Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

A Hírháttér köszöni a roma lakosságnak a pártfogását, a Háttérhatalom leleplezését és az Ige terjesztését. Valószínűleg sokkal többet tettek Jézusért és az Emberiségért, mint a magyar magyarok együttvéve.
       Az újaknak: Ha Ön roma, terjessze a Hírháttért! Építsük a sötétséggel szemben azt az Új Világrendet, amelyben a Jézus Krisztus Szeretete az Összetartó Erő.      

   

Roma pénzek kerülő úton - Külső-belső ellenségek


2009-03-10.
Audie Rácz Era
 


Az Új Világrendről beszélt Orbán Viktor, de kizárólag a Hírháttér fedte fel, miről tartott előadást, és mi ennek az oka. A Helyzet és a Jövő. E film ugyancsak alap. Nem komoly szakember és politikus, az, aki erről nem tud, és nem ebben gondolkodik.
(A film innen letölthető!)

HÍR: (hírTV) Roma pénzek kerülő úton

A lap birtokába került dokumentumok szerint Borovszky Tímea családtagjai is részesültek a hátrányos helyzetű, főleg cigány gyerekek integrálására elkülönített pénzalapból.KOMMENTÁR:

Belső ellenségek

Nem mintha sokakat meglepett volna ez a hír, azért mégis tegyük szóvá!

Az ma már nyílt titok, hogy kik az ellenségeink (korábbi írásainkban is alaposan körül jártuk e kérdést, pl. az "Ismerjük őket?" című sorozatban, és még sok más írásunkban). Világméretű háború folyik a Földön mindenütt, és a módszer alapjában mindig ugyanaz.

Csak az aktuális megnyilvánulásai váltakoznak:

Egyes helyeken már nyílt fegyveres háború zajlik, más helyeken, alattomos, gazdasági vagy pénzügyi háború. Titkosszolgálati eszközökkel is alaposan megtámogatva!
 
Csak az aktuális eszközök váltakoznak:
Az etnikumok, nációk közötti ellenségeskedés szítása államilag és nemzetközileg támogatott, bevált szokás. Ennek megvalósítását a pozitív megkülönböztetés, politikai-, földrajzi-, gazdasági-, származási-, társadalmi alapon történő megosztás segíti. A megosztott és felbujtott rétegek, országok pedig már igen könnyen és gyorsan egymás ellen fordíthatók. (És ezek az érdekkörök erre sosem sajnáltak milliárdokat költeni – mindkét oldalra(!) –, embermilliókat életüktől, egészségüktől, szabadságuktól, emberi méltóságuktól megfosztani. Lásd világháborúk! Sőt, nem okozott számukra álmatlan éjszakákat sem – hisz ami nincs, az nem furdal.)
 
Az erkölcsök lerombolása is sokféle. Ilyen az évtizedek óta folyó erkölcsi és szexuális szabadosság elterjesztése. Akár az úgynevezett „szexuális forradalom” néven évtizedek óta folyó rombolás. Ebbe a körbe tartozik a homoszexualitás piedesztálra emelése, ami úgy szintén állami és nemzetközi segédlettel zajlik. Vagy a drogfogyasztás, az alkoholizmus, a dohányzás és hasonló nyílt és rejtett(!) függőségek kialakítása és terjesztése. Ugyanilyen fontossága van az egészséges nemzettudat, a gyökerek és hagyományok, a család szentsége kiirtásának. Melyet az ezekkel szemben álló negatív „értékek” erőteljes sulykolásával és az etikátlanság, a csalás, a korrupció, a bűnözés akár hallgatólagos támogatásával kényszerítenek rá minden eszközzel az áldozatokra. És ide tartozik a pénzügyi és szellemi kiszolgáltatottság kiterjesztése, adópréssel, hazug médiákkal, tönkre tett oktatással.
 
Csak az aktuális áldozatok NEM váltakoznak:
Áldozat itt mindenki. Sokan bedőlnek a politikának és a fizetett médiák hazugságainak. Ez esetben is kiderült, hogy a cigányság legnagyobb ellensége a saját bűnelkövető cigány vezetőik, – mert bűnöző az is, aki korrupt, aki lop, csal, lenyúl. Ahogy a magyaroknak, szlovákoknak, szakszervezeti tagoknak, nyugdíjasoknak stb. is a saját értelmiségi vezetőik és politikusaik vagy érdekképviselőik közül kerülnek ki a legnagyobb ellenségeik. Akiknek így lehetőségük van visszaélni az emberek bizalmával és a rájuk ruházott hatalommal. Akár meg is félemlíthetik, el is hallgattathatják, sőt, börtönbe, bolondok házába is zárhatják őket. Bármit megtehetnek, s meg is tesznek (még!) „büntetlenül”.
 
Legyünk körültekintőek és tájékozottak, mielőtt bármely jelöltről is véleményt alkotunk. Ismerjük meg múltját és korábbi tetteit, mielőtt belé helyezzük bizalmunkat, és megengedjük, hogy vezessen bennünket, mielőtt követjük őt. Ha nem felejtkezünk el múltbéli tetteikről és szem előtt tartjuk azokat, akkor felvértezhetjük magunkat a kellemetlen és váratlan meglepetések jó részétől.
 
Amikor vezetőinket megválasztjuk, jusson eszünkbe Abraham Lincoln tanulságos mondása: „A viszontagságokat szinte mindenki kibírja, de ha egy ember jellemét próbára akarod tenni, adj neki hatalmat.”
 
Tehát ne feledjük! Az ellenségeink köztünk élnek, közülünk kerülnek ki, az őket irányító hatalom pedig világszerte ugyanaz. És a céljuk sem változott immár évszázadok óta. Ahogy Orbán Viktor többször is hangsúlyozta, sőt sulykolta országértékelő beszédében: az új világrend!
 
NOVUS ORDO SECLORUM, ugye ismerős? Vajon hány ember figyelmét kerülte el?

Audie
 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: A 15 milliós magyarság tényfeltárásban abszolút vezető médiuma
2009-01-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A pszichiátriai állami bűnözés és a CCHR
/Molnár F. Árpád - Hídvégi Klára (CCHR)/
/Zene: Hárs Viktor/
(Film, 19 perc)
Részlet: Németh Imre szentesi lakost a szocialistának nevezett érában a rendszer bírálata miatt sorkatonai állományból hurcolták katonai kórházba és vetették elektrosokk terápiás kezelés alá. Jelenleg akarata ellenére próbálják gyámság alá helyeztetni. A Hírháttér ennek kapcsán kezdett körtelefonálásba, melynek során beszéltünk Hídvégi Klárával, a pszichiátriai visszaélésekkel foglalkozó CCHR kapcsolattartójával...
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Von a Gábor, von a cigány-show-ba
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A bal- és jobboldali szavazók történelmi mélységű morális sötétségbe süllyedtek az elmúlt két esztendő során. A vengrik értelmi felfogóképessége - választott politikai bálványaik miatt - ugyancsak kvázi példa nélkül álló. Az "A cigánybűnözés végső megoldása" című filmre a kornak megfelelően irdatlan igénytelen, csaknem kizárólag jobbik-párti válaszokra reagálva e filmmel is kultúrtörténeti, kabarészerű emléket állítottunk. (Film, 34 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2009-03-12. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Kurucinfó, Harctér, minden népek ellenségei! - Hírháttér-válasz a kuruc.infóra és a Harctérre
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Within Temptations: Angels/
(Film, 7 perc)
Tartalom: Sokkolóan leleplező, lemeztelenítő film, videoklippel az ártatlan magyarok tömeges megkínzásához, megcsonkításához, legyilkolásához tobzódva, kérkedve, nagyképűen, fellengzősen, lekezelőn Veérgőzös, tömegek kínjából és gyászából a Sátán oltárán röhögve, gúnyolódva okádó, az Emberiség legundorítóbb és legmoslékabb pártszolgálatos parazitái ellenében, minden népek védelmében, az utolsó és legagresszívebb, legigénytelenebb magyarok egy névsorával.
(Megtekinthető és letölthető!)
E filmünket a Jobbikos Nemzeti Hírháló gyűlölettel üldözi, a feltárt összes bűntettet dühödten védelmezi.
Kapcsolódó Honlapunk: pszichterror.atw.hu  (KLIKK a feliratra!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-13. -
Természetellenes, a normálissal ellentétes emberi viselkedések!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Az Echelon elmeuralmi, elmeirányító fegyverrel fogságban van tartva az egész Emberiség! Ez különösképpen a 15 milliós magyarságon figyelhető meg legszembetűnőbb módon! Mert olyan szinten tudatlanságban, butaságban vannak tartva az emberek, hogy a legalapvetőbb dolgokat sem képesek megérteni. Szinte már az állatnak az értelmi szintjére van lezüllesztve...

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu