Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, MP3-as és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Akik nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!

   

HÍRHÁTTÉR TV: Papp Lajos szívsebész professzor és Ocskay Gábor jégkorongozó halála

Molnár F. Árpád (privát levél, 2008 október):       "Amit adni akarok, az az Igazság. Aztán - mert másként nem lehet - jöhet a Földre a pokol. De a maradék kiválasztatik."Soós József (Kárpáti Magyar):       "A kormány legfőbb feladata a Háttérhatalom kiszolgálása! Vagyis maradéktalanul, feltétel nélkül azt cselekedni, amit a Babiloni Szajha elvár tőlük!"

2009-03-28.
Molnár F. Árpád

 


Molnár F. Árpád a Hírháttér TV-ben: felelős-e Papp Lajos szívsebész professzor Ocskay Gábor válogatott jégkorongozó haláláért.
(A kép teljes méretéhez a képre kattintson!)

Tartalom:
34 évesen, szívinfarktusban meghalt a székesfehérvári Ocskay Gábor, a magyarság egyik legjobb jégkorongozója, az Alba Volán és a magyar válogatott sportolója. A jéghokist eltiltották a sportolástól, de végül sikerült kijárnia, hogy Papp Lajos szívsebész professzor engedélyezze a sportolás folytatását.

Vajon felelős-e a szívsebész specialista, a Pécsi Szívcentrum (PTE ÁOK Szívgyógyászati Klinika) korábbi igazgatója, Papp Lajos az élsportoló haláláért? A hol kellemes, hol nyomasztóbb hangulatú filmben Molnár F. Árpád válaszol: keresztyén szemmel, mialatt korunk legnagyobbjai közül olvashatnak idézeteket. Közben - mert nem vagyunk egyedül - a Világtörténelmet suttogjuk...
 

A mikrofonnál:
Molnár F. Árpád

Operatőrök:
Molnár F. Árpád,
Nagy Sándor (Naleksz)
és nem publikus

Zene:
In-Mood feat. Juliette: The Last Unicorn (Az Utolsó Unikornis)

Hangeffektusok és rendezte:
Molnár F. Árpád

A felvétel és a készítés ideje: 2009 március 27.

Hírháttér Multimédia (Hírháttér Televízió):
http://hirhatter.com

Ide kattintva - kiváló, 1Mbit-es(!) felbontásban - letöltheti a "Papp Lajos professzor és Ocskay Gábor halála" című filmünket, ezzel is védekezve Isten és az Emberiség legrettenetesebb és leghitványabb kuruc- és más, az egész Emberi Fajt fenyegető rosszindulatával és az Emberiséget végső kiirtással fenyegető világcenzúráival szemben!
(Film, 11 perc)

Fülhallgatóval ajánlott!
Itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekintheti!

(A lejátszó jobb alsó ik
onjára kattintva teljes méretre válthat!)
 


 

 HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Aki tudni akarja, miről beszélünk, és miben él, annak a Világrendszer megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-03-04. - A Hetednapi Adventista Egyház az Echelon (Nagy Babilon) tömeggyilkos rémuralmának pártján
/Molnár F. Árpád/
Részlet Összehasonlításképpen: a volt Szovjetunióról kiderült, hogy az ottani papság 100%-át kényszerítette a titkosszolgálat együttműködésre! El lehet képzelni, hogy ha ehhez képest a magyar statisztikákat a tudatlan kívülálló nagy jóindulattal farigcsálja le, legnagyobb igyekezete ellenére is milyen katasztrofális végeredményt kap a magyar egyházak és gyülekezetek államügynöki túlsúlyáról, a vezetők beszervezettségéről, gerinctelenségéről, farizeusi meghunyászkodásáról, köztörvényes, az ateistákat már most messze alulmúló hitványságáról...

 

2009-02-25. - A Mihók-Holokauszt - Azaz ölj, te állat, pusztíts és rombolj, és ebből lakj jól pénzzel és vérrel! - A Hírháttér Multimédiának és munkatársainak feljelentése
/Molnár F. Árpád - Tánczos Krisztina - Soós József (Kárpáti Magyar) - Nagy Sándor (Naleksz) - Figler Csaba - Athenagorasz/
Részlet: Mihók Attila és egypárti médiamaffiája elleni feljelentés az emberi jogok képviseletét betiltó hadjárata miatt, mely csak az idén tömeges (tatárjárás mélységű) elhalálozásokat okozott Magyarországon. A Mihók-maffia bűnszervezeti hálózatába olyan szemkilövő és sortüzes, az Alkotmányt fegyveres erőkkel felszámoltatott, továbbá szexista, vulgáris, rágalmazó, erkölcsromboló és keresztyénüldöző, a lakosság értelmét és felfogóképességét lepusztító szennylapok tartoznak, mint a Népszabadság (a magyar történelem rendszerről rendszerre egyik legsötétebb lapja), a Blikk, Vasárnapi Blikk, Blikk Nők, Hot, IM, IM Style, Bravo, Girl, Tina, Tina Extra, sportlapok és egy keresztyénellenes, szintén butasággyártó gyereklap.
 

 

2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
/Zene: Reményi Attila/
(Film, 39 perc)
Tartalom: Az Emberiségnek az Istenben Megvalósuló kozmikus jövőjéről a világ titkosszolgálatainak hátterébe mélységi beszervezett Tánczos Krisztina tartja első önálló prédikációját, aki a körmendi Tánczos Gábor nagynénje. Előadását természetesen a világon először a Hírháttér publikálta. A varázslatos, egyszerre sokkoló és csodálatos hangulati összegzésbe épített filmhez Reményi Attila misztikus és különleges I.Kantátáját szerkesztette és a filmet rendezte: Molnár F. Árpád.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Németh Sándor és a Moszad az egész Föld bolygón üldözi! A YOUTUBE-TÓL A VIDEÁIG BETILTOTT FILM
HÍRHÁTTÉR - A jövő kapuja

2009-01-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a Sátán országa
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Ligeti György: Lux Aeterna/
(Film, 19 perc)
Tartalom: Filmünket - melynek témája sokkal több, mint az izraeli-palesztin háború - a Sátán országában 18 éven felülieknek ajánlanák. De mert tartalma nem csak mindennapjainkról szól, hanem az egész Emberiség kulcsfontosságú paneleiből szemléz, kicsik és nagyok életét és lelkét tekintve alapfontosságú, így mindenkinek ajánlott. Eközben Németh Sándorról szóló kijelentéseket is átadunk. Ligeti György hátborzongató Lux Aeternája átható és körülfogó hangjai méltók a film vonulatához.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-16. - Versek a titokzatos Nagy Babilonról
1. Reményszózat egy babiloni fogolynak
2. Vers Babilon kurvájához

/Athenagorasz/
Tartalom: Ebben a világban, melyről úgy írt Orwell: 'ahol mindenki hazudik, ott az igazmondás forradalom', egy ilyen áruló világban Athenagorasznak a Valóságról írt két verse nem csak hiánypótló, nem csak kultúrtörténeti érték és ritkaság, nem csak úttörő vállalkozás, de már most történelem.

 

Előző cikk:
2009-03-28. -
A hazugságok szintjei
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Amit a gondolkodó ember felismer, arról még mindig hallgat a hivatalos politika. Egyetlen magyar párt vagy vezető sem tett beismerő nyilatkozatot szeptember 11-ről! (...) Ha lenne politikai mérésügyi hivatal, bevezetné a hazugság mértékegységét, ami ma 1 gyurcsány lenne. (...) Be kell látni, a miniszter sem több egy diplomás szóvivőnél. Legmagasabb szinten soha egyetlen önálló gondolatuk nem hangzik el... (...). Mindannyian a háttérhatalom, a média bábfigurái. (...) ... fejlődés volt-e mindaz a növekedés, ami végső soron a földi élet elpusztításához vezethet? ...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-29. -
Néhány gondolat a Bibliából, amely választ ad a mi sérthetetlenségünkre
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A "Szövetségek Árpádja" elkezdte Isten kegyelméből a munkát, és ahogy ez ki lett jelentve, egyre többen állnak mellette, és erősödik az ellenállás!!! Mindent azért van módunkban végigcsinálni, mert a Teremtő erre lehetőséget biztosít nekünk. (...) ... a világ összes törvénykezése felett állunk, hiszen a legfelsőbb Hatalmat, és annak Törvényeit szolgáljuk. (...) Minden kisebb rangú és kisebb értékű az Isten Törvényeinél és Krisztus Urunk Szavánál!!! (...) Minden felett áll ez a Törvény, és mindenki felett áll az, aki ezeket tanítja/hirdeti!!!!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu