Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

       HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a világreformokért predesztinált médium.       *** hirhatter.com ***      

   

HÍRHÁTTÉR TV: Kurucinfó, Harctér, minden népek ellenségei! - Hírháttér-válasz a kuruc.infóra és a Harctérre
Kapcsolódó Honlapunk:   pszichterror.atw.hu  (KLIKK a feliratra!)

Bevezető helyett idézet a filmből:
"Zokogó üldözöttek keresnek minket telefonon!!!"

2009-03-12.
Molnár F. Árpád

 


A Hatalom - Isten vagy valaki Alatta - patkánytársadalomnak is hívja azt a Veérforgató ganéjt, amit a kuruc.info és agresszív, lelkileg, lelkiismeretileg, becsületben, erkölcsben, emberségben totális elektromágneses és genetikai hulladékjai formáltak az országból. Most már minden téren kezdik nagyon túlzásba vinni. Nem véletlenül bujkálnak, nem véletlen, hogy csak a nemzet férgei előtt mernek mutatkozni. Megkínzott nők, halálra kínzott gyerekek, minden állami szörnyűség és mészárlás féktelen rosszindulatú, gyűlölködő vadállatai, amikkel semmilyen módon nem lehetett sem szót érteni, sem fékezni mocskukat és sátánista alantasságukat. Érnek a magvak, amiket vetettek. Ilyen ügyekben nemcsak Isten, de a törvény is vaskosan illetékes. Már régen fegyházban kellene ülniük, méghozzá világszerte. Az a nemzet, ahol kurucpatkányok gúnyolódnak és taposnak a legnagyobb magyarok holttestein, kategóriánként is, 100 évre visszamenőleg minden mocskos állami módszert és az Emberiségre legfenyegetőbb eszközöket fedezve, és amik miatt az Emberiséget a közvetlen kiirtás is fenyegeti, minket azért üldözve, mert mindenki előtt és toronymagasan tényfeltárókként vagyunk leleplezők, holott valamennyi ember helyett, akit megvetettek, nekik kellene a temetőkben lenniük, az a nemzet nem haldoklik, hanem erkölcsileg már régen halva holt hulla. Ahogyan azok a Júdásférgek is, akik bárhol a világon ilyen utolsó, mocskos, tömeggyilkos patkányokat törvényileg védelmeznek vagy fizetnek.
(Molnár F. Árpád névvel, címmel, telefonszámokkal, hanggal és mozgóképpel, hogy mindig elérhető legyen, ha valaki kurucpártpatkánynak érezvén magát, erősködni vagy bármely általunk képviselt áldozaton taposni támadna kedve: Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2. - Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450)

Tartalom:
A világot irányító Echelon-Rendszerek világszínvonalú leleplezésére eleve elrendelt
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA,
mely e legtömeggyilkosabb technológiák magyar nyelven első és kizárólagos tényfeltárója,
bemutatja:
Kurucinfó, Harctér, minden népek ellenségei! - Hírháttér-válasz a kuruc.infóra és a Harctérre

Készítette a Hírháttér Multimédia
2009 március 11-én, Kecskeméten (Magyarország, Hungary).

Filmajánlat:
Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
(Hírháttér-film 2009)

A Hírháttér az EGYETLEN MÉDIUM, amely az állami bűntettek eltussolása érdekében szervezett törvénytelen elmebeteggé nyilvánítások, pszichiátriai csonkítások és tömegmészárlások létét (is) feltárta. A kuruc.info és a Harctér az összes tényfeltárásunkat - köztük az Emberiséget közvetlen kiirtással fenyegető elektromágneses stb. elmeirányító technológiák leleplezését is - üldözés, lejáratás, gúny és megvetés tárgyává akarta tenni, hogy senkit ne lehessen megvédeni a Föld bolygón, és a semmilyen általuk elrejtett egyéb állami bűnszervezeti üldözés, csonkítás és gyilkosság ténye ne derüljön ki, az áldozatokat ne lehessen rehabilitálni, továbbá minden intézményesített gyilkosság fennmaradjon!

A kuruc.info hős hazafiaknak kiáltotta ki, akik a magyarok tömeges lemészárlásainak sátáni eltussolásában röfögő, gúnyolódó, mocskolódó disznókként részt vesznek és mindenkit közös halotti torra hívott a nemzet és a világ népei ellen!

Fajunk söpredékéből néhány álnév mögé rejtőzött, a tömeges állami kínzásokat, megcsonkításokat és állami gyilkosságokat kérkedve védelmező, az eltelt 100 év áldozatain mocskos csülkökkel taposó vadállatok és agresszív pszichopata, antiszociális disznók közül:
Botticelli, buignerry, dervis621, Desone7 F13077, feri366, gergely222, gergely999, jamesbotond, Korosipeti, Loncrain, OzzyCar, Salemfomufti, slotaexpress, smre7, poczakj, Tetko4, tomcat74, Vajk333, xtoop, zoltan61.

Hírháttér Multimédia, a világot irányító és előre meghatározó mikrohullámú- és GPS-alapú stb. Echelon-Rendszerek kizárólagos magyar nyelvű tényfeltárója, a 15 milliós magyarság tényfeltárásban toronymagasan vezető médiuma.

A film készítésének perceiben telefonált Németh Imre, akit  sorkatonai szolgálatból a Kádár-érában hurcoltak el és zártak elmegyógyintézetbe, mert kritizálta a rendszert. Elektrosokk terápiákkal megváltoztatták a személyiségét. Állásából kirúgták, egzisztenciálisan tönkretették. E percekben éppen bíróságon próbálják gyámság alá helyeztetni, és ezzel végképp elhallgattatni. A gyámság alá helyezés azt is jelenti, hogy attól kezdve bármikor - önkormányzati személlyel, pszichiáter által stb. - beszállítható, és soha többet ki sem engedhető. Az egész bolygón elterjedt, hogy az állam így szabadul meg a politikailag nem tetsző személyektől, valamint a kellemetlen tanúktól.

A tényfeltárással szemben, a teljes elhallgatás érdekében szólalt fel Fehér Zsuzsa, a Hír tv alkalmazottja is.

A Hírháttér a Hír tv-től tényfeltárást követel, és továbbra is várja az Emberiség ellenségeinek jelentkezését.
 

Operatőr:
Nagy Sándor (Naleksz)

Zene:
Within Temptations: Angels

Filmbejátszások:
Twister (Jan De Bont)

Számos hangeffektusok és rendezte:
Molnár F. Árpád

Háború az Echelon-fenevadak ellen!
http://hirhatter.com

Készült: 2009 március 11.
Kecskemét, Magyarország

Ide kattintva - nagy, 640x480-as felbontásban - letöltheti "Kurucinfó, Harctér, minden népek ellenségei" című filmünket, ezzel is védekezve Isten és az Emberiség legundorítóbb és leghitványabb gázoltférgeinek az egész Emberi Fajt fenyegető világcenzúráival szemben!
(Film, 7 perc)

A zene és a hangeffektusok miatt is fülhallgatóval ajánlott!
Itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekintheti!

(A lejátszó jobb alsó ik
onjára kattintva teljes méretre válthat!)
 

 

 

*   *   *   *   *   *   *

Aki az Emberiség fenti filmben sorolt kurucos, harctéres, hír tv-s stb. bioelektromágneses hulladéka miatt nem elég tájékozott arról, miről beszélünk valójában, az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
A teljes Ringier-bűnözői médiahálózat betiltotta!
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
A Magyar Nemzeti Bizottság szócsöve, a Harctér betiltotta! Az SZDSZ e filmünket ajánlotta!
HÍRHÁTTÉR - Mindig elsőként, amiket mindenki elhallgat

2009-02-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
/Molnár F. Árpád/
(Film, 24 perc)
Tartalom: Azt követően, hogy Lázár János polgármester Mónus Áron írót, mert utóbbi feltárta a Moszad ügyeit, megpróbálta önálló életre alkalmatlanná nyilváníttatni, a cigányozó cigány Orbán Viktor (az orbáncigány) máris főerkölcsi bűnüldözővé előléptetve, az életfogytig tartó szabadságvesztések szóvivőjévé tette. A filmmel közvetlenül és újra felszólítjuk Orbán Viktort (orbáncigányt), hogy takarítsa el az utunkból a sokkos hentesét, és név szerint emlékezetébe idézzük az MSZP-vel és az SZDSZ-szel közösen védett és előléptetett állami terroristáikat, valamint Pártjuk emlékezetes elektrosokk terápiái közül egyet-kettőt, meg egyebeket. Hogy felfogják...
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/
Tartalom és részlet: A CIA és a Moszad által irányított Youtube-ról betiltott műsoraink kapcsán született botrány, és valami sokkal több... Más. Ahogyan pl. Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő mondta a Molnárnak telefonon, hosszú hónapokkal ezelőtt:
- Legyen büszke arra, hogy az ön nevét sem pozitív, sem negatív szövegkörnyezetben még kiejteni sem szabad egyetlen médiumban, televízióban és újságban sem. Ez óriási dicsőség. Legyen büszke rá.
KLIKK az oldalra! (12 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Németh Sándor és a Moszad az egész Föld bolygón üldözi! A YOUTUBE-TÓL A VIDEÁIG BETILTOTT FILM
HÍRHÁTTÉR - A jövő kapuja

2009-01-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a Sátán országa
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Ligeti György: Lux Aeterna/
(Film, 19 perc)
Tartalom: Filmünket - melynek témája sokkal több, mint az izraeli-palesztin háború - a Sátán országában 18 éven felülieknek ajánlanák. De mert tartalma nem csak mindennapjainkról szól, hanem az egész Emberiség kulcsfontosságú paneleiből szemléz, kicsik és nagyok életét és lelkét tekintve alapfontosságú, így mindenkinek ajánlott. Eközben Németh Sándorról szóló kijelentéseket is átadunk. Ligeti György hátborzongató Lux Aeternája átható és körülfogó hangjai méltók a film vonulatához.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: A 15 milliós magyarság tényfeltárásban abszolút vezető médiuma
2009-01-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A pszichiátriai állami bűnözés és a CCHR
/Molnár F. Árpád - Hídvégi Klára (CCHR)/
/Zene: Hárs Viktor/
(Film, 19 perc)
Részlet: Németh Imre szentesi lakost a szocialistának nevezett érában a rendszer bírálata miatt sorkatonai állományból hurcolták katonai kórházba és vetették elektrosokk terápiás kezelés alá. Jelenleg akarata ellenére próbálják gyámság alá helyeztetni. A Hírháttér ennek kapcsán kezdett körtelefonálásba, melynek során beszéltünk Hídvégi Klárával, a pszichiátriai visszaélésekkel foglalkozó CCHR kapcsolattartójával...
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-03. - Állami terrortámadás Mónus Áron ellen - A Hírháttér eredetileg nem nyilvánosságra tervezett válaszlevelével
/Mónus Áron (matematikus, író) - Molnár F. Árpád/
Részlet: ... Hódmezővásárhely polgármestere gondnokság alá helyezésem iránt indított eljárást, az állítólagos indok a személyem és a vagyonom védelme volt. Ha sikerült volna engem gondnokság alá helyezni, akkor ezzel elveszítettem volna a jogot a vagyonom feletti rendelkezéshez, beleértve a könyveimre vonatkozó szerzői jogomat is: ezután a könyveim terjesztése megszűnt volna.
Gyurcsány Ferenc, Veér András professzor, Magyar László főorvos, pszichiáter, ezredes, igazságügyi elmeszakértő, Felülvizsgáló főorvos, repülőorvos, Döme László, OPNI, IMEI, Bognár Géza, Kiss László, Repülőkórház, Ideg-elme osztály, MN II. Katonai Kórház, zártosztály, zárt osztály, szubintenzív, Zala Attila, Izsáki-úti kórház, Molnár Ferencné, Retezár Mária, Zámbori Mihály, BDSM, emberkínzás, szado-mazo, kurucpatkány, s/m, patkánytársadalom, sex, szex, aberrált álnemzetiek, perverzió, paranoid pszichopátia, droidióta, söpredék és csőcselék, hitvány selejt, vérbosszú, bosszú, vendetta, népítélet, népbíróság, emberkísérletek, vérszívó, agyelszívás, kuruczombi, zombik, emberevők, agyevés, agyevők, agyturkászok.

Előző cikk:
2009-03-10. -
9 kérdés Molnár F. Árpádtól - A beszervezésektől a kijelentésekig
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A leggyakoribb, továbbá aktuális nézői, hallgatói, olvasói kérdésekre válaszolván: párttámogatás, cigánybűnözés. Kikkel vagyunk jóban? A következő személyek elkészített jövőjéről: Novák Előd, Hegedűs Lóránt, Tánczos Gábor, Sebők István, Vámos György..., a magyarság előre elkészített jövője. Mi kell a beszervezéshez, hogyan történik, kinek vagyunk alárendelve, honnan és hogyan adatnak a kijelentések?

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-13. -
Roma pénzek kerülő úton - Külső-belső ellenségek
/Audie Rácz Era/
Részlet: Csak az aktuális eszközök váltakoznak: Az etnikumok, nációk közötti ellenségeskedés szítása államilag és nemzetközileg támogatott, bevált szokás. (...) Csak az aktuális áldozatok NEM váltakoznak: Áldozat itt mindenki. Sokan bedőlnek a politikának és a fizetett médiák hazugságainak.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu