Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
 

Akik nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!

   

A Legnagyobb nép kerestetik: Krisztus Magyarországa vagy Izrael, a Centrális Világhatalom - Regős Péter magyarokat megvető levelére Molnár F. Árpád válaszolt
 

2009-03-21.
Molnár F. Árpád
 


Nincsen jobb és baloldal. Valaki vagy cselekszik, vagy minden népek árulója. 2009 március 8-ára megjelent, a világos visszajelzések szerint főleg mérsékelt körökben nagyon nagy sikert aratott filmünk címe volt: "Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend". Orbán Viktor jól tette, amikor Obersovszky Péter kérdésére sem fogta menekülőre. Mert amikor az abszolút tétekben játszunk, olyankor könnyen ácsolják a bitófákat is. Nekünk pedig, akik Istenért és az Emberiségért akarjuk a Reformokat, a láthatatlan hóhérok is olyanok, mint az Élet Áldása... minthogy sokszor Ő az.

Molnár F. Árpád bevezetője:

Postafiókomba a tavaly magyargyalázó versével nagy botrányt kavart Regős Péter (A Magyarországi Zsidók Világszövetsége (MZSVSZ) szóvivője) Lipták Bélához - nem mostanában - írt levele másolatát küldték, minek okán hirtelen írott levelemmel reagáltam, sok egyéb cím mellett Regős Péter felé is elküldve. A külön érdekessége, hogy eredetileg eme, alább olvasható levelem sem a nyilvánosságnak készült, ezért a közélet és a titkosszolgálatok olyan világába enged bepillantást, amik nyilvánosan soha, senki részéről nem publikáltatnak, így amelyet kizárólag a Hírháttér révén tudhatnak meg azok, akik a titkosszolgálatokat, az arisztokrácia rejtett világát és a Háttérhatalmat amúgy nem ismerik.

Ez a tényező, hogy a Molnár megint olyan dolgokba avatja a népet, amiket mindenki más a lakosság háta mögött szokott lerendezni, ahhoz vezet, hogy az állami médiumok és ügynöki férgek által a lehető legnagyobb sötétségben tartott lakosság legfogyatékosabb része botrányosnak fogja tartani, disznó műanyag agyában össze nem tudván rendezni, miről van itt szó, de a Hírháttér eme, a magyarok barbárságát és butaságát, valamint tömeges öngyilkosságát előidéző eljárások voltak szükségesek ahhoz, hogy ebben a pokoli sátáni és ellenséges környezetben a magyarokat minden népek fölé emelő és a világ összes országát, népét és nemzetét átformáló elrejtett és rettenetes Valóság nyilvánosságra kerüljön, és az egész világon elfogadásra lelve minden eddiginél nagyobb átrendeződést okozzon az egész bolygón.

Sajnálatos, hogy ebben a moslék disznóólban annyi-annyi mindent így is elhallgatni voltunk kénytelenek, hogy ezt a szánalmas és minősíthetetlenül igénytelen, puruttya, elfuserált őslényparkot ne szórjuk le az Élet és az Igazság vizének oly mennyiségével és minőségével, mely számukra valószínűleg az eddigieknél sokkal gyorsabb elborulást, lealjasulást és még nagyobb közelhullást okozott volna. Így maradjon tengernyi igazság továbbra is a mi titkunk, akik be vannak avatva, és akik tudnak azokról, amikről a négylábú vágtató állatokat saját érdekében kell kirekeszteni.

De aki mindent akar - ismételjük el ebben a szánalmas bennszülötti disznóólban -, az a Hírháttérrel közvetlen, személyes kapcsolatot teremtve mindenre szert is tehet.

Molnár F. Árpád

*   *   *

Regős Péter levele Lipták Bélához

„Nézd Béla! A gyengémre tapintottál, s mivel a hangvétel baráti volt a részedről, hát én sem mehetek el amellett, hogy őszintén bevalljam (I have to plead guilty), hogy nekem eszembe sincs megbékélni azokkal, akik a népem (?) gyilkosai, mészárosai voltak. Ez nem egy pitiáner jogvita két pereskedö fél között néhány krajcárról, amin lehet vitatkozni, aztán később lehiggadva megegyezni peren kivül.

Magyarországnak meg kellene újulnia erkölcsileg, szellemileg, kultúrájában, stb, de a magyar nép erre képtelen. Én tudom hogy miért, de kérlek ne kényszeríts arra, hogy ezt most megmagyarázzam. Csak nem azt várod el tőlünk zsidóktól, hogy egyik napról a másikra csak úgy felébredjünk, s megbocsássunk szeretteink elvesztéséért. Ez nem az az eset, amikor valaki véletlenül rálép a lábadra, és bocsánatot kér érte. Életet visszaadni sohasem lehet. Én például 1951-ben születtem, de a génjeimben hordozom a holokausztot.

Te meg két félröl beszélsz, akik nem akarnak megbékélni? Csak egy oldalon kérheted ezt számon, a gyilkos magyar nép oldalán. Véreim vére a kezeteken. Nekem ne próbáld eladni a nagy zsidómentő magyarok hosszú sorának hamis történetét, mert az nem hogy nem igaz, de még cinikus is 600 000 mártír teteme felett.”

[Mi sem vagyunk „lehorgasztott fejűek”, sőt nyitott szemekkel járunk és hosszú idők óta figyelünk! Míg a Jad Vashem emlékmúzeumban csak 334 ezer ’magyar ajkút’ gyászolnak, az 1948-as magyar Statisztikai Hivatal kimutatása szerint mindössze 128 000 zsidó áldozata volt. Auschwitzban ’négymillió zsidó mártír’ nevét már lekaparták azokról a márványtáblákról, amelyeket korábban, szomorúan könnyezve maga II. János Pál pápa is megáldott! Ennek ellenére, Jehuda Bauer professzor szerint „a hatmilliós számot nem csökkentjük, csupán kiigazítjuk”…/„not reduced, only corrected.”/-Tóth J]

„Az igazság az, hogy a gazság méreteihez képest alig voltak. Egy szégyen erre egyáltalán hivatkozni is. Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni. Aztán ezért csak nyugodtan húzzátok le rólam a vizes lepedőt. Nem érdekel.

Tehát nem Magyarországot utálom, hiszen a fák, az erdők, a mezők, a virágok, a folyók, a hegyek, s a völgyek nekem cseppet sem ártottak. Én ennek a népnek a kultúráját, karakterét, minden alapot nélkülöző nevetséges magabiztosságát utálom. Azt, hogy annak ellenére, hogy a térképen alig található meg ez a gyüszü méretü ország még nagyitóval is, minden nagyhatalmi vezetőt és nemzetet kioktat, lásd azt a barom Antallt és a még nagyobb állat Orbánt. Nem is fogadták őt Washingtonban, mármint Orbánt, s elárulom: közvetve ehhez nekem is van kissé közöm. Ezért nagyon is büszke vagyok. Majd egyszer elmesélem személyesen, hogy miért is van közöm hozzá.

Ezt az istenverte népet azonban nemcsak a holokauszt miatt utálom, hanem azért az erkölcsi fertőért is, ami ebben a kis szar országban uralkodik, mindegy hogy a komcsi vagy a náci oldalon vizsgálódunk. \”Engem ez az ország már apámban meglopott\” - írta a költő. Hát engem is. Egyenlőre ennyit erről.” +++

Tisztelettel, dr. Regös Péter

*   *   *

Molnár F. Árpád - eredetileg csak beavatottak körében eljuttatni tervezett - levele

 

Tisztelt Regős Péter,


Molnár F. Árpád vagyok, a világ pszichoaktív Echelon-Rendszereit magyarul először és egyetlen médiumként feltáró Hírháttér Multimédia (http://hirhatter.com) predesztinált, Istentől Eleve Elrendelt főszerkesztője.

Minthogy nekem mindegy, ki tárja fel a valóságot arról a Világrendszerről, amely az egész Emberiséget uralma alá vetette, így békességgel fordulva Önhöz, csendesen felvetem:

Engem Elrendelt az Isten, hogy a hazugság világbirodalmának falát ostromolva örök világtörténelmi nyomokat hagyjak az Igazság és az Emberiséget tönkre tett és végveszélybe vetett elmeuralmi technológiák feltárásával, a Világrendszer jelenlegi állapotának teljes összeomlása közvetlen indukálásával, melyek vonatkozásában nagyon-nagyon sok mindent úgy, amiképpen a Háttérhatalmat roppant mód belülről ismerem. A Valóságot elsőként én kezdtem feltárni 15 millió halva holt hulla magyar közül, akik egy része tájékozatlan volt, a funkcionáriusok pedig Gyurcsány Ferenctől Für Lajosig és az összes nagyobb médiumig lakájai és kiszolgálói népük és az Emberiség romlásának, vakságba vezetésének és megsemmisítésének, s minthogy az Igazságot hirdettem, ezért ettől a néptől - annak ellenére, hogy előre és részletesen elmondtam azt is, milyen sötétség és butaság következik rájuk, mennyi szemetet fognak okádni, milyen iszonyú hülyeségekbe lesznek vezetve, mielőtt felébrednek egy másik agyhalálba - irdatlan gyalázkodást, nagyképű és minden tartalom nélküli gőgöt, gúnyt, gyűlöletet és megvetést kaptam. A predesztinált, előre bejelentett jövő szerint mindazok, akik ellenségeimként leszerepelnek, elkészítették magukat a Világtörténelem szemétdombjára, és az is a bejelentett jövendő, hogy ez a nép imádni fog, utcákat és tereket fognak rólam elnevezni stb. Hiszen aki valamennyi előtt hozta el a kizárólagos Igazságot, az kizárólag volt a honalapítója is ennek a népnek. Nem olyan, mint nyamvadt István királyok és Széchenyik, hanem a minden eddiginél jelentősebb, az egész világot újraformáló világreformoknak az atyja.

Olyan személyként, aki valamennyi valaha élt magyarnál többet tett ezért a népért, hogy az Emberiséget a Mindenható Isten Nevében szolgálja, vetem fel, nem-e tettem többet minden ma élő zsidónál is már azzal, hogy e levelet elküldöm, és felvetem: ha szereti Izraelt és az Istent, miért nem szolgálja azzal, saját népét minden nép fölé emelve a Föld bolygón, amit e nép mind a mai napig elvetett, megvetett és gyűlölettel üldözött:

tehát a világot uralma alá vetett életélmény-meghatározó Világrendszer létezése feltárásával. Aki ezt először megteszi - és ez a nép teljesen halott volt, hogy ezt felfogja, ügynökeinek tízezrei pedig minden pártban és médiumban az Emberiség eladásával és végveszélybe hajításával keresték kenyerüket -, tehát aki nép először elmondja a Valóságot, a Világtörténelem legnagyobb népévé emelkedik, és közvetlenül idézi elő a Föld bolygó összes országa eddig regnált államformáinak grandiózus összeomlását és az Isten-hitű Világbirodalom kialakítását. Ha a magyarok teszik ezt meg, ők lesznek a legnagyobbak, de valamennyi nép között, akik legalább jó pár évezrede élnek a Földön. Ha Izrael, Izrael lesz a legnagyobb.

Látván a magyarok kollektív bűnét, amivel kérkedve és gyűlölettel vetették meg Krisztust, Aki Nevében eljöttünk, eleve elrendelve, ezért megölni sem tudott engem senki sem, vetették meg a Mindenhatót, Aki Nevében az Igazságot a világ összes állama, valamennyi titkosszolgálata, valamennyi pártja és az összes egyháza hazudozásaival szemben eltörölhetetlenül kihirdettük, nem-e egyértelmű, hogy azzal, hogy a magyarok iszonyatos butasága, sötétsége, rosszindulata és barbársága, saját élet- és túlélési érdekeikkel szemben abszolúte deklarált öngyilkos ellenségeskedése miatt a szlovákokhoz fordulván, mondván: csinálják meg a Világtörténelmet és a világ népeit ők, mert a magyarok gyűlölik azokat, akik nem négy lábú állatokként vágtatnak közöttük, ezzel minden idők legnagyobb szlovákja lettem, és azzal, hogy most Önhöz fordulok, a zsidóság legnagyobb jótevője, aki él a Földön. Hiszen ingyen kínálom azt, hogy Istentől Elvégzett kozmikus versenypályázaton vagy Izrael vigye el a dicsőséget, ezzel akár abszolút uralomra szert téve a Földön, vagy a magyarság, ezzel messze elmosva valamennyi tartalom nélkül, sőt, attól menekülve nemzetieskedő zsidót, akik magukat Isten szolgáinak hirdették, pedig látványos ellenségeiként szerepeltek nem csak Istennek, Aki hazugokként veti meg őket, de saját népüknek is, akit eladtak, mint Júdás Krisztust, vagy Ézsau az elsőszülöttségét egy tál lencséért.

Vajon ki képvisel egy népet, nemzetet, ki képviseli az Emberiséget? Az, aki szüntelen magyarkodik, mint itt az álnemzeti kurucok, szlovákkodik, mint az ugyanolyan szintű és erkölcsű Slota, zsidóskodik stb., vagy aki az Echelon-halott hullák között az Igazságot - képviselve népe és az Emberiség érdekeit, valamint az Istent - kizárólag, de valamennyi párttal és lobbival szemben, iszonyú gyűlölködések és támadások között hirdeti az Élő Isten és a Jézus Krisztus Dicsőségére, ezért megvetve, átkozva, kivetve és gyűlölve e Földön? Ahogy az Újszövetség erről halmozottan Tanúbizonyságot is tesz.

Mert mindegy, hogy valaki melyik nemzetbe született, ha tettei nem követik szavait. Lássa meg, hogy amíg a kurucinfó és lobbijaik magyarkodtak, s mivel az minden tartalom nélkül volt, ezért üldöztek minket, hiszen CSAK MI KÉPVISELTÜK A MAGYARSÁGOT ÉS AZ EMBERISÉGET(!), tehát mi voltunk az ellenség(!), amíg Jan Slota - akinek személyesen üzentem - szlovákkodott, miközben a Háttérhatalom ügynökeként mozdulni sem mert, mert nem Isten és a Jó, hanem a Sátán szolgálatában áll, mint tette Für, aki Slotához hasonlóan államügynökként nemzetieskedett, miközben lehazudta a csillagokat és népét az égről, míg a zsidók - Simon Pereszig, Jahve és Izrael elárulójáig - szintén az Echelon imádata és közvetlen utasító hatása alatt végezték szolgálatukat tudatosan nem az Istennek és Igazságának, hanem Babilon urának, a Sátánnak engedelmeskedve. A Sátánnak, aki végig azt mondta: tagadj le mindent, hazudj, hirdesd magad nagy izraelitának, és vezesd a tudatlanokat továbbra is teljes vakságban és sötétségben

Az első személy, aki elmondta, amit senki sem mert, annak a népnek minden idők legnagyobb alakja lett. Ezt már sehogy elvenni tőle nem lehet. Az első nép, amely megteszi a rendszerreformot, mindenképpen a legnevesebb népnek neveztetik, és alapjaiban határozza meg - mint az első ember -, miképpen alakíttatik ki az Emberiség Világtörténelmének befejező, minden eddiginél gyorsabban formálódó és viharos Zárótörténelme.

Ha a zsidók teszik meg, ezer éven át köpködhetnek a magyarokra, mert azok voltak olyan hitványak, hogy amikor minden népeknél inkább tálcán és ingyen nyújtották nekik a győzelem lehetőségét, azt éppen úgy megvetve őrjöngtek és gyűlölködtek, bosszúra és halálra kívánva Legfőbb megmentőjüket és képviselőjüket, ahogyan Izrael tette a Krisztussal szemben 2000 évvel ezelőtt, aláírva ezzel Titusz császár általi megsemmisítését az országnak és szétszóratását a zsidó népnek: 2000 évre!

Ha a magyarok teszik meg, akkor volt egy Regős Péter, és volt egy olyan Izrael, akik sokat tartottak magukról, de aztán - és a Molnár F. Árpád levele örök tanúbizonyságul marad a Mózes serege alatt Mózes nevében ténykedő árulókkal szemben - az ingyen lehetőségtől olyan ügynöki buzgalommal menekültek a Sátán percig vagy addig sem tartó védelmébe, mely akár hirtelen elektromágneses kínná változott nyomorukká lett, mint akik - mert akkor nem is lehet másképp - kezdettől fogva az utolsók közül valóknak születtek.

Lássuk, ki lesz a győztes, aki Krisztus felé vagy a cionistára formálja ezt a Földet.

Minthogy e levél már most, elküldése előtt a Moszad "asztalán" hever, így innen is üzenek Simon Peresznek:
   - Egy rádióadást kérnék a válaszotokról, de precízen, héberül, tudva a helyes fordítást. Különben ez egy bírósági per, aminek meglesznek a következményei.

Üdvözlettel, jó versenyzést kívánva Molnár F. Árpád, az Istentől Eleve Elrendelt pakli kártyával a kezében, a szégyen országában, ahol egy értelmes magyar sok-sok hónappal ezelőtt is azzal keresett meg, hogy engem minősít az, hogy magyarul hirdetek, és nem angolul, németül vagy franciául stb.

A magyarok értelmi és morális állapotára gondolt.

Háborút az Echelont fedező és minket az Isten Igazságáért üldöző fenevadak ellen!

Dicsőség a Mindenhatónak a Jézus Krisztus Nevében
Ámen

Alább pedig az alproject-ek technológiájából pár évtizeddel ezelőtti szemlézgetés, azaz elavult, a Hadtörténeti Múzeumba való, a pártvezetők, a médiumok és kvázi az összes politikus, valamint az egyházi vezetők által túlhalmozottan jól ismert muzeális tömegpusztító technológia-morzsácska abban a cikkben, amelyet a kurucinfo - az egész Emberiséget fenyegető technológia feltárása abszolút betiltásával - a kurucinfo külön betiltott, és amelyet tudtommal a Föld bolygón kizárólag a Terra Incognita (Audie Rácz Era) közölt újra. Az összes többi terjesztés a Hírháttér Multimédia saját blogjain való terjesztés.

Tehát az Emberiség legfőképpen és a legharsányabb módon az Echelon-idióta, gyűlölködő álnemzetiek részéről betiltott megmentéséről, akik azt tették velünk szemben, hogy ne segítsetek senkinek, pusztuljon az Emberiség, mert másképpen rosszul jár a Párt, és rossz reklám Für Lajosnak!:

 HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
 
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
 /Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
 Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

Belsősöknek (népi idiótákat kirekesztve abból, hogy egészen értsék): amiképpen a török utasszállító lezuhanása előtt kb. két órával "érkezett" a dallam, úgy most e levelet követően érkezett egy ajánlás. Az elemzés talán nem az én dolgom, de csak óvatosság, mert nem a Szentírás! Jó elemzést, de az Istené Legyen Minden Dicsőség a Jézus Krisztusban.

Mor Ve Ötesi: Sevda Çiçeği (Törökország)

 

*   *   *   *   *   *   *

Az elrejtett Világrendszer megértéséhez, néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

Előző cikk:
2009-03-21. -
A Szentírás az Emberiség legnagyobb Kincse
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ...a Szentírás az Emberiség legnagyobb Kincse, felbecsülhetetlen érték (...). Irányadó mértékei, tanításai könnyebbé, jobbá teszik az életet, még ebben a Sátán által fogvatartott, Echelon-elmeuralmi fegyverekkel LEURALT világunkban is! (...) Ember!!! Ne bízz pártokban, hamis vallásokban, csakis az egy igaz Istenbe helyezd reménységed! (...) Soha ne helyezd bizalmad a földi igazságszolgáltatásba, mert ezek mind-mind Nagy Babilon részei! Mind a Gonosztól valók!!!!!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-22. -
Összefogás a PÁRT Védelmében (Az Utolsó Trianon)
Nyílt Levél a Barikádnak: Háború az Echelon-fenevadak ellen

/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Nyílt Levél első főcímzettjei - a felelősségvállalás kikényszerítésére és a személyenkénti döntések ratifikálására és bizonyítására - speciálisan kerültek kiválogatásra. A következők voltak: MAZSIHISZ, Barikád, Kurucinfó, Harc Tér, Nemzeti Hírháló, Magyar Nemzeti Bizottság 2006, Vona Gábor, Jobbik, Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás.
E cikkre és valamennyi tényfeltárásunkra reagálva totális és közönséges ellenségességét fejezte ki, ismét elsőként jelentkezve a Nemzeti Hírháló.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu