Nobel- stb. díjakat!? Mi másért kapnák?! Verőce, 2008. 11. 04.

LIX.

1./ LELEPLEZŐDTEK A HOSSZÚ ÉS EGÉSZSÉGES ÉLET EDDIG CSAK KEVESEK ÁLTAL ISMERT TITKAI: Lásd a konkrét hatás ellenőrzési méréseinket és az optimális ivóvíz-desztillálási technikát, s az optimális konyhasó- és kálium-adagolásokat a www.aquanet.fw.hu és www.ujvizforras@fw.hu honlapjainkon! Verőce, 2008. 11. 08.

2. / A génmanipulált kukoricáknál is nagyobb mértékben ivartalanít a káliumvegyületekkel műtrágyázott növény és/vagy azokkal „sózott” élelmiszer, de tudatosan eltitkolják! Verőce, 2008. 11. 14.

3./ A nem kóser tengeri sók kálisótól megtisztítását a sótisztító átkristályosítási egyszerű technológiák internetről hiányzása is akadályozza, lásd Wikipédia?! Verőce, 2008. 11. 14.

4./Az ÁNTSZ honlapja rábeszéli a magyarokat a konyhasóval sózás veszélyes csökkentésére, s az emiatt hiányzó sós íz pótlására mérgező kálisót alkalmaztat. Az ezek miatti vér-elektrolit mérgeződés elhárítására arzénnel stb. túlszennyezett ivóvíz ivására bíztat. Bebeszélik, hogy a tisztább ivóvíz életveszélyes vízmérgezést okoz a sóhiánya miatt. Csak napi 15 (tizenöt) liter vagy több desztillált víz ivása, s csak hiányos konyhasó-pótlás mellett okoz egészségi veszélyt! Verőce, 2008. 11.15.

LX.

1. Álhírterjesztés: a Pelikán rádió szerint 10.000 lakos áramszükséglete elégíthető ki egy emberméretű, már rendelhető, amerikai atomerőmű révén. Ilyen méretű áramfejlesztő generátor nincs. Az olcsó magmahővel előállított nagynyomású gőzzel áramfejlesztés a ténylegesen jó megoldás. Lásd: www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2008.11. 19.

2. A bankok a közpénzt hamis hitelfedezet ellenében, csaló(társa)k kft-i útján ellopva, korruptan, magánvagyonná alakították. Ez ezúton elsikkasztott mennyiségű pénzt, a magukat a magyar lakosság megbízottjának hazudó, a választási csalással szerzett uralmat bitorló országgyűlési pártok, az IMF-fel újra odaadatják elsikkasztásra a csaló bankoknak?

3. A zsidó népirtás (lásd Mózes II. 23. 20-33.) technológiáját (tiszta ivóvízhez- és konyhasóhoz jutás akadályozást) betanító Talmudot a magyarországi zsidóknak taníttatni kezdő Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) bírósági betiltását kezdeményeztem dr. Kovács Tamás legfőbb ügyésznél. Verőce, 2008. 11. 22. Tejfalussy András

4. (Hibásan megjelent szöveg javításaként) NEM 1,5 (másfél), HANEM 15 (tizenöt) LITER!!! Az ÁNTSZ honlapja rábeszéli a magyarokat a konyhasóval sózás veszélyes csökkentésére, s az emiatt hiányzó sós íz pótlására mérgező kálisót alkalmaztat. Az ezek miatti vér-elektrolit mérgeződés elhárítására arzénnel stb. túlszennyezett ivóvíz ivására bíztat. Bebeszélik, hogy a tisztább ivóvíz életveszélyes vízmérgezést okoz a sóhiánya miatt. Csak napi 15 (TIZENÖT) liter tiszta desztillált víz ivás, s csak hiányos konyhasó-pótlás mellett okoz egészségi veszélyt! Verőce, 2008. nov. 26.

5. Húgyos Józsi az izraeli Aloe Vera terméket hagyományos magyar népi gyógymód kellékeként reklámozza a Magyar Világ lapban? Ez ám a siker! Verőce, 2008. 11. 26.

LXI.

1./ ÖSSZENYITOTT HATÁRÚ országokban teljesen azonos adózást és teljesen azonos vámtarifát kell alkalmazni. A más javaslatok hülyítési célból vannak forgalomban. Verőce, 2008. 11. 27.

2./ NYÍLT KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS dr. Sólyom László köztársasági elnökhöz: Korrupt a magyar Alkotmánybíróság, lásd: THAI Állam Alkotmánybírósága megszüntette a választási csalással kormányra jutott pártokat és eltiltotta a miniszterelnököt a hivatal-ellátástól? Verőce, 2008. 12. 02. Tejfalussy András (1-420415-0215) dipl. mérnök

3./ A szemét hazug, tolvaj, csaló, rablógyilkos mózesista-talmudista náci-disznó országeltulajdonító zsidó bűnözők és ezek hazaáruló főhivatalnok stb. bűntársai ellen való fellépés nem antiszemitizmus, hanem antinácizmus és „antiszemétizmus” is. Tejfalussy /Sydo/ András dipl. mérnök békekutató (www.aquanet.fw.hu). Verőce, 2008. 12. 07.

4./ FELJELENTEM, HOGY DRASKOVICS TIBOR MINISZTERKÉNT BÍRÓI CSALÁSOKAT BŰNPÁRTOLT, azt kijelentve média részére a Magyar Gárda Egyesület feloszlatására hozott 2008. 12. 16-i nem jogerős hamis bírói határozatra hivatkozással, hogy „a magyar állampolgároknak nem lehet joguk személyesenés/vagy érdekvédelmi szervezeteik útján védekezni a bűnözők és azok bűnszervezetei ellen, mivel az csak állami monopólium lehet”. Verőce, 2008. 12. 17. Tejfalussy András dipl. mérnök, Magyar Gárda melletti beavatkozó (1-420415-0215), TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT, 2621 Verőce, Lugosi u. 71.

5./ Gyurcsány hangsúlyozta, hogy „harc helyett összefogásra van szükség”! Az ötlete nem új, pl. az Állam Védelmi Hatóság is összefog(dos)ott minket, s vertek is! 2621 Verőce, 2008. 12. 18.

6./ Lezsák Sándornak: Kedves Sándor! Boldog és Békés Karácsonyt kívánok Neked és Családodnak, s várom válaszod az email-en küldött interpellálás-kérésemre. Üdv., Tejfalussy András. Verőce, 2008. 12. 18.

7./ Amit Kolonics György olimpikon hirtelen szívleállásának az okáról mondanak, az a kálium-túladagolás miatti „diasztolés szívmegállásra”, a szívet vezérlő elektromos impulzus generátor leállására, nem pedig a szívizom meghibásodására jellemző. Szívműtétnél is túladagolt káliummal állítják le a szívet! Verőce, 2008. 12. 19.

8./ Durva alkotmány-átfogalmazási csalás, hogy a parlamenti pártok által választott „gyenge köztársasági elnök” címét Sólyomék áthamisították államfő elnevezésre! Verőce, 2008. 12. 22.

9./ Kína és a mohamedán országok vezetői nem engedik az élelmiszereket mérgező, életrövidítő kálisóval talajműtrágyázással ivartalanítani a saját lakosságukat. Izrael csak a többi országnak tudja eladni az általa otthon nem is használt mérgező kálium-nitrát műtrágyáját és a kálisót amellyel, Kanadával az élen, mérgezik a többi ország lakosságát, súlyosbítva az aszályos időjárás kárait is! Csaló akadémikusaink és egyetemi oktatóink bűne is! Lásd a bizonyítékokat a www.aquanet.fw.hu honlapon! Verőce, 2008. 12. 22.

10./ A bírák csak a törvényeknek vannak alávetve, s tiltva van, hogy párttagok lehessenek, viszont a törvényeket pártutasítások szerint módosítja az Országgyűlés? Verőce, 2008. 12. 23.

11./ A Talmud a zsidó törvénykönyv. Előírja a más népek kirablását, irtását. Tűrhetetlen, hogy az ilyen fajgyűlölő talmudista-náci-disznók uralhassák Magyarországot! Verőce, 2008. 12. 23.

12./ A korábban közszolgálatinak nevezett Kossuth Rádió nevének Mr1.-re torzítása annak ellenére sem szűnt meg, hogy az illetékes felügyeleti szerv betiltotta! Hűha! Budapest, 2009. 01. 11.
13./ A biblia szerinti, rossz kenyérrel + rossz ivóvízzel + gyilkos darazsakkal zsidó népirtást előíró Mózes egy Holokausztozó Zsidó. Nevezzük át őt „HZs1. Mózes”-re! Budapest, 2009. 01. 11.

14./ A biblia szerinti, fejsze + vasborona alá vetés + mészkemence (gázkamra és égetés) alkalmazásával zsidó népirtást vezető Dávid egy Holokausztozó Zsidó. Nevezzük át őt „HZs2. Dávid”-ra! Budapest, 2009. 01. 11.

15./ Eltűnt az alkotmányszöveg érvényességét népszavazás által jóváhagyáshoz kötő 1989. évi XVII. törvény 7. §-a. Ez tette lehetővé, hogy Sólyom „államfő” lehessen! Budapest, 2009. 01. 11.

16./ MAGYAR RULETT: 10-ből 1 nem kóser étkezési tengeri só olyan sok kálisót tartalmaz, amennyi a tiszta konyhasóra a sportolóknál előírt mennyiségben elfogyasztva (15-25 gramm/nap/fő NaCl) életrövidítő és ivartalanító hatású! 10-ből 9 fiatal férfinak emiatt már génhibás a spermája!!!! Budapest, 2009. 01. 11.

17./ Gyilkos Kálium Retard tabletta: kifekélyesíti a gyomorfalat és bélfalat, amikor órákra odatapad és kis felületre jut a káliumklorid. Kb. minden 10. tabletta odatapad!!! Verőce, 2009. 01. 12.

18./ Kóser só és desztillált ivóvíz védi a kóser étkezésűek egészségét, mialatt a többiek káliumvegyületekkel mérgezett, életrövidítő, ivartalanító sót + vírusfertőzött szennyezett vezetékes ivóvizet is kénytelenek fogyasztani. Demszkyéknek ez megfelel, de a légszennyezéstől félnek? Nincs külön kóser levegő?! Verőce, 2009. 01. 12.


19./ A 100 Celsius fokos vízgőzből hűtéssel készített víz a lehetséges legjobb, egészségvédő, gyógyító hatású ivóvíz, az infúziónál közvetlenül a vérbe is bejuttatják, 0,9% tiszta NaCl (konyhasó) egyidejű pótlása mellett. Ennyi NaCl-t étkezéssel is lehet, kell pótolni. Lásd: www.ujvizforras.fw.hu! Ez az olcsó és legjobb! Ezért titkolja el az ÁNTSZ, s pl. a TERMÉSZETGYÓGYÁSZ magazin is?! Lásd a 2008. dec. XIV. évf. 12. szám 78-81. oldalát, ill. az ÁNTSZ honlapját! Verőce, 2009. 01. 13.

20./ A Magyar Nemzeti Bankot a bankjegyei nemesfém- (arany- stb.) fedezetének az elsikkasztásáról való figyelem elterelésként mondják újabban csak Jegybanknak!? Hűha! Verőce, 2009. 01. 13.

LXII.

1./ Haláltábor Magyarország? Tízből egy nem kóser tengeri só mérgező mennyiségű, 20-40% káliumsót tartalmaz és 98% káliumsót tartalmazó mérget (REDI-SÓ) is engedélyeztek! Verőce, 2008. 01. 16.

2./ Korábban kiment Ausztriába a sok magyar tartalék földgáz azon a kerülő úton, amelyen most pótolják a hiányzó földgázt?! Verőce, 2008. 01. 16.

3./ A TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT közérdekű vizsgálati eredményéből: Alsó, felső, belüli és körüli csoportképz(őd)és kell, az abnormális jobb- és baloldaliak helyett! Verőce, 2009. 01. 17.

4./ CSAP(ÁS)-MÓDSZEREK: Gázcsappal a megfagyottak, klórcsappal a vezetékes ivóvíz útján baktériummal megfertőzöttek, becsappal a meghülyültek számát szabályozzák! Verőce, 2009. 01. 19.

5./ Semmelweis Ignácot amiatt verették agyon elmeorvosok, mert megsértette a Talmud előírásait azzal, hogy nem zsidó szülőnők életét is elkezdte megmenteni?!! Verőce, 2009. 01. 19.

6./ Ma az emeregyen egy nem azonosítható női hang azt reklámozta, hogy egy szomszédja ajánlott neki egy nem-gyógyszerként kapható terméket és annak szedése után a csontritkulás mérés nem a korábbi 50%-os csontritkulását mutatta, hanem csak 15%-ost, s a kezelőorvosa csodálkozott. Az orvos a hamis vagy a reklám? Verőce, 2009. 01. 26.

7./ Bírósági büntetőfeljelentés a 19.P.24.113/2006/4. fővárosi bírósági polgári perként iktatott kereset helyett, a Be. 55. és 212. §-okra hivatkozva: Hazánkból évente kipusztul kb. 50.000 (ötvenezer) magyar a nyugdíj- korhatár körül. Kb. 20 évvel hamarabb, mint ameddig élhettek volna. Ez évi 1000.000.000.000 Ft (ezermilliárd forint) nyugdíjfizetési kötelezettségtől mentesíti (?!) az állami nyugdíjbiztosítót. A magyar férfiak fele már nem él el a nyugdíjig! Az életrövidítők ettől a 2.500.000 (kettő és fél) millió magyartól 500 x 1000.000.000.000 Ft-ot (ötszázszor ezermilliárd forintot) tudnak ellopni. Főként a nem kóser ételekhez és italokhoz mérgezően túladagolt káliumvegyületekkel, a konyhasóval sózásuk és fertőzésektől, mérgektől mentes ivóvízhez jutásuk akadályozásával gyilkolják őket. A kormányok népirtáson alapuló, titkos maffiavételt képező állami megtakarítása, amit tőzsdézési csalások, el nem végzett vagy többszörösen túlfizetett munkákra, kevéssé használható termékek túlzott áron felvásárlására, álpályázatokra elpazarolt külföldi hitelek törlesztésére felhasználás stb. módszerekkel magánvagyonokká alakítanak át, azaz jogszerűnek feltüntetett módokon lopnak el.

Ugyanis ez a megszűnt kifizetési állami kötelezettség nem szerepel az állami bevételek között, pedig a megszűnt kifizetési kötelezettség = bevétel! (felperesi pertársaság képv.)

8./ Nyilvánosan feljelentem valamennyi olyan bolt vezetőjét, amelyik úgy árusít étkezési célra sót, hogy nem jelzik, hogy melyek sértik az MSZ-01-10007. szabványt. Verőce, 2009. 02. 01. Tejfalussy András

9./ Uzsorakamatot szednek a hazai túladóztatók! A több adót szedők az adótöbbletért nem adnak állami- vagy önkormányzati szolgáltatási többletet. A szlovák adózás jó! Verőce, 2009. 02. 02.

10./ Ki kell írni mindegyik boltra, amelyik kálisóval adalékolt szabványsértő Sara Lee, Vivega stb. sókat is árusít, hogy NÉPIRTÁSBAN BŰNSEGÉDKEZÉSSEL VÁDOLT ÜZLET! Verőce, 2009. 02. 02.

11./ Zéró toleranciát kell alkalmazni a nem zsidó népeket legyilkolandó barmoknak nyilvánító talmud (lásd Mózes II. 23., 20-33.) tanítóival és alkalmazóival szemben is!? Verőce, 2009. 02. 03.

12./ A magyar nép tagjait tudatosan irtják, nyugdíjbefizetésük és élőhelyük elrablása céljából. Minden állami intézkedés ezt célozza! A módszereiket lásd www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2009. 02. 03.

13./ Ha az Izraelnek adott pénzügyi támogatás felét a Palesztin állam kapja, van esély a két testvérnép megbékélésére. Ezt kell USA és Németország részéről elérni! Budapest, 2009. 02. 04.

14./ Ezúton nyilvánosan bejelentem a köztársasági elnöknél, hogy visszamenőleg megvonom az országgyűlési képviselőktől személyem képviseletének jogát. Tejfalussy András dipl. mérnök (1-420415-0215). Verőce, 2009. 02. 04.

15./ A bankokból hamis fedezetek ellenében hitelezés útján kilopták a pénzt. Egy fillér kártalanítás sem jár nekik az IMF hitelből! Börtönbe a bankvezetőkkel! Verőce, 2009. 02. 04.

LXIII.

1./ Influenza járványt okozó, hogy klórozással nem elpusztítható vírusokat tartalmazó ürüléket juttatnak be a szennycsatornák a vezetékes vízhez használt folyókba! Verőce, 2009. 02. 05.

2./ Az interneten Új orvoslás címén azt terjesztik egy főrabbi pecsétjével és aláírásával, hogy a nemzetközi fő zsidó vezető a nemzsidó rákbetegek gyilkoltatója! Verőce, 2009. 02. 08.

3./ Újabb hamis gyógymód a rák ellen?

Német Módszer, majd Új Orvostudomány lett az elnevezése annak, egy főrabbi közreműködésével is szerveződő, az agyműködés javításának az ígéretére alapozó és a rákbetegség ellen 98%-ban eredményes védekezést ígérő, a nemzsidók elől állítólag mindeddig eltitkolt gyógymódnak, amelynek a nemzsidó rákbetegek gyógyítására állítólag a legfőbb zsidó vezető által mindmáig alkalmazni nem engedése következtében pusztult el mintegy 2 milliárd nemzsidó, akiket emiatt kemoterápiával és morfiummal kezeltek az elmúlt néhány évtized során. A mérésekből azonban kiderült, hogy valójában a kétmilliárd személy pusztulását valójában az adott időszakban alkalmazni kezdett káliumműtrágyák, ill. a káliumtúladagoló, de konyhasó hiányos nem kóser ételek és italok és a tiszta (desztillált) ivóvíz mérgezőnek hazudás okozta. Valamennyi sejtjük (membránja ún. nátrium-kálium pumpái) működését, és ezáltal a sejtek stresszelviselő képességét is, elrontották a káliumtúladagoló étkezésre rábeszélés (pl. Gerzson terápia), ill. rákényszerítés útján. A konyhasó helyett a nem kóser élelmiszerek készítéséhez káliumsókat (pl. kálisót, timsót stb.) alkalmaztak. Ráadásul állandóan fertőzték a nem kóser étkezésűek ivóvizét az ivóvizük készítéshez használt folyók mérgezettsége és vírusfertőzöttsége útján, amelyet a folyókba szennycsatornákkal bejuttatott ürülék klórozásnak ellenálló fertőző vírusaival értek el. Lényegében a Mózes II. 23. 20-33, és Talmud, Taanith 10 a. lap, Baba kamma 93 b. lap szerinti zsidó népirtási programot valósították meg. Ez a legvalószínűbb, mivel 1950-ben három tudományos kutató Nobel-díjat kapott azért, mert korszerű pontos mérésekkel kimutatták, hogy a káliumot túladagoló és/vagy konyhasó hiányos étkezés mindenkinél megszünteti a szervezet stressz elleni védekezőképességét! Az ilyen fajta népirtás elleni valódi védekezés nem új, azt az említett zsidó iratok is tartalmazzák. A ténylegesen hatásos védekezési mód megfelel a konyhasó és káliumsók élettani hatásaival kapcsolatos sorozatos kalibrálási csalások méréstani ellenőrzés útján kiderítése alapján általam leírt egészségjavító Vér Elektrolit Optimum Programnak, a VEOP-nak, amely közzé van téve a www.aquanet.fw.hu tudományos honlapunkon, az említett Nobel-díjas kutatók egyértelmű mérési eredményeivel együtt.

Tehát a világsajtót elárasztó Új Orvoslás megjelenéséről szóló publikációk alapján ugyan valós ténynek látszik, hogy egy főrabbi hiteles, rabbi pecsétes aláírásával is elismerte, hogy az elmúlt néhány évtized alatt a cionista vezetők a rákból való gyógyulás tudatos akadályozásával kiirtottak 2 milliárd nemzsidót, miközben a zsidók részére védelmet biztosítottak, de meg kell állapítanom, hogy a nemzsidók részére védekezési megoldásként csak egy új, hamis elnevezésű álvédekezési módot ajánlanak.

A főrabbi dokumentált részvétele cionizálási célt is szolgálhat. Egy Berend nevű zsidó rabbi írta le a cionizálás lényegét (néhai anyósom Kutrucz Gizella újságírónak), azt írta, hogy Hitler Adolf idején ő cionizálta a zsidók ellen uszító Bosnyák Zoltánt, a Harc című folyóirat főszerkesztőjét, s hogy abból áll a cionizálás, hogy egy rabbi elkezd segíteni a zsidó bűnözés elleni fellépésében, hogy ezáltal befolyást szerezzen a folyamat irányításában.

Megjósolható, hogy a nemzsidók gyógyítására csak addig alkalmazzák a hatásos gyógymódot, amíg megszerzik bizonyos számú meggyógyult nemzsidó referenciaként hivatkozható nyilatkozatát, s utána az új gyógymód elnevezés alatt folytatódik a tudatosan előidézett rákbetegségek tudatosan hibás módszerekkel kezelése?

Verőce, 2009. 02. 05.
Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő
Tudományos Rendőrség PJT

LXIV.

1./ Az impotensnek nevezőt 80.000,-Ft-ra büntető, de a rendőrök által veretést bolondnak hazudó irattal fedezőt meg nem büntető bíró ítélkezhet a Magyar Gárda ellen? Verőce, 2009. 02. 09.

2./ Amelyik állam árdrágító adót vet ki a másik állam(ok)hoz képest, az eladhatatlanná teszi a termelt árut: munkanélkülivé teszi a termelésből élő állampolgárait!! Verőce, 2009. 02. 11.

3./ Azért világbanki jóslat, valójában követelmény a 10 millió magyar 5 millióra csökkentése 2050-re, mert a kipusztultak nyugdíjbefizetése a hitelek fedezete?! Verőce, 2009. 02. 14.

4./ /ANTI/REFORM: ha kilencszer (9x) több energiát fogyaszt a közúti szállítás a vasúti szállításhoz képest, akkor a közúti a nagyobb üzlet, s a vasútit leépítik?! Verőce, 2009. 02. 17.

5./ NÁCIDISZNÓINK azért nem írják, nem mondják az ANTIREFORM szóból az elejét, mert sürgeti őket az idő és ezúton takarékoskodnak a nyomdafestékkel és papírral?! Verőce, 2009. 02. 17.

6./ Az önkormányzat és a kormány a kisnyugdíjasokat a korábbi leadózott jövedelmükből vásárolt, az illeték kifizetéssel másodszor is leadózott, s jövedelmet nem termelő lakásingatlanuk évente újraadóztatásával (az éves ingatlanadóval) eladósítással is igyekszik éhenhalasztani és/vagy hajéktalanná tenni? Verőce, 2009. 02. 17.

7./ A HÍR TV Soroló Magazin nemzeti válságot tudna elhárítani, ha a méréseinket alapulvéve, a mérgező kálium vegyületekkel műtrágyázások leleplezésében segíthetne! Verőce, 2009. 02. 17.

8./ Önkormányzati tulajdonban van a települések víz- és csatorna hálózata: ennek megfelelő tulajdoni részesedés jegyeztethető be a vízműveknél, amelyik használja! Verőce, 2009. 02. 20.

9./ TERRORISTÁK FEGYVERE: a kormány által pénzelt ürömi üzemből kijutó madárinfluenza vírust tenyésztő tojás közveszélyes népirtó fegyver! (Nyilvános feljelentés) Verőce, 2009. 02. 21.

10./ A Magyar Világ lap is elkezdte az ivartalanító, életrövidítő táplálkozást bebeszélni: mérgezően sok kálium „pici” konyhasóval és nem tiszta, nem lágy ivóvízzel! Verőce, 2009. 02. 21.

11./ A termőtalajba juttatás a háztartási szennyvíztisztítás és -hasznosítás környezetterhelést és költséget is csökkentő legjobb módja, lásd: www.ivovizjavitas.fw.hu. Verőce, 2009. 02. 22.

12./ Egy Buki Szigeti, vízműveki kútban kb.10.000 (tízezer) %-kal több növényvédő mérget mért az ÁNTSZ-től független ellenőrzés. Mérget szórnak egyes vízműkutakba? Verőce, 2009. 02. 22.

13./ Az ÁNTSZ honlap a Talmud által lehető legjobbnak, gyógyhatásúnak nyilvánított desztillált víz helyett, sok ARZÉNT tartalmazó víz ivására bíztatja a magyarokat! Verőce, 2009. 02. 22.

14./ Népirtási és pénzpazarlási tervet valósít meg a kormány a háztartási szennyvizeket az ivóvíz bázisokba koncentráló új szennycsatornák építésének a pénzelésével? Verőce, 2009. 02. 22.

15./ Az önkormányzatok az ivóvíz bázisukat szennyező szennycsatornák helyett a háztartások ivó víz-desztillálókkal ellátására is kérhetnék a 90%-os állami támogatást! Verőce, 2009. 02. 22.

16./ Minisztériumi (KTM, FM) pályázatok ellenőrzésével megbízásunk során számos hibás, hamis pályázat pénzelését igyekeztünk megakadályozni, lásd www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2009. 02. 23.

17./ A pályázati pénzek arra is szolgálnak, hogy országos gazdasági- és egészségi kárt okozó bűnszervezetek legyenek kitüntetve, pl. a káliummal népirtó bűnbandák! Verőce, 2009. 02. 23.
18./ Dr. Béres József mérései is kimutatták az étkezéssel túladagolt kálium rákot okozó hatását. A cégük rákokozási céllal árusít káliumot túladagoló hatású Vivegát? Verőce, 2009. 02. 23.

19./ A mérgező kálium-túladagolás érdekeltje egy zsidó bűnszervezet, ezért támogatja a Magyar Tudományos Akadémia Elnöksége a folytatását??! (Tejfalussy András) Verőce, 2009. 02. 23.

20 ./ A hazai kormány(ok) a fő adócsaló(k): megszegve a többszöri adóztatást tiltó jogszabályt, többször annyit (70%) fizettetnek, mint a szomszéd Szlovákia (19%)! Verőce, 2009. 02. 23.

21./ A külföldről felvett hitelek visszafizetése azoknak a kötelessége, akik szétosztogatták és akiknek szétosztották, nem pedig a beleszólni sem engedett lakosságé! Verőce, 2009. 02. 24.

22./ Az alkotmányba becsempészték, hogy a választási csaló parlamenti képviselők is jogosultak megszavazni a nekik megfelelő (=bűnsegédkező) államfő kinevezését?!! Verőce, 2009. 02. 25.

23./ A *periódikus káliumműtrágyázással* az optimális 90mg/kg-ról mérgezőre növelik a vízben oldható kálium mennyiségét a talajban, s így növényben, állatban, emberben! A mérgezés e fő okát eltitkolják, a leleplező méréseket szembehazudják az akadémiai főtitkárok, lásd: www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2009. 02. 25.

24./ Kuncze Gábor volt parlamenti pártvezér előadta a Klub-rádióban, hogy véleménye szerint legjobb lenne méreggel, ciánkapszulával legyilkolni az elégedetlenkedőket! Verőce, 2009. 02. 27.

25./ Népirtó étkezési kemoterápia: pici konyhasóval, sok káliummal vírusokat, vegyszereket tartalmazó áltisztított ivóvíz = nem kóser étkezés, lásd: www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2009. 02. 28.

26./ A nem kóser étkezésű barmokat (zsidókat is) gyilkolást az akadémia által 30/1-ről 1/1-re hamisított nátrium/kálium arányú nem kóser élelmiszerekkel folytatják! Verőce, 2009. 02. 28.

LXV.

1./ A szavak ereje: a magyarok által tisztelt személyek nevét emeregy-kettőzők a magy arokat nyilvánosan megalázni igyekvő tal mudista-rasszista elvű náci disznók! Verőce, 2009. 03. 02.

2./ Az etnikai ellentéteket a talmudista kormányok túladóztatási csalásaival tudatosan eladhatatlanná tett hazai termékek miatti m unkanélküliség fokozódás növeli. Verőce, 2009. 03. 02.

3./ A hazai kormány magyarországi nemzsidók irtása céljából pénzelt bűnszervezet, az „Újmagy arország-programja” is egy rablógyilkossági összeeskűvési szervezkedés?! Verőce, 2009. 03. 05.

4./ A zsidó rákbetegeket valószínűleg a Dr. O.Z.A. Hannish által leírt desztilláltvíz-túladagolás + fiziológiás NaCl pótlás infúziós változata gyógyítja ki a rákból. Egy német orvos, egy főrabbival közzétette, hogy a zsidó rákbetegek 98%-a meggyógyul, mialatt kemoterápiával tömegesen gyilkolják a nemzsidókat. Verőce, 2009. 03. 05.

5./ ORBÁNÉRTÉKELŐ BESZÉD: Kiküldve az oroszokat, behívták a zsidókat, akiket Orbánék földtörvénye feljogosított hazánk termőföldjei (=területei!) felvásárlására! Verőce, 2009. 03. 06.

6./ Dr. Lenkei Gábor nem említi a Cenzúrázott egészség című könyvében az ásványi anyagoknál a nátriumot és a káliumot, amelyek hibás pótlása a legtöbb betegség alapoka! E betegségeket, amiket a konyhasóhiányos, ill. káliumtúladagoló étkezés okoz, ezen anyagok fiziológiás mértékű bevitele küszöbölné ki, nem a vitaminok! Verőce, 2009. 03. 07.

7./ Egy főrabbi szerint kétféle orvoslás van, lásd Google, Német Medicina: a zsidó rákbetegek 98%-át meggyógyítják, a nem zsidókat kemoterápia címén meggyilkolják. Verőce, 2009. 03. 09.

8./ Kolonics György diasztolés, kitáguláskori szívleállását: a konyhasóhiány + a szója, coca-cola stb. óriási káliumtartalma okozta = ezek engedélyezői meggyilkolták!? Verőce, 2009. 03. 10.

9./ A zsidó tanok szerint: a zsidók hosszabb életét, gyógyulását, jobb szaporodó képességét tiszta, desztillált ivóvizük + több konyhasót fogyasztásuk is biztosítja.

10./ Kétféle bíráskodás van: a korrupt ügyészeknek és bíróknak lehetővé tették, hogy elévülés előtt ne indítsanak érdemi büntetőeljárást a bűnöző főzsidók ellen!? Verőce, 2009. 03. 10.

11./ Megölheti a beteget az olyan orvos, aki azt tanulta a Belgyógyászat tankönyvből, hogy a káliummérgezés (hyperkalaemia) a vérben 7 maeqv/liter káliumtartalom felett kezdődik. Verőce, 2009. 03. 12.

12./ Megölheti a beteget az olyan orvos, aki azt tanulta a továbbképzésen, hogy tegyen több káliumkloridot az infúziós Ringer oldatba, így gyilkolt a Fekete Angyalként ismert ápolónő is! Verőce, 2009. 03. 12.

13./ Zsidó, mohamedán, kínai se mérgezi önmagát káliumsókkal, miközben mások kipusztulnak miatta. Népirtó a mérgező káliumtartalmú műtrágya, étkezési só, infúzió! Verőce, 2009. 03. 12.

14./ Az ókortól ismert, hogy népirtó járványok okozhatók étkezési konyhasó (NaCl) helyett fedősó (KCl=kálisó) árusítással és esővíz helyett olyan ivóvízzel, amelyet betegek ürüléke szennyez. Verőce, 2009. 03. 12.

15./ Esélye sincs a gyógyulásra annak, aki hisz a sok káliumot és a picike konyhasót tartalmazó ételben és a vírusos és/vagy kemény csapvízben! Lásd www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2009. 03. 12.

16./ Azt javasolta a zsidó König, hogy csökkentsék a nemzsidók természetes szaporodóképességét, és pénzhezjutási lehetőségét is, lásd: Google: KONIGSOFTWARE, AQUANET. Verőce, 2009. 03. 12.

17./ Javasloltam Vona Gábornak, hogy rendezzünk tudományos orvoskonferenciát a nemzsidók kemoterápiával legyilkolásáról kiderültek ügyében, lásd Google: Német Medicina. Verőce, 2009. 03. 13.

18./ A gerzsonterápia káliumtúladagolással és konyhasómegvonással gyilkoló étkezési kemoterápia a rákbetegek és családjaik kifosztására, évi 2-3 millió forintért?! Verőce, 2009. 03. 12.

19./ Minden ásványi anyag kiegészítőt és vitamintúladagolást az a csalás segít bebeszélni, és ezáltal eladni tablettákat magas áron, nagy mennyiségben, hogy eltikolják azt, hogy a káliumot túladagoló étel és/vagy ital akadályozza, hogy más anyagok a túladagolásuk nélkül bejuthassanak a sejtekbe, lásd Google: TULSOKAKALIUM. Verőce, 2009. 03. 12.

LXVI.

1./ Megalázásul tudatosan szembeköpik a Nemzeti Ünnep minden magyarját a rádióban emeregykosutozással, emerkettőpetöfizéssel! El kell ítélni őket nemzetprovokálás miatt! Verőce, 2009. 03. 14.

2./ Mintaállam: Izrael lakosságából 88% zsidó, államadóssága egyre nő, az infláció 120% (1979), lásd Földünk Országai, Kossuth Könyvkiadó/1982. Verőce, 2009. 03. 12.

3./ Elítélem a Magyar Világ lap fiziológiástól, durván eltérő nátrium- és kálium pótlásra és a desztillált víz nem tisztán ivására bíztató cikkeit. Verőce, 2009. 03. 14. Tejfalussy András

4./ Aszálykárt, gyümölcsfák levélsárgulását, zöldségek, gabonák satnyulását, mérgezőségét okozza a káliumvegyületekkel talajműtrágyázás, lásd www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2009. 03. 16.

5./ Valójában nem gazdasági válság van, hanem zsidó bűnözők által kálisóval mérgez(tet)éssel okozott biológiai és energetikai katasztrófa, lásd: www.aquanet.fw.hu. Verőce, 2009. 03. 17.

6./ A magyar vállalkozók sorra elvesztik mindenüket, mert a termékeik eladhatatlanok a külföldi vállalkozók háromszorosan kisebb (!) adóköltségű termékei mellett! Verőce, 2009. 03. 18.

7./ Az országgyűlési választási csalók (lásd a Btk. 211.§-át!) persze csak olyan legfelsőbb bírósági elnököt mernének megszavazni, aki nem engedné 3 évre börtönbe zárni őket?! Verőce, 2009. 03. 18.

8./ A nem zsidó biblia újabban az állatok nem sózott étellel ellátását javasolja, Ézsaiás 30.24-et ellentétes tanná hamisították. A sóhiányos étel ivartalanít, öl! Verőce, 2009. 03. 19.

9./ Hé, INTERPOL! A két milliárd nemzsidó rák miatti kínszenvedését és halálát előidéző (lásd Google: Német Medicina, Uj Orvoslás) világfőrabbi még szabadlábon van? Verőce, 2009. 03. 20.

10./ A rákbetegségek 98%-a elhárítható lenne a Mózes II. 23. 20-33. szerinti zsidó népirtási módszer betiltásával? Ők desztillált vizet és sok NaCl-ot fogyasztanak, miközben a többieket az ellenkezőjére kényszerítik, lásd: Talmud, Taanith 10 a. lap, + Baba Kamma 93 b. lap, + Google: Német Medicina, + aanal1. Verőce, 2009. 03. 21.

LXVII.

1./ Az általa szervezett népirtó étkezési 1:1 nátrium:kálium arány miatti betegségek ellen ezt a hamis arányt ajánlja Rigó János Dietetika könyve! (Medicina, 2007.) Verőce, 2009. 03. 22.

2./ A rendőrök, ügyészek, bírák azért nem léptek fel a ciánkáli-kapszulát ajánló SzDSz-es tróger ellen, mert szabad lett zsidó népirtásra nyilvánosan áhítozni? Verőce, 2009. 03. 22.

3./ Az MSZP (=az antiszocialista cionisták pártja?) azért választotta ismét vezetőjének Gyurcsányt, mert a választási csalásaikat vele tudják sikeresen szervezni? Verőce, 2009. 03. 22.

4./ Egy pártról abból lehet kideríteni, hogy bűnszervezet-e, hogy küzd-e az optimális (fiziológiás) 30/1 étkezési nátrium/kálium arányt 1/1-re rontó fajirtók ellen! Verőce, 2009. 03. 22.

5./Magyar Sportolók! Torzul az EKG, romlik a szívműködés, ha túl sok a gyorsan vérbejutó kálium az ételben-italban és/vagy túl kevés az NaCl! Verőce, 2009. 03. 24.

6./ A tudományos szabadalmaim szerinti software elbitorlóit Nobel-díjra ajánló MTA Moszadista Talmudista Alegységként segíti a rablókat?! (Lásd: www.aquanet.fw.hu) Verőce, 2009. 03. 24.

7./ Jellemző az országgyülevészi hazaárulókra, hogy a Magyar Nemzeti Bank sok tonnás arany- stb. nemesfém tartalékát elkótyavetyélő Surányi György kormányfő-jelölt lehet! Verőce, 2009. 03. 25.

8./ A magyarokat az NaCl-ot evésről lebeszéléssel és az NaCl-hiányos fűszersók, mérgező káliumsók evésére ösztönzéssel is ivartalanítva, tervezett arányban leölik. Az állataikat is? Ugyanis elkezdett eltűnni az NaCl-dal sózást előíró Ézsaiás 30.24-ből is a só szó! A judeopapság átírja a nemzsidó Bibiát?! Verőce, 2009. 03. 22.

9./ SZABADDEMOKRÁCIÁVAL GYILKOLÁS: a magyarok ellen az országrablási zsidó taktika az (lásd: Mózes II.23.,20-33., V.7.,22.), hogy a népirtást a bennszülött- leölés/élnihagyás arányával szabályozzák. Ezt csak a (kálisóval stb.) gyilkolók elleni harc útján lehet leállítani, a jó példák mutatásával önmagában nem! Verőce, 2009. 03. 25.

10./ KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS USZÍTÁS: a Petőfit emerkettőző, nemzetsértegető rádiósokat illene végleg elzavarni (az országból is!) Verőce, 2009. 03. 26. (Tejfalussy András)

11./ A Nemzeti Kormány vezetésére ajánlott, a ciánkálival magyarokat kiirtani vágyó Kuncze Gabis (cián)pártnak is tetsző személyek híresek a magyartiszteletükről. Verőce, 2009. 03. 26.

12./ Dr. Mikola István meglátogatott. Egyetértett azzal, hogy a kálisó mérgező mennyiségét keverik a nem kóser élelmiszerekbe. Utána miniszter lett, s ők folytatták. Verőce, 2009. 03. 28.

13./ Agrárminiszterek bűne a mérgező káliumvegyületek (lásd: Google: tulsokakalium) műtrágyaként alkalmaztatása a nem magyarkibuc-tulajdonú magyar termőterületeken! Verőce, 2009. 03. 28.

14./ Hé, Igazságügyi Miniszter! Ártalmas közfogyasztási cikkel visszaélés a kenyér stb. kálisóval fűszerezése (Vivegával), és 3 évig terjedő börtönnel kell büntetni! Verőce, 2009. 03. 28.

15./ A kereskedelmi tárca vezetőt Kínában főbelőnék népirtásért, ha ivartalanító anyagot kevernek a nem kóser sóhoz, ételhez, italhoz. Itt meg miniszterelnök lehet? Verőce, 2009. 03. 28.

16./ Mindaddig csökkenteni kell havi 5%-kal mindegyik állami alkalmazott (és állami megbízott) fizetését, amíg a nemzsidó többség gazdasági és egészségi helyzete romlik! Verőce, 2009. 03. 28.

17./ A választási csalással lett országgyűlési képviselők által megszavazott jogszabálymódosításokat visszamenőleges hatállyal semmisnek nyilvánítom! (1-420415-0215) Verőce, 2009. 03. 28.

18./ A Hazánk egész területét az izraeliek idetepedéséhez eladni engedő Földtörvény létezése nem csak alkotmánysértés, de hazaárulás is az alkotmánybírák részéről! Verőce, 2009. 03. 29.

19./ Sólyom László köztársasági elnök azért megy ma Bakonyszűcsre a Daganatos Betegek Otthonába, mivel (lásd Google: Német Medicina) a zsidók 98%-át kigyógyították? Verőce, 2009. 03. 29.

20./ A vírusos ürülékkel a vezetékes vizet fertőző szennycsatornák szaporítására ezermilliárdokat pazarló Bajnai és társai ellen kellenek megszorító intékedések! Verőce, 2009. 03. 29.

LVIII.

1./ EGY AZ ISTEN: A TERMÉSZET AZ ISTEN, MINDEN ANYAGRÉSZBEN JELEN VAN, MINT SOKDIMENZIÓS GRADIENS-TÜKRÖZŐDÉSSEL MŰKÖDŐ, HATÓ /ÉLŐ/ HOLOGRAM, EGY EGYSÉGES ELVEK SZERINT SZERVEZŐDŐ, ALAKULÓ HARDWARE-SOFTWARE-RENDSZER RÉSZEKÉNT. Az új tudományos méréseimmel bizonyítását lásd: www.aquanet.fw.hu. Tejfalussy András. Magyarország, 2009. 03. 30.

LIX.

1./ Érvénytelenek a privatizálások, mivel a privatizál szó hamis értelmezésén alapulnak. Privatizál = magánéletet él, magánzó. (Sándor Kálmán: Idegen Szavak, marxista magyarázatokkal. Szikra, Budapest, 1949., 158. oldal.) A nem törvénysértőnek nevezése csalásában alkotmánybíróként Sólyom László a főbűnös?! Verőce, 2009. 03. 29.

2./ Az országot eladósító pénzosztási korrupciót elkövetők, a csalási, hazaárulási, népirtási bűncselekményt elkövető vezetők torkát kellene szorítani, nem a miénket! Verőce, 2009. 04. 03.

3./ Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr véletlenül mondott igazat a politikai stb. (főként talmudista zsidó?) bűnözőket is kiszolgáló korrupt hazai bíróságokról? Verőce, 2009. 04. 03.

4./ Politikai bűncselekmény fedező korrupt legfelső bíráskodás, ha nem írják alá hitelesen a hamis határozatoknak a károsított ügyfeleknek kiadott példányait! Verőce, 2009. 04. 03.

5./ NEM KORRUPTAK? Lopják a Magyar Nemzeti Bankot című interjúm után, mely az Állami Számvevőszék vizsgálata alapján 58 milliárd Ft-nak pénzügyminiszteri segítséggel eltüntetési módját mutatta be (Új Magyarország, 1997. jan. 6.), rendőrök által elraboltatott és összeveretett a Váci Bíróság jelenlegi elnöke!

6./ Bizonyíték a legfelső bírák korrupciójára: Ma is fedezik az OTP humuszt termelő giliszta előállítás hitelezési csalását a BH. 1993/4. 231. hamis határozattal, s azzal, hogy semmibeveszik a humuszt termelő giliszta nem létezését igazoló tankönyvi és mérési bizonyítékokat az OTP és társai elleni peremben! Verőce, 2009. 04. 03.

7./ Ezek az aljas hazai pártok és kormányok a szomszéd országokénál többszáz %-kal magasabb adókkal az eladhatatlanságig megnövelték a magyar termékek önköltségét. Verőce, 2009. 04. 06.

8./ Ezek az aljas hazai kormányok a KGB 45 pontjában szereplő (a Talmud, Taanith. 10 a. lap szerinti?) ivóvíz-szennyező szennycsatornázásra ezermilliárdokat költenek. Verőce, 2009. 04. 06.

9./ A háztartási szennyvíz nem az ivóvíz-forrás folyókba, hanem a talajba való, ahol öntözi és táplálja a napenergiát gyűjtő, tűzifát termelő (energia-) erdőket! Verőce, 2009. 04. 06.

10./ Aljas hazaárulók a magyar területeket külföldieknek eladók. Az arra jogszabályi lehetőséget nyújtók: csalók! A jelenlegi alkotmány is tiltja a terület eladást! Verőce, 2009. 04. 06.

11./ Világfőrabbi parancsára okoz rákot, akadályozva a nemzsidók gyógyulását a desztilláltvíz+konyhasó+kálium fiziológiásan vérbejutását mérgezőnek hazudó ÁNTSZ?! Verőce, 2009. 04. 07.

12./ A szóátértelmezési csalások (pl. a privatizálás szó eredeti jelentése magánzóként él) alapján szerzett értékeket azonnal vissza kell adatni a megkaparintóikkal! Verőce, 2009. 04. 08.

13./ A választási csalást, lásd Btk. 211. §. elkövető pártok tagjai parlamenti szavazatai érvénytelenek. Börtönbe a csalókkal! Az ellenük vádemelést akadályozókkal is! Verőce, 2009. 04. 08.

14./ A köztársasági elnök és legfőbb ügyész is köteles feljelenteni a választási csalás felelőseit, kivéve, ha bűntársként önmagát is vádolnia kell! Erről van szó?! Verőce, 2009. 04. 08.

15./ A korábbi törvénykönyv Btk. 211. §. jogszabály-száma azért azonos a más tárgyú új jogszabályéval, hogy kevesebben lássák, hogy börtön jár a választási csalásért?! Verőce, 2009. 04. 08.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

Előző cikk:
2009-04-09. -
Orbán Viktor részére privát levélnek tervezett, nyílt lett belőle - Már Mondta, hogy: ÉLETFOGYTIGLAN!
/Molnár F. Árpád/
Bevezető: Mónus Áron matematikus és író kiemelten közhasznú feljelentései következtében Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester kénytelen volt 6,3 millió Ft közpénzt befizetni. Egy hónappal később (bosszúból) már kiterjedt (párt)pert indított Mónus Áron ellen, megpróbálva elmegyógyintézetbe juttatni, aminek folyományaképpen - és a rezsim más jelenlegi és korábbi ilyen jellegű bűntetteiből - történelmi előadás (film) is készült Molnár F. Árpád tolmácsolásában, aki belülről alapos szakértője ennek a területnek (is). Orbánék Lázárt e film hatására vonták vissza az országos szerepléstől, de most - Lázár által - mégis megtámadták az előadást, mely filmünk gerincét Orbán Viktor és más átmentett és hatalmasra nevelt sokkos bűnözőinek leleplezése és állambűnszervezeti bűntettei képezik.
Cikkünk a reisingeri pásztor-képző iskola következő órájának tananyagául is szolgálhat, hogyan nem szabad cserben hagyni 100 év volt és elkövetkezendő áldozatait az állambabiloni ördögök júdásbéréért cserébe.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-10. -
Angyali ördögök - ördögi angyalok
/Dér Attila/
Részlet: A tradicionális világra az Isten a sokféleség Egységének pecsétjét ütötte rá, addig a modern világra az egyformaság pecsétje került a Sátán által. A modern globalizmus ilyen módon nem az „egyetemesség jegyében áll, mint a tradicionális világ egysége, hanem az „általánosság” jegyében, amely pusztán rosszul sikerült utánzata az előbbinek. (...) A liberalizmus nem a szabadságot, hanem az extrém szabatosságot reprezentálja. Amikor az elszabadult ösztönök uralkodnak felettük.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu